Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz domerator #11888 üzenetére
Ilyen jellegű szabályozás nem létezik.
Olyat lehet viszont csinálni, hogy nem fogadod el az ikszedik javítási felajánlást és a cserét kéred mivel ha ikszedik alkalomra sem sikerült elhárítani a hibát akkor valószínűleg x+1 alkalomra sem sikerül a hibát kijavítani.
[ Módosította: philoxenia ]
-
sifarr
senior tag
válasz domerator #12095 üzenetére
Na!! Ez azért ez erős volt és egy kissé személyeskedő.
Ráadásul méltánytalan is.
tjb007 (1430 is) nagyon sokaknak segít itt a fórumon és önzetlenül. Nem hiszem, hogy a Tré megbízásából lennének jelen a fórumon pénzért.Az áremelés kérdésébe tényleg nem volt szerencsés nyilatkoznia, magyarázni a magyarázhatatlant
De az vesse rá az első követ, aki hasonló helyzetben ezt nem tenné.Ha te manapság banknál dolgoznál, te is próbálnád védeni a "mundér becsületét".
Ha meg pék, akkor küzdenél a multiboltok önköltség alatti kenyér árai ellen. Pedig az a fogyasztónak ugye önmagában nem rossz.Csak én vagyok olyan elfogulatlan, hogy nem publikus tarifát használva betiltatnám a nem publikus tarifákat.
Szerencsére a Lipótot bezárták! -
tjb007
nagyúr
Tudod, ez olyan mint a sapkás vicc. Ha van rajtam sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.
Itt sosem úgy működtek a dolgok és sosem volt olyan jó az élet mint a világ boldogabbik felén, ezután sem lesz az.
Én sem repdesek az örömtől, hogy hetente 5 forinttal emelik X árat vagy, hogy jövőre magasabb lesz az amit mindenkinek ki kell fizetnie de nem tudok mit tenni ellene, ez van, tipikus megszoksz vagy megszöksz. -
StLui
veterán
válasz domerator #12104 üzenetére
nem rád erőltettem, te nyilatkoztál ilyen módon:
ha azt mondod valakinek: nem csak te vagy h..lye, b.nko, hanem minden hozzád hasonló is, akkor ez már nem személyeskedés?
választás miért képletes? szemléltesd példákkal, én biztos nem mennék a másik kettőhöz mert szerintem sokkal gyengébbek, árba és szolgáltatásban is[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
"Mindenféle személyeskedés nélkül mondom neked is és más szolgáltató multicégnél hasonló hozzáállást tanúsító emberkének: így könnyű és sajnos általánosan bevett mód lezárni egy számotokra kényelmetlen témát...
Még 1x mondom: semmi személyeskedés, nemcsak te vagy ilyen, jó sok hozzád talpig hasonló szolgáltató van, nem feltétlenül a telekom iparban.
Az más kérdés, hogy mit gondolunk rólatok ilyen hozzáállás után. "annyiszor leírtad, hogy nem személyeskedés, hogy végül meggyőztél, pláne hogy modkerrel fenyegetsz
szóval tényleg abbahagyom[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
BéHGT
senior tag
válasz domerator #12651 üzenetére
De, olvastam, de nekem soha nem szaggatott be a Galaxy S sem... Pedig azért tele volt rakva pár dologgal.
Egyedül az volt vele a baj, hogy ha hosszabb útra mentem, ilyen 900 km, akkor túlmelegedett, és nem töltött tovább, ne legyen "komolyabb károsodás". S2-nél állítólag megszűnt... majd most kipróbálom Berlinig. -
Something_
őstag
válasz domerator #13993 üzenetére
Nem. Megpróbálhatod az ügyfélszolgálatot felhívni, de nekem pl nem adtak ki adatot, mert, hogy nem tudják megnézni. Utána mentünk tescoba vásárolni, az üzletsoron volt egy T-Pont, odamentem, megkérdeztem, hogy van e náluk. Mondták, hogy nincs, de megnézik a rendszerbe, hogy melyik boltba van.
-
Something_
őstag
válasz domerator #13996 üzenetére
Honnan lehet látni, hogy van e a készülék a boltban? Tudtommal raktáron vannak a készülékek, oda meg nem lát be senki.
xLt`:
Eco díjcsomaghoz meg kell rendelni, ez egy külön szolgáltatás, aminek a havidíja 203 ft. Vagy My T-Mobile-ba belépve tudsz előfizetni vagy a 1430-as telefonszámon az ügyintéző bekapcsolja neked. Az a lényeg, hogy a te díjcsomagodban ez nincs benne, ez havi plusz pénz. -
Mr.Grincs
veterán
válasz domerator #14108 üzenetére
Akkor jól értettem csak nem mertem elhinni. Hogy a *** ezeknek a ***.
Ha ezt nem fizetem akkor ismeretlen számot ír ki a telefon mindig?Kisípoltam pár szót.
[ Módosította: stevve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
veterán
válasz domerator #14119 üzenetére
Jogosak, csak nem szépek.
dedike:
"Szerintem pedig ezzel is próbálják terelni az előfizetőket a "modernebb", sokkal többet nyújtó, és persze nominálisan drágább díjcsomagok irányába."Egyébként engem ne tereljenek, mint egy birkát. Vagy ne legyen akkor Eco a neve a legolcsóbbnak, ha egyáltalán nem Eco vagy szüntessék meg a francba és legyen csak 10K/hó a legkisebb csomag és akkor benne is lehet - jóval kevesebb ügyféllel.
Miért is kell a kisebb pénzűeket szívatni megint? Egy Mániákus L csomagos miért nem tudná ezt könnyebben kifizetni? Ez az érved (és a szolgáltató érvei is) sajnos hamvába holt.
Telefonon és levélben is megérdeklődtem a kijelzésért fizetésnek az okát, de csak pattintás volt minden esetben a válasz, úgyhogy ez szimplán csak plusz egy bőr.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz domerator #14171 üzenetére
Természetesen azt teszel szóvá, amit akarsz, ebben senki sem próbál meg meggátolni. Én sem mondtam ezt. Csupán azt merészeltem kérni, hogy egyszer tedd szóvá, és ne ezen lovagolj folyamatosan!
azt pedig, hogy engem es meg nagyon sok felhasznalot mi zavar (egyeseket anyagilag karosit!!) hadd dontsem el en, hogy szova teszem-e, rendben?
Szóval te lettél a szóvivő... rendben. Akkor sorold el légyszíves, hogy anyagilag kit károsított meg a szolgáltató, s főleg mivel! (A hívószámkijelzést már kihagyhatod, azt ma már többször leírtad...)
Szerk.: ez off...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz domerator #14173 üzenetére
Ha te annyi kenyeret kapnál bárkitől, mint én a T-től, nagyon nagy bajban lennél!
A kioktató stílust ebben a topikban mindenki maga érdemli ki, az senkinek nem jár automatikusan, sőt!
(A Net Starttal, a roaminggal kapcsolatos vélemény pedig már számtalanszor le lett írva, tanácsként is. Maradjunk annyiban, hogy nem csak a szolgáltató hibája egyik sem!)Jó szerencsét!
-
-
sifarr
senior tag
válasz domerator #14169 üzenetére
nincs extra penz adotoronyra... inkabb fizess te az akaratlan roamingert.
Nem biztos, hogy a Tre a felelős. (Bár az adótornyot lehet, hogy nem ártana fejleszteni. Ezt nem tudom.)
Ugyanis a mobilcégek koncessziója 1-1 ország területére vonatkozik. Elméletileg csak az országhatárig sugározhatnának. Technikailag azonban kivitelezhetetlen, hogy nem sugározzanak át a szomszédos ország területére.
Viszont ennek a lehető legkisebbnek kellene lenni. 60 kilométerre átsugározni enyhén szólva nem ildomos. Viszont olcsóbb egy nagy teljesítményű adóval egy nagy kört besugározni, mint esetleg több toronnyal, irányított sugárzással követni az országhatárt és minimálisan átsugározni a szomszédba.Szóval szerintem a szerb szolgáltató nem jár helyesen, szabályosan.
60 km mélységnél szerintem a Trének nem abból kellena kiindulnia a hálózattervezésnél, hogy egy külföldi szolgáltató tornyával kelljen konkurálnia. Mégis ez a helyzet. Ez ellen viszont nem annyira a Tré tehetne, mint inkább az állami hatóságok. Persze a Tré jelzése alapján.
A roamingon egyébként nemcsak a Tré keres, hanem a külföldi szolgáltató is. Ezt azért nem felejtsük el.Ja! Nem a Tré kenyerét eszem!
-
1430
senior tag
válasz domerator #15072 üzenetére
"Úgy gondolom, hogy ha valaki panaszkodik (és joggal), akkor..."
És persze az elég, ha ő meg van róla győződve, hogy joggal reklamál...
Azért nincs az "új előfizetői" árlistában az Etalon, mert az már le van zárva. Tehát ha benne lenne, és valaki bemenne az üzletbe, hogy "hello, egy iPhone-t kérnék Etalonnal", majd azt a választ kapná, hogy Etalon már nincs, akkor ő lehetne joggal felháborodva. Ezzel szemben 99%-os bizonyossággal állítom (itthonról, ahol nem érem el a belső információkat), hogy aki már Etalonban van, az vehet az Etalon megtartásával is iPhone-t. De ez s téged, se nord_-ot, de legfőképpen atesz99-et ne zavarjon.
Továbbá megragadnám az alkalmat és ezúttal is megjegyezném (márcsak az akciófigyelő miatt is), hogy a MédiaMániák nincsenek lezárva, de ha le lennének, akkor is lehetne a meglévő MédiaMániásoknak is iPhone-t venni tarifahűséggel. Hogy miért nincsenek benne az árlistában a MédiaMániák? Mert az új Mozaik van fókuszban. De ez is csak arra példa, hogy nem csak az árlistában szereplő díjcsomagokkal vásárolható iPhone (vagy bármi más).Arthuro_Adam
Ugyanazokkal a feltételekkel lehet iPhone-t venni hűségidő alatt, mint bármi mást. Szóval nincs semmi Apple kérés. Amit kali belinkelt, az már elég régi, azóta volt hasonló a 4S bevezetésekor is, de már az sem aktuális. Talán majd az új modell bevezetésekor lesz megint.krystman
Ha levelet kaptál, az azt jelenti, hogy már próbáltak hívni, de nem értek el. Én úgy tudom, ebben a levélben inkább azt írják, hogy te jelentkezzél, illetve ha nem tennéd, később majd azért még próbálkoznak. Szóval szerintem hívd a levélben szereplő 30/9303030-as számot, amin ma már nem fogod őket elérni, de kérhetsz holnapi visszahívást.Rubie
Ha kosárba teszed a WebShopban, akkor a kosár összesítőben láthatod a készülék cikkszámát. Jelen esetben: Nokia E7-00/SL
Amennyiben a cikkszám (mint most is) tartalmazza az SL tagot, akkor a készülék hálózati korlátozással (SIM Lock) rendelkezik.albiosz
Akkor olvasd át ezt az oldalt, hátha választ találsz. Tapasztalataim alapján az szokot lenni az ok, hogy valami más oldalt nyit meg az ügyfél (pl. az m.origo.hu kezdőoldalt), és ekkor csíp le az egyenlegből valamennyit a rendszer. Egyébként meg vizsgáltasd ki a 1430-on.
T-Mobile-tól van az E5-öd? Nem rémlik, hogy ezt a típust forgalmaztuk volna, de persze ez nem jelent semmit, csak esetleg a nem megfelelő beállítások okozhatnak még problémát.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz domerator #24019 üzenetére
Nem publikus csomagoknál rendszerint alapértelmezésben aktiválódik a jelszóvédelem (tehát a kulcsszó után eleve be kellene írni a jelszót, de itt ez sem segítene, mert...) illetve az önkiszolgáló ügyfélszolgálati tiltás.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
guppy_83
tag
-
erdoke
titán
válasz domerator #25920 üzenetére
Nincs azzal különösebb gond, a hang alapú szolgáltatás teljes mellőzése ellen próbálnak dolgozni. Írta ott valaki a Mozaik XS-t, amit 1000 Ft-ért lehet +1 GB-tal bővíteni. 4200-ért van némi hang és SMS, illetve 1,2 GB mobilnet. Az nagyon gáz egy inkább netre gyúró lakossági felhasználónak? Szerintem leginkább azok ágálnak, akik besumákolják magukat mindenféle idegen céges flottákba, ahol viszont mobilnet nincs. Tehát pofátlanul olcsón telefonálnak, és szeretnének hozzá olcsó netet is. Háát, mindent nem lehet... Valahogy nem tudom sajnálni őket.
(#25921) 1430
Köszönöm, azt hiszem, rendelek belőle.
Hotspotoknál egyébként valahogy nem tartom reálisnak a függetlenítés árát. Nem itthon szeretném alkalmanként más szolgáltatóval használni, hanem külföldön. Tekintve a jelenlegi T-s roaming megállapodásokat, az általam sűrűn látogatott Törökországban és Svájcban 398 Ft-ot kellene fizetnem minden megkezdett 100 KB-ért, ami szerintem nem racionális elvárás a szolgáltató részéről. Ha egy 3 napos üzleti úton csak 60 MB-ot használok el, az durván 245e Ft, és ez mondjuk kétszer egy hónapban... Valaki a fejéhez kaphatna. Ha kint veszek egy 30 napra jó 4 GB-os Turkcell SIM-et, az valami 29 (vagy 39?) török líra, azaz 3(-4)e Ft! Fél nap alatt térül meg a hotspot és a függetlenítés ára.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
1430
senior tag
válasz domerator #25924 üzenetére
Áááá! Csak belesétáltam a csapdába!
Na mindegy, legalább bebizonyítottad, hogy miért is volt felesleges reagálnom a dolgokra, és hogy miért nem fogok válaszolni a legújabb, az enyémnél sokkal objektívebb írásodra!.bruszli.
Mondjuk egy óra múlva? Na jó, azért várj, míg kiírják.Vangelis
Én már csak annyit láttam belőle, amennyi itt a fórumokban megjelent.Noá & Red@Arc
Mondjuk azért lehetett volna pontosabb is a szerző... Például az okostelefonokhoz nem jellemző az Eco díjcsomag (bocsi kali ), tehát a díjcsomagokhoz is lehet adatkeret illetve sok díjcsomaghoz igényelhető a Net&Roll 1GB opció is. Ráadásul már az elején jelezte az ügyfélszolgálat, hogy erre azért lenne igény, és úgy tudom, gondolkodnak is valami megoldáson. Például holnaptól már Like 300-hoz is igényelhető lesz a Net&Roll 1GB opció.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Új Lenovo LOQ 15IRX9 - i7-13650HX, WQHD (2560x1440), RTX 4050 TGP 105W, 16GB, 1TB SSD
- 900-939 Eladó Lenovo T490 laptop FHD Touch kijelző 256SSD 16GB RAM Gyári Magyar bill Face Id+LTE
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen