Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Szeretem volna a My T-Mobileba megrendelni a telefonomra a 100mb/s mobilnet csomagot,de a rendelésnél ez jött be :
503-s hiba (Service Unavailable)!
Előfordulhat, hogy Ön egy már nem működő linkre kattintott, rossz címet írt be, de az is lehetséges, hogy weboldalunk hibás linket tartalmaz.
Mi a teendő?Próbálja meg újra letölteni, illetve frissíteni ezt az oldalt.
Ha a keresett oldal címét begépelte böngészőjébe, kérjük, ellenőrízze, hogy az URL helyes volt-e. -
Akkor idéznék innen:
Mely díjcsomagok esetében és milyen gyakorisággal kapok értesítést?
A T-Mobile ikon, a MédiaMánia és az Etalon díjcsomagok havi díjában foglalt adatforgalom felhasználása esetén 80 és 100%-nál,
RelaxNet csomagok esetén a csomag havi díjban foglalt adatmennyiség felhasználásakor, azaz 100%-nál,
A Go!Net S, Go!Net M, Go!Net L adatcsomagok, valamint a korábbi, lezárt havidíjas mobilinternet csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználása esetén 50 és 100%-nál küldünk értesítéstJelezd kérlek az illetékesek felé, hogy hibás a weblap tartalma!

És elnézést kérek mindenkitől, akit félrevezettem!

-
Dyrtyho
őstag
Na,ma sikeresen kihozták a megrendelt Sim kártyámat.Akkor a My T-Mobilen belül,hogy tudok hozzá mobilnetet rendelni ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget

-
1430
senior tag
dedike, HGabor89 és mindenki más, aki adatforgalmi értesítőre vár:
1.) A túlforgalmazási díj mentes adatcsomagoknál nincs adatforgalmi értesítő, csak arról kapsz értesítést, hogy le lett korlátozva a sebességed (ami felfogható 100%-os értesítésnek is). Ilyenek például a Net&Roll, RelaxNet (BusinessNet), Go!Net adatcsomagok, és minden más, amihez ezek hozzá lettek téve (pl. MédiaMánia/Ikon + RelaxNet M). Ide sorolhatóak még egyes díjcsomagok és opciók, például Fun, Like, Net&Roll opció, DuoNet opció >> ezeknél ugyebár szintén nincs túlforgalmazási díj, vagy ha túlforgalmazási díjas díjcsomaghoz aktiváljuk, nem lesz túlforgalmazási díja a díjcsomagnak.
2.) A benne foglalt adatforgalmaz tartalmazó díjcsomagok, ahol van túlforgalmazási díj (és nincs hozzá a fentiek közül valami még aktiválva), a 80 és 100%-os limitátlépést követően megy SMS, mikor a feldolgozott adatmennyiség átlépi az értsesítési küszöböt.
3.) Régi túlforgalmazási díjas adatcsomagok esetében 50 és 100%-os limitátlépést követően megy SMS, mikor a feldolgozott adatmennyiség átlépi az értsesítési küszöböt. Ilyen például a Net 30/40/50/80/100/500/3GB/5GB/8GB/15GB és ezek (ahol van) díjcsomag/társkártya díjcsomag változatai.
Még egy apróság, a 2-es és 3-as esetén feltétel még, hogy ne legyen tiltva az értesítő, de ez inkább csak üzleti/flotta díjcsomagoknál (volt) automatikus, aki meg most aktivál adatcsomagot, az már úgyis az 1-esbe tartózót aktivál. További feltételek 2-es és 3-as esetekhez.
-
domerator
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Hányszor elhangzott már, hogy nem életszerű a díjcsomag árát beleszámolni a készülék vételekor az akcióba... ha bárki úgy dönt, hogy egy sima telóval MM M díjcsomagot használ (és akár kihasználja, akár nem) akkor is kifizet ugyanennyit...
...és ez nem nézőpont kérdése.Na blueye megelőzött... ő is így gondolja, ahogy életszerű...

-
blueye
veterán
-
Indiant
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Kösz, mindenkinek! Lehet én voltam a béna, mert én nem a google-ban kerestem , hanem a t-mobile weblapján.

-
válasz
Something_
üzenetére
Né... ilyen még van?

-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
dedike
üzenetére
Hogy érted, hogy kihagyom? Ha pl a 100 mb kezd először pörögni, akkor 50%-ánál már kapnom kellett volna SMS-t, azaz 50 mb-nél, watchdog nagyon félre számolhat, mert ugye most 87-nél van.
Nem lényeg amúgy, úgyse nagyon használom, ebből a 87 mb-ből is kb 40 mb az, hogy bekapcsolva hagytam és szinkronizálgat jobbra/balra
Szóval nem izgat, úgysincs túlforgalmazás, ha lenne akkor izgulnék,
-
válasz
Something_
üzenetére
De ha a Like 50-ét kihagyod, akkor még oké...
-
válasz
Something_
üzenetére
Csak azt nem tudom mi a sorrend. Ha először 50, utána 100, akkor még nem is kellett jönnie...mert ugye nem vonódik össze a kettő...
...semmi. Csak rájöttem, hogy ezek túlforgalmazási díj nélküli csomagok...

-
válasz
Something_
üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Egyébként is tökmindegy!

-
Ja az biztos hogy maga a media mánia annak jó aki mindent felhasznál a csomagból.De két év múlva ez a telefon tizedét se fogja érni,egyszerűen nem éri meg magát ezért lekötnie az embernek.
-
Dyrtyho
őstag
3G Watchdog App
-
Something_
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Hát ha havi 8000 ft-ot lebeszél átlagosan jelen pillanatban, akkor nyert 63k-t, mert ingyen van a telefon.
Természetesen ha kényelmesen havi 4000 ft-ot beszél, akkor full pénzkidobás.
Sajnos sokan beleugranak az olcsó telefonba, mert nagy csomaghoz olcsón/ingyen adják.
Mint pl régebben az iPhone-osok, megvették 0 ft-tal, és havi 10-15e-es számlát bevállaltak és orrba szájba telefonáltak, hogy ne legyen pénzkidobás.. -
válasz
Something_
üzenetére
Nekem 150 megás csomagom van
Milyen díjcsomag is az?

djculture:
Ez az összeg teljes egészében leforgalmazható... akkor most mennyibe is van?

Aki használ ennyit, annak mindenképpen megéri. Aki nem, az bukik.
-
-
n00n
őstag
válasz
Something_
üzenetére
@dedike: Köszönöm a gyors választ!
@HGabor89: Androidos telóm van, tudom, hogy sokat szinkronizál, ezért majd a számomra nem kellő dolgokat ki is akarom kapcsolni. Egyébként Opera Minit használok.
Nem zavar, ha elérem hamar a limitet (nem fogom) a sok szinkronizálás miatt, egy a lényeg, más forrásból (van még ilyen? [wap pl?]) ne töltsön ami fizetős.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok képben T-mobilban. Tavaly decemberben vettem egy Blade-et domino csomagban, a kártya megvan a pin-t elfogadja és ha minden igaz, akkor lassan lejár. Mit kell vele csinálni? Van erre valami feltöltés, vagy ilyesmi? -
Something_
őstag
Az már a mobil net, milyen telefonod van? Ajánlott letiltani akkor amikor nem használod, mert az android orrba-szájba szinkronizál, így növeli az adatforgalmad.
Mivel mondtad, hogy kezdő vagy még mobilnetbe, megkérdezem, hogy mivel használod?
Wifin ugye tök8, hogy mennyi adatforgalmat generálsz, mobilnetnél viszont olyan böngésző kell, ami összetömörítve tölti le az adatokat, én Opera Mobile-t használom, van olyan, hogy turbo mód, de a gyári böngészőknél is akad ilyen. Szóval szerintem az Opera Mobile-t kapd le és állítsd be, vagy a Minit(nekem nem tetszett a mini).
Adatforgalom figyelés az egy érdekes témakör, 3G Watchdog-ot használom, de ez sem pontos. Kb látod, hogy mennyit használsz, de ha eléred a keretet, akkor is tűrhető lesz a sávszélességed, szóval nem kell aggódni.
Mobilnettel ne nagyon tölts le zenéket és videokat, asszem a YouTube is lezabálja nagyon a keretet.
Főleg ez a 100 megás net böngészésre van, nem multimédiára. -
Igen, ez már az!
A My-T-ben ellenőrizheted 56 forint/alaklom összegért! [Adatforgalom-ellenőrzés módjai]Igen, jön, 50 és 100%-nál!
giigz:
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Lehet extra láma kérdéseim lesznek, de inkább megkérdezem. Most először van mobilnetes előfizetésem (NetGoM!), aktiváltam és villog is a 3G logó (android) netezés közben. Akkor ez már a mobil net ? (Nem wap, nem más anyám kínja ami pénzbe kerül?) Egyébként lehet valahol nézni, hogy mennyinél járok a 100MB-os limitben? Jön sms?
-
válasz
Kovax1986
üzenetére
Szóval szerintetek megoldható, hogy áthordozom a számomat dominos-ra és még mellette ugyanazon a sim kártyán használom a Domin Web díjcsomagot?
Nem. A Domino Web önálló SIM-mel vehető igénybe.
még lesz a Domino Web-es kártyának telefonszáma és fel lehet azt hívni?
Igen.
-
Kovax1986
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megoldható az alábbi probléma?
Jelenleg vodafone-os vagyok, de szeretnék váltani t-mobile-ra. Vennék egy ZTE Skate-t dominoval, viszont a domino internetcsomagok vizsgálata után a Domino Web volt, ami legjobban illeszkedne a felhasználói igényeimnek.
Szóval szerintetek megoldható, hogy áthordozom a számomat dominos-ra és még mellette ugyanazon a sim kártyán használom a Domin Web díjcsomagot? Azért lenne fontos, mivel ha jól néztem akkor Domino Web-bel nem lehet hívást kezdeményezni, ami viszont nem ártana néhanapján.
Vagy ha nem is lehet hívást kezdeményezni, attól még lesz a Domino Web-es kártyának telefonszáma és fel lehet azt hívni?
Eléggé homályos nekem ez a téma, remélem valaki van olyan okos, hogy tud nekem segítséget adni.
Előre is köszönöm a választ!
-
-
tjb007
nagyúr
"120 díjmentes perc hálózaton belül, vagy 100 díjmentes SMS és 50 díjmentes MMS, amit az aktiválást követően 30 napon belül használhat fel. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben a díjcsomagja keret-megállapodáshoz kötött kedvezményes díjcsomag, vagy nem publikus díjcsomag, ezen kedvezményeket nem veheti igénybe. A szolgáltatás kedvezmények kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők."
-
giigz
veterán
Átvettem a telót! Így egész gyorsan zajlott, a SIM aktiválás sem volt több 1 percnél.

Most az lenne a kérdésem, hogy akkor már minden számlázás megy simán? Tehát a mobilnet az most már megy? 150 v 300 MB lesz?
És az ingyen 120 percem az már ilyenkor aktív, vagy az még később lesz?
-
krystman
őstag
válasz
EsoxLucius
üzenetére
Hát ha számítógépen akarsz így böngészni, akkor nyugodtan csinálhatsz egy kávét addig még betölti az oldalt. Ha telefonról Opera mini-vel, akkor észre sem lehet venni hogy korlátozva van. Vagy csak nagyon kicsit.
-
asokapa
csendes tag
Sziasztok!
Nov.16.-a óta készletértesítőn van, Nokia N8, Samsung Galaxy S, szerintetek érdemes várni?
Köszi ! -
EsoxLucius
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja feltettem a kérdést itt, hogy milyen sebességre lehet számítani a T-mobilnál, amikor belassítják a netet ( Like díjcsomag keret elérése után 32kbps ).
Azt a választ kaptam, hogy van türelmem ki lehet bírni..... Kicsit bővebben? pl egy Facebook-ot mennyire lehet így használni? Vagy kb. mennyi idő amíg betölt egy átlagos oldal?
Akinek van tapasztalata írjon már pár sort!
Köszönöm.
-
blueye
veterán
Figyelemre méltó ajánlat:
Sony_Ericsson_Xperia_ray -
krystman
őstag
Ha az van odaírva a hogy a tarifacsomagra nincs hűség. Pl a ZTE Skate kamatmentes részletnél. Akkor ott válthatok bármilyen csomagra? Akár később Dominóra is?
És még az érdekelne, hogy ha 2 év hűség lenne a tarifacsomagra. Akkor közben át lehet írni másnak a nevére? Tehát menet közben.
-
giigz
veterán
GLS oldalán fent van a csomagom. Tegnap 18 óra fele érkezett meg ebbe a városba, és ma reggel adták át a futárnak kézbesítésre, ha jól veszem ki. Tehát elvileg ma meg is fog jönni!

-
tomi613
aktív tag
Basszus kifogyott a desire s szürkében!!!!
Remélem lesz még!!!!! -
-
tomi613
aktív tag
-
Nordik
őstag
Vásároltam egy Xperia Mini-t, de a garanciapapírt nem pecsételték le, csak aláírták.
Okozhat ez valamilyen kellemetlenséget nekem garanciális ügyintézésénél?

-
Dyrtyho
őstag
Amúgy a sim kártya rendelésnél mennyire veszik azt figyelembe,hogy oda írtam a megjegyzéshez,hogy csak késő délután vagyok itthon,mert reggel suliba vagyok ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Igen, rendelhető/aktiválható, az 1. hónap lejárta után semmit sem kell tenned, "magától megújul" ameddig le nem mondod.
Amennyiben a 2 hónapos akciós időszak után nem szeretnéd megtartani egyszerűen lemondhatod. -
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
3 napja van ECO-ra előfizetésem az mellé rendelhető ez az akciós mobilnet?
Majd az 1 hónap lejárta után újra meg kell rendelnem vagy mi? -
Ptech
addikt
A T oldalán nekem baromira nem egyértelmű, valaki mondja már el, hogy a MédiaMánia csomagoknál a havidíj lebeszélhető-e (a csomag adott percdíján) vagy nem?
-
giigz
veterán
Szerintem ezt egyébként futárja válogatja. Én a GLS-sel nagyon meg voltam elégedve idáig. Felhívott a srác, hogy nemsoká hozza a cuccot, majd csengetett.
-
Ja hát akkor nemcsoda.Nekem ha dhl el hoznak valamit még a futár is telefonál előtte,gls el meg semmi még csak besem csönget hanem dudál egyet a kocsiból és ennyi.Teljesen két szélsőség a két cég.Annak aki nem ül itthon egésznap és lesi hogy mikor jön a futár a gls esélytelen.
-
válasz
Something_
üzenetére
Nem tudom mi volt az oka a dolognak, bár valami biztosan...

-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem 150 megás csomagom van, 3G Watchdog szerint 87 mb-t használtam fel, de még nem jött sms
Remélem lesz még!!!!!
dptrsk