Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Egy kis összehasonlítás, hátha az illetékesek is olvassák:
HTC Hero, 400 plus-szal, havi 8 ezerért 90 ezer-
iPhone 3GS, ikon 400-zal, havi 10 300-ért 40 ezer.
Iphone 3G ikon 400-zal, havi 10 300-ért, 20 ezer
HTC Hero, kártyafüggetlenül, 2 év gyártói garanciával, 107 990 (fekete) illetve 117990 (fehér) (vip-phone)
iPhone 3GS 16 GB kártyafüggetlenül 180 ezer ft.
Iphone 3G 8 GB kártyafüggetlenül 150 ezer ft.i6 Silver
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy ha valaki aláír újabb hűséget, akkor ezt az előző hűség megkötésétől nézve 1,5 év után megteheti. Igazából azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy iPhone-om, ikon 200-as csomaggal, akkor másfél év elteltével ugyanolyan feltételekkel írhatok-e alá, és vehetek új mobilt, mint bárki más? Jól gondolom, hogy akkor így a két előfizetés időtartama 3,5 év lesz, hacsak nem írok alá utána megint, mert akkor a 4 évből 3 lesz. Jól kalkulálok?
Ha valaki csomagot vált, ő ugyanígy megteheti? Pl. haverom MM L-ben van, ha ő a következő előfizetését ikon 200-ban szeretné megkötni, neki is megvan a lehetősége arra, hogy fél évvel előbb újítsa meg az előfizetését az új csomagra?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Hi, nem tudja valaki, hogy mikor várható a Desire a T-nél? Köszi.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Azon akadt meg a szemem mostanában, hogy az iPhone-nál a webshopban a tarifák és árak menüpontnál az árak az "új t-mobile előfizetéssel" fülhöz tartoznak. Mellette szerepel egy "készülékváltás meglévő ügyfeleinknek" fül is, amiben nem tudok árat nézni, mert az "ön csomagjában készülékváltás nem teljesíthető" üzenet fogad, ami nyilván az aktív hűségidőre vonatkozik. Elképzelhető, hogy egy drágább árlista fogad majd, ha lejár a hűség, vagy ez csak a pontok, kedvezmények miatt van így? Illetve igaz-e az, hogy két év hűség esetén, ha újra aláírok 2 évet, akkor ezt már másfél év után megtehetem? Ha igaz, hol lehet erről bővebben olvasni?
Köszi!i6 Silver
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem arról, hogy ha hűségidővel van előfizetésem, akkor mennyi idő után tudok újból aláírni és készüléket vásárolni. Többen azt mondtátok, hogy 1,5 év után lehet ismét aláírni, újabb 2 évre. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy 15k kötbért kell fizetnem, ikon 200 csomag esetén. Most akkor aranykártya esetén se ingyenes, vagy hogy van ez? Mert nem fogok 140 ezerért két év hűséggel iPhone-t venni az tuti!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Hát hogyne! Jó nekem az ikon 200. Ha megfelel ez a csomag, csak azért vegyem díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül, hogy előbb upgrade-elhessek? Akkor már olcsóbb az a 15k-s kötbér (ennyit mondtak) mint az ikonos és a hűség nélküli telefonár különbözete. Vodánál is lehet új készüléket venni 3 hónappal a hűség lejárta előtt, azt hittem, a T-nél se csak aznap vehetem meg, miután lejárt. Mindenesetre jól átírta a terveimet az elmúlt hetek eseménye (20%-kal drágább iPhone 4 nyitás a 3GS-hez képest, nem várt kötbér) Igazából már beígértem valakinek a 3G-t, és olyan régóta vágyik rá, hogy nem szeretném lemondani. Meg hát én se bánnám, ha magaménak tudhatnék egy iPhone 4-t, de 120+15 már nagyon sok két év ikonos hűségért. Úgyhogy most keresem a megoldást. Apámmal akarok még trükközni, csak ő vodás, de neki szerintem jó lenne a médimánia L. De még az ő hűsége se járt le, viszont ő már vehet új mobilt, csak akkor meg kéne kockáztatnom egy desire-t, vagy taktikázni, hogy ő mikor jöhet át. Picsába, nem egyszerű.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Miért vannak extra igényeim? Másfél év után szeretnék aláírni ismét. 140 ezret meg nem fogok fizetni 2 év ikonnal, fix csomagra, kötbérrel, stb. Ennyiért megvehetem külföldről függetlenül (Kanada, van ismerős, körülményes, de akkor is) vagy megveszi akkor fater a vodánál, ő évente vehet új mobilt mert v-klubos, és akkor mindenki le van szarva. Más kérdés, hogy hogy fogom júniusig használni a kártyámat, de hátha addig jön egy unlock.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Ma voltam a T-nél, azt mondták, nincs kötbér, hisz ugyanarra a csomagra írok alá újabb 24 hónapot. Most akkor ez hogy van? Azt mondták, hogy legfeljebb a készülék drágább lesz (amivel végeredményében ugyanott vagyok ) de az árat nem tudták megmondani, mert az majd egyénre szabott és a vásárláskor derül ki. Baromira nem értem ezt az egészet.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Korábban kérdeztem itt azzal kapcsolatosan, hogy ha 1,5 év elteltével alá akarok írni újabb 2 év előfizetést ikon 200 csomagban, készülékvásárlással, akkor miért kell kötbért fizetnem. Ugyanis ezt mondta az üf-es, illetve itt is páran. Azt mondjátok már meg, hogy akkor EZ mi? Biztos, hogy nem fizetett kötbért.
i6 Silver
-
-
manchester85
veterán
-
-
manchester85
veterán
válasz madarasz92 #6289 üzenetére
"A Media Mániaval meg az a baj hogy abban van mobil TV is amit nem használnék.."
És? Nem azt kell nézni, hogy ne legyen olyan benne, ami neked nem kell, hanem, hogy ami kell neked, az benne van-e, és azt milyen feltételek szerint kapod. Ez nem olyan, mint amikor azért nem kell a túrósbatyu, mert van benne mazsola.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz madarasz92 #6292 üzenetére
Akkor köss egy olyan csomagot, ahol drágább a percdíj... Az nem felesleges?
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Eltűnt az összes iPhone a webshopból, még az árak is...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Szerintem van egy kedvezményes szolgáltatás, amit igénybe veszel, és mivel ez egy összesített egyenleg (levonások nélkül) így megtévesztő adatokat közöl. Nekem is 40 ezer most az egyenlegem, mert van családbarát kedvezményem, de a számlán nem ez az összeg fog szerepelni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz ЯΞNΞGΔT #6982 üzenetére
Akkor vedd meg a speedshopnál 160 ezerért. A készülék árkedvezményt nem azért adja a szolgáltató, hogy te 0 havi forgalommal boldogan használhasd.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Pedig iPhone 4 téren igazán jöhetne már valami akció. Régóta követem figyelemmel az árlistát (mondhatni a 3G megjelenése óta), de ilyen sokba iPhone még nem került. Tavaly karácsonykor 20k-val lejjebb mentek az árak, és ráadásul akkor csak 100k, 63k áron nyitott a 3GS. Most egy szűk 20k-val drágábban nyitott, és áresés sem volt... Szeptemberben már 140-ért jön be ikon 200-zal az iPhone5? 2 év tarifamegtartással ezek elég beteg árak, és mondhatni a 3GS is rosszabb feltétellel kapható idén, kifutó modellként, mint tavaly frissen, puhán ropogósan, mert csupán 2 ezer ft-tal került többe az akkori csúcsmodell, dupla annyi memóriával, mint most a kifutó...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Lassan jó volna látni már valami elmozdulást iPhone árak tekintetében. A 3GS ára közel másfél éve ugyanannyi, a 4 ára pedig a bevezetése óta nem változott. (40k-val drágább, mint az 1 évvel korábbi csúcsmodellé) Ez szinte röhej már, hogy a friss csúcsmodell (3GS 16GB) 2009 novemberében annyiba kerül, mint a lassan 2 éves kifutó 8 gigás változat. Az meg, hogy az aktuális csúcsmodell 40 ezerrel drágábban nyit, és 3 hónappal az új bemutatása előtt is tartja ezt az árat, az szintén botrányos. Kezd nagyon elszállni a T...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Ez akkor is szánalmas... 2 éve a 3G-met 60k-ért vettem ikon 200-ban. A lassan ugyanolyan státuszba kerülő iPhone 4 pedig jelenleg ennek a duplája... Azért azt nem mondanám, hogy nincs konkurencia, bár való igaz, hogy a legtöbb a csomag esetében nincs. A legkisebb csomagokban viszont van (smart 200- ikon 200). Olcsóbb készülékár, drágább havidíj, de mindenhova sms. Ez nagyjából egál. A többinél természetesen nincs, ezt aláírom. Mindenesetre kicsit pofátlan már ez az árszabás, az a véleményem. Ha így halad a tendencia (a következő modell 20-40k-val több az előzőnél) akkor elérjük a független készülékárat egy 2 év tarifahűségre szóló előfizetéssel. Remélem azért lassan belátja a T, hogy műszaki cuccokról beszélünk, nem kőolajról, vagyis az emelkedést lassan meg kéne állítani...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Ott a pont. De ott nem rólam van szó, itt meg igen. Én továbbra is T-s vagyok, és szeptemberben/októberben új készülék után néznék. Viszont a jelenlegi állapot tarthatatlan. Eddig minden modell ára emelkedett, ha lesz pofájuk a jelenlegi ára fölé behozni a következő modellt, komolyan mondom, nagyon dühös leszek. 2 év tarifahűséggel elvárná az ember, hogy megálljon 5 számjegynél az összeg...legalább fél évvel a bevezetés után...Azért az, hogy 2009 novemberében 80k volt a 3GS 16GB ikon 200-zal, 2011 márciusában meg 78k a 8 gigás, az eléggé komikus szerintem.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Csak kérdés, mit értünk kereslet alatt. Mert oké, hogy előrendelés, meg várni kell, meg 1 nap alatt kifogynak a készletek, de minden szubjektív. Ha 2-esével töltik fel a webshopot, és utána jelenik meg az előrendelés gomb, akkor nem a kereslet nagy, hanem a készlet kicsi. Aztán persze lehet ezzel manipulálni a népet...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
1430!
iPhone árcsökkenésre nincs valami esély mostanában, ha már úgyis belsős vagy? Csak azért kérdem, mert gyakorlatilag 1,5 éve ugyanannyi a 3GS ára (aki kicsit is jártas műszaki cuccok terén, annak ez egy felfoghatatlan szám) az iPhone 4-é pedig a bevezetés óta nem változott, és a 120 ezret nem mondanám épp barátinak.
2009-ben az aktuális csúcsmodell 3GS 16GB-tal még 80k - 40k volt ikon 200/400-ban. Ez másfél évvel később, kifutó modellként, fele annyi tárhellyel ugyanannyi most.
2011-ben a lassan 10 hónapos iPhone 4 120 ezer ikon 200-zal, és 80 ezer 400-zal. Két hónap híján két éve vettem az iPhone 3G-met (tehát egy közel azonos státuszban levő készüléket, mint most a 4-es) 60 ezerért, vagyis fele ennyiért. Ikon 400-zal meg ha jól emlékszem, 28 ezer volt (70%-kal olcsóbb).
Szóval az érdekelne, hogy érdemes-e még számítani valamire (vártam a karácsony, az újévet, de semmi, megingathatatlanul beállt ez az ár) a közeljövőben, vagy nyugodtan átmehetek a vodafone-hoz? Tény, hogy az árak ott se jelentősen jobbak, a csomagok (főleg a nagyobbak) meg egységesen szarabbak, mint mondjuk a T-s médiamániák, de ott pl. faterom évente vehet új készüléket, még akkor is, ha 2 év tarifahűséget ír alá. És mivel neki az ikon 400/ MML árkategória az optimális, így inkább megvenném 40 ezerrel olcsóbban a vodánál, amit akár minden évben megtehetek.
Szóval te hogy látod, van még esély, és a marketingosztály felébred álomországból, vagy jön majd az iPhone 5 140 ezerért ikon 200-ban, és 120 ezerért ikon 400-ban...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Nem az enyém. Az amúgy csak a kötbér, arra még 10k a függetlenítés. (Persze még így is megérné.)
"Például márciust leszámítva szinte sosem volt WebShop készlet a 16GB-osból, mert eddig annyi volt az előrendelés, hogy sokszor ha jött is készlet, elvitték az előrendelések. Szóval ha ennyiért is viszik, akkor miért csökkenne az ár?"
Ja, csak mondjuk nem tudjuk, mi számít készletnek. Ha 2-esével töltik fel a webshopot, aztán folyton pár nap alatt ki is fogy, akkor azt nem nevezném túlkeresletnek. Inkább alulkínálatnak, vagy inkább mesterséges visszaszorításnak...
Egy szó, mint 100, mivel még a 2 évem se járt se, még kötbért is kéne fizetnem, szóval nem is tudom, 140 körül talán meg is vehetném két év ikonra az iPhone 4-et, ami lassan már csak másodmodell lesz. Jelenleg a következő lehetőségeket látom magam előtt:
1. Aláírok valamikor megint a T-hez 120 ezerért ikon 200-zal (i4-re semmiképp, esetleg i5-re , de kevés esély, mert ez az ár már-már az önérzetemet sérti, és ki tudja, hol áll meg. )
2. Kihúzom 1 évig, és ingyen is megkaphatom, amit akkor már 10k-ért függetleníttethetek. Jobb megoldásnak tűnik, mint most 120-ért megkapni, és 2013 tavaszáig lekötni magam.
3. Nem függetleníttetem, átmegyek a vodához, és ez esetben nem kell a vásárlást követően 1 évet várnom, és másodmodellt kapnom, hanem mondjuk én magam fizetem ki azt az árat, amilyen kategóriában apám aláír az aktuális modellért. Megmarad a teljes szabadságom, és magasabb kategória szerint vehetek készüléket, akár évente.
Te is úgy látod, hogy a 3. verzió a legjobb?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Szerintem nincs korosztályi megkötés, hisz a felsőoktatás sincs korosztályhoz kötve. 1500ft-os havidíj, és 3 emberrel ingyen beszélhetsz összesen 100 órát? 15ft-os hálózaton belüli percdíj? Na ne szórakozzunk már, ez szerintem bőven elég jó annyira, hogy ne kelljen elégedetlenkedni.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Azért azt remélem végiggondoltad, hogy egy 1500ft-os havidíjról beszélünk, amiben van 6100 hálózaton belüli perc, amiből 6000 perc (akármilyen feltétellel is vegyük, de ez egy elképesztő szám ennyi pénzért) 3 személyre van elosztva, a maradék 100 perc pedig szabadon, de szintén hálózaton belül, ezen felül még 50MB túlforgalmazási díjtól mentes adatcsomag is van. (Azt meg nem igazán értem, milyen 20ft-ról meg 75 percről beszélsz, hisz az 1500ft csak hálózaton belül forgalmazható le, ahol 15ft a percdíj.)
Mondj már egy lakossági díjcsomagot, ami mp alapú... Flottákon belül is legtöbb esetben nem a teljes havidíj forgalmazható le. Maradjunk annyiban, hogy ez egy kurva jó díjcsomag, te meg ékes példája vagy a "kisujjamat nyújtom..." szólásnak. Ez egy jó csomag, pont. De cáfolhatsz, ha tudsz jobbat, vagy akár hasonlót.
Barátnőmmel 1000-1000ft-ot fizetünk azért, hogy ingyen beszélhessünk. Itt ez most egy teljes díjcsomaggal kiváltható, 1500-ért. Még csak ehhez hasonlóan jó csomag sincs ma Magyarországon a 3 szolgáltatónál, tehát nem igazán értem a problémázást.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Amíg azt hitted, minden irányba lebeszélhető, addig se volt jó. Leírtuk többen is, hogy 1000ft-ot fizetünk/sim, hogy a párunkkal telefonáljunk, ami szintén jó ajánlat, mert a vodánál nincs ilyen lehetőség. (Már ahhoz is komoly feltételeknek kell teljesülnie a vodánál, hogy 1000ft/simért két ember 1000 percet beszélhessen havonta, ami nem feltétlenül elég, szemben a 6000 perccel, amit garantáltan nem lépünk túl...) Bírom, hogy jól érvelsz, és elfogadod az ellenérveket is, kár, hogy egyik se teljesül nálad. (Még mindig várok egy publikus csomagot, hasonló árért, jobb feltételekkel...) Mert ugye az, hogy mi jó, és mi rossz, az viszonyítás kérdése, te pedig eddig még semmihez nem viszonyítottál a saját igényeiden túl, ami önmagában nem épp egy jó vitaalap.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Természetesen nem. Viszont a következőek az én érveim:
a like csomaggal három bármilyen T-s számot ingyen hívhatok, semmilyen csoportba nem kell tartozniuk. Ennyire ugyanis nem vagyok hatással az ismerőseimre, ellenben kb. fel tudok sorolni 3 olyan számot hálózaton belül, akiket gyakran hívok. Van egy kis különbség a csoporton belüli és a hálózaton belüli között. Egészen pontosan, óriási.
Ha jól látom, az 500ft nem lebeszélhető. az 1500 viszont igen, még ha hálózaton belül is.
A like nincs korhoz kötve, egyetemre pedig semmilyen korosztálynak nem szégyen járnia.
A like-ban van 50MB net is, ami bár nem sok, de nincs túlforgalmazási díj, ingyen pedig nem rossz.
A hálózaton belüli perc- és sms díj 10ft-tal olcsóbb (25-->15), más hálózatba pedig ugyanannyi.
Szóval a drágább havidíjért olcsóbb percdíj, ingyen net, leforgalmazható havidíj és hálózaton belüli 6000 ingyen perc van 3 személyre, ami enyhén szólva nagyobb szabadság, mint csoporton belül ingyen beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Omnia 7-et like díjcsomaggal webshopból nem lehet venni?
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz kacsaesokos #7968 üzenetére
"Biztos, hogy nem lesz árcsökkenés"
Azért nem jelentenék ki csak úgy dolgokat axiómaként, amik mögöttes tartalom nélkül, szubjektív véleményt takarnak. Ha csúszik az iPhone 5, márpedig a hírek nagyon erről szólnak, akkor év vége előtt nem nagyon lesz itt új iPhone. És bár a legtöbb iPhone (apple) fan mérhetetlenül ostoba, annyi eszük mindenképp van (annak a rétegnek, akinek teljesen mind1, mennyiért és mit kapnak, és akik nem következetes érvek alapján szeretik az iPhone-t, csak úgy divatból) hogy sznobizmusból adódóan ne egy 1 éves telefont vegyenek meg. Tehát nem látom a 10 hónapos iPhone 4 célközönségét 120 ezerért ikon 200-zal. És az iPhone 5 hazai bevezetéséig lehet ez még egy 1,5 éves, vagy akár 3 hó híján 2 éves telefon is. Na most tudjuk jól, hogy az emberi hülyeség határtalan, (nem azért, mert iPhone 4-et akar venni valaki, hanem azért, mert egyszerűen egy irreális összeget is képes kifizetni egy zsarnokoskodó szolgáltatónak egy használati termékért) de azért a népnek cirkusz és show kell. Lehet, hogy ha nem lett volna hűségidőm, egy jó napomban én is elmentem volna a nyitásra, és 120-ért megveszem ikon 200-zal. De ez már nyitáskor is drága volt, most pedig már egyenesen nevetséges, így a nyár közeledtével. Most már a webshop se fogy ki 1 nap alatt, meglepődnék, ha ezzel az árral ezt még év végéig, esetleg jövő márciusig el lehetne húzni... Ezt már a Zimány Linda félékkel se lehet megetetni, mindenestre a T-nek iszonyú vastag a pofáján a bőr. 60-ért vettem 2 éve májusban egy iPhone 3G-t. Most a megfelelő modell ennek a duplája? Hol élnek ezek? És még 7-8 hónapig ennyiért adni? Kizártnak tartom.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Na, most nézem, milyen komoly áresésen esett át az iPhone 4. Ikon 200-zal már csak 115 ezer, a korábbi 118-hoz képest. Humorérzék az van a T-nél, az tuti.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Miért? Mindkét helyre be kellett írnom, éreztem, hogy ez mindkét topikban megállja a helyét. Komolyan mondom, ez totál szánalmas. Ráférne most már az Apple-re meg az önelégült szolgáltatókra is egy komoly kereslet visszaesés. Egyrészt a konkurencia nincs annyira lemaradva (vagy bizonyos esetben semennyire) másrészt az évről évre növekedő hype-ból adódóan elpofátlanodott a T. Magyarán árban egyre inkább közelíteni kéne az iPhone-nak és a többi csúcstelónak, ehhez képest egyre távolodnak. Persze, ezt csak Magyarországon lehet megtenni, az USA-ban csak a legelső iPhone volt túlárazva, nálunk meg most kezd elszaladni a ló... A végtelenségig nem lehet hülyének nézni az embereket.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Fujifilm X
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kutya topik
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Hálózati / IP kamera
- Próba
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
- iPhone 11 pro 256 GB
- ALAPLAP CSERÉRE SZORUL! - Asus ZenBook UX421F 14" FHD IPS - i5 8254U, 512GB SSD, 8GB RAM.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen