- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Domino Web SIM kártyát szeretnék rendelni, hogy a laptopomon alkalmanként tudjak netezni. Azt néztem, hogy jobban jövök ki, ha ebben a konstrukcióban 2000-ért veszek 2 gigát, mintha ugyanennyiért osztok meg a laptoppal egy az előfizumhoz kapcsolható Go!Net L-es 500 megát.
Valami műszaki szakitól kérdezném, hogy egy őstrégi Huawei E220-as modem jó lesz erre? És egy régi Nokia 6230i vagy 6300 bluetooth-on keresztül?
Vagy a T-nél hozzá lehet esetleg jutni valami újabb stick-re hűségnyilatkozat nélkül, ami elkerülte a figyelmemet?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
davidcsaba93
aktív tag
Hali!
Ma voltam egy t-pontban befizetni számlát és az ügyintéző ajánlott az ECO helyett Mozaik XS dícsomagot. Át is váltottuk, ott aztmondták hogy ez rögtön aktiválva lett, a my-tmobile felületen látom hogy mozaik xs lett a díjcsomagom. Viszont nem megy a mobilnet. Ilyen előfizetés váltásnál kell kapjak valami sms-t róla hogy aktiválva lett vagy valami? -
blueye
veterán
válasz molnarpeter #15394 üzenetére
Ha esetleg olvastad a köztes hozzászólásokat akkor láthattad hogy volt aki több boltban sem talált már és ezért a webshopot ajánlottuk neki.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #15371 üzenetére
UP
A SE LwW sokáig lesz még ezen az áron?
mp -
club1
veterán
-
kenny123
addikt
Akkor most jövök ismét valami hulyeseggel. Az érdekelne, hogy aranykartyabol hogy lehet feljebb lepni, platinara mondjuk? Noveremet kérdeztem, aztmondta ő (mi) mar 4-5 éve aranykartyaban vagyunk, azóta nem igazán léptettek fel. Milyen kedvezményekkel jár a platina tagság?
Köszi előre is.
yo
-
krystman
őstag
Van egy ZTE Skate telefonom, amit nem rég vettem. Tegnap akartam sms-t küldeni, de nem tudok sehogy sem. Néztem a központi számot a sms-nél, és jól van beállítva. Nem tudom, hogy mi lehet a gond! Aktiválni kellene az sms-t is az új előfizetés mellé? Ötlet esetleg?
-
.bruszli.
senior tag
válasz molnarpeter #15371 üzenetére
Gondolom csak amíg nincs készlet belőle...
Tegnap voltam 3 üzletben is,persze sehol nincs Dominoval....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
legenda
válasz Nietzsche_ #15379 üzenetére
jó, hogy hosszabbítgatva vannak ezek a romóciók - mondjuk engem egyedül a családbarát kedvezmény érint, azt használom (ki), tetszik, hogy évek óta tolják!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
atila4
senior tag
MozaikXS díjcsomagban hogyan tudom lekérni mennyit beszéltem?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
timea1991
tag
A domino 5 egy tökéletesen kitalált díjcsomag köszönjük T-mobile Hungary!
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #15355 üzenetére
Érdekes, február közepén az ügyfélszolgálaton külön megkérdezte az ügyintéző hölgy, hogy be akarom-e kapcsolni az 500 mb-t, mert azt akciósan, havi 1000 ft-ért bekapcsolja.
Minden esetre érdekes, ezért kérdeztem meg itt.
-
Nietzsche_
tag
válasz davidcsaba93 #15374 üzenetére
A számlatételek már a vásárláskor elkészülnek, csak a részletre vonatkozó csekkek mennek ki később... T-Pontban pl. természetesen rendezheted bármikor a hátralévőket.
-
vtechun
veterán
Nokiasoknak (alap, nem symbianos) nem volt ma gond a 0.facebook.com -ra valo belepessel? Vagy az m.facebook.com -ra? Mert nekem 7230-al nem lehet beirni a jelszot, meg az usert sem, van valaki aki ki tudja probalni, kilepni, es megprobalni belepni?
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Vettem részletre egy telefont de most szeretném egybe kifizetni a hátralévő összeget. Hol tudom ezt elintézni, egy sima t-pont-ban például? -
timea1991
tag
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/domino/domino_5 erre lehet váltani domino nap ról?
-
molnarpeter
nagyúr
A SE LwW sokáig lesz még ezen az áron?
mp
-
krystman
őstag
Értem! Akkor még várom a rendes számlát! Bár én nem kértem csekket, mindent így a My T -ről rendezek! Köszi a segítséget! Nem tudom régen volt, hogy lehetett ingyen sms-t is küldeni a T Wap oldaláról. Ez már megszűnt teljesen?
-
legenda
válasz krystman #15365 üzenetére
együtt küldik a számlát és a részletet is!
nekem általában 02-án vagy 03-án állítják ki a számlát - persze ha hétvégére esik, akkor némi eltérés adódhat -, attól számítva többnyire egy héten belül megkapom, és egy bő hét szokott lenni a befizetési határidő! mondjuk csekket is kapok, de e-bank átutalással fizetek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most fogom az első számlámat fizetni, és múlthónapban vettem egy telefont részletre, akkor fizettem 2450ft-ot, és Echo XS csomagot választottam hozzá. Ma a My T oldalon néztem, és megjött mennyit kell fizetni először. 3170ft-ot, és Fizetési határidőt Márc.31-et adtak meg. Azt hittem, hogy 10-e lesz, de ez mindig így van a T-nél? Meg azt hittem, hogy a havidíjas csomagot is törten számlázza hozzá a telefon részlethez.
-
addikt
válasz krystman #15360 üzenetére
A következő időszaki ajánlatok állandó ajánlatként kerülnek bevezetésre a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeibe: Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL, díjcsomagok, Eco XS, Eco S, EcoMix díjcsomagok, Like díjcsomag, Paletta 100/Domino Paletta 100; Paletta 200/Domino Paletta 200 és Paletta 300/ Domino Paletta 300, valamint a Paletta Trió mobilinternet csomag és Net&Roll M, L, 4G díjcsomagok, továbbá az Ikon Net 2 GB, a Domino NapiNet 1 GB díjcsomag, a DuoNet és a Net&Roll opciók.
Ugyanakkor az Eco díjcsomag értékesítése megszüntetésre kerül. Mindezek április 01-től.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Reggel kaptam egy sms-t, melyben az állt, hogy "ápr.1-től a promóciós Like csomagom bekerül az ÁSZF-be"
Lefordítaná ezt nekem valaki? Miben változna a jelenlegi helyzet? -
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #15345 üzenetére
Nem kapnád akciós áron... Gonet első aktiválására vonatkozik a promóció. Normál áron kapnád meg.
-
kenny123
addikt
Köszi, ez bejött!
De ugye ez nekem nem kerül semmivel többe, az alap ikon200 havidíjanal?yo
-
kenny123
addikt
1430-on hívtam őket, de amikor eljutok a telefonszammal belépéshez, szól hogy nem elérhető. A környezetemben van 1-2 t-mobile mobilnetes, de senkinél semmi probléma.
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kb fel éve vettem iphone4-t ikon200 csomagban, amit kb 2 hónapja felturboztam netroll csomaggal, igy korlátlan lett a net.
A napokban bekotottek otthonra a netet, igy felesleges az a +1gb, ezért ma a 1430-ra küldött -netroll SMS-el lemondtam (ahogy azt kellene)
De azóta egyáltalán nincs internet a mobilon, márpedig a dijcsomagomban van alapjáraton 1gb.Legyszives segítsetek, nagyon fontos lenne!
Köszi
yo
-
legenda
-
Something_
őstag
Estét!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én bekapcsolom a Go!Net L-et, akkor kedvezményesen 1000 ft-ért 3 hónapig lesz ez az 500 mb-s netem? (rendelés hónapja + 2hónap?)
Novemberben kapcsoltam be a 100-as akciós netet 90 ft-ért, februárban lemondtam. Aztán kikapcsolódott az 50 mb-s like net, így a 1430-on kapcsolták vissza, ahol mondta az ügyintéző, hogy tudok élni a Go!Net L-el.
My T-Mobile-ban nekem a 2000 ft-os árat mutatja, annyiért nem kapcsolnám be, viszont 1000 ft-on elgondolkodnék
Köszönöm előre is a választ!
Off
Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül): 16 240 Ft
Remélem 5.000 ft alatt marad a havi számlám a levonások után[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
E hónapban kaptam 120perc ingyen beszélgetést az új előfizetésemhez. Ezt csak ebben a hónapban használhttam fel, vagy megrendeléstől 1hónapig?
-
1430
senior tag
válasz Tetran #15341 üzenetére
Szerintem ebben minden kérdésre benne van a válasz, de címszavakban:
1. Az univerzális egyenlegedet külön fel lehet tölteni, és ha annak terhére vásárolsz, az nem jelenik meg az aktuális egyenlegben.
2. Igen, a hónap utolsó napján éjfélkor van számlazárás (például ma is), de pár napig "áll" még az aktuális egyenleg a hónap elején.
3. Felszámolja, de mivel 6 óránként frissül, ne lepődj meg, hogy ugyan az az összeg jön vissza egymás utáni lekérdezéseknél.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Tetran
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár sokaknak biztosan butának tűnő kérdésem. Eddig domino csomagos voltam, most fél hónapja lettem előfizus.
1. 1730-ra küldöm az "A"-t, mit jelent a "havidíjak, jóváírások, univ. egyenlegből bonyolított tranzakciók nélkül) rész? Illetve az adat csak tájékoztató jellegű. Nagyon eltérő szokott lenni a valóstól még ha hozzá is adjuk fejbe az áfát?
2. Minden hónap elején nullázódik az egyenleg? Függetlenül attól, hogy mikor aktiváltatták az előfizum?
3. A 1730-ra való smseket amiket küldök (kb 55Ft), azokat is felszámolja tájékoztató jellegűnek? Csak mert egymás után küldtem véletlen kettőt és maradt ugyan annyi az összeg.
/Sajnos egy olyan embert sikerült kifognom a tpontban aki semmilyen tájékoztatást nem mesélt tudván hogy még soha nem voltam előfizetéses, folyamatosan nekem kellett kérdeznem./
-
legenda
válasz zoli62 #15338 üzenetére
minden szolgáltatónál van ilyen - vagy haonló - "csoport", mert panaszok ugye vannak, és lesznek is!
a t-nél mondjuk én a t-mobile esetében még sosem tettem panasz semmire, mindennel elégedett voltam/vagyok, de a t-home esetében már panaszkodtam/jelentettem be problémát, és ott a számlázási és panaszkezelő központ bírálta el a panaszomat/bejelentésemet - adott esetben sikerült felülkerekednem rajtuk![ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Ez a zaklatásra hivatkozó ingyenes számcsere a Telenornál működik is az Egyedi Igénykezelési Csoportnak írva, de a T-Mobile-nál nincs ilyen hasonló jogosultságú csoport, ergo....
-
krystman
őstag
Köszi a tippeket! Hát ha több kettőnél, akkor vagy kérek egy új számot, vagy írok a banknak, hogy ez a szám, már nem azé, aki akkor megadta. Csak ez új volt nekem, mert idáig bármikor vettem, nem futottam bele hasonló se. Kösz még1x!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy htc telefonokat javít a T vagy küldik tovább a gyártóhoz? Csak azért szeretném tudni, mert ma beadtam a wildfire s-em a kiadási határidő 03-14. Gondolom ha helyben javíthatják akkor valamivel gyorsabb lehet a javítás. Még garis a telefon.
-
nord_
veterán
A sokkal valószínűbb megoldás az, hogy a hitelfelvevő (véletlenül, esetleg direkt...) rossz telefonszámot adott meg. Én is jártam így: egyszer csak elkezdtem sms-eket és hívásokat kapni az egyik banktól törlesztőrészlet elmaradása miatt. Levélváltás a bankkal, egy igazolással, hogy az telefonszám az enyém, és máris megszűntek ezek a hívások/üzenetek.
Azért is tartom ezt logikusabb magyarázatnak, mert ha évekig pihentetnek egy számot, akkor az sanszos, hogy nem marad benne a banki rendszerben, hiszen az feltűnik az ügyintézőnek / behajtónak, hogy évekig "nincs ilyen előfizető" szöveg várja a hívásfelépülés után.
-
atila4
senior tag
válasz dedike #15246 üzenetére
Bementem kicserélték a kártyát. Most MozaikXs-be van. Tegnap meg akartam venni T-Pontban a készüléket, de van egy be nem fizetett számla. 20-dikáig kellet volna kifizetni(sajnos csak 2-dikán lesz kifizetve). Ott azt mondták csak akkor adják oda a készüléket ha kifizetjük a tartozást, viszont a webshop nem figyelmeztet 15 napon túli tartozásra (8 napja járt le a határidő). Most ha webshopból megrendelem a készüléket akkor ki kell fizetni ugyanúgy a futárnak a tartozást van nem?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
St3ven
addikt
válasz krystman #15328 üzenetére
Igen, valószínűleg ezt a számot újra kiadták.
A BP Banknál nyilván Te nem járhatsz el más ügyében, azaz nem változtathatod meg más ügyfél telefonszámra vonatkozó bejegyzését (hiszen ott ügyfélhez rögzítik a telefonszámot, az már más kérdés, hogy most már a Tiedet...).
Marad a hívásblokkolás a nem kívánt számokról, androidos teló esetén a Root Call Blocker Pro-t ajánlom.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
valakié volt korábban, a visszaadást követően piheneti ugyan valameddig a szolgáltató, de aztán eladja újra! nekem is volt olyan számom, aminél hívtak a haverok, hogy a másik számomat nem én veszem fel, mondom nem hát, bő 6 hónapja visszaadtam, mert már nem kell két hívószám, és csak a régebbit tartottam meg!
-
club1
veterán
Persze. A szolgáltatók egy idő után újra felhasználhatják a korábban felmondott szerződésekhez tartozó számokat. Hívd fel az ÜFSZ-t és próbálj kérni (ingyen) másik számot, hivatkozva arra, hogy zaklatásnak érzed a hívásokat (amit meg is lehet érteni).
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Találkozott már valaki itt olyannal, hogy új előfizetés vett, és olyan hívások jönnek akik ismerik ezt a számot? Én múlthéten vettem egy előfizetéses telefont, és olyan hívások jönnek, pl. a BP Banktól is kaptam egy hívást, hogy valami törlesztő részletet kellene fizetnem, valami autó után. Ma meg egy SMS-t kaptam, hogy 3napon belül valami 26ezres autó részletet kellene fizetnem. Amikor vettem az előfizetést a Wbshop-ban, ki lehetett választani a tetszőleges telefonszámot. Pedig még titkosított is, és még idáig nem adtam meg senkinek sem ezt a mostani számomat. Lehetséges az, hogy ez valakié volt? Vagy mit lehet tenni ebbe az esetben?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát nem vagyok nagyon feldoba az MWC felhozatalától. Az biztos hogy most egy darabig nem írok alá hűséget telefonra, mert inkább várok az iphone 5 re.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
ooloo
őstag
válasz blueye #15314 üzenetére
Ne haragudj , nem akartam tiltott dolgokat kérdezni . Azt hittem , hogy alanyi jogon választhatok szolgáltatót . Elég gennyes dolog megszabni egy olyan vételnél a szolgáltatót , ahol nincs hűségnyilatkozat és részletfizetés .
Köszönöm az információt !Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Két éve vettem a lányomnak dominó kártyával egy iphon készüléket ( 160.000 ft. )
Nem hűségnyilatkozattal és nem is részletre . Most januárban kapott egy másikat ( ami most jött ki ) és úgy gondoltam , hogy a régi jó lesz nekem a kinti O2 kártyámhoz . Idő közben kiderült , hogy a telefon nem kártyafüggetlen és lenne pofájuk 21.000 ft. elkérni a függetlenítésért . Maga a készülék nem ér többet 50-55 e. forintnál .
Van lehetőség a szolgáltató kikerülésével függetleníteni a telefont ?A válaszokat köszönöm !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Mika1227
őstag
Van egy GONETM előfizetésem.Meg szeretném szüntetni. Lehet sms-ben is és hogyan vagy fel kell hívni az ügyfélszolgálatot?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
nord_
veterán
Vajon miért van az, hogy a webshopban készülékcserénél csak addig látom a Mozaik M díjcsomagot a telefon + előfizetésnél, amíg nem lépek be? Amint belépek, ez a lehetőség eltűnik, abban az árkonstrukcióban csakis a Médiamánia M marad...
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Vettem itt PH-n egy ZTE Blade-t. A készülék hibátlan volt, doboz, minden tartozék.
De most elromlott nagy valószínűséggel a mikrofonja és gariztatni vinném.
Garilevél nincs, de az összes cserét igazoló lap megvan, ami szám szerint 3. Illetve a számla az eredeti készülékről.
Az utolsó csere 2011. augusztus 8-án volt, szóval a mostani gondolom akkortól egy év garis.
A készülék a kecskeméti T-ben volt vásárolva és gariztatva, de én Mezőtúrra vinném.Szerintetek ezek fényében javítanák?
Köszönöm!
Üdv, Balázs
-
club1
veterán
-
HavocS
senior tag
Köszi, ez sokat segített. Megkérdezhetem, hogy milyen telefonnal használod, és mit takar a "nagyon meríti"? Esetleg azt tudod, hogy androidos telefonon van-e olyan lehetőség, hogy maga a telefon legyen usb-n keresztül a modem, és ne kelljen a wifi tetheringet használni?
-
BéHGT
senior tag
válasz Nietzsche_ #15303 üzenetére
Fogyasztói társadalom...
Teljesen ki sem használom az S II-t sem, de már az S III kell, és ez nagyon gáz, érzem is. Persze azért szerencsére nem a kaja helyett fogom venni. De S III után már nem nagyon akarok cserélni... (Persze S II után is ezt mondtam....) -
Nietzsche_
tag
ZTE Skate-m van jelenleg, s eddig úgy éreztem, hogy nem éri meg annyival többet kifizetni egy csúcsmodellért, de az S III már engem is több mint érzékenyen fog szerintem érinteni... Addig Skate minden igényt kielégít, szép nagy, profi tokkal a negatív pontjai kiküszöbölve (matt felület, szappanos hatás) utazás alatt film nézésre/netezésre elmegy, ha valami akad profi konvertálóval kiküszöbölhető...
Az S III már azért más.... Azt kihagyni nehéz lesz...
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz Nietzsche_ #15301 üzenetére
Nyugi, S III-ra készülök már, ha egyáltalán lesz olyan. Csak pont ahhoz a cseréhez hasonlítottam, mert erről olvastam itt. Meg bőven elég a 11650-es havidíj, 16750-et nekem nem fog megérni, hogy fél évvel előbb legyen jobb telefonom... De ha ugyan ezzel a csomaggal elhozhatom előbb, akkor miért ne?!
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Egyébként egyedül az iphone vásárlásnál nincs 5-6 ezres differencia előrehozott készülékcserénél, mindenhol máshol igen.... Bár, hogy megéri-e... (nem vagyok egy iPhone fun -nekem túl zárt, nem kellőképpen bzerálható... )
De egyébként nagyobb csomaggal is elhozhatod akár, de ott is megvan ez a differencia.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 1TB Kingston SSD M.2 NVMe PCie A2000 ssd a képen látható állapotban!
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest