Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz szabonagyur #134248 üzenetére
Na de ki mondta, hogy ingyen van az adat forgalom?
Szerintem tök egyértelmű, hogy ugyanannyit netezhetsz, csak gyorsabban. Sebességet kínálnak, nem adatot. Ez eléggé egyértelmű.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Fecó88
tag
válasz -Maci- #134247 üzenetére
Szia ezek itthoni mérések útközben még nem teszteltem. Ha a pálcikákat fel hoztad nálunk a voda fulos térerő a yettel meg a Telekom 2-3 pálcika. De így is a yettel é a legjobb sebesség pedig a voda torony kB egy kilométerre van.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
félisten
-
Falcon75
tag
Üdv. valaki tudja hogy lehet új Domino sim kártyát aktiválni. Telefonon próbáltam nem működik. A telekom alkalmazás ban sem.?????
-
csernak75
senior tag
válasz csonkadavid #134260 üzenetére
Persze mert azon a részen van N78-as 5G, ez jelenleg az ország területének jó ha 10%-a.
Meg lehet nézni a telekom térképét hogy hol sötétebb színű 5G esetén. -
bolic
őstag
Változott a madarak megfigyelésem, visszatért a dolmányosi várjúk, de kisebb létszámban. Viszont a szarka állomány véglegesen eltűnik, köszönhetően a szomszédot valószínűleg megbüntették, amiért a madarakat etetett, azóta nem etetett a kb. 50 létszámú szarkát!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy ha ez az 5G még nem az az 5G, akkor miért nem szórják az összes 4G tornyon?
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Viktor0610 #134267 üzenetére
Ahogy nézegettem a cellmapper térképen csak ott van 5G ahol B28 is van. Sajnos a mellettem levő tornyon pont nincs...
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #134268 üzenetére
Ennek az az oka, hogy B28-at csak a modernizált tornyokon tudnak bekapcsolni, mert a régiek nem tudják ezt a frekit kezelni. Ahol pedig modernizáltak, ott az esetek egy kisebb részében tettek fel 5G elemeket is. De sajnos ez az arány elég alacsony, jól látszik, hogy elsősorban a sűrűbben lakott helyekre gondoltak, de még ott is erősen válogattak.
-
flash-
veterán
sziasztok
jelenleg telekomnál van mobilnet előfizetesem (magenta) amit telefonban használok másodlagos simnek mobilnetezésre.
látom van olyan csomag is amire válthatok havi 10.241 forintért, hogy " Mobil S +gigaerős korlátlan net okosvilág"
aminek a leírásában az áll hogy díjmentes multisim is van a csomagban.
Ez azt jelenti hogy kettő darab sim lenne ez3rt összesen,és csinálhatom úgy hogy az egyik az en telefonomban van másodlagos netes kártyaként, a másik meg a feleségem telefonjában es mindketten egyszrre is tudnánk korlátlanul netezni?
vagy ilyenre van valami olcsóbb megoldás is?
pl ilyen dual kartyasat lehet olcsobban is igenyelni ha pl elég a havi 20-50giga net?
válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz flash- #134271 üzenetére
3 SIM kártya van az előfizetésnél:
- 1 db Fő SIM kártya
- 2 db MultiSIM kártya
Ha elkezdenek téged hívni a mobiltelefonszámodon, akkor a Fő SIM mellett a MultiSIM-ek is fognak hívást jelezni.Nekem 2 db mobiltelefonban és 1 db laptopban vannak a SIM kártyák.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz 4Grider #134270 üzenetére
Hát pont ezt nem értem, ez egy elég sűrűn lakott terület, ráadásul a városrész legmagasabb ponja. És talán ez az egyetlen torony a környéken, amin nincs Telekom B28 (Yettelnek van ezen a tornyon). Remélem majd felszerelik akkor itt is. Itt mind3 szolgáltatónak vannak antennái, kivéve digi.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz 4Grider #134281 üzenetére
Értem, engem a Leányka utca és környéke érint.
Előfordulok ritkán a többin is. Ahol élek, egy dél-alföldi kisvárosban, ott a Telekom pont az aktuális elérhető "csúcsot" kínálja:
"A 3,6 GHz-es frekvenciatartomány (a térképen sötét magentával színezve) gigabites maximális letöltési sebességet és nagy kapacitást tesz lehetővé kültéren."
Ehhez viszonyítva érint a budafoki/nagytétényi lakótelepi helyzet, mindkét szolgáltatónál; emiatt érdeklődtem.
-
félisten
válasz szabonagyur #134195 üzenetére
Ami érdekes, hogy itthon 5G-n van a telefon, hívást indítok de nem vált le 4G-re, de a hívás minősége értékelhetetlen.
Ami fura, hogy VoWifin keresztül is alig hallanak, eddig ment minden jól.
Szerencse, hogy alig telefonálok pár órát éves szinten, azt is ügyfélszolgálatok miatt
-
Doky586
nagyúr
válasz szabonagyur #134283 üzenetére
Ha hívás közben 4G v 5G jelez a telefonod akkor nem vagy vowifin...
A tárcsázó appban a wifi hangot válaszd elsődlegesnek, akkor fog csak átállni. -
félisten
-
nihill
őstag
Sziasztok, az mióta van úgy, hogyha van havi megújuló net, de vesz az ember (fia) net bővítőt 1 napra, akkor előbb a havi netet fogyasztja el, majd utána a napit
-
félisten
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #134285 üzenetére
B32? Hol van az az 1500 mhz?
Saját magadat hívtad fel az utolsó képen? Milyen codec-kel megy a hívás? Azt meg tudod nézni az icsodán?
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz szabonagyur #134289 üzenetére
Ezt mondtam neked.
Amíg a mobilhang az elsődleges addig nem lesz wifihang-od még akkor se ha -110 jelszinted és botrányos hangminőséged van.
De mondjuk egy mélygarázsban, pincekocsmában már simán átáll wifire. Ezért kéne váltanod a mobil/wifi prioritást. -
félisten
-
félisten
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #134294 üzenetére
A B32 nagyon érdekes, mert ráadásul SDL is. Ez nincs használatban itt.
Samsungon tudom a kódot. Ott hívás közben a tárcsázóba írva a csillag#0011# kódot előjön a szervíz menü és ott látszik a codec.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz szabonagyur #134293 üzenetére
Nekem meg eltűnik a 4G ikon és helyette a Wifihang ikon jelenik meg. (a wifi ikon mellett)
-
félisten
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #134297 üzenetére
Mivel ez VoLTE hívás, nem oszt nem, szoroz, hogy van-e 5G.
Egyébként ugyanezzel a kóddal. Azt is kiírja a szerviz menü, hogy milyen cellára csatlakozol. Vagy netmonster app. -
félisten
-
Adama123
aktív tag
Nagyvárad tér metróállomáson nem megy a mobilnet, BKK ellenőr rendes volt, átengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen