- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Nálam a Logi G303-nál gari alatt mindkét főkapcsoló cserés volt, közvetlenül gari lejárta után újabb bal mikrokapcsoló hiba jelentkezett. Ekkor vettem 500Ft-ért(!!!) 2db Japán Omron mikrokapcsolót, magam beforrasztottam, azóta működik, mint a kisangyal és még a kapcsolási érzet/hang is jobb lett. Ez volt legalább 5éve..
-
Lendova
őstag
Akárhogy is nézzük, valahol mind1 a márka, ha az igényt kiszolgálja. Én nem adok ki 2-3x annyit valamiért, ha kevésbé neves márka nyújtja ugyan azt.
-
Doratov
csendes tag
Kettő, mert vettem egyet öcsémnek is, kezdetben jónak tűnt
Neki egy vezetéknélküli Logitechet vettem egy évvel később (az ő DA-e akkor ment tönkre), az is megy a mai napig. Szélesebb körű kutatást nem végeztem és nem is fogok. Ettől függetlenül inkább senkinek nem ajánlottam a márkát, ennyi elég volt belőle.
-
Doratov
csendes tag
Múlt évtized közepén vettem egy DA Chromát (20-25e körül volt), kb. 1,5 év után szétmentek benne a kapcsolók. Vettem bele új Omron kapcsolókat, de nem illeszkedtek jól, ezért inkább kidobtam. Razert inkább nem ajánlom senkinek. Ami bejött: Logitech G403 Prodigy. Visszanéztem a visszaigazoló mailt, most hó végén lesz 7 éves. A gumírozás már nem az igazi az oldalain, de mechanikusan semmi baja. Na az megérte a pénzét (19e se volt).
-
Ribi
nagyúr
Legtöbb ilyen tudású egér 50-100 dodó között van. Csak a "nagy márkák" adják ilyen elcseszett felárral az egereiket. Ezek arra mennek, hogy az amúgy 50 dolláros egeret majd megveszi Vérpistike anyukája neki mer a nagy CS/LOL/ akármis praju gémer is ezzel tolja. Aztán amikor kiszervezik a supportot mert nem megy az eladás akkor csak pislognak...
-
Idén cseréltem akkut a DeathAdder V2-ben, most már nem merül le 3 naponta, szóval szerintem pár évig még jó vagyok, bár ígéretes ez a rágcsáló
-
thomasa
senior tag
"1 cpi-s lépcsőkben skálázódó" - minek...
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
nightwolf37 #11 üzenetére
D 2013
már 3x or cseréltem gombot bal és jobb .. de kellett már görgő encodert is
Heavy usage
-
nightwolf37
tag
válasz
Ron Swanson #5 üzenetére
Én 2 éve vettem kb. akciósan Razer DeathAdder Essential-t. Szegényke 1 évet bírt, utána szerelő kicserélte a switch-et, ment még 3-4 hónapig, utána eladtam. Ha kell majd új egér még gondolkodom, hogy milyen legyen, ami legalább bír 2 évet, bár ez lehetetlen kategória.
-
Lendova
őstag
170 dolcsi. Melyik tudatos vásárló fogja megvenni?
-
Cs1csó
titán
Azt azért tedd, hozzá, hogy:
1. nagy tenyér
2. és tenyér fogással (palm grip)Mert kis kezűeknek vagy akik karom- (claw) vagy ujjbegyfogással (fingertip ) fogják azoknak nem.
A kezem nem nagy és csak ujjbeggyel fogom, mozgatom az egeret így nekem a kicsi szimmetrikus (ambidextrous) egerek jönnek be mint pl. Razer Abyssus.Amúgy csukló és alkar fájdalom miatt váltottam VERTIKÁLIS egérre, nagyon hamar megszoktam (ezen meg is lepődtem) és nagyon szeretem.
"kompetitiív" lölvölde játékokat nem játszom így nem tudom, hogy gémelésre milyen lenne. -
Ez is elromlik 1 év után mint az előző generációk?
-
JasL
őstag
V3 Pro alakú... köszi, máris vége az érdeklődésemnek. V2 volt az utolsó kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest