- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
nihill #126850 üzenetére
Igen, ez sajnos ilyen.
Ha Domino számokról van szó, akkor esetleg az adott számról felhívva a 1777-et tudod lemondani.
Korábban volt egy menüpont a bekapcsolt megújuló szolgáltatásokról, ott lehetett lemondani őket, most nem találtam. Talán most a szolgáltatás ismertetőjénél van ki-/bekapcsolási lehetőség. Ezt nem tudom most kipróbálni, nekem nincs ilyen bekapcsolva.
Amúgy telekomnál előbb is lemondhatod, ilyenkor is él a ciklus végéig a szolgáltatás. -
4Grider
félisten
válasz
nihill #126847 üzenetére
A legtöbb szolgáltatónál a megújuló net-ek alkalmazásban nem mondhatóak le, ügyfélszolgálatot kell hozzájuk hívni/keresni. Addig meg fognak újulni, míg le nem mondod őket (vagy míg van egyenleged) azon a lehetőségen, ami épp elérhető. Ha az alkalmazásban/weboldalon nem tudod lemondani, akkor marad az ügyfélszolgálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest