- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Köszi srácok a válaszokat!
Akkor ezek szerint most kivételesen, "sajnos" úgy működik, ahogyan kell ...
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
fornettisuti
veterán
Tapasztolatokra lennék kíváncsi!
iPhone 13-hoz érdemes-e E-Sim-re váltani?
(Digis kártya lenne a fizikai Sim csak net miatt)Vannak-e anomáliák, kellemetlenségek vagy teljesen megbízható és ajánlott az E-Sim?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pitiless
senior tag
válasz fornettisuti #131452 üzenetére
Első perctől fogva eSIMmel használom. Azon kívül, hogy csak eSIM képes telefonba tudod áthelyezni, semmit nem vettem észre.
-
4Grider
nagyúr
Teljesen használható az eSIM mindhárom hazai szolgáltatónál, különben nem lenne benne a felső kategóriás telefonokban.
-
fornettisuti
veterán
Köszönöm!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
legenda
Érdemes, semmi gond.
Amikben használom, illetve használtam korábban: Bő egy hete 13 Pro Max, előtte S21 Ultra, azt megelőzően XS Max.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rushty
őstag
Ez az uj módi, hogy nem latszik az appban mikor jarnak le a bekapcsolt dolgok?
Revolut meghívó pü-ben
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 40 perc belföldön
Telekom mobil és vezetékes alapdíjas hivásirányba. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy Magenta 1 díjcsomagban a legolcsóbb mobil konstrukció 2675 Ft/hó? (Mobil S+4GB) Sokat nem beszélek, a 80 perc elég nekem, mobilnet kb. 1-2 GB kellene. Gondolom ennél olcsóbb konstrukció nincs. Esetleg okosba.
-
legenda
válasz Landsmann #131461 üzenetére
Nem mutatja, hogy hány percet telefonáltam - a küldött SMS-es számát viszont igen -, illetve aktiváltam az egyik családi Domino előfizetésen a 40 percet, kiírja, hogy rendben, majd nem jelenik meg - ki- és belépés után sem -, utána ismét felkínálja aktiválásra, de akkor már hibára fut és ez így megy sok körön át, nem számoltam, hány futam után jelent meg végül, mint aktivált opció. Pedig nem voltam türelmetlen, nem azonnal néztem, mert korábban is volt, hogy idő kellett neki, de most pláne és sok kör.
Nikaré: Lehet, hogy diákmunkások fejlesztik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rushty
őstag
Most a weben nem lehet belépni?
Revolut meghívó pü-ben
-
kakuk.tamas
addikt
válasz djsunstealer #131462 üzenetére
Nálam 2793 forint a MobilS+4GB csomag M1-be.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
chungee
addikt
Estét!
Meddig lehet aktiválni a 10napos ingyenes mobilnetet
[link] -
rushty
őstag
válasz chungee #131468 üzenetére
Megjelent egy hülye dátum(szöveg) az appban: december 11.
Ha bepipalod láthatodNem hiszek neki.
Dec31 ha más nem, onnantól még 10 napra. Én arra számítanék. Mar nem emlékszem, de nem egydecember 11volt ott. Annak semmi értelme.Szerk.: januáros dátum rémlett [link]oh ez vállalkozás, na a lakossagi is ilyesmi
Lakossági [link][ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
félisten
-
KurtCobain
őstag
Ünnepi korlátlan nethez van sms kód? Üzleti előfizetésem van, és az alkalmazásban nincs jogosultságom semmihez.Hsz írás előtt 20 percig kerestem, erre elküldés után nem megtalálom?
+XMASADAT 1414-re.
Szívás, mert jelszót kér...
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
rushty
őstag
válasz szabonagyur #131470 üzenetére
Oh.
Mára
Egy olyat odabiggyesztettek, hogy technikai okokból a net fordulopontjat a weben lehet megnézni. Biztos...Revolut meghívó pü-ben
-
törölt tag
válasz KurtCobain #131471 üzenetére
Milyen jelszót???
-
kakuk.tamas
addikt
-
legenda
Frissült a Telekom alkalmazás, a meglévő hibákat nem javították (nem jelzi ki megfelelően a hívások perceit...stb), de legalább jött más probléma is, összekeverte például az előfizetéseket.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Mosolygok amikor főoldalon ajánlat: 90 nap korlátlan mobilnetért vállaljak 1 év hűséget új csomaggal és ezért adjam fel a jó kis lezárt díjcsomagom. (0 ft + 3 GB net, Apple Music forgalmát nem számolják)
Azt érzem az appot nem gondolták át egyszerűen. Írja ki a perceket, mobilnetet mennyi meddig, számla határideje. Értesítés ezekről. Gyakorlatilag az SMS és email értesítés megbízhatóbb. Inkább beállítottam Reminders appban egy havonta ismétlődő emlékeztetőt. Jut eszembe amikor ajándék mobilnetet aktiválsz, az app azt sem tudja lekezelni, az SMS-re kell hagyatkozni most az fogy és nem a normál.
Viszont legalább számlával, lefedettséggel szerintem soha nem volt gondom, Vodafone-ról hallottam rémtörténeteket. Telekom kapcsolat kártyás 10% kedvezmény is jól jön itt-ott.
-
gyarmatinic
tag
Sziasztok!
Otthoni/mobil díjcsomag váltás előtt állok, viszont lenne egy 3G-s telefonom amit beadnék az NMHH-s támogatáshoz. Ezt ilyenkor megtehetem, hogy az új előfizetéshez választott készülék árából lejöjjön az a 40.000 Ft (valamint a hűségkedvezményen kívül van még a +30.000Ft kedvezmény)?És ugye ahogy azt olvastam elvileg ezt csak az üzletben tehetem/tehetjük meg.
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
mazsiii92
aktív tag
Hétvégén bemegyek majd valamikor a Telekomhoz hivatalosan is megkérdezni, de addig is tudja esetleg valaki, hogy miért más az új előfizetéshez tartozó készülékkedvezmény, mint ha meglévő előfizetést módosítanék és vállalnék rá hűséget?
Konkrétan felháborít, hogy új előfizetésnél Mobil L + Korlátlan Net-re ad 64.020 forint kedvezményt, ha két előfizetésre kalkulálok, akkor 108.834 forint a teljes kedvezmény. Nekem magentásként, ha a két mobil előfizetésemet (Mobil L + 4GB) ami jelenleg nincs hűségben módosítanám Mobil L + Korlátlan Net-re 2 év hűséggel, akkor a kettőre összesen adna 72.000 forint kedvezményt.
Nyilván értem, hogy az új előfizetőket be kell vonzani, de ez nettó megalázása a meglévőeknek.
Ha személyesen megy be az ember, akkor lehet vajon "normális" kedvezményt kapni?
Egyébként a szolgáltatással meg vagyok elégedve, gondoltam a feleségemnek bezsákolnék valami jobb telefont, de ez a kedvezmény nem győzött meg, hogy itt vegyem meg az alapból drágábban árazott készüléket hűségre, vagy inkább máshol ahol alapból olcsóbb, akár 30-40 ezer forinttal és hagyjam meg a szabadságot magamnak, ami a hűséget illeti.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Lehet nem a topicba vág a kérdésem... Egy vadkamerát szeretnék beüzemelni, instant e-mailre küldené a képeket. Már többet sikerült beállítanom, ez a mostani feladja a leckét.
Gmail címet adnék meg neki, csináltam is ideiglenes jelszót, beállítottam a két lépcsős azonosítást, de nem kommunikál a kamera a fiókkal. Telekomos SIM kártyával kellene összehozni.
Amire gondolok, hogy az internet beállításait nem jól adom meg. A kamera szoftvere alapértelmezésben APN-nek az "internet" szót adja (a Telekom-ot kiválasztva), de próbáltam "internet.telekom"-mal is, ugyanúgy nem kommunikál. User name és pass üresen maradt, így adja a szoftver, és így találtam neten is.
A SIM kártya aktív, van rajta pénz, aktív a mobilnet is, PIN kódot kikapcsoltam, feljelentkezik a hálózatra, van térerő, minden ok, de mégsem küldi a képeket.
Gmail-ban sem írja, hogy a hozzáadott eszköz mikor lépett be utoljára.
A kérdésem, az APN szerintetek mi kellene, hogy legyen?
Köszönöm a segítséget előre is!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz csabyka666 #131487 üzenetére
Apn mindegy, ígyis-úgyis nat mögé rak, lehet az a baja a kamerának is, Telekom esetében nem lehet mit tenni. Esetleg próbáld meg más mobil nettel pl. Yettel csak adat sim (apn: net), vagy bármilyen Vodafone (apn: standardnet.vodafone.net). Ezek nincsenek natolva.
-
Soulfly842
addikt
válasz csabyka666 #131487 üzenetére
4G-s az eszköz? Vagy csak 3g? 3G kivédésére került ugyebár.. :)
-
4Grider
nagyúr
válasz Soulfly842 #131491 üzenetére
Mármint kivezetésre került. Igen, ez lehet egy ok, ha a vadkamera nem 4G képes.
-
csabyka666
veterán
válasz Bl.Gyo. #131488 üzenetére
Ennyire mélységeiben nem tudom, de a másik 2 kamera is telekomos SIM-mel megy, az átállás óta generáltattam vele ideiglenes jelszót, mennek szépen azóta is.
Nem egy az egyben ez a típus, de nagyon hasonló.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz Soulfly842 #131491 üzenetére
Ezt nem tudom megítélni, mert egyik helyen 2G, másik helyen 4G szerepel, de szerintem inkább 2G-s...
Ha mégis 4G, akkor nem is kellene az ideiglenes jelszó?!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
...közben annyi változás történt, hogy az "alkalmazásjelszavak" pont alatt, ahol hozzáadtam az eszközt, ott bedobott egy időpontot, hogy mikor volt aktív. Eddig az ki volt húzva "-" jellel. Persze képet nem kaptam. A kamera rögzíti ugyanakkor a kártyára.
Furcsaság, hogy a menüjében a képküldésre vonatkozóan nincs semmi...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz csabyka666 #131493 üzenetére
Akkor itt a kamera a ludas vagy abban valami beállítás...
-
csabyka666
veterán
válasz Bl.Gyo. #131496 üzenetére
Fura, hogy az eddigieken volt tesztküldés - csináltam egy fotót, és elküldtem manuálisan. Ebben nincs olyan opció. A képek elkészülnek, de nem küldi el.
Van hozzá egy PC-s program, ott lehet felparaméterezni mindent, azt kell rátölteni aztán. A rátöltés sikerül neki, látom a megadott paramétereket, de nem jó mégsem.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
RVR400
veterán
válasz csabyka666 #131499 üzenetére
Kipróbálod a SIM-et a másik kamerában. Ha ott működik, akkor egyértelmű a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest