- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
aktív tag
Optimalizáltságban mikor almásodik el?

-
ComptonLA
tag
+1
Pont ugyanerre gondoltam én is. Már kezdtem megijedni, hogy almáéknál 100W--os töltés lesz?
-
pusszycat
nagyúr
Az a Xiaomi SU7 Ultra, aminek kívülről így néz ki a féknyerge

A valóságban belülről viszont így

Ez olyan, mintha én beraknék az alsónadrágomba egy fél literes kólásüveget

Nem rendeltetés szerű használat. Láttad mikor leutánozzák vele a Ken Block-ot? Ha azt kibírta! Ki se látszott az autó a füstből.
Nézd meg mindenképpen. -
Donki Hóte
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
blagolf
senior tag
Szánalmasak, meg a telefonjaik is.
-
Viktor77
titán
-
BandiHUN
veterán
Sőt ott a dynamic island app, bárkinek, a legkisebb gond nélkül működik, picipézé' fullossá tehető, és hatalmasat dob az android élményen...
Mondjuk nem tudom, mennyire koppintja az ios-ét szintileg, de szuper cucc. 
-
Gyula.99
újonc
Majd ha lesz beépített Face ID, akkor azt mondom, tökéletes a koppintás. Addig csak egy kaptafa. Kínai másolat.
Persze, ezzel nem húzom le a Xiaomit. Jó telefonok jönnek onnan.
-
Dhampir
félisten
Dinamikus szigethez hasonló megoldás található a Honor Magic7 Pro-ban is, Magic Capsule néven.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Mikor azt írtam egy helyen hogy a kínai telók a számokat hozzák de az érzést nem akkor lehurrogtak.
De ez is engem igazol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HTC volt az egyetlen olyan ázsiai gyártó aki lelket is adott a telefonnak.Ebben van valami. HTC, Sony.
-
Klaus Duran
senior tag
Mikor azt írtam egy helyen hogy a kínai telók a számokat hozzák de az érzést nem akkor lehurrogtak.
De ez is engem igazol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HTC volt az egyetlen olyan ázsiai gyártó aki lelket is adott a telefonnak. -
pusszycat
nagyúr
2015 óta nem készült olyan telefon ami must have érzést kiváltana belőlem.
Mondjuk ezt a szópárt se használtam rég.
Kicsit túlzásba estem. Kütyü mániás vagyok. De az a másik dolog is izgat.
-
KIFLEE
tag
Gáz, hogy nem tudják levedleni ezt a kínai kultúrát, hogy a másolás az tiszteletre méltó dolog.
Mondjuk lassan nem ártana már a szoftvert is másolniuk valamelyik gyártóról, (pl. OnePlus, Samsung), megérdemelné az egyébként nagyon jó hardver amit összepakolnak, hogy ne csapják agyon a
MIUIHyperOS-sel.+2
-
milkabrams
őstag
Amit keresel, azt úgy hívják, hogy barátnő

Azt írta, hogy boldoggá, nem azt, hogy csóróvá.
-
Acélfarkas
őstag
2015 óta nem készült olyan telefon ami must have érzést kiváltana belőlem.
Mondjuk ezt a szópárt se használtam rég.
Nálam ezt 2019 végén a Mi 9T pro elérte. Én azóta várok hasonló must have telefonra.
-
Klaus Duran
senior tag
-
zzola
titán
-
sfefe
addikt
A címmel kapcsolatban pedig az a kérdésem, hogy azért almásodnak el, mert már az iPhone is 100 wattal tölthető
Hát igen ezen megvannak akadva de azon mikor lesznek ha egyszer soha napján a szűrőn is tud majd 100w-ot....
Akkor is almásodik majd gondolom... Lol
( Nincs xiaomim még mielőtt.... ) -
Graphics
Jómunkásember
Most mé' trollkodol , ez is bulvár oldal lesz

Hogy láthattad volna, ha nem volt..
-
Donki Hóte
veterán
A telefon kameráját még nem láttam, az is ilyen?

-
LosBlancosRM
őstag
Amit keresel, azt úgy hívják, hogy barátnő

Vagy pasi.
-
Teo.
aktív tag
Nekem ez a szint már szánalmas !
-
Narxis
nagyúr
Gáz, hogy nem tudják levedleni ezt a kínai kultúrát, hogy a másolás az tiszteletre méltó dolog.
Mondjuk lassan nem ártana már a szoftvert is másolniuk valamelyik gyártóról, (pl. OnePlus, Samsung), megérdemelné az egyébként nagyon jó hardver amit összepakolnak, hogy ne csapják agyon a
MIUIHyperOS-sel.+1
-
South Velen
addikt
MIUIHyperOS-sel. -
Donki Hóte
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Ez már túlzás és nevetséges is. Pont a múltkor védtem meg a márkát a számozás miatt, de ez túlzás.
-
Graphics
Jómunkásember
A címmel kapcsolatban pedig az a kérdésem, hogy azért almásodnak el, mert már az iPhone is 100 wattal tölthető
A névadás miatt.
-
mrThomi
addikt
Már látom előre eladásnál a marketplace idiótákat, hogy akkor ez most iphone 16 pro max ?
-
Donki Hóte
veterán
-
Donki Hóte
veterán
-
papi77
addikt
-
pusszycat
nagyúr
-
Ricardo
titán
Nem tudnak elszakadni attól, hogy az almához hasomlítsák magukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A régebbi GeForce-okra is elhozza a DLSS 5-öt az NVIDIA
- GeForce RTX 3060 75 wattos TDP-vel? Igen, de ne dörzsöld a tenyeredet!
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, 6 hónap garancia!
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plusz 5G, 6/128GB, 6 hónap garancia!
- BONTATLAN Google Pixel 9a Iris 5G 128GB 8GB RAM (1 Év gyári gari) Bolti ár:160k
- Szép állapotú! Samsung Galaxy A26 6/128GB, 100% akkumulátor, 6 Ciklus, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú! Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB, 12 hónap garancia!
- Kábelkötegelők, kábelerendezők, kábelcsatorna, elosztó
- Veszünk PS5 Pro konzolt!
- 27% - MSI PRO MP223 VA Monitor! 1920x1080 / 1ms / 100Hz / FreeSync
- HP Victus 16 Gamer Laptop i7-13700H / RTX 4070 / 16 GB DDR5 / 1 TB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar

Mondjuk nem tudom, mennyire koppintja az ios-ét szintileg, de szuper cucc.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)