Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai112
senior tag
Amikor jó mutkorában nem volt nálam a telefon, csak az óra.
kártyával fizetem és réggeben jött a banki sms-es hogy xy enyi maradt!telekom oldaráról másoltam ki.
Az üzenetek fogadásához a MultiSIM-et kezelő eszköznek SMS üzenetek fogadására és küldésére alkalmas eszköznek kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
Az új Balaton környéki B1 cellák is 10Mhz-esek mint a Csongrád, Békés megyei új cellák?
-
MadMancs
veterán
válasz bohoc71 #123698 üzenetére
Multisim hivatalosan nem is sms képes. Fogadott sms csak a fő simre érkezik meg, küldeni ugyan lehetett régebben (ha el nem vágta a lehetőséget Telekom) de az a multiSIM technikai számával ment el.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
szalai112
senior tag
Közben olvasgatam a topicot, a GWA2-ről SMS-es téren, akkor nem értem hogy nekem miért jött meg.
Akkor ezt át tárgyaltuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
MadMancs
veterán
válasz st3v3np3t3r #123708 üzenetére
Ezt a verziót nem tudom. Nekem párhuzamosan működött a kettő, akkor fogadni és küldeni is csak a technikai számmal tudott.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #123708 üzenetére
Ez nem igaz. Multisimen sms-t kizárólag akkor lehet fogadni, ha az a multisim technikai számára érkezik!
Ez a kezdetektől fogva így volt., nem hinném, hogy változott a technikai háttér.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz kakuk.tamas #123712 üzenetére
Ezt egy telefonos ügyintéző mondta. De volt már rá példa(nem csak nálam), hogy félre informálták az embert
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Az alábbi megoldás mennyire lenne kivitelezhető? Vidéken élek, itt sajnos a legjobb opció a 30/5 ös adsl net, amiből a tényleges sebesség 22/3. Ez egy 40-50 gigás játék letöltésénél eléggé gyenge. Mivel más szolgáltató nem opció, ezért arra gondoltam, hogy korlátlan mobilnettel oldanám meg a gyorsabb internetet. Amit úgy képzelek el, hogy előfizetnék korlátlan mobilnetre, a kapott sim kártyát egy valamilyen kültéri 4g képes routerbe tenném bele, amiből kábelen hoznám be az internetet a házba. Azért kellene kültéri router, mert az udvaron 50-80 megás net van, bent meg jó ha 15. Szerintetek ez mennyire kivitelezhető ötlet?
-
4Grider
nagyúr
válasz Yszapos #123714 üzenetére
Kivitelezhető. Ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor az ajánlott eszköz ez. Viszont fontos tudni hozzá, hogy a Dunától keletre vagy nyugatra használnád. Nyugatra ui. az egyik frekvenciát (B20/800 MHz) a Telenor tornyok nyomják, így ott ez a freki nem fogható össze a többi Telekom frekvenciával (jellemzően B3/1800 MHz), oda tehát a Telenor jobban ajánlható. Már ha van nálatok legalább 2 használható frekvencia (bár az 50-80 Mbps alapján van rá esély).
A Telekom mobilnetjéről azt is fontos tudni, hogy mindenképpen nat-olt, tehát publikus ip címet nem ad. -
stefi68
addikt
Üdv!
Domino feltöltés bankkártyával, "A 3DSecure hitelesítés sikertelen volt. Kérjük próbáld újra a fizetést." üzenet jön, többszöri próbálkozásra.
Ez most rendszerhiba lehet, vagy banki hiba.
A bankkal folyamatos kapcsolatban vagyok, próbáljuk kideríteni, hol lehet a hiba.
Náluk az iPin beállítva, telefonszám megadva.
Jó lenne megoldást találni...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz kakuk.tamas #123717 üzenetére
Közben feltöltöttem a webes felületükön. Ott nem kell neki iPIN úgy tűnik...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
szemesi69
addikt
-
Nálam is, jeleztem chaten, továbbítják az illetékeseknek.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
szalai112
senior tag
válasz st3v3np3t3r #123720 üzenetére
Szintén deto
-
Mi az az M2M?
Az M2M felhasználási területei
Az M2M technológia számos iparágban, az üzleti szférában, az egészségügyben, a kormányzati rendszerekben használható, lokális és globális szinten egyaránt.
Akár mint a Pegasus? 🤔
Érdemes lehet figyelni az adatmennyiségeket[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #123722 üzenetére
Az M2M nem a jelentős adatmennyiségre épül, 2G hálózaton is bőségesen elvan, mivel ritkán és keveset kommunikál. A Pegasus ettől sokkal több sávszélességet igényel és sokkal folyamatosabban.
-
-
UHHH
senior tag
A nagy testvér figyel? Úgy jött sms ma, hogy múlt hétfőn volt csak a sim kártya hálózaton, azóta flight mode-ban van. Hogy jöhet sms wifin? MMS is tud jönni wifin, azt tudom, de ahhoz is kell először mobilhálózat, s csak a letöltést végzi el a wifi. De az sms-t hogy kaphattam meg?!
-
4Grider
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Ma Domino Day
200 MB 20 perc az ajándék. -
UHHH
senior tag
Köszi a domino day jelzést mindkettőtöknek!
-
anadroid
senior tag
-
Zeki
nagyúr
A családi csomag ingyen duma hogy működik az EU-ban? Marad egymás között ingyen?
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123742 üzenetére
Ha valaki itthonról hív egy mobilszámot, akkor nem kell tudnia, hogy a hívott a világ melyik részén tartózkodik. Ergo a hívó hívásköltsége mindig ugyanaz adott irányba...
-
kovacsmi_74
senior tag
Ma is történt ÁSZF módosítás, pl. a korábban téma volt Kraft eseti forgalombővítő opció. Többet nem tudok róla, havidíjasoknak szól.
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv! Domino SIM, Kamerás megfigyelés mobil internet hálózaton, később talán második telefonba kerül.
Van 4 Domino csomag, 2 fő dologban térnek el.
Egyiknek van 366 nap rendelkezésre állás másiknak 180 nap rendelkezésre állás. Ez a gyakorlatban mit jelent? A 366 napos minden nap működik, a 180 napos minden második nap?
Egyiket aktiválva lehet megkapni, másikat átvétel után a neten kell/lehet aktiválni. Ezek között a használatban mi a különbség?
Miért nem adják aktiválva az összes SIM kártyát?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
anadroid
senior tag
válasz tknof1871 #123745 üzenetére
A 180 napos 6 hónap múlva lejár. Ami nem aktiválva jön, az a csomagolástól (rajta van a címkén) 2 éven belül aktiválható, az aktivált már pár napot leketyegett, mire hozzád eljut.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zeon.hu
nagyúr
Gyerek kártyája most lett feltöltve (időben).
Ő tud hívást indítani, de ha őt hívjuk, akkor vagy foglalt vagy "nem elérhető".
Nincs "ne zavarjanak" vagy egyéb módban a telefon.
Ötletek, hogy mi lehet a gond?#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Epic Games
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen