- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a gigaerős net+ és 2 db multisim előfizetésen.
Apáméknál ratyi nagyon a mikrohullámú szolgáltató+a hobbitelken is lenne net. Ezen a 2 helyen sim-es router lenne használatban és persze a telefonom.
Apámék torrenteznek is. Ebben az esetben csak a torrent folyam lesz sebesség korlátozva, vagy minden egyéb is? -
bksgbr
tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
bksgbr #119789 üzenetére
Gond nélkül ment az imént Visa kártyával a feltöltés. Mivel a rendszer az OTP Bank Simplepay fizetési rendszerét hívja meg, vicces lenne, ha nem lehetne benne Visa kártyával fizetni. Viszont itthon néhány hónapja nem lehet 3D hitelesítés (banki alkalmazásba vagy telefonra küldött sms) nélkül interneten vásárolni. Nem lehet, hogy a kártyád mögé nincs regisztrálva alkalmazás vagy mobilszám?
-
bksgbr
tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: a Telekom rendszerében már nem lehet VISA bankkártyával Domino egyenleget feltölteni?
Tegnap és ma is többször próbáltam applikációban és a honlapon is feltölteni Domino egyenleget, de nem engedte sehol sem. Az app ezt az üzenetet írja: A nemzetközi kártyák biztonsági okokból nem támogatottak.
A honlap pedig azt, hogy nem lehet ellenőrizni a kártyát.
Érdekes, mert féléve még tudtam VISA kártyával egyenleget feltölteni.
Beszéltem chat-en egy ügyintézővel és ő azt mondta, hogy most már a VISA kártyák nem támogatottak a Telekom rendszerében.
Járt még valaki így? -
Iludka
tag
válasz
4Grider #119784 üzenetére
A 4G Routerbe tettem egy Sim kártyát. Ehhez hozzá adtam wifi-n keresztül egy Ip Kamerát. Kamera és a Router között Kb 1 méter van. És messziről szeretnék a Kamerához csatlakozni, ami meg is történt a CamhiPro Alkalmazással. De így telefonról nézve, nem direktbe, hanem Ip címen keresztűl csatlakozva akadozik nagyon a kép, meg minden. Pedig ott megmértem 40/40 Mbps a le fel töltés!
-
Iludka
tag
Na sikerűlt átálítani. Mostmár teljesen jó a sebbesség. Most olyan gond van, eljöttem onnan és Teló appon keresztűl nézem akadozik nagyon ahogy forgatom. De ez azért érdekes, mert ott voltam közelbe akkor meg jó volt, de ott is az appon voltam nem wifi-n. Mi lehet a gond?
-
-
-
válasz
Istuu15 #119776 üzenetére
Szia,
Érdemes adott helyen és SIM kártyával, de másik készülékkel is kipróbálni, ha van rá lehetőség, mert agy szűkíthető a hibalehetőségek köre.
Okozhatja a készülék (szoftveres vagy hardveres) hibája, de a SIM kártyáé is, vagy akár helyi torony/cella problémája.
A pontosítás is segíthet, hogy helyileg hol van ez, illetve milyen hálózati módban?
Nem biztos, hogy segít neked, ha leírom, hogy nekem például Újpesten nincs ilyen probléma. -
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Gyors kérdés: Már most 3. napja elmegy a térerő a telefonomon esetleg másnál is van ilyen probléma?
Olyankor 2 percen elül elmgy és visszajön 10x is akár. -
Iludka
tag
Sziasztok. Na kihoztam a Multi sim kártyát. Be is üzemeltem a Routerrel, de csak 1Mb A letöltés és 0.8 a fel mit kellene álítanom? Huawei B535-232 a tipusa. Köszi a segítséget!
-
tylerddd
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119765 üzenetére
A Mobil S 1200, a korlátlan net pedig 7990 vagy nem jót nézek.
-
csacsi67
addikt
Ennél nem hiszem van jobb ajánlat jelenleg a piacon Telekom hálozatát használja egy virtuális szolgáltató .Nincs belépési dij nincs rablánc. [link]
-
glacious
addikt
válasz
st3v3np3t3r #119767 üzenetére
Valószínűleg más kedvezménnyel összevonták és talán azért.
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #119767 üzenetére
Az ügyintéző vélhetően nem volt csúcsformában, vagy csak le akart rázni.
Ne hagyd magad, sajnos sok olyan értékesítő van, aki nem hajlandó olyan ügyekkel foglalkozni, amiért nem jár jutalék. -
válasz
dptrsk #119766 üzenetére
Üvüm. A feleségem laptopját így vettem az első hullám idején a 10hónapos akcióban online,írván, hogy 10 hónap után le lehet majd mondani. Megkérdeztem a Telekomban, azt mondták, nem mondhatom le csak ha kifizetem a kötbért(pedig az akciós 10hónapos leírásban az volt írva,hogy le lehet mondani következmények nélkül). Azt mondta az ügyintéző, hogy hogy ha csak sim kártyát kértem volna, akkor azt le lehet mondani 10 hónap után.
Hiába hivatkoztam a weboldal kiírásra, ugyan azt szajkózta az ügyintéző.
– A feltüntetett kedvezményes ajánlat abban az esetében érvényes, ha a készülékvásárlás 10 hónap határozott időtartamú havi díjas előfizetésre történő szerződés megkötéshez, vagy új hűségidő vállalásához kapcsolódik. Technikai okokból az online megrendelési felületen és az egyedi előfizetői szerződésen is 2 év hűség jelenik meg, de a szolgáltató a 10 hónap leteltét követő felmondás esetén semmilyen jogkövetkezményt (kötbért) nem alkalmaz. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #119765 üzenetére
A 100GB csomaghoz volt/van akció a digitális oktatás miatt, nem kell 2 év hűséget vállalni, hanem 10 hónap után felmondható, az eszköz megtartható.
-
válasz
tylerddd #119763 üzenetére
Véleményem szerint is értelmetlen a 100GB-os csomag. Bár, a részletekben írja,hogy
Ez a díjcsomag promóciós jelleggel érhető el 2021. január 31-ig, és csak Mobil XS csomaggal együtt választhatod. Mobil XS+100GB 8.580FT, a Mobil S+Korlátlan Net meg 11.190FT, 2610Ft a difi. Kérdés, hogy a +2610FT megéri-e a részlegesen elérhető 5G-t. Sok helyen csak 4G érhető el, azon belül még kevesebb helyen a 4G+.Aki nem torrentezik mobilneten, annak lényegében egy 100GB-os csomag is felérhet egy korlátlan mennyiséggel.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A 100GB-os internetcsomag valóban annyiban különbözik a 10 forinttal drágább korlátlantól, hogy lehet a 600Ft-os beszédcsomag mellé is kérni és 5G-t se tud (nem mintha ez most még annyira fontos opció lenne)?! 8580Ft vs 9190 ... tehát aki ennyit szán erre, az fog vergődni 600Ft-on?! Vagy ebben mi a biznisz?!
szerk. Most nézem, hogy ez csak jan. 31-ig van. De akkor is.
-
Iludka
tag
válasz
Tompika777 #119761 üzenetére
Értem. És a kamerákat tudom Ftp szerveren figyelni ezzel a megoldással továbbra is? illetve pl: énis rá csatlakozhatok a telefonommal?
-
-
Iludka
tag
Ja és mindegy milyen sim kártyás routert veszek, vagy azt is a Telekomtól kell megvennem?
-
Iludka
tag
Értem. Köszi mindenkinek a segítséget. nem igazán értek ehez a témához
mit is jelenet, hogy P2P, és hogy NAT-olt? Bonyolult ennek a beállítása? Megnéztem a kamerám tudja a P2P-t!
-
törölt tag
válasz
Iludka #119754 üzenetére
Elviekben igen, gyakorlatban a natolt az összes telekom internet és nem adnak publikus ip már kérésre sem. Egyedül a Telenor rendes hipernet home csomagok nem natoltak, amik net apn használnak. A Vodafone standardnet beállításai nem natoltak, de keményen tűzfalak mögött vannak, kb az sem fog működni. Ha jól gondolom a kamerá hoz kell fix ip cím.
-
Iludka
tag
Sziasztok. Ez a Multisim kártya használható Sim kártyát fogadó Routerben? Kamera rendszerhez kellene az internet. Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest