- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Ezt a piros szolgáltató csinálja, meg a upc csinálta, itt sztem nincs ilyen, max valami rémlik hogy valakinek olyan csomagja volt, amit kivezettek és cserébe kapott vmi nem publikust, de lehet ezt már csak behaluzom.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
BBke
tag
Nem keresnek. Nekem januárban járt le a hűségem, azóta nem vagyok hűségben. Nem fognak keresni, hogy hosszabbíts hűséget. Ha akarsz telefont venni, akkor úgyis 2 évig hűségben leszel. Csomagot váltani hűség nélkül is tudsz. Régebben volt, hogy 1 év hűségért kaptál 3 havi havidíj kedvezményt. Most megvan-e még ez a kedvezmény, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz raziel01 #118150 üzenetére
Meg szerencse, hogy ez a szar rendszerbeallitas csak az ertekesitesnel aktivalodik.
Durva lenne,ha ilyen logika alapjan menne a korlatozas/kikapcsolas is.
Kiallitjak a szamlat,azonnal lekapcsolnak,es megy vissza, ha befizettedEgyebkent eleg lenne az is, ha kiirna az oldal, hogy a hosszabbitas a mar kiallitott, de meg le nem jart szamlak befizetese is szukseges. (mar ha ez igy torvenyes)
Nem pedig azt,hogy tartozas van.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Bar az oldallal mas gondok is vannak.
A 60-65" filtert bekapcsolva 3 tvt dob ki.
Ha nem raksz fel filtert,akkor meg van kb. 10 db. 65" keszulek.Vodanal a tv kategoriaban 5" a legnagyobb beallithato kijelzo filter.
Azert vicces,hogy a 100 milliardos forgalmu cegek honlapjan olyan alap funkciok hibasak, amik egy Bt-nel sem fernek bele.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz kakuk.tamas #118156 üzenetére
Szep, ertelmes magyar mondat lett
-
enginev3.0
félisten
Nagyon helyes
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
Sziasztok
4G telefonom van (11 Pro Max) és szerintetek normális hogy csak ilyen 10-15 megabites sávszélt mérek? Korlátlan netem van amúgy, bár sokat nem számít sztem.
Először azt hittem hogy csak a lakhelyemen, de a X. kerbe is. Volt amikor csak 5 megabitet mértem.
Próbaképp most mértem itthon, és 30/10 jött ki ami barátságosabb már.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Winne
nagyúr
Na majd mikor a következő üzenetben az lesz, hogy megkapod a kötbért az xl korlátlan xl giga+ miatt, akkor nem leszel ilyen boldog.
Amúgy ma megkérdeztem üzletben, azt mondták mindegy, hogy online tudok váltani, akkor se váltsak, mert már ketten voltak bent, akiket kötbérezett a rendszer ilyenért korábban. Várok vele, nem nagy különbség árban, a kötbérem viszont magas lenne.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
bociusz
aktív tag
Frissült az 5G lefedettségi térkép, felkerült rá Kecskemét, Szeged, Balatonboglár, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Balatonberény, Balatonvilágos, ill. Budapesten a Déli-pályaudvar és a Pasarét környéke
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz alexander12 #118165 üzenetére
Csak a mobil nézet ilyen, ott nem lett lecserélve. Nekem nem mobilról a Netgarancia van ott.
-
vpanangin
senior tag
Bejelentettem az app-ban küldött ajánlatukat, ugyanis az XS csomagban ugyebár nincsen hálózaton belüli korlátlan ingyenes hívás:
Meg arra is felhívtam a figyelmüket, hogy az aktuális ÁSZF. 5/a. melléklet 7. oldalán ezt írják:
"A Mobil XS hang díjcsomag mellé a Net 4 GB és a Net 15 GB adatcsomagok közül egy kötelezően választandó."
Persze a Webshopban ha tarifát akarsz váltani, akkor az XS mellé csak a 15 GB-os csomagot engedi választani.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Az 5g csak az elemeleti maximumot noveli, latencyt csokkenti. Nincs olyan resze az uj szabvanynak amitol a minimumok novekednenek.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blackmajesty #118174 üzenetére
ez valóban így van?
de csak akkor van a félár ugye ha mindhárom elfizetésre kérem a korlátlan netet? vagy már egy előfizetésre is megkaphatom a féláras korlátlan netet?
ez nekem nem volt egyértelmű a telekom oldalán"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Lacielvtárs #118175 üzenetére
Már egyre is.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Lacielvtárs #118175 üzenetére
Ha van három lakossági csomagos havidíjas előfizetésed a Magenta1-be bevonva, akkor bármelyikre korlátlan netet kérsz, az féláron lesz. De a 2019-es 0 perc + 3GB, vagy 4GB vagy 10GB csomag nem játszik, az nem számít bele a 3 előfizetésbe.
-
Zeki
nagyúr
válasz blackmajesty #118174 üzenetére
Teljes otthoni iptv+gigás net+telefon előfizu meg 3 mobil előfizu van,igaz azok a legolcsóbbak.
Szóval valami más miatt kapott nagyobb kedvezményt ugyanarra. -
blackmajesty
aktív tag
A legolcsóbb mobil az a 0 perc + 3GB, vagy 0 perc + 4GB volt a 2019-es portfolióban. Írtam, hogy az nem játszik. A 2019-es csomagoknál a Mobil S, M, L és XL hang csomagokból kell 3 darab, és akkor érvényes az 50%. Biztos hogy ezt kapja, ha utána számolsz. Nincs más fajta kedvezmény, amit kaphatna. A te ajánlatodban nincsen benne. Ha mind a 3 előfizetést áttennéd 2020-asra, akkor már járna a korlátlan netekre az 50%.
-
gyuromoj
veterán
válasz blackmajesty #118179 üzenetére
Nekem mind a 3 mobil 2019-es, ebből kettő 0ft+3gb és feláras lenne az új korlátlan net is.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blackmajesty #118177 üzenetére
hát nekem van három lakossági és 5 mobil elfizetés magentába, de valóban a többi csomag a fő telszámomon kívül mind az amit te felsoroltál...
szóval akkor nekem nem játszik ha jól gondolom, hacsak nem váltok nagyobbra valamelyik csomagnál, azért nagyon köszönöm mindkettőtök válaszát"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
sfefe
addikt
Regi csomagbol nem lehet valasztani mar....
"Csak az új csomagok közül tudsz választani. A régi csomagok értékesítését megszüntette Társaságunk."
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
bajuszatti
tag
Ma a Domino Day: 200 MB net és 1000 Ft-os Líra kupon
-
Nikaré
őstag
válasz bajuszatti #118184 üzenetére
Kössz nem kell!
-
Lmh
őstag
értékelném ha a telekom minden akcióját nem kétféleképpen fogalmazná meg. jellemzően más van az alkalmazásban és az sms-ben
most a 200 mega 24 oran belul hasznalhato fel vagy ejfelig???Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
félisten
-
Lmh
őstag
Szuper a 24 órás 200mb ajandek, csak alkalmazás szerint az alap fogy az ajandek helyett. es kulon koszi telekom h a reggel 9 orai aktivalas ota delutan kettokor frissult csak az alkalmazás igy csak most vehettem észre.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
szpetyko
csendes tag
-
Lmh
őstag
válasz kovacsmi_74 #118195 üzenetére
hiaba frissitjuk manualisan, csak kiirja h "most frissitve" de valojaban nem mutat aktualis forgalmat.
Es nekem most telo ujrainditasaval megjavult, elkezdte hasznalni az akcios keretet, de igy is buktam egy fél napnyi adatot amit az eredetirol szedett le. Ki lehet rohogni, de nekem az is sok sajnos jelenleg.
Probaltam panaszt irni de szerintem az is bugol, rámentem h elkuldes es nem lattam arra utalo jelet h el is kuldte. emailt/sms-t sem kaptam rola.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
kenwood
veterán
válasz kenwood #118128 üzenetére
No. Volt bent Anyu az uzletben. Elvileg van valami 750 forintos kesedelmi kamat tartozas TAVALYROL, amit azota egyik csekkre sem terheltek ra, es a honlapon sem latni.
Az uzletben nem tudta szemelyesen befizetni.
Egy korabbi postpaidrol prepaidre modositott szamra vonatkozik, allitolag.
Hogy huzna a muszerere a jositen oket.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest