Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
sicc_innen
üzenetére
Alap Samsungokkal is napi szinten találkozok,
A10, A13, A04s, A14(s?),
hát én azokat nem ajánlom senkinek.
Miután volt már a kezedben normális telefon, és van viszonyítási alapod, elismered hogy ezek az alapok semmi másra nem jók, csak arra hogy bosszantsák a felhasználókat.
-
sicc_innen
tag
Nálam a teló alap szintű felhasználásra lenne, nem életcélként és nem menőzésre. Hívások, Teams-kommunikáció, ritkán sms, emailezés, webezés (PH!, és néhány híroldal), fotók dokumentáció jelleggel. Közösségi oldalakat nem használok, bankkártya, -számla nincs összekapcsolva a telóval. Személyes adatok semmilyen formában nincsenek tárolva. Előlapi kamera takarva. Néha zenelejátszás (Peat and Diesel, Brian Porritt) szigorúan offline az sd-kártyáról. (A teló átlátszó, szilikon tokban, alatta tiszás logóval.)
Szóval semmi extra. -
cs.zs.
veterán
válasz
sicc_innen
üzenetére
És mit kezdesz egy A0x modellel ?
-
sicc_innen
tag
-
Vtwo
őstag
válasz
sicc_innen
üzenetére
Nézz szét a tavalyi modellek közt (pl. A25,A35), mert idei ez alatt csak az A07 van(azt meg biztos nem akarod).
-
sicc_innen
tag
Üdv!
Már majdnem megrendeltem ezt a modellt, amikor észrevettem, hogy kombo a kártyafoglalata, így ki lett lőve, mint lehetőség.
Két sim + egy memóriakártya fontos nálam.
Milyen Galaxy modellt ajánlotok újonnan, ami árban ennél nem drágább (inkább olcsóbb)? -
Oldfoksz
tag
válasz
denes.ando
üzenetére
Pixel 9a.
Remek teló,nem csak a tesztek alapján,persze ez sem tökéletes.
Nagyon jó kijelző,hosszan és jól támogatott,egy jópár ritka szolgáltatássa a kategóriaban( usb 3.2,display port ,wireless charge) -
denes.ando
friss újonc
válasz
janeszgol
üzenetére
Az S25 széria eladások kb. harmada a kompakt méretú, tehát van látható igény rá.
BIztos vannak olyanok, akik csak a kis méret miatt inkább megveszik az S25-t pl. egy feleannyiba kerülő A56 helyett, de a kétszázmilliós Samsung vásárlói táborból a többség nem fog venni egy A1x/A3x/A5x helyett egy prémiumot a kompakt mérete miatt. 2-3 x akkora összegért. Én se fogok.
Minden második évben kihoznának egy kisméretű A4x-et, kb. az aktuális A3x vagy A5x hardverével, akkor bőven volna rá vevő. Ezek a világon a legnagyobb számban eladott telefonok, a lassan évi 100 milliót produkáló A-szériában 8-10M-t biztosan eladnának kisebb méretben is, még akkor is, ha egyébként ár-érték arányban bizonyára volna jobb telefon is (ahogy szokott is a többi márkától).
Ráadásul ezek kb. a középkategória, az A17 is belépő kategória és van egy csomó olcsóbb, gyengébb telefon is.
Ha nagyon Off volt, akkor bocsi
-
janeszgol
félisten
válasz
denes.ando
üzenetére
Nem fér bele nekik. Szarják a sok egyen lapátot. Amik jók amúgy, de attól még egyen lapátok. Az S legkisebb tajai is lehet növeli a kijelző méretet, mint az iPhone. Most még csak 6.3 coli (amúgy már a 6.1 col sem volt az a kényelme egykezes). Aztán jön a 6.5-es méret, lásd Air. És akkor tényleg nem lesz normális méretű telefon.
-
Szena67
aktív tag
válasz
denes.ando
üzenetére
10VII 155e volt amazonon BF alatt. Az már nem 21:9, bár én azt szeretem. Másod telefonnak zenehallgatásra ezért inkább vettem egy 10VI-ot. Más nem gyárt már sajnos ilyen méretben.
-
Oldfoksz
tag
válasz
denes.ando
üzenetére
Nem lesz új telefonod mostanában.
Később pláne
-
Vtwo
őstag
válasz
denes.ando
üzenetére
Azt sajna várhatod kb. ítélet napig.
Én is ilyesmit akartam, de aztán A56 lett jobb híján. -
denes.ando
friss újonc
Továbbra is várok - legalább egy - kisebb, kompakt, S25 méretű, nem 250 ezres, nem csúcstelefont a Samsungtól.
Kb. A35 szintenNem baj az se, ha vastag, ha egyszer már nehéz, káva is lehet.
Turbó gyorstöltés meg extra dolgok nem kellenek, csak microSDPersze nem gondolom hülyének a Samsung marketing osztályát, de nem hiszem el, hogy az évente eladott 200+ milliós Samsung portfolióba nem fér bele legalább egy kisebb, nem prémium modell.
Tudom, ott a Pixel, de 200-300+ ezerért nem kívánok új telefont venni.
-
domos
senior tag
Telekom ingyen adja töltővel előfizuhoz, nem rossz vétel úgy.
-
hajnalhaa44
csendes tag
Ezen van Knox és Secure Folder?
-
Szena67
aktív tag
Sosem volt gondom a napfényben a telefon láthatósággal, mert abban a fényárban legalább nem kell szemüveg az éleslátáshoz, a kijelző kisüti a szemem. De valóban utcán egyébként sem nyomkodom, mert még orra bukom leejtem vagy besétálok egy suv alá. A telefonom rendes gyerek mindig megvár, nem szalad el, nincs is mindig nálam, pótcselekvésnek meg nem bámulom, ha nincs dolgom vele. Viszont semmiképp ne legyen ormótlan, nagy és nehéz akármekkora is a nitje.
-
Szena67
aktív tag
Elképesztő, hogy Karácsony előtt képesek vagytok ebbe ennyi energiát ölni, hogy mennyi a nit egy tepsin. Inkább arra kell vigyázni, nehogy a lábadra ejtsd és eltörje a nagylábujjat.
-
Mutteromnak keresek telefont. Nem ez lesz.
Köszi a tesztet! -
cs.zs.
veterán
Én továbbra is úgy gondolom, hogy az A25-A35-A55 volt az utolsó jó A-széria.
Nagy fényerejű 120Hz kijelzők, MicroSD bővíthetőség, OIS 4k/30- 1080p/60 kamerák.
Másfél éve vettem A25 8/256GB telefont 103.400.- Ft-ért, és azon még 3,5mm Jack is van.
Az A26-36-56 óta már csak visszalépés van, mint ahogy az S-szériákban sincs semmi új.
Megjelenéstől 6-7 év szoftverfrissítés van, mert ugyebár a modellek kivezetése után indul a kötelező 5 év, és ennek ára van.
Valahonnan el kell venni.
Szomorú. -
csendes
addikt
-
cs.zs.
veterán
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
MikeWazowski
veterán
Köszi a tesztet!
-
AxBattler
félisten
Köszi a tesztet, várom az A27 5G-t!
-
csendes
addikt
Azt nem értem, hogy az A17 5G 8GB/256GB jóval drágább mint az A26 6GB/128GB, és nagyjából annyiba kerül mint az az A36 6GB/128GB, aki meg 2025-ben beéri 4GB-tal, annak szerintem jó a 4G-s változat is, szóval mi értelme ennek az árazásnak, illetve ilyen áron az 5G-s A17 változatnak? Vagy úgy vannak vele, hogy most nem is akarják még eladni, csak majd fél év múlva olcsóbban?
-
jack982
senior tag
lol, 4gb ram.
-
Szena67
aktív tag
Kegyetlen ronda, hatalmas és nehéz tepsi, samsungnak fizetni kellene jutalékot mindenkinek, aki ezt kézbe veszi.
-
janeszgol
félisten
válasz
PirosHello
üzenetére
Nézzétek meg a harmadik negyedévet. [link]
Tavaly ilyenkor még befért az S24, idén csak a szokásos A1x, A0x, mint örökös legnépszerűbbek, illetve meglepetésemre az A36 és az A56 is felkerült a listára.
Szóval igen: mindegy milyen az A0x és A1x, örökös top10 android fronton. Ez gáz a droidra nézve. (És akkor az iPhone Mini nem fogyott jól, holott többet adtak el belőle, mint a többi 99%-ból.) -
PirosHello
senior tag
Nálunk cégesként ilyet (is) osztanak, ezért köszönöm a tesztet.
-
válasz
viragdani01
üzenetére
Koszi a tesztet!
-
Vtwo
őstag
Jólárasítva szolgáltatónál nagyinak, asszonynak,papának bőven jó.
Kap egy normális kijelzőt, ois-t és fészbukra, unokát fotózni, stb. elég.
Persze szigorúan a 8/256 ! -
ParmaBoy
aktív tag
Koszonom a tesztet!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
jociolaszi
üzenetére
Én a nagynénémnek ajánlottam ezt még a teszt előtt csak a specifikációit átnézve, a 8/256 GB-os verziót, mert a Telekomnál valami 50 ezer forint környékén ajánlották neki a csomagjának hosszabbításánál (+25W ajándék töltővel).

(Azért is akartam én írni a tesztet, hogy első kézből tudjam kipróbálni) -
válasz
jociolaszi
üzenetére
Ja igy még érthetőbb miért fogy ebből sok: ezzel még a Karácsony is hetekkel hamarabb van
-
Mindig van célközönség. Van, akinek bőven elég. Csak hát az árazás nem mindegy.
-
jociolaszi
tag
Asszony ezt kapta karácsonyra a 256/8Gigás verziót A22váltott és nagyon tetszik neki !
-
janeszgol
félisten
Ahogy mondták felettem. Ha a szolgáltató nagyon jó árban adja, akkor ajánlott megvenni. Amúgy nem. Majdnem 100 ezerért több lehetőség is van már jobb telót venni.
-
szkaroly
senior tag
Nem baj, a nép kapkodni fogja mint a cukrot, mert hát Samsung és a szolgáltatók valószínűleg ingyen adják majd, különben úgyse kellene senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: