-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamesgesso
újonc
en vegul sikeresen csereltettem xperia sp-re.
hetfon bevittem a szervizbe (t-pont @ duna plaza) az ismert hibakkal: fagyasok, kikapcsolgatas, gyenge hangminoseg, kepernyo lilulas stb...
protokoll szerint megrendeltek a gxi-t, szerdan hivtak, hogy nincs gxi (milyen meglepo), valasszak masikat, aminek egyezik a listaara a gxi-vel +/- 5k huf.
xperia sp lett.
eddig teljesen elegedett vele. szerettem a gxi-t is a hibai ellenere, de ez egy sokkal jobb keszulek. remelhetoleg hamarosan megkapja a 4.3-at, talan kesobb a kitkat-et is.aki meg csereltetni akar, annak sok sikert, tobbieknek hibamentes telohasznalatot kivanok
udv, minden jot! -
jamesgesso
újonc
na nalam es elerkezett az ido a cserere, elvileg ha holnap delig nem hivnak, hogy erkezett uj (ami 99%, h nem fog), akkor en is valaszthatok a kisker arlistarol. ami erdekelne, hogy nektek melyik telo jon be jobban? xperia sp vs. idol s ?
koszi a valaszokat elore is
-
jamesgesso
újonc
Azt megkérdezhetem, hogy ez melyik szerviz volt? En is szeretnem cserelni a GXI-t Idol S-re. Telom hibai a szokasosak... Ja, es nalam pont az a helyzet all fenn, h marad kb 1 het garim, ugyanis tavaly 11.26-an vettem a telot. Arrol tudsz esetleg valamit, hogy tudok-e vmifele " (idoben) kiterjesztett garanciat", vagy plusz garanciaidot vasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest