- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
bsanzika #17140 üzenetére
Nekem is lilul néha ha nincs gps, akkor egy újra indítás ráfér, wifi is fagyott amíg fel nem került rá a regpon, régebben volt újra indulgatás is (kimondottan utálja ha töltöd játszol és még meleg is van), de én így szeretem
U.i: az enyém amúgy se tölt 45fok felett 50nél ki is kapcsol,de ha ráérzel a teló ritmusára akkor ezeket a szitukat reflexből elkerülöd -
heidricha
őstag
válasz
bsanzika #16867 üzenetére
Mindig így volt, vagy csak mostanában? Épp most keresek okot hozzá, hogy miért lett ilyen pontatlan, de lehet, hogy a napfolt tevékenység lesz a ludas, nem? Mintha lett volna mostanában valami extra ezzel kapcsolatban.
Amúgy egy remek leírást találtam a GPS-ről remekül benne van a cold- és a warm start. meg hogy mit meddig őriz meg, és nincs elbonyolítva:
http://www.maptoaster.com/maptoaster-topo-nz/articles/how-gps-works/how-gps-works.html
-
motoflug
őstag
válasz
bsanzika #16271 üzenetére
Nos igen,pedig én szívesen váltanék erre a készülékre,csak ugye van néhány bökkenő:
-kicsit elszomorító (nem ironikusan írom),hogy zsákbamacska,hogy milyen telefont fogok ki.Eléggé bosszantana,ha megvenném,és másnap már ledobálna a wifi,stb. stb.
-nehéz olyat találni,ami nem előfizus, ÉS emellé nem ette meg a kutya /nem veszett el költözködés során a dominos vásárlást igazoló papír.Jelenleg Xperia U-m van,amit imádok,csak egyre többet fórumozok,illetve játszok/netezen a készüléken,ami miatt kellene a nagyobb kijelző/1GB ram.
-
heidricha
őstag
válasz
bsanzika #14000 üzenetére
Mindenkinek a lockscreen-en jellemző a fagyás? Mert nekem sokkal gyakoribb, hogy berreg a telefon, és felvenni nem tudom. Lock sokkal ritkábban válik érzéketlenné, de olyan is van persze. Nem csoda, ha ehhez nem nyúltak, olvashattuk kb. egy hete, hogy észrevették és elhitték, hogy a hiba létezik. Ez a sw sokkal régebbi, csak most lett elérhető.
-
-
feelurself
aktív tag
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ahhhh detto..nálam is legtöbbször ez a hihetetlen ratyi kijelző bassza ki a biztosítékot. Főleg böngészéskor: hát rendesen ég a pofám buszon netezni..a fószer mellettem a szerencsetlen galaxy minijével elhadonászik normálisan startlapon meg hasonló oldalakon én meg mobilarénán olvasok egy cikket, erre zoomoláskor meg fel-le görgetésnél olyanokat ugrál, a körülöttem lévők hülyére röhögik magukat.....
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ne idegeskedj, csak baja lesz a telefonnak. Én az asztalhoz csaptam a Galaxy Minit, már nem is tudom mi miatt, ja kidobott valami játékból, de nem is egyszer. Alig volt 40 cm és repedt kijelző
Érdekes mert előtte vonaton pofára esett, futás közben kiesett, és pont ez tett be neki.
Egyszóval: nyugi, mint ahogy Te is mondtad, úton a frissítés a kínai barátainktól
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bsanzika #13029 üzenetére
Játsszuk a régi módszert (Ami nálam nem megy, de hátha.) Root kelleni fog!
Feltelepíted a Terminal Emulator-t, majd kiadod a
su
logcat > /sdcard/log.txt...parancsokat. Megvárod a fagyást, majd a kapott log.txt fájlt valahogy közzéteszed.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bsanzika #11711 üzenetére
B05-ös frissítés (vagy ennél frissebb verzió) az várható, mivel már több hónapja készen van, Jelly Bean nem várható a készülékre.
Én is nagyon örülnék neki hogyha nem is az összes de a legtöbb hibát tudnák egy B05-el javítani.....
A B05, és a hibák javításában nem kell bízni, hiszen régebbi szoftverről beszélünk, mint a külföldre kiadott verziók, és azok sem hoztak semmiféle javulást, talán egy picit gyorsabb lett a rendszer, és javult az érintés érzékenysége, de ennyivel megállt a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Peugeot, Citroën topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest