- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
bsanzika #17140 üzenetére
Nekem is lilul néha ha nincs gps, akkor egy újra indítás ráfér, wifi is fagyott amíg fel nem került rá a regpon, régebben volt újra indulgatás is (kimondottan utálja ha töltöd játszol és még meleg is van), de én így szeretem
U.i: az enyém amúgy se tölt 45fok felett 50nél ki is kapcsol,de ha ráérzel a teló ritmusára akkor ezeket a szitukat reflexből elkerülöd -
heidricha
őstag
válasz
bsanzika #16867 üzenetére
Mindig így volt, vagy csak mostanában? Épp most keresek okot hozzá, hogy miért lett ilyen pontatlan, de lehet, hogy a napfolt tevékenység lesz a ludas, nem? Mintha lett volna mostanában valami extra ezzel kapcsolatban.
Amúgy egy remek leírást találtam a GPS-ről remekül benne van a cold- és a warm start. meg hogy mit meddig őriz meg, és nincs elbonyolítva:
http://www.maptoaster.com/maptoaster-topo-nz/articles/how-gps-works/how-gps-works.html
-
motoflug
őstag
válasz
bsanzika #16271 üzenetére
Nos igen,pedig én szívesen váltanék erre a készülékre,csak ugye van néhány bökkenő:
-kicsit elszomorító (nem ironikusan írom),hogy zsákbamacska,hogy milyen telefont fogok ki.Eléggé bosszantana,ha megvenném,és másnap már ledobálna a wifi,stb. stb.
-nehéz olyat találni,ami nem előfizus, ÉS emellé nem ette meg a kutya /nem veszett el költözködés során a dominos vásárlást igazoló papír.Jelenleg Xperia U-m van,amit imádok,csak egyre többet fórumozok,illetve játszok/netezen a készüléken,ami miatt kellene a nagyobb kijelző/1GB ram.
-
heidricha
őstag
válasz
bsanzika #14000 üzenetére
Mindenkinek a lockscreen-en jellemző a fagyás? Mert nekem sokkal gyakoribb, hogy berreg a telefon, és felvenni nem tudom. Lock sokkal ritkábban válik érzéketlenné, de olyan is van persze. Nem csoda, ha ehhez nem nyúltak, olvashattuk kb. egy hete, hogy észrevették és elhitték, hogy a hiba létezik. Ez a sw sokkal régebbi, csak most lett elérhető.
-
-
feelurself
aktív tag
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ahhhh detto..nálam is legtöbbször ez a hihetetlen ratyi kijelző bassza ki a biztosítékot. Főleg böngészéskor: hát rendesen ég a pofám buszon netezni..a fószer mellettem a szerencsetlen galaxy minijével elhadonászik normálisan startlapon meg hasonló oldalakon én meg mobilarénán olvasok egy cikket, erre zoomoláskor meg fel-le görgetésnél olyanokat ugrál, a körülöttem lévők hülyére röhögik magukat.....
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ne idegeskedj, csak baja lesz a telefonnak. Én az asztalhoz csaptam a Galaxy Minit, már nem is tudom mi miatt, ja kidobott valami játékból, de nem is egyszer. Alig volt 40 cm és repedt kijelző
Érdekes mert előtte vonaton pofára esett, futás közben kiesett, és pont ez tett be neki.
Egyszóval: nyugi, mint ahogy Te is mondtad, úton a frissítés a kínai barátainktól
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bsanzika #13029 üzenetére
Játsszuk a régi módszert (Ami nálam nem megy, de hátha.) Root kelleni fog!
Feltelepíted a Terminal Emulator-t, majd kiadod a
su
logcat > /sdcard/log.txt...parancsokat. Megvárod a fagyást, majd a kapott log.txt fájlt valahogy közzéteszed.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bsanzika #11711 üzenetére
B05-ös frissítés (vagy ennél frissebb verzió) az várható, mivel már több hónapja készen van, Jelly Bean nem várható a készülékre.
Én is nagyon örülnék neki hogyha nem is az összes de a legtöbb hibát tudnák egy B05-el javítani.....
A B05, és a hibák javításában nem kell bízni, hiszen régebbi szoftverről beszélünk, mint a külföldre kiadott verziók, és azok sem hoztak semmiféle javulást, talán egy picit gyorsabb lett a rendszer, és javult az érintés érzékenysége, de ennyivel megállt a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged