- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanzika
tag
Végleg megszabadultam a készüléktől, így eladóvá vált 2 db tokom. Egy fekete Nillkin tok és fekete szilikontok, mind a 2 állapotban. Bocsánat az offért....
-
bsanzika
tag
Csak T-Pontokban vagy T-Partnereknél is cserélik a telefont? Nincs egy hete hogy kaptam egy "felújított" darabot, de rémes amiket művel....
-
bsanzika
tag
válasz
madkiller #17141 üzenetére
Regpon, screen booster, GPS fix, ezek fel vannak téve és hála az égnek működnek is. Viszont azzal nem tudok kibékülni hogy néha lefele görgetnék de ő mindenáron csak oldalra akar, pl a telefonkönyvben....
A lilásodást meg megoldom a másik kezemmel vagy forgolódással....
-
bsanzika
tag
Mostanság tervezem én is visszavinni a készüléket random kapcsolgatás stb. kategória miatt, de ha nekem is ezeketa telefonokat próbálják majd beadagolni akkor lehet az asztalra csapok és addig ki nem jövök amíg mindkettőnk számára előnyös "üzlet" nem jön létre...
-
bsanzika
tag
GPS témához hozzászólva: gyakran használom én is bicajozás közben az adatok mérésére, legutóbb 2 tracker programmal is olyan orbitális hülyeségeket kaptam vissza hogy ha nem 176cm magas lennék legalább ~5m mélyre esett volna az állam... Mikor megláttam hogy a max sebességet ilyen 80-90km/h körül érzékelte kicsit elképedtem....
Innentől kezdve bármit mutat/mér én tuti nem hiszem el neki! De (kopp-kopp-kopp) nekem jelet gyorsan talál, de van rá példa hogy ugyan olyan gyorsan el is dobja.
-
bsanzika
tag
Mikor jön már a hőn áhított frissítés?
Már 1x-2x nagyon nagyon azon vagyok hogy eldobom a πcsába...
Nagyon szeretem ezt a telefont am mert gyors, design is jó, nekem az üzemidővel sincs problémám hála istennek, igaz minden éjjel végig töltőn van, de mikor befagy még Regpon mellett is valamint össze vissza lapozgat egy görgetésnél, na, az nagyon ki tud borítani. Főleg amikor bármi fontos dolgot kell csinálnom és csak az idegeimet húzza...
-
bsanzika
tag
válasz
Tigryss76 #15426 üzenetére
Nekem frissítés óta meg pont fordítva, fényévekkel javult az üzemidőm! Eddig nap végére bármit csináltam szükség volt a töltőre, de most ha még játszok is 40% alá nem merült nap végére! Igaz töröltem a regpont és nem megy folyamatosan a wifi, tuti ez is sokat beleszámít...
-
bsanzika
tag
Nekem is 3217-el kezdődik és lilul, LS fagy, érzéketlen stb.
-
bsanzika
tag
Neonfény alatt hála istennek nem
-
bsanzika
tag
Jelentem: lockscreen fagyás megmaradt... én már produkáltam is egyet
-
bsanzika
tag
Azért egy changelogra kíváncsi lennék hogy mit javítottak benne konkrétan. Kijelző placebó itt is meg van, de majd délután barátnőm kezébe adom a telefont, ő ezelőtt nem nagyon boldogult vele...
-
bsanzika
tag
Akkor szukseges az unroot vagy feltoljam igy? Gyari rom csak rootolva van...
-
bsanzika
tag
Ma igencsak felcsapta az agyam a kijelző érzéketlensége.... Telefonkönyv le-fel helyett jobbra-balra, azt hittem atomjaira töröm
De már úton a frissítés úgyhogy szúúszáá......
-
bsanzika
tag
Porosdo elolapi kameraval lehet kezdeni valamit ? Vagy egybol csere ? Nem mintha hasznalnam csak zavar a dolog....
-
bsanzika
tag
Nekem is gyakran van wifi fagyásom, fel is tettem gyorsan a REGPON-t hogy ne fagyogasson, de erre ugyan úgy továbbra is fagy, bármit állítok regponba... 5let?
-
bsanzika
tag
válasz
atillaahun #10312 üzenetére
A hívásokkal eddig semmi bajom nem volt(kopp kopp kopp), feltéve ugye ha fel tudom venni a fagyás miatt...
-
bsanzika
tag
Sziasztok! Lassan másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa eme remek telefonnak, amely szinte teljesen tökéletes! Mind a teljesítménye, mind a kijelzője és minden egyéb tulajdonsága olyanná teszi ezt a telefont ami ilyen árkategóriába még a hülyének is megéri... Viszont nálam is jelentkeztek különböző problémák. Gondolok itt a néha érzéketlen kijelzőre, pl. mikor megnyitni akarok valamit és görgeti a lapot vagy a zárképernyő fagyásokra. Az előző telefonom egy HTC Wildfire volt de ott az érintőpanel minősége sokkal jobb volt mint ennek a telefonnak. Lesz rá vajon valami megoldás, kezd majd vele valamit a ZTE? Rootolni + custom romot feltenni nem nagyon szeretnék mert az előző telefonomat is így "játszottam" szét, mert a végén már azt se tudtam hogy mikor milyen rom van rajta ami stabil is, minden működik rajta stb stb... Custom rommal is jelentkeznek ezek a problémák? Sokat olvastam a fórumot de az X ezredik hozzászólásnál összefolyt az egész és nem tudtam követni az eseményeket...
Amúgy tényleg egy nagyon szuper telefon főleg az előző HTC után de ezek a "gyerekbetegségek" nem kicsit teszik utálhatóvá/használhatatlanná néha.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged