- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartuczk
csendes tag
Sikeresen cserélve lett a telefon egy Idol S-re. Kicsit szomorú vagyok mert kedveltem a telefont. Köszönök nektek mindent, a next romot és a sok tanácsot!
-
bartuczk
csendes tag
Sziasztok.
Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy lecserélném a telefonomat. Unom már hogy nem jön rá frissítés, illetve hogy manuálisan sem lehet rá újabb rendszert tenni. Szeretném a segítségeteket kérni:
-Eladni nem szeretném, inkább cserélni egy másik telefonra a T-nél. Többen is beszámoltatok arról, hogy cserélni már nem cserélik, hanem felajánlják hogy egy újat vehetsz az áráért.
-Lehet-e garanciáztatni arra hivatkozva, hogy rosszul hallanak engem a telefonból, ami valós probléma,illetve hogy nem akadály-e egy feltűnő karc a kijelzőn?-B06os vagy B04-es rommal vigyem vissza?
-Ha sikerül melyik telefont válasszam maximum 20000 ft ráfizetéssel?
Köszönöm.
-
bartuczk
csendes tag
Sikerült összeszednem egy méretes karcolást. Nem mély. Kilehet valahogy javítani, vagy esetleg csak üveget hol tudok rá kapni?
-
bartuczk
csendes tag
Szeretném frissíteni a telefonomat B06-ra, de mikor a fájlok letöltődnek, és rányomok az újraindításra, a telefon nem indul újra, ha pedig magamtól indítom újra, nem indul a frissítés. Mit tegyek?
-
bartuczk
csendes tag
Üdv, GXI tulajok!
Karácsony óta birtokolok én is egy ilyen telefont, HTC 8S-ellen győzött.
Már rég olvasgatom a fórumot, és azt látom, hogy sokan beszélnek a telefon hibáiról. Nos én, egy számomra tökéletes példányt kaptam, talán a rezgőmotor egy kicsit gyenge.
Next V2-t szeretnék feltenni rá, az alap driverek telepítve vannak, de a "Medfield" nevűt nem akarja felapplikálni a gépre. Ezt ugye akkor próbálja, mikor a mobil ki van kapcsolva, de kb. 3 másodperc múlva ismét bekapcsol és félbemarad az illesztőprogram telepítése. Mit tudnék tenni ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest