- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Péntek este elvittem a közelünkben lévő T-be a készüléket, lévén 3 napos és rakat problémám volt vele, persze a szerviz 5ig volt... a szemrevaló hölgy rögtön mondta, hogy szombaton vagy hétfőn is nyugodtan vihetem, a kérdésre miszerint akkor már nem 3 napos besunyult... akkor már nem cserélték volna izibe'
Az Arénában lévő T este 9ig volt nyitva, ott volt, a szervizes szerint én voltam az első!!! aki visszavitte a telóját, és csak nézett bociszemekkel, hogy ilyen hibákat produkált volna... cirka 1 óra várakozás kaptam meg az új telót, a boltból szinte kidobtak... már húzták le a rácsot, no comment...
Hibák amikkel visszavittem: lockscreen fagyás, 2mp-es "csönd" telefonban, wifit eldobálta, kamera fókusz + led villanó nem volt szinkronban, piros keret a kijelző szélén be-bevillant időnkéntAz új készülék eddig patent, sőt, jobb, mint a múltkori volt. A GPS hidegindításra 10 perc után talált holdat (3betűs progival), és stabilan tartotta, a wifi vevője jó, hívásminőség is, még nem jelentkezett a "csönd", a kamera szintén, este is egész értékelhető képet csinált.
A wifi eldobálás ellen pedig egy app-al védekeztem: REGPON wifi KeepAlive.
Akiknek gondot okoz a PC - Telefon összekapcsolása, azoknak ajánlom az AirDroid-ot, nálam bevált, aki ismerte ezeket, azoktól elnézést kérek, még newbie vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest