-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen.
Köszi a tippet, de sajnos nálam nem működött, legutóbb amikor csinálta próbáltam ezt, + offlline mód be-ki de semmi, csak az újraindítás hozta helyre,
úgyhogy én is kíváncsi vagyok minden infóra mobilnet ügyben!
kobipeti (#11127):
Azt vettem észre akkor dobja az adatkapcsolatot, ha új adókörzetbe megyek, ha maradok a helyemen napközben akkor nem dobja le, ez lehetséges?
Nálam volt hogy böngészés közben ment el az adatkapcsolat, úgy hogy egy helyben álltam, és természetesen csak az újraindítás hozta vissza más nem, úgyhogy passz...
-
xtevo
őstag
Köszi!
Én is szeretem pofozgatni, egységes kinézetet adni a telónak. Ezzel a WidgetLocker-al, se lehet módosítani ugye, a jobb felső sarokban lévő infókat?!
Most még ismerkedek a Mort Player-el, illetve Dolphin Browser-al, amit Keeperv85 ajánlott, eddig szimpatikus nagyon mindkettő, ha lesz "kedvem" akkor majd letöltöm a fizetős appokat is (Poweramp).Facebook terén nem vagyok akkora addict, csak legyen vmi, ez meg egész vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest