- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Danny750 #11020 üzenetére
Úgy látom amit legközelebb össze kell szednem az első hsz.-hez, az a Moto vs. ZTE. A két készüléknek SEMMI köze egymáshoz! Oké. Nyilván ez így nem igaz, mert ugyan az a kernel hajtja őket, bár nem ugyan azon a kódúton. De az a két processzor NEM azonos, ahogy a telefon többi része sem.
..és igen, a z2460-as normál órajelmaximuma 1600Mhz, a Razr I-be lévő z2480 pedig, felhúzás NÉLKÜL is, tehát standard frekvencián 2000Mhz.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Canonfan
senior tag
válasz
Danny750 #377 üzenetére
Minek kell mindenhol az iPhone 5-öt ócsárolni???
Miért, hol ócsároltam még?(irigy vagy a tulajokra??)
Nem, nem vagyok irigy, ismerősi körömben van 4 db IPhone 4S is és meg vannak elégedve vele, de attól még nekem nem kéne mert a cég se szimpatikus alapból sem, + más nevesebb gyártótól (Pl. Samsung, HTC) is max ugyanannyiért jobb telefont lehet venni, sajnos nincs annyi keretem hogy 200K-ért vegyek telefont, de ha lenne akkor is egyértelműen Samsung S3-at, vagy HTC One X-et vennék, és nem IPhone-t.Nem tudom mi köze van a Zte-hez??
Csak annyi hogy hogy azt később hozták be, és már kapható, mi meg már mióta várunk, a hozzászólásom amire válaszoltál, is nagyrészt erről szólt az IPhone-t is ezzel kapcsolatban említettem meg, és csak pár mondat erejéig.+ ökörségeket se írjál........
Az, hogy az Apple cuccoknak rossz az ár-érték arányuk a konkurens termékekhez viszonyítva, az sajnos nem ökörség, hanem tény...Bocs, ha felidegesítettelek ezzel, nem volt szándékom senkit megsérteni, csak a véleményemet írtam le.
Emellett elnézést kérek a többiektől is, hogy újra felhoztam ezt a témát, csak reagálni akartam Danny750 hozzászólására, részemről ez a téma véglegesen lezárva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest