- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Danny750 #11020 üzenetére
Úgy látom amit legközelebb össze kell szednem az első hsz.-hez, az a Moto vs. ZTE. A két készüléknek SEMMI köze egymáshoz! Oké. Nyilván ez így nem igaz, mert ugyan az a kernel hajtja őket, bár nem ugyan azon a kódúton. De az a két processzor NEM azonos, ahogy a telefon többi része sem.
..és igen, a z2460-as normál órajelmaximuma 1600Mhz, a Razr I-be lévő z2480 pedig, felhúzás NÉLKÜL is, tehát standard frekvencián 2000Mhz.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Canonfan
senior tag
válasz
Danny750 #377 üzenetére
Minek kell mindenhol az iPhone 5-öt ócsárolni???
Miért, hol ócsároltam még?(irigy vagy a tulajokra??)
Nem, nem vagyok irigy, ismerősi körömben van 4 db IPhone 4S is és meg vannak elégedve vele, de attól még nekem nem kéne mert a cég se szimpatikus alapból sem, + más nevesebb gyártótól (Pl. Samsung, HTC) is max ugyanannyiért jobb telefont lehet venni, sajnos nincs annyi keretem hogy 200K-ért vegyek telefont, de ha lenne akkor is egyértelműen Samsung S3-at, vagy HTC One X-et vennék, és nem IPhone-t.Nem tudom mi köze van a Zte-hez??
Csak annyi hogy hogy azt később hozták be, és már kapható, mi meg már mióta várunk, a hozzászólásom amire válaszoltál, is nagyrészt erről szólt az IPhone-t is ezzel kapcsolatban említettem meg, és csak pár mondat erejéig.+ ökörségeket se írjál........
Az, hogy az Apple cuccoknak rossz az ár-érték arányuk a konkurens termékekhez viszonyítva, az sajnos nem ökörség, hanem tény...Bocs, ha felidegesítettelek ezzel, nem volt szándékom senkit megsérteni, csak a véleményemet írtam le.
Emellett elnézést kérek a többiektől is, hogy újra felhoztam ezt a témát, csak reagálni akartam Danny750 hozzászólására, részemről ez a téma véglegesen lezárva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest