Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trialboy #18865 üzenetére
Komolyan mondom, nagyon jól jártatok...Látszik, hogy az ország egy jó ... részében lakok...Ma például BT headsettel akartam telefonálni. Én marha, múlt évben órákat használtam így a telefont telefonálni, miközben egyéb dolgom intéztem, de most... Ahogy felépült a hívás, tíz másodperc múlva egyszerűen kikapcsolt. Nem szabályos leállítással, hanem szimplán lekapcsolt (három másodperc múlva kaptam elő, akkor már se kép se hang). Először azt hittem, hogy valami megnyomta a kikapcsol gombot, de ilyen gyorsan nem áll le. Másodszor már...Ha valaki megmondaná, hogy a környéken hol cserélik biztosan, akkor azonnal mennék...De Pécsen nem jártam sikerrel...
-
kimiki
csendes tag
válasz
trialboy #18819 üzenetére
T partnernél cserélték ahol van szervíz is. A hibát ők is tapasztalták amikor hívtam őket nem értették mit mondok.
2x rendeltek csere készüléket de nem kaptak. Hívam őket és akkor mondták másik készüléket választhatok helyette.
Elém rakták az aktuális telefonlistát és választhattam egy bizonyos határig (azt hiszem 790000Ft ).
Az SP-t választottam amivel teljesen elégedett vagyok. Nagyon jó telefon. -
-
-
-
atillaahun
veterán
válasz
trialboy #10990 üzenetére
Nincs bepipálva valami a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek > Felhasználói felület alatt?
(#10991) dReFiX
Ha azt nézzük, hogy a szoftverfejlesztők kb. 10-szer annyiba kerülnek mint a biorobotok, akkor egy bizonyos szintig biztosan jobban megéri +1 darabot legyártani, mint működő rendszert iratni rá. -
xtevo
őstag
válasz
trialboy #10990 üzenetére
Igen, én találkoztam. Az volt a fura, hogy sötét hátterű app-oknál nem jött elő, csak világosaknál. Nekem viszonylag hirtelen jelent meg, de ha jól emlékszem egy restart után már nem csinálta, (készülék azóta cserélve lett). Esélyes, hogy valami alkalmazás kavart be, hisz előtte nem fordult elő.
-
Winchester95
őstag
válasz
trialboy #10809 üzenetére
Tegnap elcseréltem majdnem egy xperia u ra. Egy hátránya lett volna:16gb tárhely.
De néztem hogy abból is csak 11GB használható.Abból még akkor lejön egy normális gps program meg a képek, videók zenék,stb...Marad kb 8gb tárhely.Abból felteszek 5 játékot. Marad 3GB hely.Filmekről még nem is beszéltem..
Gondolkodok.....Mondom kinek kellene egy ilyen telefon.kb 8gb tárhellyel......
Na!Pont neked.Te beéred kevés tárhellyel.
Az én 32GBos samsung kártyámon már csak 5gb tárhely van.
Szóval ez szerintem erősen egyén függő.
De hogy 2012/2013-ban 11gb tárhellyel kiadni egy telefon.Felső kategóriában.....Annak jó aki most kapta első androidos készülékét kb. -
kelzsoca
félisten
válasz
trialboy #10499 üzenetére
Hogyne tudnál: TuneIn Radio Pro
Wifi vagy mobilnet kell mellé, és bármit hallgathatsz.
-
Winchester95
őstag
válasz
trialboy #9921 üzenetére
Gyári füles szerintem egész korrekt.Jobb mint amit a HTC One V hez adnak.Nekem kényelmes is.
Nem olyan mint a blade fülese volt.Nem esik ki a fülemből.Hangzásra:a One V-s tapasztalatok.
Fóliát nem érdemes rá venni csak ha szilikon tokot is veszel.
Szerintem szilikontokot sem érdemes rá venni.Elég egy fólia.Ami a gyári.
De azért a biztonság kedvéért én vettem.(+egy szivargyújtós töltőt is)
99% ban védve van a telefonom.
Williamnál lehet olcsón tokot venni.Korrekt üzletember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Autós topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Last Epoch
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest