- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
Winchester95 #11444 üzenetére
Ha tudni lehetne ,mit vettél helyette??
(közben kiderült......) -
Danny750
őstag
Na megvan a teló...eddig szuper! (kopp-kopp)
(ebben az árban abszolút best buy)
Led szinkronban van a képkészítéssel-kijelző érzékenysége nem a legjobb ,de bőven vállalható-mikrofon hangos-szenzorok is rendben vannak, bár a fényerőt hamar minimumra állítja auto-n+a bill világítást is csak sötétben kapcsolja be , szürkületben csak nagyon ritkán!
Sebesség a krait/4 magos gépek után a legjobb!!
(2magos arm-eket is simán veri, a többit meg nem is említem)
-
Danny750
őstag
Hétfőn belépek a klubba
Szeretném már kipróbálni az Intelt és jelenleg nincs keretem a "vágyott" Razr I-re így veszek egy Grand X In-t ,mert specs alapján nagyon tetszetős kis készülék!
Kijelző érzékenysége javult már, vagy megszokható?? (mert itt a mobilarénás tetsztben eléggé pontatlannak tűnt......) Kicsit félek ettől, de remélem nem annyira vészes! -
Danny750
őstag
válasz
Canonfan #382 üzenetére
Attól ,hogy erősebb a hardver papíron az még nem jelent semmit..........próbáld ki őket egymás mellett és megérted!! Nemkell oda egy i5 elég a 2s-is csak hasonlítsd össze a jelenlegi csúcs S3-al!! A Samut nem olyan nehéz gondolkodásra kényszeríteni!! Én is csak válaszoltam neked és részemről end OFF!! (amúgy sem én hoztam fel ,de befejeztem...........
)
Megfelelő áron jó vétel lehet ez a ZTE! (pl.60k kártyás csomagban ,de dágábban felejtős.........)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest