- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
Lehet. Én holnap ilyen tájt már másik telefont tartok a kezemben, legalább is remélem dűlőre jutunk, szóval minden kiderül. Még ha minden simán is megy, azért érdeklődés szinten kifaggatom a szervízest, hogy legyen infónk, ha van kérdés még holnap délutánig tegyétek fel, és továbbítom.
-
pudingstyle
tag
válasz
Keeperv85 #16995 üzenetére
Talán annyiban van szerencsém, hogy a helyi T-ben van egy srác, aki tényleg jó fej, ha valamit intézek náluk, mindig hozzá megyek oda. Azzal is tisztában volt, hogy ezeket cserélniük kell, sőt, elmondtam neki a tapasztalt hibákat, és nem kötött belém, elhitte.. talán ritka az ilyen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pudingstyle #16992 üzenetére
Elküldik a "szervizbe", ha nem tudja cserélni és nem enged elállni a vételtől, így működik. Biztos lehetsz benne, hogy megjavul.
Nézd csak!
-
89BDave89
tag
válasz
pudingstyle #16992 üzenetére
Azért az SP az listaáron 14e Ft-tal drágább is mint a Grand
az nálam nem egy 'kicsi' kiegészítés
(igaz relatív)
-
pudingstyle
tag
válasz
boxos23 #16988 üzenetére
De, pont ilyen egyszerű. Ha megmondják, hogy csak bizonyos készülékek közül választhatok, akkor rámutatok az összegre, amennyit kifizettem a GXI-ért, annyit adjanak kézhez, hozzácsapok még egy kicsit, és megvan az SP ára. Szokásuk hülyének nézni, ha nem vagy tisztában a lehetőségekkel.
-
Canonfan
senior tag
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
Én azért lehet megpróbálom a V3-at mert mindig is kíváncsi voltam rá, hátha nekem megoldja a dolgokat. Elvileg jövő héten jön meg a 16-os Samsung SD-m, ha addig nem tér észhez a GXI, akkor valószínű az új kártyával megy fel a V3, illetve ha az sem hoz változást akkor gyári állapot visszaállítása + szintén teszt és ha azután sem jó akkor csere...
Viszont hétvégén Ausztiában voltam 2 nap, és ott este offline módban alig merült, napközben persze azért jobban merült, mert roaming, + nem mindenhol volt térerő. Nem tudom megmagyarázni, de itthon meg kb 15%-ot vagy többet evett szintén offline módban előző este, szóval elég érdekes, lehet véletlen pont akkor észhez tért, de mindenesetre nem tudom mitől lehetett...
Most addig is érdeklődéssel olvasom a cserével kapcsolatos tapasztalataitokat, mert imádom a GXI-t tudásra az eddigi legjobb telefonom, de ha már nincs belőle új cseredarab, akkor ha lehet inkább választok egy másik telefont amit ott bontanak ki a dobozból (pl Samsung S Advance), minthogy egy már visszavitt (refurbished) telefont kapjak érte, amit ki tudja milyen hibával vittek vissza...
(Jó tudom elvileg letesztelik, de akkor is...) -
zeg
őstag
Az új gx in cseredarabomat tesztelgetem, wifi-repüzemmód fagyás nem jött elő eddig. A kijelzőt forgattam napsütésben, nem találkoztam foltosodással, sem nyomásra elszineződéssel. GPS-t még nem teszteltem. Vibramotor kicsit kultúráltabban szól(kevésbé zörög) mint elődjében.
A hangszóró(csengetés) csak a legnagyobb hangerőn torzít minimálisan, míg az előző készülékben már az előtte két állásban kezdett torzítani.
A micro usb port 'feszesebb', jobban szorul ugyanazon csatival mint az előző készülékben új korábanMielőtt tesztelgettem volna, a következőket tettem:
-Fóliázás szakemberrel, szervizben
-Root
-AdAway
-CallDelayPatch(felraktam, mielőtt meggyőződtem volna arról hogy kell-e)
-Nova launcher
-Swype billzet
-root uninstaller: zte időjárás és óra, f@szbuk, twitter, guglipléj, MiAccess (vagy mi a t@köm), NFC, Touchpal fagyasztás, Touchpal idegennyelvek uninstall
-Android Tuner (3c)
-Memory Booster (iMobLife)
-Battery Booster (iMobLife) -
boxos23
aktív tag
válasz
pudingstyle #16983 üzenetére
Ez lehet nem ilyen egyszerű ahogy te képzeled. De majd elválik.Sok sikert.
-
zeg
őstag
válasz
Hétfőn dobozosat kaptam, új, fóliás darabot b04-el.
-
boxos23
aktív tag
válasz
89BDave89 #16976 üzenetére
Igen az LG L7 II-ről van szó, nem pedig a sima L7 ről.
Én is akartam az L9-et de nem adták. sajna.
És igen mint fentebb irják ügyintéző függő a dolog.Akárki akármit mond erre tutam cseréltetni és szerintem nem rossz a ketyere, tudom hardveresen a gxi erősebb, de mást nem adtak
-
Mate
nagyúr
válasz
Én is SP-t akarok
Szólj, ha sikerült elintézni
-
pudingstyle
tag
Hétfőn vittem vissza cseréltetni a GXI-t, és az ügyintéző srác azt mondta, hogy szerda körül (ma) hív, és megmondja, hogy tudott-e rendelni még ilyen telefont. Azt mondta, hogy ha nem tud cseredarabot szerezni, akkor jön képbe a dobozos, és ha ez sem sikerül, akkor jön a más készülékre való csere, de ahogy látom, már nem igazán tudnak ilyen készüléket szerezni. Viszont ha nekem is ilyen telefonokat fognak felajánlani, tuti, hogy nem fogadom el, ugyanis nem kötelező, megmondom, hogy adjanak egy Xperia SP-t, ráfizetek, és jól járunk mind a ketten.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tPedro_ #16980 üzenetére
Nekem az mx playernél beállítások/lejátszó utolsó pontja: a nagyobb hangerő, ott alapból be van pipálva...
Azonkívül lejátszás közben az ujjam fölfelé húzva nő a hangerő, lefelé csökken... Ezek gyári beállítások, ezt a beállítások/érintésvezérlés menüpontban állíthatod.... -
tPedro_
őstag
válasz
philoxenia #16978 üzenetére
Marmint arra gondolsz, hogy nem a telefon hangero gombjaval, hanem a kepernyot taperolva?
Egyik modszer se mukodik.Kulon menuben egyiknel se talaltam hangero allitast,
-
tPedro_
őstag
Az mitol lehet, hogy nem tudok hangerot allitani video nezese kozben?
Probaltam az MX playert es a VLC playert is, egyik se mukodik rendesen.
A hangero latszolag allitodik, de valojaban valtozatlanul szol, akkor is ha 0-ra veszem le. -
bsanzika
tag
Mostanság tervezem én is visszavinni a készüléket random kapcsolgatás stb. kategória miatt, de ha nekem is ezeketa telefonokat próbálják majd beadagolni akkor lehet az asztalra csapok és addig ki nem jövök amíg mindkettőnk számára előnyös "üzlet" nem jön létre...
-
89BDave89
tag
Ez érdekes:
Ma voltam Europarkban vittem vissza 2. alkalommal Grand X et, és azt mondta a csávó, hogy ha holnap nem telefonálnak, akkor holnap után mehetek be cserélni másik készülékre. szóval gondolom nekem is ez lesz, ebben az esetben egyébként én is az L7 et választanám, de ahogy néztem az L9 kb 5 ezer forinttal drágább jelenleg, szóval én ezt mindenképpen elöltetni fogom, mert a felsoroltak közül a Grand X In a legerősebb. Egyébként se értek egyet azzal, hogy azért mert nem tudnak működő cserekészüléket adni, ezért nekem egy olcsóbb készüléket adjanak! Szerintem ez nem jogos!
Szóval ha így járok, mint a kolléga, akkor mit tanácsoltok? Mit tennétek a helyemben? Még van 1 napom gondolkodni!
Előre is köszi a véleményeket!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
JoeCockBill #16970 üzenetére
Gondolom olyan ez, mint sok más dolog a T-nél... ügyintéző függő. Hibás Galaxy S2-t cseréltek ráfizetéssel S3-ra,sőt a részleteibe is beszámították az S2 árát.
-
boxos23
aktív tag
Igen.
Vártam egy pár napot hogy jön e készülék, de végül nem jött és ár egyesztetéssel ezt a 6db-ot hozák ki választásnak. L9-et szerettem volna de az nem adtákde ez az L7 csak a ramban kisseb nem 1gb csak 768mb de jó ez legalább működik
eddig
És szerintem tényleg jól döntöttem.
Ja ez már a 2. cserém volt.
-
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Elköszönök minden kedves fórumtárstól, sajnos nem kaptam grand x in csere készüléket de 6db közül választhattam, másikat.
Xperia E, Xperia J, Samsung GSA, Még egy samu valami kicsi, LG optimus L7 II, Hauwei y300,
Nem tudom jól tettem e de végül sok variálás után LG optimus L7 II lett a választás.
Eddig nem csalódtam nagyon pörög a kis telcsi.Mondjuk a páromnak még megvan a ZTE Grand X In úgy hogy lehet még nézelődök néha itt.
-
counterbill
senior tag
Nekem sose volt gondom gxi-n a facebook appal. Benne vagyok most a béta csoportban de sose állt le meg a feltöltés is stb.
-
sittes79
addikt
Hi,
SMS-eket mivel lehet gyorsan egyszerűen lementeni illetve képek/zenéket is?
Köszi
-
-
tPedro_
őstag
válasz
andikaaa #16951 üzenetére
Ugyanez a helyzet nalam is, az ujabb verzioknal valami hiba van, vissza kell tenni a regebbit:
FB app: 3.2.1-es verzioval mukodik, de felette (3.3, 3.4, 3.5) nem.
FB messenger: 2.2.3 mukodik, 2.2.5 nemMenu gomb > alkalmazasok kezelese - ott tudod eltavolitani
A regebbi verziokat en a www.androiddrawer.com oldalrol szereztem be, az osszes regebbi verzio elerheto.
Nem tudtam meg rajonni, hogy csak ezzel a telefonnal van-e gond, mert nem talaltam a neten mast aki hasonlo miatt panaszkodott volna. A FB app beta verziojanak csoportjaban is azt hiszem csak 1 ember panaszkodott rajtam kivul.
-
andikaaa
aktív tag
Nem tudok a facebookra képet feltenni, sem üzenetben küldeni. Régen is volt ilyen, akkor eltávolítottam a facebook frissítéseket, és sikerült. Most nem találom, hogy hol lehet eltávolítani. NeXt_v3 van fent. ?!
-
Bennedek
tag
Nekem egyébként még olyan problémám is van mostanában vele hogy állandóan megszakadnak a hívásaim.(azon kívül hogy merül és kikapcsolgat) Valamikor pár másodperc után! Szerintetek visszavigyem? Egyébként meddig van rá garancia? Enyém még nincs fél éves!
Valamit még hozzátennék ehhez a merülés dologhoz, nekem már többször jelentkezett hogy 1 nap alatt(semmi nem volt bekpacsolva) taccsra vágta magát használat nélkül. 1 óra alatt állásában 100-ról 80-ra merült meg ilyeneket csinált. De ezt már csinálja 1-2 hónapja. Van pár hét hogy jó, néha meg megint gyorsan merül. Tegnap például megint merült, ma pár óra után 97%-on van...
-
voci
tag
válasz
golyós #16944 üzenetére
Neked ok, hogy ha használod, akkor 1 napot bír. De én ahogy használtam, akkor mikor jó volt (nem merítette valami) akkor simán kibírt 4 napot. Most, hogy van másik (céges) telefonom, még kevesebbet használom, és így nem bír ki 2 napot. Erre varrjál gombot. Gyári B06...
-
zBass
csendes tag
válasz
Keeperv85 #16936 üzenetére
Próbáltam B06-ot is, jelenleg is az van, sőt ez ment nagyon sokáig hiba nélkül, aztán egyszer csak megkattant. Előtte pedig B04-el sem volt semmi hibám (eléggé az elején vettem, ha jól emlékszem október-novemberben).
Természetesen a rom felrakása előtt volt wipe, csak a kommentem volt félreérthető.
És jobban is merül, nemcsak annyi a gond, hogy Android OS van elől, régen simán ment 3-4 napot, jelenleg pedig estére mindenképp töltőre kell tennem, pedig ugyanúgy használom. -
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #16939 üzenetére
Ok, most én sem találom, meg akartam mutatni, nem pont a gyári állapot visszaállítása menüben van, hanem valahol máshol. Ez tuti, mert nekem nem volt meg a B04 és erről az oldalról szedtem le és tettem fel a telóra. Aztán B03 lett és csak azután szedtem le a T-mobil honlapjáról a B04-et, mert még ott az van.
-
tonyqa23
senior tag
Mondjuk nem vok szaki, de ha utána wipe-olsz, annak nem sok értelme van... De most is merül nagyon, vagy csak a listában az első az Android OS? Mert gondolom friss telepítés után nyilván az lesz az első a listában,hiszen az van most legjobban használva, még csak most indul be.
-
tonyqa23
senior tag
Már úgy értve, hogy a recovery-ben való feltelepítés után is merül? Nem tudom, nekem most meg mintha megjavult volna, már 16 órája megy és még 81%-on van a teló, igaz nem használtam sokat...nincs ötletem. Gyári update.zip-es cuccnak normális merülést kéne produkálnia.
Bennedek
Neked meg alapból hibás a készüléked. Ne csodálkozz, ha néha csinál fura dolgokat, mert valszeg vmi rossz benne, ha kikapcsol magátol. 1 kikapcsolás után vinném vissza és verném az asztalt,ha tudom,h olyan helyen volt a teló, ahol semmi sem tudja kikapcsolni a gombjával.
-
Bennedek
tag
Eddig közel hibátlan telómmal nekem is hasonló problémák vannak mostanában. Nagyon hamar lemerül és nekem is az Android OS vezeti az akkumulátor használatot, folyamatosan ébren tartja a mobilomat. Ezen kívül nekem mostanában sem az uTorrent sem a BitTorrent nem működik normálisan.(ránézésre ugyanaz a kettő de a BitTorrent még is jobban működik). Mindkettő hasonló dolgokat csinál, valamiért nem indulnak el a torrentek(queued) csak akkor ha rábökök hogy mobilneten is tölthessen(pedig mindig wifi-n vagyok csak). De van olyan is hogy véletlenszerűen kifagy, lepauseli magát vagy újrakezdi ellenőrizni a torrenteket. Az aTorrent még rosszabb mert az meg több órán át ellenőriz mindent.
Mostanában ki is kapcsolgatja magát néha a telefonom, érdemes ezért visszavinni? Cserélik egyáltalán ezért?(ott biztos nem fog pont akkor kikapcsolni) A merülés valószínűleg szoftveres szóval azért nem akarnám visszavinni, bár volt egyszer olyan hogy 1-2 óra alatt használat nélkül 100%-ról 0-ra merült.
-
voci
tag
válasz
tonyqa23 #16930 üzenetére
Úgy néz ki, nem jött be a dolog. 25 perce indult újra a telepítés után és már 40%-on van az Android OS. Tehát az újratelepítés nem oldotta meg. Telepítés előtt csináltam wipe data/cache-t, de az sem oldotta meg, úgyhogy újratelepítettem update.zip-ből recoveryvel - utána újra wipe data/cache.
Akkor hogyan tovább? -
tonyqa23
senior tag
De a meglévő programok közt lehet egy olyan, ami egyszercsak bepörög, úgy,h egy ideig jól műxik.Vmi bug lehet. Vagy nekem csinálta ezt widget is egyszer, valamiért a shazam widgetje xart be.Tedd fel az update.zip-et a recoveryből, ne a beállításokból. Előtte wipe data meg wipe cache, én így szoktam.
-
voci
tag
Nálam is hasonló a helyzet.
Kb 2 órája csináltam gyári visszaállítást, azóta csak a névjegyeimet szinkronizáltam, utána feltöltöttem a telefont. 1 óra 45 perce vettem le a töltőről, de már 94%-on van. Az Android OS meg 70%-kal a lista elején van megint. Ezek szerint nem az általam feltelepített alkalmazások okozzák a merülést. Itt valami másnak kell lennie. De mi?
A telón lévő rendszert OTA-n keresztül frissítettem először B03-ról B04-re, majd - mikor megjelent - B06-ra. Szerintetek segíthetne egy teljes rendszer újrahúzás - update.zip-ből? Hozzáértők, kérlek segítsetek!Az előzményekhez hozzátartozik, hogy nekem is nem régóta csinálja ezt a merülést (kb. 3 hete). Előtte is ugyanilyen használat mellett (2. telefon, nem ezt használom elsősorban, hanem a cégest) akár 5 napig is bírta. Aztán egyszer csak valami miatt elkezdett pörögni az Android OS, és most már 1 nap alatt is képes lemerülni, úgy hogy este még 30-40%-on van, reggel meg be sem lehet kapcsolni. Hozzáteszem, hogy nem telepítettem újabb programokat.
-
Tigryss76
tag
-
boxos23
aktív tag
Ugy látom azért sok memória kárty megy a telóval. Ezt arra értem hogy nem kell a drága memókat megvenni jó az olcsó is.
Köszi srácok. -
boxos23
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat.
Hálás köszönet. -
boxos23
aktív tag
Hali
Olcsó de jó Micro SD kártyát szeretnék a Grand x-be, legalább 16gb de 8 is elég.
Ki milyet használ és milyet ajánl, hogy vegyek?Nem akarok találomra vásárolni és vagy jó vagy nem.
Előre is köszi.
Jöhet egy pár link is, ha van. -
Tomacko
őstag
Én mind az 5 hónapba touchpal-t használtam, jól működött tette a dolgát amikor kellett, és nem használta se az aksit se a memóriát feleslegesen. Le töltöttem hozzá egy bőr skin-t, meg egy fém skint, a magyar nyelven felül pedig az összes többi vackát és a többi nyelvet letiltottam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
agressor12 #16913 üzenetére
Az mi már
Nagy mákja volt, bár én járnék így, az Xperia Minimmel, egy U jöhet helyette
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #16913 üzenetére
Aztaq...
-
agressor12
senior tag
Kicsit off,de gondoltam leírom,unokaöcsémnek ZTE Skate telefonja volt ,tönkrement a hangszoró,elvitték gariztatni,Skate teló ugye már nem volt készleten T.-nél,így kapott egy Grand X-et helyette!
A két telefon ugye nincs egyárban... -
tonyqa23
senior tag
Én elhiszem, h használ valamit, mert mikor swiftkey volt nálam fent, akkor az android rendszer volt kiugróan magas számú ébresztésekkel. Mióta letöröltem, azóta nem, de nem tudom, h merülésben ez mit jelentett. Ez lenne a TouchPal-lal is biztos, főleg,h fel van telepítve ezer nyelvi pakk is hozzá...
-
Mate
nagyúr
Tegye már meg végre valaki, hogy letiltja a touchpal-t és a gyári androidos billentyűzetet használja pár napig.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
lackok #16908 üzenetére
Ne már, én reggel 3:50-kor vettem le töltőről és elég sokat nyúztam ma, volt wifi, minden és már lement 40%-ra. Szal még egy napot sem bírna ki, ha használnám...pfff, most nézem, h nekem be sem volt kapcsolva. Azért is bekapcsolom, majd ha hamar lemerül, mérgemben falhozvágom...
-
lackok
csendes tag
-
zBass
csendes tag
válasz
Canonfan #16904 üzenetére
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
-
Mate
nagyúr
Gyári billentyűzetet kipróbálta már valakit? Hogy úgy merül-e?
-
Canonfan
senior tag
Nálam is ez a helyzet szintén már több hete, és nagyon idegesít már...
Én is pont a merülés miatt gondoltam feldobni a V3-at de nem tudom mennyire érdemes, ha mindegyik rommal ugyanúgy csinálja...
Bár most akarok majd 16-os sd-t venni a GXI-be, majd addig még nem lesz meg amit lehet ki akarok próbálni a B04-el, aztán lehet felmegy a V3, ha az nem oldja meg akkor újra a B04.
A backupos dolgot kipróbáltam, nálam nem hozott nagy változást, bár nálam nem is jelent meg a backup folyamat a GSam-ban.
Viszont ha mindegyik rommal hasonló a helyzet és appok kizárva, akkor már főleg nem tudom hogy mi lehet ez.
Szeretem ezt a telefont, és ha valahogy meg lehet oldani ezt a merülés problémát akkor nem cseréltetném szívesen, mert ki tudja milyet kapnék helyette, főleg hogy már nem forgalmazza a T.
Szóval csak legvégső esetben, és amit lehet kipróbálok hogy ne csere legyen belőle, de mit gondoltok, ez a túlzott merülés (ami könnyen belátható hogy a használatot bekorlátozza) lehet cserére indok?Bármilyen infót előre is köszi!
Illetve arra gondoltam de ez csak tényleg egy ötlet részemről, hogy anno a GXI hibáiról készült szavazáshoz hasonlóan, akiknek van most ez a túlzott merülés problémája (mint pl nekem is) öszeírhatnánk hogy kinek milyen appok vannak fent, és ha többünknek is ugyanúgy fent van ugyanaz az app (vagy appok) akkor lehetne gyanakodni hogy köztük lehet a bűnös.
Emellett akinek nincs ez a merülés problémája, az is beírhatná hogy pl "ezt az appot én is használom és nekem nem merül a teló", így lehet könnyebben ki lehetne szűrni hogy melyik app vagy appok okozzák a gondot...Ti mit gondoltok?
-
A "Milyen okostelefont vegyek?" Topicot ajánlanám figyelmébe azon fórumtársainknak, akik nem a Grand X-ről beszélgetnek, mert véletlenül összekeverték a két topicot.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest