- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Holnap vinném garira a telóm, de most Nevt v3(B06) van fent, hogy tudom vissza rakni a gyári B06 rendszer és recoveryt. egy Linket kérnék.Vagy először B04-re kell vissza tenni aztán frissíteni B06-ra.
Köszi szépen. -
Mate
nagyúr
5 nap 15 órája volt kb. legutóbb töltőn és 41%-on van a teló.
-
zeg
őstag
Eddig tartott a teló. Egy másfél órára nyúlt wifi-s skype beszélgetés után tűzforróra melegedett a kamera körül a hátlap, majd néhány megszakadás-újracsatlakoztatás után újraindult a teló. Újraindulás után minden sikeres jelszó elfogadásos wifi csatlakozáskor azonnal újraindulás. Az egyik újraindulás után az intel logo után csak a háttérvilágított fekete kijelző fogadott, forrósodó telefon, hátlapot leszedve tűzforró akksi. A teló ondemand módban volt. Ennyi volt, jön az új készülék.
A moto defy-n 2 hónap után f@sta magát össze a hangszóró, ahhoz képest egész jól bírta a grandX. -
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #16791 üzenetére
Nekem 4x2-es az időkép widget.
Múltkor még csak 3x2-t tudott de lehet, hogy javították.
Gyári szoft, Nova launcher pro volt rajta akkor is és most is, így a launcher hibát kizárnám.(#16792) spinkler
Van rá lehetőség azonos árfekvésben való cserére főleg, hogy megszűnt a forgalmazása.
Többen gondolkodunk rajta, írd meg ha sikerült valami.
Nekem mióta megérezte, hogy cserélni akarom azóta (3 napja) nem kapcsolgat ki. -
spinkler
tag
Sziasztok! Olyan probléma merült fel a telefonnal kapcsolatban, hogy telefonálás közben a hívott fél alig érti amit mondok, és én is rosszul hallom. Mással is meg van ez a probléma, nem csak egy embernél. Mi tévő legyek? Next v3 sem segített a problémán sajnos. Vigyem vissza ezt is? Ez már a 3. cserélt készülékem. Más típusra nem lehet cseréltetni, mert már többször elégedetlen voltam ezzel a fajtával? Köszönöm a választ!
-
tonyqa23
senior tag
Biztos, mert direkt azért néztem meg,h hogy van beállítva a frissítés.Automatikus és óránként. Erre hajnal 1-kor napsütést mutat.Persze rányomtam a frissítés ikonra és egyből átváltott holdra.
Nekem kijelző bekapcsolás nélkül is többet merül megy este alatt. Óránként 1 %-ot, ha hozzá se nyúlok.
(#16790) adamsz82
Kösz, de időkép widgetje elég rasnya..De miért van most csak 3x1 meg 3x2 méretű widgetje? Régebben 4x széles volt. Launcher miatt?
-
madkiller
őstag
válasz
tonyqa23 #16787 üzenetére
Nekem a köpönyeg hónapok óta jól működik.
Swiftkeyel voltak problémáim, megbolondul tőle a rendszer közbe és nem lehet engem felhívni én se tudok hívni vagy azt csinálja, hogy a mobilnet nem működik, ezek a problémák naponta előjöttek, mióta nem használom azóta jó, újra elkezdtem használni és megint ez fogadott most az anysoftkeyt használom és jó minden. -
tonyqa23
senior tag
Ez a gyári ZTE óra-időjárás widget se valami tutibiztos. Nekem óránkénti automatikus frissítésre van beállítva, most néztem, napsütést mutat hajnal 1-kor. Hihetetlen,h nincs olyan widget, ami nem szarik be pár nap alatt...már vagy 5 félét kipróbáltam, de hol az óra áll meg, hol minden...
-
heidricha
őstag
Na, mondom kipróbálom, hogy folyamatos wifi nélkül mi jön ki a telefonból... Hát érdekes, de talán jobban merül a szokásosnál is, a statisztika szerint a mailfárasztja le. Ilyen volt a Blade-en is elég rendszeresen. Akkor volt exchg acc-om is, most csak egy IMAP van. Mintha nem bírná, hogy nem tud azonnal szinkronizálni... képek itt:
http://db.tt/jMC3O6JX -
tonyqa23
senior tag
válasz
bajaki #16778 üzenetére
Amit én észrevettem és tuti, h így van az az, hogy javult a képernyő érzékenysége, valamint a feloldás. Most,,h visszaraktam a B04-et,feltünt, h néha kicsit belassul a feloldás meg lezárás. Néha csak a hangja késik.Kicsit stabilabb ez a B06-ban.
B04 rootolt-ban lehet változtatni a zárképernyő feloldást amúgy?
-
bognar110
őstag
Lehet valahogy a szoftvert frissíteni a telefonon ? Pár napja van nálam a telefon.
-
bognar110
őstag
Sziasztok nem tudtok valami jó élő hátteret ?
-
golyós
addikt
Az nem én vagyok!
Közben fel is hívtam őket és szó nélkül cserélik abban árfekvésben.
Természetesen ha drágábbat akarok akkor arra is van megoldás.
A jövő hetet még végigtolom teszt jelleggel és bemegyek megkérdezni, hogy mik a lehetőségek.
Egy Xperia Sp váltás nem tűnik rossznak.? -
golyós
addikt
Hála égnek a már egyszer cseréltetett telefonom ismét elkezdte a random kikapcsolgatást.
tegnap 2-szer, ma 3-szor úgyis , hogy a kezemben volt töltött a Playről és kikapcs.
Úgy érzem én nem szánnék több időt a telefonra.
Szerintetek arra van lehetőség, hogy másik márkát kérjek -e helyett?
Vagy mindig adnak egy újat és ha letelik az 1 év gari akkor így jártam?? -
gonorrea
senior tag
Írtam 2 napja, hogy elment a külső hang a telefonomon (csengő, videó, zene stb., fülessel meg megy), visszamentem szervizbe, srác már mondta, hogy nem forgalmazzák, és lehet már cserélni sem tudják, ha nem tudnak küldeni a központból! Már nézegettem milyen legyen az utód, de hála istennek van még raktáron, így keddre meg is jön a másik! Erre..... ma visszatért a hang
de így meg már nem akarom cserélni, mert ezen kívül még nem volt nagyobb problémám (vagy lesz egy új telóm)
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #16757 üzenetére
Gyári visszaállítás.
-
Sziasztok, el akarom adni a telefont, hogyan tudok róla mindent, de tényleg mindent letörölni, appokat, szinkronizált dolgokat, jelszavak meg mindent fullra?
-
szaszii
tag
válasz
Keeperv85 #16755 üzenetére
Köszi a választ, viszont gyári B06-os fut a telefonomon, root meg ilyenek nélkül. Rányomtam, mert reméltem, hogy feltesz előtte egy kérdést, de nem így történt.
philoxenia nem türelmetlenkedem, de feltettem egy másik topikban is egy kérdést, amihez nem kell nagy tudás annak, aki ért hozzá, mégsem kaptam választ rá mai napig sem, bezzeg akik azóta tettek fel kérdést...
De itt alig telt el pár óra a kérdés óta...
[ Módosította: philoxenia ]
-
tonyqa23
senior tag
Akkor valamiért megzakkant,mint anno nekem és nem látja a belső sd-t?! Nekem egyszer a Galéria csinálta ezt,akkor még nem volt a telómban microsd kártya, viszont előtte simán használtam nélküle,voltak is rajta képek, de nem tudtam belépni, mert kérte az sd kártyát, ha leokéztam, akkor meg kilépett.
-
tonyqa23
senior tag
Nem biztos,h egyesével ha visszaállítgatod, akkor észre fogod venni.Arra gondolok, h pl egy alkalmazás, ami a háttérben dolgozik, nem fog kiugró változást mutatni. Minden egyes ilyen alkalmazás egy kicsit hozzátesz ahhoz, h jobban merül az akksi. Én úgy vettem észre eddigi rövidke kis androidos pályafutásom alatt, h elkerülhetetlen az, hogy minél több alkalmazás van fent, annál jobban merül az akksi. Ilyen widget, olyan widget, szinkronizálás a háttérben, időjárás frissítés a háttérben... mind-mind egy csipetnyivel hozzájárul a készenléti idő csorbulásához...
-
voci
tag
válasz
tonyqa23 #16746 üzenetére
Csináltam már gyári állapot visszaállítást, de hát ugye a szükséges alkalmazásokat visszaállítottam (mert kellenek) a mentésből és ugyanúgy csinálja. Majd ha szabin leszek és lesz időm vele mókolni, akkor kipróbálom, hogy újra visszaállítom és egyesével rakosgatom vissza az alkalmazásokat, hogy ki tudjam szűrni melyik a ludas.
Ezek az appok vannak fent (a rendszer gyári és nincs rootolva):
Amőba
AndFTP
Angry Birds
ApnDroid
Bubble Burst Free
Clock Widget
ConnectBot
Documents To Go
Doga Player
Doodle Jump Plus
Eazy Redirect
ES File Explorer
Frozen Bubble Plus
GPS Státusz
Mahjong
Missed Reminder (de már nem indul automatikusan, tehát nem fut a háttérben)
Pentris Board Free
QuickMark
RealCalc
Remote Desktop
SMS Backup+
Solitaire
Sudoku 2Go
Tetris
The Torch
Traffic Counter
X Construct -
Doosa
aktív tag
Van arra valami tippetek, hogy miért kéri 1-2 alkalmazás (pl SwiftKey, Camera ZOOM FX, stb..) hogy tegyek be SD kártyát. Más telefonokon simán működik SD nélkül. Vagy hülye kérdés és ennél a telefonnál kell kész és pont? Bár akkor meg nem értem hogy pl egy billentyűzetnek miért van rá szüksége.
-
szaszii
tag
USB-tár csatolása mit jelent? Mert én megnyomtam a Tárhelyen belül és azóta van egy fél gigás rész ott.
-
voci
tag
Hasonlót már én is írtam:
http://prohardver.hu/tema/re_zte_grand_x_in_intel_atom_es_android_ics/hsz_2739-2739.html
Viszont mostanában mindig az Android OS van a lista tetején:
-
Mate
nagyúr
válasz
Canonfan #16736 üzenetére
Nova launcher
Battery widget Reborn
AirdDroid
Hol egy trafik?
Trafikvadász
Facebook
Youtube
Quadrant
Antutu
Viber
2-3 játék
Google+, bár nem használom
Gmail
Moon+ Reader
OfficeSuite Pro
Smart Tools
Unified Remote toolés még pár apróság.
Widget csak aksis+zte időjárás.
Gyári cuccok közül csak a billentyűzetet töröltem, így gyári androidot használok.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs hogy még mindig aksi téma (ezért is raktam off-ba) csak azt szeretném megkérdezni, hogy milyen hatással van az aksira a kikapcsolt állapotban lévő töltés, illetve pontosabban megérné szerintetek 1-2 töltést kikapcsolva, hogy kapjon egy "resetet" az aksi is?
Gondoltam lehet a sok összevissza töltést sem szerette az aksi (a fullos merülés miatt, ami még midig nem oldódott meg sajnos Factory Reset ellenére sem, de már egyszer rendben volt csak utána telepítettem appokat úgyhogy még nyomozom a bűnöst) talán egyszer megérné kikapcsolva töltenem, hátha...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
mate3553 (#16735):
Na nekem régebben 50-40% szokott lenni 3g Watchdoggal és Avast-al 2 nap után, hogy csináltad, milyen appok vannak fent a teljesség igénye nélkül?
-
zeg
őstag
válasz
tPedro_ #16682 üzenetére
Érdekesen érzékeny telefon, legalábbis az előző telóimhoz képest. Felraktam a megvásárolt AndroidTunert, 'hüjegyerek' módjára mindent beixeltem kivéve a hálózatos dolgokat, erre minden sikeres wifi-re csatlakozáskor a jelszó beírására újraindult a teló. Ezek a wifi-s és 3g-s, képernyőfagyásos nyavaják szoftveres dolgoknak tűnnek számomra.
Zte képernyőzár és óra időjárással, touchpal bevitel, egyik gagyibb mint a másik
Amint felraktam az ingyenes pimp my rom betát és az Android Tunert, többé sem képernyőfagyás sem wifi gond nem jött elő(kivéve a fentebb említett legutóbbi kipipálósdit). -
Robbertho
aktív tag
Az akksinak semmi baja nem lesz az USB-s töltéstől
Tovább tart a töltés, ennyi az egész.
A töltési ciklus végén még 500 mA-rel sem engedi tölteni a akksit a telefonban lévő elektronika, így az sem igaz, hogy nem tudja maxra tölteni USB-ről.
Az elején (kb. 0-70%-ig) korlátoz, hogy csak 500 mA árammal tud tölteni, de utána már nem igazán. -
voci
tag
Ha már a merülésnél tartunk...
Nekem is bírt 5 napot is, ha nem használtam (2. telefon, inkább a cégest használom, arra van átirányítva a GXI-ben lévő kártya, csak hétvégén szoktam használni a GXI-t). Na mindegy is. A lényeg - kb. 2 hete kezdte el nálam is, hogy valami pörgeti a procit, és ezáltal meríti, mint a fene. Előtte - mint írtam - kibírt akár 5 napot is, most képes lemerülni akár 1,5 nap alatt, úgy hogy nem is nagyon használom. (Lehet megsértődött).
Viszont, ha néha a feladatkezelőben kilövök mindent (a mindet kilövi gombbal), akkor megfelelő szinten tartható a merülés, de még így sem az igazi. Közben hozzátenném, hogy nem telepítettem újabb alkalmazást, sőt szerintem még frissíteni sem frissítettem őket (mobilnet kikapcsolva).Az USB-s töltést azért nem tartom jónak, mert az max 500mA-t tud leadni. Ha megnézitek a fali töltőt, azon jóval magasabb kimeneti érték van. Ezért szerintem az USB-ről töltés nem biztos, hogy az akksinak jót tesz - nem is biztos, hogy fel tudja tölteni 100%-ra.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Robbertho #16724 üzenetére
"Az a baj tényleg, hogy millió dolog befolyásolhatja a merülést."
Vágom, de azért akartam kipróbálni ezt a B04-es visszatételt, mert írta,h az övé is az és nincs rootolva. Ergo nem tud kitörölni a system/app mappából semmi olyat, ami merítené az akksit. Pl.
acebook,Térkép,stb. Le sem tudja hibernálni, mert ahhoz is root kell. Tehát ugyanazok vannak fent most nálam is, mint nála. Ilyen ratyi cuccok, mint Budapest menetrend vagy QR Droid vagy evernote, ezek meg nem esznek semmit,ha nem használjuk. Gyári launcherem van semmi mókolás vagy téma...nem értem. ja, és ha van töltés közt különbség, akkor én mindig asztali gép hátsó usb-jéből töltöm,nem 220-ról.
-
Robbertho
aktív tag
Mondjuk szerintem a te eredményed a kimagasló, nem pedig a többieké hibás. Ettől függetlenül az tény, hogy ez szép eredmény.
Az a baj tényleg, hogy millió dolog befolyásolhatja a merülést.
Én egyáltalán nem spórolok az akksival, egész nap mobilnet, ált. napi 2-3 óra telefonálás, 3G mindig bekapcsolva, és így a nap végén tölteni kell. Viszont, ha óvatosabban használom, és mondjuk 60% estére az akksi, akkor is felteszem töltőre, mert ki tudja mi lesz holnap. Ennél fogva nem zavar, ha estére már kér is enni
-
tonyqa23
senior tag
Az akkor azt jelenti, h ha a következő napokban ugyanígy használod, akkor elmegy 5 napot is!? Ilyen nincs, az vmi új fejlesztésű akksi?
Nemtom hogy lehet ide bemásolni egy applistát??
(#16721) Robbertho
Nekem általában 97%-ra esik vissza így és onnan kezdve merül normálisan.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
tonyqa23 #16715 üzenetére
Nekem 100%-ról 99%-ra esik az akksi 3 mp alatt, attól kezdve, hogy reggel lehúzom a töltőről, amíg magam elé nem emelem.
8 óra alatt a megadott használattal teljesen elfogadható ennyi merülés (sokszor nem is értem mit várnak az emberek, kapcsold ki, akkor lassabban merül..)
És a repülő üzemmód se garancia a lassabb merülésre, ez is ki lett már tárgyalva. Van, hogy repülő módban gyorsabban merül.
-
tonyqa23
senior tag
100%-ról 87%-ra esett az akksim 8 óra 10 perc alatt, úgy, h ebből kb 10-15 perc volt wifin,frissítettem 15 db alkalmazást,'axt ennyi...
-
heidricha
őstag
Hali!
Jól sejtem, hogy a töltőáram nem tudható a GXI esetében? A Current Widget pl. nem tudja megmondani.
Azért érdekelne, mert az utóbbi időben egyre inkább az a tendencia, hogy a telefont rettenet hosszú idő alatt lehet tölteni, ha egyáltalán lehet, mára virradó este pl. teljes 6%-ot bírt rajta tölteni egy 500mA USB, miközben a teló repülőben volt.
Az autóban pl. sikerült valamennyit tolni rajta, de most is fenn van egy USB-n, és 9 óra óta nem sikerült feltölteni még 90%-ra sem!
Korábban is úgy tűnt, hogy a kábelre elég érzékeny, toldóval pl. szinte reménytelen bármennyit is beletölteni... most főleg az érdekelne, hogy ilyen gondja van-e valakinek? -
Canonfan
senior tag
mate3553 (#16667), tonyqa23 (#16668), gonorrea (#16671):
Köszi szépen az infót!
Akkor egyelőre még maradok a B04-nél, de kíváncsian várom most a B04 vs B06 közötti fogyasztási teszt eredményét, aztán meglátom majd...
-
Mate
nagyúr
A napokban hívtam egyik ismerősömet akinek almása van és csodálkozva mondta, mikor találkoztunk, hogy nem is tudta, hogy már nekem is almásom van.
Amikor megkérdeztem mégis miről beszél, mondta (majd ki is próbáltuk), hogy hívásnál úgy jelzi, mintha iphone-ról hívnám
-
tonyqa23
senior tag
Nálam meg rendszeresen azt szokták csinálni, hogy mikor pluszban veszek 200 megát és az is elfogy a díjcsomagban foglaltan kívül, akkor lemondom. Ilyenkor szokott az lenni, h semmilyen netem nincs,úgy kell rájuk telefonálni,h legalább a díjcsomagban foglaltat kapcsolják vissza,mégha le is van korlátozva,akkor is valami.
-
GeSsH
csendes tag
válasz
tPedro_ #16707 üzenetére
Nálam is visszakapcsolták! Bár, vagy 10 percet elszöszöltem a menüben, mire a mobilinternetes ügyintézéshez eljutottam, de ott már simán beazonosítottuk a bajt, ugye hogy elfelejtették vissza adni a rendes sávészélt hó végén. Még ígéretet is kaptam hogy többet ez nem fog előfordulni...
-
gonorrea
senior tag
Most arra lettem figyelmes, hogy nem csörög a telefon ha hívnak, csak rezeg! Elment a hang mindenről se videó se ébresztő, se csengőhang!!
Ha bedugom a fülest akkor szól a zene! Azt hiszem megdöglött a hangszóró
-
tonyqa23
senior tag
válasz
heidricha #16703 üzenetére
Ez most nekem B06-ról B04-re a legérezhetőbb különbség. Mikor kijött a Nextv2A,akkor iszonyat rossz lett a képernyő érzékenysége. Szerencsére a B06-tal nekem sokkal jobb lett. Kíváncsi leszek erre a fogyasztásra...De nem hiszem,h tudnám produkálni ezt a 96-ról 87%-ra több, mint egy nap alatt eredményű fogyasztást.
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16702 üzenetére
Ez azért vicces, mert nekem minden újratelepítéskor úgy tűnt, mintha jobb lenne a tapi, mint előtte, aztán ha előre mentem, ha vissza minden alkalommal ugyanezt éreztem, a vége meg az lett, hogy ugyanolyan túlérzékeny minden rendszer alatt, még a Touchscreen booster sem tudja teljesen rendbetenni, bár valamennyit mintha javítana.
Emlékezetem szerint amikor kijött a 6, legtöbben azt jelentették, hogy jobb lett az érzékenység.
-
tonyqa23
senior tag
Újraraktam a B04-et, most jónak tűnik minden. Rögtön kezdem is azzal,h a B06-nál sokkal jobb a kijelző érzékenysége. Ott lehetett bökdösni, mint egy iPhonet, itt meg kicsit ott kell tartani az ujjunkat, tatásan kell nyomkodni.
-
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #16688 üzenetére
Nekem ugyan nem rémlik semmi eltérés a 4 és a 6 között, de a fenti fogyasztást szerintem ez a telefon akkor sem tudja, ha repülő módban van.
Azért komolyan megnézem egyszer, hogy ha kikapcsolok minden netet, akkor mi lesz az eredemény.
- FB-on (Fast for FB, plusz Fast notification) nem kapok értesítést, csak a privát üzenetekről. Jól működik, még sosem volt az "első 100"-ban az áramfogyasztási listán, nem ébresztget...
- Google+ dettó - nem fogyaszt, csak előtérben
- GPS statusz végképp nem fogyaszt, ez teljesen fals irány (tudom, már volt, más mást tapasztalt, mindenesetre nekem sosem fogasztott még egy elektront sem, ha nem indítom el kézzel. Pedig még az üzenet sorban is aktiválódik, ha a GPS feléled!)A "push notification" nagyjából arra jó, hogy nem kell az alkalmazásnak aktív figyelem miatt ébren tartani a telefont, ha nem térnek el az ajánlásoktól, akkor nincs is ezzel semmi gond. Nyilván nem mindenkinek sikerül ezt tökéletesen kivitelezni. A G+ semmivel sem rosszabb, mint maga a Gmail, vagy a Viber. Egyik sem fogyaszt szinte semmit, ha nincs elrontva.
A Skype korábban fogyasztásra igen rossz volt, az tuti, most az újról még nincs semmi tapasztalatom, csak tegnap óta működik.
A Google Maps az más kérdés, ha be van állítva a helymegosztás, akkor még a telefon is használhatatlan lesz - nem sikerült a fogyasztását megtippelni, mert hamarabb lefagy tőle a rendszer. Viszont ha csak ott van, és vagy megnézem, vagy nem, akkor vagy fogyaszt, vagy nemNálam van még akksi jelző (MIUI style), és Auto cover lock, ami miatt a fénymérőnek élnie kell, ezekkel lehetne még játszani - főleg az utóbbival, mert az akksijelzőt nemigen vélem kockázatosnak, főleg, ha nem animálja a töltést.
Ja, van pár widget, ami esélyes, hogy dolgozgat a frissítésekkel, mint a ZTE clock, vagy az AIX weather. Ezeket lehet állítani, és pl. nem tudom, hogy hatással van rájuk a sync ki/bekapcsolás, vagy nem! Tudja valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged