Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
Mit szóltok, van jelly bean a telefonomra...
-
ggeleven
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
-
zeg
őstag
válasz
#40993792 #15390 üzenetére
Több tucatnyi programot vettem a play-ről(matematikával, elektrotechnikával, termodinamikával, áramlástannal kapcsolatban+utilityk+navigáció+néhány játék), és nem érzem úgy hogy az eddig összesen kábé 20 ezer forint kidobott összeg lett volna. Inkább vettem egy olcsóbb telót(grandX) amit kizárólag legális applikációkkal használok(melyeket akciókban vásárolok elsősorban), mint sokkal többért egy galaxy S3-at 1gigás gagyinettel, meg működik-nem indul frissíthetetlen lelopott torrentekkel. Önmagában semmirevaló vindóz nyóc ára 30ezres magasságokban mozog, ehhez képest droidon kazalnyi -számomra hasznos, és pécén nyögvenyelősen elérhető monstrumok helyett- nem agyonbonyolított appot kaptam, kevesebbért.
-
Keeperv85
nagyúr
-
zeg
őstag
-
zeg
őstag
válasz
golyós #15350 üzenetére
Amikor először megjelent ez a játék valamikor a 90'-es években, nem volt lehetőségem megvásárolni. Mire megvehettem volna, már csak használtan voltak dobozos változatok, aranyáron. Néhány hónapja külön P1-es retro notit vettem csak ezért a játékért, 3dfx patch-el nyomtam mindenféle konfigon, és a készítőknek szerettem volna ezzel a molyfing nagyságú összeggel megköszönni a munkájukat. Ha 3 ezresért adták volna, annyit sem sajnáltam volna érte. Nem tudom hogy a promo változat a jövőben frissítésügyileg eltér-e a megvásárolttól, de kábé lesz@rom
-
gzbotii
nagyúr
Nektek a Facebook app es a Facebook Chat is jelez idoben, amikor irnak/ertesites erkezik?
Mobilnet aktiv, WiFi aktiv es igy sem jelez, csak ha "bekapcsolom" a kijelzot (meg feloldas elott). -
-
ragnar69
csendes tag
Most, hogy már biztosan nem lesz JB a telefonra, felteszem a kérdést...
Ugyan van ICS-re flashelhető google now, sőt, elvileg x86on is működik, de egyik verzió sem működik a mi recoverynkkel. Ha jól tippelek, akkor valamilyen aláírás probléma lehet. Nem tudna valaki egy olyan zipet csinálni, amit mi is fel tudunk rakni? Szerintem nem csak én lennék hálás érte! -
kelekyle
őstag
Átállítottam a routeremet rejtett SSIDre... hát nem nagyon szereti a telefon... Hosszabb tétlen állapot után bekapcsolom a telefont, wifire csatlakozva vagyon de nem tölt be semmit és nincs net...(Ráadásul szürke is a wifi ikon) Tabletek és ezen kívül 4 okostelefon sem csinálja ezt.
-
M3aN
senior tag
Másodjára fordul elő az alábbi helyzet. Éjszaka ez történt, és így nagyjából 12 óra alatt ~40%-ot esett a töltöttség. Mi okozhatja, és hogy lehet kiküszöbölni?Egyéb bug: Google Play-el a záróképernyőn ha a zenét szüneteltetem vagy léptetem, az érintéstől csak 5-6 másodpercre reagál. Ez hogy orvosolható?
-
Scottyoo
csendes tag
Fólia ügyben tudnám ajánlani ezt
Másodjára sikerült tökéletesen felrakni és 3(!) nap alatt itt volt. -
Mate
nagyúr
válasz
ggeleven #15372 üzenetére
Nincs mit
Most vettem észre, hogy van 1 különbség a két fóla között. Az idehaza vásároltnál kis kör van kivágva felül kamerának és fényérzékelőnek, míg külföldről rendeltnél simán felülről bevágva, vagyis ott a kamera feletti pár milliméteres részen nincs fólia. Szerintem nem nagy szám, de aki érzékeny minden egyes apró részletre, az számoljon vele
Ha kell akkor képet tudok küldeni.
-
Scottyoo
csendes tag
Sziasztok! Annyi lenne a problémám, hogy nem tudom működésre bírni a hívásátirányítást. Ezt dobja ki: Hiba a hívásbeállításokban, nem várt válasz a hálózattól. Sim ki/be megvolt, próbáltam másik számra is átirányítani, de semmi
Next_v3 fut rajta.
-
Mate
nagyúr
válasz
ggeleven #15369 üzenetére
Szia!
Sajnos már 2-t elígértem, 2-t meg meg akarok tartani tartalékba.
Ha ebayról rendeled kb. 2 hét lesz mire ideér durván 300-400 ft/db áron
Viszont ha clown-től rendelsz, akkor keddre ott lehet a dolog. Annál hamarabb én se tudnám küldeni
Ha jól emlékszem ő 490-590 körül adta darabját, 2db-ot meg 1090-ért. (másodiktól kezdve olcsóbb volt 100-al darabja)
-
Mate
nagyúr
Kb. 2 hete úgy döntöttem rendelek fóliát a telefonhoz.
Ebay-en kinéztem 3db-ot 1000 huf-ért. Leadtam a rendelést stb, majd kifizettem. 20 percel később jött egy sms a banktól, hogy nem tudták levonni a pénzt, próbáljam újra.
Hagytam a fenébe a dolgot és rendeltem egy itteni felhasználótól 1090-ért 2 db-ot. Másnapra itt is volt. Tökéletes a méret, jó a tapintása, könnyen felhelyezhető.
Ma mikor kinyitottam a postaládát láttam, hogy van egy kis kemény borítású boríték a ládában. Fogalmam nem volt mi az, felhoztam kinyitottam és látom, hogy 3db fólia a telefonra. Mint kiderült, a bank később mégis átküldte a pénzt... Mindenesetre mind a három fólia tökéles, mindhez külön törlőkendő.
Mindenhez van angol leírás, külön egy kis angol levél, amiben megköszönik a vásárlást stb. A fólia a doboza alapján Japánban készült.
A lényeg, hogy van egy rakat fóliám és szerencsére ebay-en rendeltek is kiválóak és 1000 Ft 3 fóliáért szerintem nem sok. Annyit mindenképp megér a dolog.
-
formengil
tag
Én voltam akinek megkarcolta (persze nem Nillkin, hanem annak valami olcsó verziója). Természetesen billentve tettem bele. Ha nem úgy csinálnám, szabályosan bele kéne erőszakolni. Pár nap után valamiért le kellett vennem a tokot, és akkor még nem volt rajt karc. Aztán ugyanúgy billentve visszatettem, és rajt volt kb egy hónapig. Majd amikor megint levettem valamiért, akkor már tele volt karcokkal.
Ez alatt az idő alatt egyszer sem volt levéve, sőt, ezen a tokon kívül még egy bélelt vászon "zokni" tokban is tartom, szóval szilárd szemcsék se nagyon kerülhettek a tok alá. A TOK karcolgatta meg sajnos.
-
golyós
addikt
válasz
counterbill #15352 üzenetére
Ezt vágom, reggel letöltöttem.A kérdésem arra irányult, hogy ha van ingyenes (1 napig) akkor miért vette meg?
Elvileg nincs különbség a két verzió között.? -
andikaaa
aktív tag
Sárga tokom van, olcsó, nem karcolta meg a keretet, bár direkt óvatos voltam. Vékonyabb benne a telefon, mint a Nillkinben. Ilyen...
-
formengil
tag
válasz
counterbill #15352 üzenetére
Az oké hogy törlik, de aki letöltötte annak működni fog nem? Tehát ma nem érdemes megvenni.
Amúgy remélem lesz majd Droidra a 2. része is, az nekem jobban bejött.
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15346 üzenetére
Az is.... de itt egy: Ultimate NÚB GÁJD
Időigényes...
-
golyós
addikt
Erről mi a véleményetek?
Érdemes megpróbálni?
Esetleg használja valaki?
[greenify] -
golyós
addikt
Carmageddon promo!
Ma ingyenes!
Fut a telón szépen.
[link] -
gole69
csendes tag
-
Repsol600
addikt
válasz
callmeakos #15334 üzenetére
Nem, ha a HT-t kikapcsolod akkor 1 szálon fog futni. Olyan mint ha 2 magból egyet letíltanál.
-
heidricha
őstag
válasz
bajaki #15333 üzenetére
Milyen fagyás pontosan? Lockscreen fagyás?
Nekem azóta nem volt egy sem, hogy a WiFi alvás nem "soha". Eddig "Fast for FB" volt, most megint Friendcaster. Régebben csak ezt használtam, amikor a FB egyszer nekilendült, akkor sokáig az volt fenn, de egyszercsak meguntam.
Egyik sem tökéletes:
Fast nem mindent jelenít meg, néha nem mennek el a post-ok,
FC állandóan "Invalid response" üzeneteket dobál - bár ettől amúgy működik.
FB meg az állandó GPS piszkálással őrjít meg!Amúgy fagyni nem fagy egyiktől sem semmi. Legalábbis nálam.
Viber-t használ valaki? Abban is van olyan, hogy tartsa a WiFi-t bekapcsolva. Aki szereti az ilyesmit, az próbálkozott vele esetleg? Mivel nekem csak üzenetre kell, teljesen felesleges ezzel szenvedni, az a naponta 3 üzenet elmegy mobil neten is! Korábban IMO volt, de főleg a skype miatt, ami alkalmazásként szerintem dráma, de az üzenet része meg jól jött. Viszont a jelenlegi IMO-ban nem megy a skype kapcsolat.
Ráadásul a család egy része ragaszkodik a FB üzenetekhez, mert a havercsajok azt az egyet ismerik. Mondjuk ilyesmire is jó lehet a Viber, mert speciel ezt tudja - elvileg... Még csak beállítottam, de sosem kaptam semmit!
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy a névjegyzékben ha ki jelölöm hogy a telefonba lévő neveket lássam, akkor nem mutat egyet sem, csak a saját számomat.Holott írja hogy van 1110db név. A másik hogy nem enged törölni a SIM kártyáról neveket, az mitől lehet?
-
callmeakos
veterán
Ha kikapcsolom a Hyper Threadinget, és fix órajelet állítok, akkor a SoC továbbra is két szálon fogja futtatni a programokat? Azaz a HT csak az órajel szabályozást kapcsolja ki, vagy akkor csak egy szálon fut a dolog, de akkor csutkán?
-
bajaki
őstag
Körülbelül 1 hete letöröltem a Facebook-ot és helyette a Friendcaster-t használom. Azóta nem volt egyetlen fagyásom sem.
-
heidricha
őstag
Mióta nincs a telefon az USB-n, és nincs 2g-re korlátozva sem, egyszer sem dobta a hálózatot. Még várok pár napot, aztán ellenpróba...
Rendeltem tévedésből csomó olcsó kijelzővédő foliát. Szerintem használhatatlan, vagyis nem ajánlom, viszont ha valakinek kell, szívesen adok ingyen. Persze csak személyesen, Szeged környékén működik az átadás. Ha valakit érdekel a bevezetés ellenére, keressen privátban! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
BazsiBazsi #15327 üzenetére
Nem fogja. Jelenleg úgy tudjuk: nem lesz rá JB. Hiába várjátok.
-
tonyqa23
senior tag
Van valahol leírás, h hogy lehet a nextv3-ról visszaállni a B06 gyárira? Milyen recoveryvel kell visszarakni ezt az update.zip-et?
-
bajaki
őstag
válasz
Canonfan #15328 üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Sajnos már rég tudtam csak írni a fórumba, de azért követem az eseményeket, látom végre kijött a frissítés!
Sajnos viszont mintha többen is írták volna hogy B06 után jobban merül a teló, Next V3 alatt meg mintha azt olvastam volna, (de már nem vagyok biztos benne) hogy az ES Root explorer nem megy....
Azt szeretném megkérdezni, hogy a nagyobb aksi merülést Next V3 alatt is tapasztaltátok, illetve a ES -re van megoldás esetleg V3 alatt?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
BazsiBazsi #15325 üzenetére
Igen. Úgy értem.
-
Coolmat
őstag
Kikerült a ZTE support oldalára is a B06, a T-Mobile oldalán viszont a B04 van fent (eddig nem volt ott, vagy csak én nem vettem észre).
Ha már írták előttem is az infót akkor bocs, nem találtam erről posztot az utóbbi napokban, ezért gondoltam felhívom rá a figyelmet
Keeperv85: My bad, de nem jelzi ha frissül az oldalsó témaleírás vagy mi a szösz, általában meg nem nézegeti az ember hogy mi változott ott
-
formengil
tag
válasz
BazsiBazsi #15320 üzenetére
Az Intel proci miatt ne legyenek kétségeid, mert k*vajó.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
BazsiBazsi #15320 üzenetére
Ahogy a gyártói support véget ér, úgy fut majd ki a Grand X In is.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Mi a jövője szerintetek ennek a telefonnak? Lehet majd hozzá gyártani custom romokat hogyha már a gyártó nem támogatja? Jelenleg egy ilyet szeretnék vásárolni de még vannak bennem kétségeim az intel procival szemben.
-
gonorrea
senior tag
Nekem nem működik ez a hívásfogadós call delay patch! Már a sima B04en sem ment.
Más! Astro file manager nem hülyült meg nálatok! Próbáltam pc-ről hálózaton keresztül másolni de nem engedte, sőt a mappaszerkezet is úgy nézett ki hogy Lan/Users/public/public/public
Minden mappának a publikon belül publik volt a neve, és nem engedett belőlük másolni!
Ment is a kukábamost Es-t próbálgatom, ez megy hibátlanul
-
kelekyle
őstag
Drefix elég jó áron,jó minőségű tokot árul hardverapron. Én olyat vettem és teljesen elégedett vagyok vele :-)
-
boxos23
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Tomacko
őstag
válasz
boxos23 #15307 üzenetére
Ebay a barátod, be írod a telefon típusát és rengeteg féle tokot fogsz találni. Amikről biztora tudom, hogy jók azok a félig szilikon tokokból a Meifeng, a kemény tokokból a Nilkin.
A kép amit fel tettél az pedig ne ijesszen el, előttem ketten is meg válaszolták jól, hogy az nem telefon a tokban, hanem egy papír lap.
Boxos: az bizony vatera kép, bal alsó sarokban ott is van a webcím
-
formengil
tag
-
ggeleven
őstag
válasz
boxos23 #15307 üzenetére
Nekem egy az egyben olyan tokom van, mint az első képen! Én nagyon szeretem, jól tartja a telefont, véd a sérüléstől leesésnél és jobb a fogása is, mint anélkül!
Ebay-en Meifeng márkájúként keresd!A Te képeden sztem csak egy telefont helyettesítő kép van a tokba téve!
Nézd meg a saját készítésű képeimet:
[link] -
boxos23
aktív tag
válasz
formengil #15308 üzenetére
Pont ezt akartam én is, de ott a kép amit linkeltem, pont erről a tokról.
Bele van esve a készülék, ezért féltem megrendelni.Aláírom a képeken nagyon jól néz k,i meg szépen rásimul a készülékre.
De remélem jó lesz, majd ha megjött és bele raktad küldj képet léci és akkor talán én is megrendelem.
De lehet a flipesnél maradok. csak találni kéne abból is valami jobb fajtát. -
boxos23
aktív tag
Hali.
Milyen tokot ajánlanátok a zte garnd x in -re ??
már csak azért mert nézegettem ezeket a szilikon tokokat és ilyen képeket is találtam.
nem akarok igy járni hogy bele esik a teló a tokba, és feleslegesen adom ki érte a pénzt.
Valami linket küldhetnétek vagy képet, hogy melyik az a típus amit megéri megvenni, és tartaja is a telót rendesen.Szerk:
-
heidricha
őstag
válasz
Garry84 #15300 üzenetére
Csak egy adott környéken dobálózik, ott is mintha lennének feltételek, amiket még nem látok teljesen tisztán.
Eddig az a sejtés, hogy csak akkor van dobálás, ha töltés is van. Itt megesik, hogy az USB a gépen lóg szinte folyamatosan. Otthon is (bár ritkán PC-n, de ami elég hasonló, jellemzően egy router USB portjára akasztom estére "szopizni"), de ott soha nem dobott még el semmit.
Tegnap fix 2G töltés mellett, az pont 3 reboot volt déltől 5 óráig, ez elég húzós. Most feltettem legalább ezt (https://play.google.com/store/apps/details?id=msd.n2g.n3g&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1zZC5uMmcubjNnIl0.) hogy észrevegyem, ha leszakad, mert ha eltűnök a család szeme elől, az ciki tud lenni! Szépen berreg, ha elvész a hálózat, ha meg nem vész el, akkor mutat pár hasznos adatot. Mindjuk épp tegnap, mire hazakerekeztem, ami vagy 35 perc, mutatott egy leszakadást, amit nem vettem észre, viszont visszakapcsolódott, ami teljesen eltér a munkahelyitől, mert ott biz' nem szokott visszacsatlakozni, legalábbis fél órát már vártam, és az sosem volt elég.
Nem váltogatja a 2/3G-t, az tuti, mert fix 2G-re van állítva. Illetve volt, mert most pont azt nézem, hogy ez okoz-e változást, ha visszateszem automatikusra, és még az USB-t se teszem töltésre.
-
kelekyle
őstag
válasz
Garry84 #15300 üzenetére
2G-t nekem is dobálgatta... Fertő-Hanság területén voltam pár napot és ott olyan, hogy 3G a TRÉnél nincs....
2G meg fos volt, folyamatosan szakadozott míg másnak teli volt a térerő...Amikor volt akkor egy helyben megálltam és a mobilnetet próbálgattam, hátha de sehogy se ment (pedig aktívnak jelezte), sőt egy idő után meg is szűnt a térerő
Budapesten békességben van a 2G hálózattal.
-
xSide
őstag
Call Delay Patch 1.3 (Updated: 2012-07-27)
Opera app store (közvetlen letöltés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest