Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Kicsit későn olvastam a cikket, elkerülte a figyelmem. Ha a kamera viszonylag normális lenne (ez a leírásból nyilván nem derül ki) ez simán lehetne az utódja a jelenlegi Xcover 6 Pronak, már unom hogy a Samsung leszarja a strapaszériát szinte minden tekintetben
-
hegedus001
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Most kezdtünk el vele dolgozni, minden terepi munkatársam rühelli. Magánál a készüléknél csak a rá írt programokat a szarabbak. (mármint amiket mi használunk) Szóval nekem PTSD-m lett a Zebra készülékektől...
-
judas13
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen baromira kíváncsi leszek rá, hogy hova is fut ki ez a vékonyítási láz 2.0.
Szerintem ha most bejönnek ezek az új Si-s aksik akkor 0.8-0.95 mm közé beáll a méretek nagy része 7-8 ezer ezres aksikkal megtámogatva majd. (Idővel 10K-val és többel). És mivel most jön ki az Air így kötelező a kínai vonalnak is kiadni ezt a szegmenst is. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha a hátlapot akarják vékonyítani - se nem stabil, se nem pontos, és fix, hogy nem vízálló marad! Mellesleg ezt a plázacica vékonyítást sosem értettem. Az 1 centis "borzalmasan vastag" mobil jól fogható.
-
TESCO-Zsömle
titán
Annyira rápörgött mindenki az egyre vékonyabb készülékekre, hogy nem tudják kivitelezni. Értem én, hogy muszáj lesz, de akkor búcsút lehet inteni a 10mm-nél vékonyabb telefonoknak, mert egyszerűen kell a hely a mechanikának.
Eredendően ez volt az oka, hogy kiment a divatból a cserélhető akku, nem a felhasználókka lakartak kicseszni. -
judas13
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem is a strapa telefonokra gondoltam hanem az aksik egyszerű cseréjére úgy általában, ahogy itt történik.
A 2023/1542-es akkumulátorrendelet kötelezi is majd erre a gyártókat, de az EU erre 2027-ig adott még mindenkinek haladékot.(A felhasználó kereskedelemben beszerezhető eszközökkel, például csavarhúzókkal, szerszám használatával vagy anélkül el tudja majd távolítani a cserélendő akkumulátort.)
-
judas13
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Nice, nem is tudtam.
-
dz1989
senior tag
Amúgy nagyon az cserélhető akkumulátor híve vagyok.
VÉGRE!!!
Mai szemmel annyit módositanék hogy legyen egy mágneszár és csak a tulaj tudja cserélni (újlensomat vagy kóddal) az akkut mert ha elveszik és illetéktelen kézbe kerül ne tudja kiszedni az akkut.
Amúgy számomra majdnem teljesen tökéletes mobil!
3,5 Jack
Cserélhető Akku
Bővíthető memória.
Amoled
Wacom-os penet még hiányolom. 😅(ami a Samsung Sxy Ultra szériában van S-pen néven) -
Peaceliker
addikt
Tökre nem kéne, vagyis semmire nincs szükségem ebből a telefonból, de mégis marha nagy respect az egészért. Ára is elég korrektnek tűnik a kínált szolgáltatásokat nézve.
-
Na ez már valami! A többség még mindig a plázacicák folyamatosan eltörő béna karjai számára tervez vékonysággal. Ez meg kifejezetten egyben van! Nem csak kinézetre hanem csomag tartalomra is!
-
Érted????? Ulefone ALMÁRKÁJA beszarás
-
pusszycat
nagyúr
Akkor a ki be rakom miatt ez nem vízálló gondolom. Ha eltévedünk egy erdőben jól jön az ilyesmi, de tölteni majd mindenhol lehet, kocsiban, otthon, emitt amott.
Itt egy vidió (
) róla, itt azt írja, h vízálló. [link] -
Oliverda
félisten
A POGO állványt külön is meg lehet venni?
-
judas13
veterán
Szerintem feltétlenül üdvözlendő ez az aksi csere egy mozdulattal történő megoldás! Másodvonalbeli márka almárkájának jutott az eszébe vagy ért oda a megvalósítás stádiumba. Többi nagy márka, nagy név ezügyben vajon merre tart?
Tudom kötelező lesz/lett az egyszerűsített telep csere meg egyebek. Itt egy megvalósult példa rá.👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VÉGRE!!!
Mai szemmel annyit módositanék hogy legyen egy mágneszár és csak a tulaj tudja cserélni (újlensomat vagy kóddal) az akkut mert ha elveszik és illetéktelen kézbe kerül ne tudja kiszedni az akkut.