- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zBass
csendes tag
Így Gsam-ban megnézve nálam a Kernel (Android OS) van 80%-on, az Android rendszer csak 0.2%, tehát valószínűleg nem ugyanaz a probléma, nálam nem a backup a gond.
-
Dyde
aktív tag
Valaki akinek betört, rendelt már a telóhoz kijelzőt? Nem tudom mennyiért meg milyet hol kéne
Csak a kijelző sérült, érintőpanel hibátlan, akkor most mind2 kell végül is, vagy hogy működik ez a dolog? -
heidricha
őstag
https://play.google.com/store/apps/details?id=by.zatta.agps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImJ5LnphdHRhLmFncHMiXQ..
Most próbálgatom majd, csak szabaduljak ki az irodából!
Nem Qualcom platform, bár azt írja elsősorban. de a weblap szerint sok egyéb esetben is használható. Nagy bajt aligha fog okozni!
-
heidricha
őstag
Nekem repülőben pont ennyi. Egyszer megnézem, hogy ha marad a mobil bekapcsolva, akkor mi van.
A WiFi elég sokat fogyaszt, ha rajta hagyom a WiFi-t napközben (ébrentartás: csak töltés alatt), akkor 20% alatt kerülök haza, ha nem, akkor 60-70 körül. Mondjuk az igaz, hogy ha a WiFi nem aktív, akkor leveszem a Sync kapcsolót is (ha el nem felejtem).
-
heidricha
őstag
válasz
bsanzika #16867 üzenetére
Mindig így volt, vagy csak mostanában? Épp most keresek okot hozzá, hogy miért lett ilyen pontatlan, de lehet, hogy a napfolt tevékenység lesz a ludas, nem? Mintha lett volna mostanában valami extra ezzel kapcsolatban.
Amúgy egy remek leírást találtam a GPS-ről remekül benne van a cold- és a warm start. meg hogy mit meddig őriz meg, és nincs elbonyolítva:
http://www.maptoaster.com/maptoaster-topo-nz/articles/how-gps-works/how-gps-works.html
-
TBG
senior tag
válasz
sil3ntbeatz #16868 üzenetére
Wow
Még több ilyet
-
TBG
senior tag
Biztos, hogy nem B06 probléma. Nekem B06 van és bekapcsolt állapotban éjjel 11 és reggel 6 között nettó 4% a merülési faktor. Alkalmazás szopja le...ki kell szaszerolni.
-
zBass
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül az aksimerülős problémával.
A merülés kb 2 hete kezdődött. Gyári B06-ot használtam rootolva, az akkumulátor menüben mindig a cella készenlét vezetett. Egyik napról a másikra viszont megugrott az Android OS, folyamatosan valami ébresztgeti a telefont. Egyértelműen valami nemrég telepített alkalmazásra gondoltam. Próbáltam terminálban kideríteni, de nem jutottam sehova.
Mivel már régóta ki akartam próbálni a Next V3-mat, így feldobtam azt, gondolván a friss rendszer majd helyrehozza. Sajnos nem ez történt, maradt a merülés. Elkövettem azt a hibát, hogy nextre szinte rögtön felraktam a szokásos appjaimat.
Kb 1 hét múlva visszatettem a gyári B04-et (mégcsak nemis a 06-ot), és most semmi, de tényleg semmi appot nem tettem fel, hagytam gyári állapotban, és ígyis ugyanúgy az Android OS van elől 70-80%-kal!Ezek után már nemtudom mit próbálhatnék meg, mert egyértelmű, hogy nem az általam telepített appok közül ébresztgeti valami (Próbáltam még nexten Titanium Proval a gyári appokat is fagyasztgatni, 0 eredménnyel). Elég zavaró, hogy kb 2 hete még simán kibírt 3 napot a telefon úgy, hogy használtam is, most meg estére simán töltőre kell tennem, pedig nem sok mindent csinálok vele...
Esetleg valakinek valami ötlete?
-
djkay
senior tag
pc-telefon másoláskor memoriakártyán nektek mi a tapasztalat? nem szokott megszakadni pár fotó után ? (a rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem müködik) probáltam másik kábellel,másik memóra kártyával más gépeken is hasonló jelenségem van
már mióta megvettem. (class10 maxell van most benne 8GB)
-
voci
tag
Szűk 1,5 nap után ez az állás:
Ha valaki a dumpból ki tud szűrni valamit, megköszönném:
Current Alarm Manager state:
Realtime wakeup (now=2013-07-09 20:46:19):
RTC_WAKEUP #8: Alarm{210fd9c0 type 0 com.google.android.gms}
type=0 when=+6d0h30m25s561ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{21162e68: PendingIntentRecord{21739bf0 com.google.android.gms broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #7: Alarm{21052170 type 0 com.google.android.partnersetup}
type=0 when=+5d13h26m24s564ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{210cee08: PendingIntentRecord{210cf9b8 com.google.android.partnersetup startService}}
RTC_WAKEUP #6: Alarm{2172e638 type 0 com.google.android.gsf}
type=0 when=+5d3h10m13s646ms repeatInterval=567730000 count=0
operation=PendingIntent{20f78ea8: PendingIntentRecord{210eb430 com.google.android.gsf broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #5: Alarm{2111f488 type 0 com.google.android.gsf}
operation=PendingIntent{20e1f578: PendingIntentRecord{20e237e8 com.google.android.gsf broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #4: Alarm{20ff9090 type 0 com.google.android.gsf}
operation=PendingIntent{2103c3b0: PendingIntentRecord{2111b140 com.google.android.gsf broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #3: Alarm{2189a228 type 0 com.google.android.gsf}
operation=PendingIntent{20eff040: PendingIntentRecord{20e260c0 com.google.android.gsf broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #2: Alarm{21034f90 type 0 com.redbend.vdmc}
type=0 when=+1d23h16m40s46ms repeatInterval=604800000 count=0
operation=PendingIntent{2101dd30: PendingIntentRecord{20fb1340 com.redbend.vdmc broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #1: Alarm{217337f0 type 0 com.redbend.vdmc}
type=0 when=+1d23h16m40s46ms repeatInterval=604800000 count=0
operation=PendingIntent{211460d0: PendingIntentRecord{2110db78 com.redbend.vdmc broadcastIntent}}
RTC_WAKEUP #0: Alarm{21866628 type 0 com.google.android.gsf}
type=0 when=+15m57s401ms repeatInterval=1800000 count=0
operation=PendingIntent{20e2f1f0: PendingIntentRecord{2108ade8 com.google.android.gsf broadcastIntent}}
RTC #1: Alarm{21119070 type 1 android}
type=1 when=+3h13m40s46ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{20ee76d8: PendingIntentRecord{20ff1890 android broadcastIntent}}
RTC #0: Alarm{210f49d0 type 1 com.android.calendar}
type=1 when=+3h13m40s46ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{21109ed0: PendingIntentRecord{20ee41c8 com.android.calendar broadcastIntent}}
Elapsed realtime wakeup (now=+1d10h34m5s870ms):
ELAPSED_WAKEUP #2: Alarm{21749f48 type 2 android}
type=2 when=+13h40m54s130ms repeatInterval=86400000 count=1
operation=PendingIntent{21713858: PendingIntentRecord{2174cb00 android broadcastIntent}}
ELAPSED_WAKEUP #1: Alarm{20f5d778 type 2 com.facebook.katana}
type=2 when=+1h40m54s130ms repeatInterval=43200000 count=1
operation=PendingIntent{20f6de28: PendingIntentRecord{217563d0 com.facebook.katana broadcastIntent}}
ELAPSED_WAKEUP #0: Alarm{2171f030 type 2 com.google.android.apps.maps}
type=2 when=+10m54s130ms repeatInterval=900000 count=1
operation=PendingIntent{21158400: PendingIntentRecord{20edc990 com.google.android.apps.maps startService}}
ELAPSED #3: Alarm{217c2940 type 3 android}
type=3 when=+12h5m47s276ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{20ed8738: PendingIntentRecord{211419e8 android broadcastIntent}}
ELAPSED #2: Alarm{2115c3c8 type 3 android}
type=3 when=+10m54s130ms repeatInterval=1800000 count=1
operation=PendingIntent{20f71380: PendingIntentRecord{2115c1e0 android broadcastIntent}}
ELAPSED #1: Alarm{21808958 type 3 android}
type=3 when=+5m56s743ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{20e8b998: PendingIntentRecord{210872e0 android broadcastIntent}}
ELAPSED #0: Alarm{20eb4590 type 3 android}
type=3 when=+40s31ms repeatInterval=0 count=0
operation=PendingIntent{210609b8: PendingIntentRecord{20ee7650 android broadcastIntent}}
Broadcast ref count: 0
Alarm Stats:
com.google.android.gsf
1688ms running, 106 wakeups
69 alarms: flg=0x14
4 alarms: act=com.google.android.intent.action.GTALK_RECONNECT flg=0x14
33 alarms: act=com.google.android.intent.action.SEND_IDLE flg=0x14
com.android.calendar
195ms running, 0 wakeups
1 alarms: act=com.android.calendar.APPWIDGET_SCHEDULED_UPDATE dat=content://com.android.calendar typ=vnd.android.data/update flg=0x14
com.facebook.katana
60ms running, 3 wakeups
2 alarms: flg=0x14 cmp=com.facebook.katana/com.facebook.orca.analytics.HoneyAnalyticsPeriodicReporter$ReporterBroadcastReceiver
1 alarms: flg=0x14
2 alarms: flg=0x14 cmp=com.facebook.katana/com.facebook.orca.analytics.AnalyticsPeriodicReporter$ReporterBroadcastReceiver
android
77131ms running, 16 wakeups
1 alarms: act=android.intent.action.DATE_CHANGED flg=0x20000014
1504 alarms: act=android.intent.action.TIME_TICK flg=0x40000014
69 alarms: act=com.android.server.action.NETWORK_STATS_POLL flg=0x14
189 alarms: act=com.android.server.ThrottleManager.action.POLL flg=0x14
4 alarms: act=android.appwidget.action.APPWIDGET_UPDATE flg=0x14
2 alarms: act=com.android.internal.policy.impl.PhoneWindowManager.DELAYED_KEYGUARD flg=0x14
1 alarms: act=com.android.server.NetworkTimeUpdateService.action.POLL flg=0x14
10 alarms: act=android.content.syncmanager.SYNC_ALARM flg=0x14
com.google.android.apps.maps
629ms running, 131 wakeups
131 alarms: flg=0x4 cmp=com.google.android.apps.maps/com.google.googlenav.prefetch.android.PrefetcherService
com.google.android.gm
129ms running, 0 wakeups
4 alarms: act=com.google.android.gm.intent.provider.INDEX_MESSAGE_CONTENT dat=content://gmail-ls/xxxxxxx@gmail.com/indexer flg=0x4 cmp=com.google.android.gm/.provider.MailIndexerServiceBocs, nem tudom, hogyan lehet függőlegesen is görgethetővé tenni.
-
golyós
addikt
válasz
sil3ntbeatz #16868 üzenetére
Köszi!
A telefonom úgy néz ki beijedt, hogy ismét visszaviszem mert csütörtök óta nem kapcsolt ki magától.
Hétvégén felteszem végre a V3-at és vele együtt próbálom a te módosításodat is. -
sil3ntbeatz
tag
Tessék ide benézni egy kis újdonságért!
Remélem volt értelme dolgoznom vele
-
bsanzika
tag
GPS témához hozzászólva: gyakran használom én is bicajozás közben az adatok mérésére, legutóbb 2 tracker programmal is olyan orbitális hülyeségeket kaptam vissza hogy ha nem 176cm magas lennék legalább ~5m mélyre esett volna az állam... Mikor megláttam hogy a max sebességet ilyen 80-90km/h körül érzékelte kicsit elképedtem....
Innentől kezdve bármit mutat/mér én tuti nem hiszem el neki! De (kopp-kopp-kopp) nekem jelet gyorsan talál, de van rá példa hogy ugyan olyan gyorsan el is dobja.
-
TBG
senior tag
Siker!
Ahogy többen javasolták, GPS Test bekapcs, 30 percig kint volt az ablakban. Azóta faszán megy az offline GPS!!
Köszi a tippeket
-
Keeperv85
nagyúr
Nekem ma 39 perc alatt kapott érvényes jelet. A 10-15 még lehet normális, ez már messze nem. Valami van ezzel a GPS-szel.
Viszont a fanyalgóknak mondanám, akik korábban írták, hogy a B06 hozta ezt: B03-tól végig másztam az összes elérhető kiadást tegnap. Ez dettó ugyan olyan...Ma még megnézem mit szól a Xolo x900 GPS modulhoz, de már előre félek...
-
zeg
őstag
válasz
Keeperv85 #16853 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de nekem a készülék 1-3 percen belül talált gps jelet net elérés nélkül, szabad ég ill. szélvédő alatt.Amíg meg nem pusztult. Ennyi idő kell egy csúcs Garminnak is. Szobában, emelet alatt nem volt időm kivárni, ott a Garmin is elvérzik, lévén autós céleszköz.
-
Joccc07
addikt
Valaki valamit tud arról, hogy mikor lesz frissítés?
-
heidricha
őstag
válasz
sil3ntbeatz #16860 üzenetére
Ebben lehet valami. Akkoriban, mikor a Nokia telefonhoz használtam külső BT GPS vevőt, amiben ugye semmi NET kapcsolat nem volt - bár fel tudtam tölteni az D-GPS adatokat PC-ről - az kellett, amikor indult, hogy hagyjam békén egy helyben jó kilátással. Ha egyszer magára talált, utána nem volt vele semmi gond, de az első fix eltartott 10-15 percig is. Ha nem túl rég volt aktív, akkor kevesebb.
Viszont ez nem életszerű egy telefonnál, ahol mondjuk autóban izzítanád, mert egyszercsak kiderült, hogy olyan helyre kellene menni, amihez GPS kell. Nem tarthatom a tetőn egy helyben állva negyed órán át... Ettől még lehet az a helyzet, hogy maga a GPS technika ilyesmire képes, aztán jónapot. Örülhetünk, hogy ha van NET, akkor mennyire frankón működik!
Volt a jelenlevőknél már GLONAS képes vevő? Azzal mi lehet a helyzet? Van annyival jobb, ahogy sejteni lehet?
Másik:
Ez az audio-out ébrentart kérdés engem is foglalkoztatott már, ez mégis mi a csoda lehet. Sosem hallgatok zenét a telefonon!
-
tonyqa23
senior tag
Mi az, h az Audio Out tartotta ébren a telót 33 percet? És hogy az akkufogyás: Rendszer (*wakelock*) 25,2%?
És csak ezután jön a kernel 9,2%-al? Megint mi zabálja az akksit? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #16856 üzenetére
Kipróbáltam ma: 37 percet akart fixálni... Nem köszönöm! annyi idő alatt magától is észhez tér... Mindjárt kimegyek a Sygic-el, csak közben vacsi, meg fürdés jött közbe...
-
sil3ntbeatz
tag
Akiknek nem megy offline a GPS azoknak itt egy tuti megoldás!
Én is sok GPS fixet kipróbáltam de semmit sem értek csak ez az egy:a-GPS nélkül indítsátok el és miután fixálja hidegindítás után is 5 percen belül lesz jel!
-
heidricha
őstag
válasz
gole69 #16847 üzenetére
Hali!
Ez nem a betűk számán múlik. Nem a térképhez kell a net, hanem hogy legyen meg a pozíció. Lehet, hogy ebben vannak eltérések, bár kétlem - nekem csak akkor jött rendbe, amikor net is lett, és teljesen mindegy, miért és milyen alkalmazásnak kell a pozíció - a lényeg, hogy GPS holdas pozíció kelljen neki, nem GSM tornyos, vagy WiFi-s. Mondjuk a WiFi-shez is kell net, met annak meg az adatai vannak a Google-nél, de annak jó a WiFi is természetesen.
Amúgy meg nem warezoljunk kollégák, online térképnek ott a G, vagy a Waze, offline-nak a g:hu, meg pár osm-es, vagy openmaps-es kliens alkalmazás.
Amúgy a tétel bizonyításához nem kell semmilyen térkép, a GPS test, vagy a GPS status is megteszi, vagy akár csak a GPS info widget, vagy ilyesmi. Türelmes legyen, és akarjon pontos pozíciót.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gole69 #16852 üzenetére
Kifejtenéd kicsit részletesebben nálad mit jelent a GPS működése során a "normális"? Csak mert nekem az erősen messze van tőle, hogy tisztán GPS eléréssel 30-35 perc alatt van echo, mire a napon kifolyik az agyam a kocsiból esetleg... Még a 10 perc amolyan lélektani határnak elmenne, mert cold restart-al megy a GXI-n minden kikapcs utáni GPS indítás, de ez egy kicsit durva...
-
gonorrea
senior tag
válasz
Keeperv85 #16844 üzenetére
Nekem a GPS mobilnettel kb 5-10 mp alatt fixál, utána kb 1 napig net nélkül is nagyon gyorsan talál jelet, és rá is áll, de azután már sajnos "elfelejti"! Bár nekem ez nem okoz gondot, kb erre van a havi 30 Mb, meg hogy melóhelyen ebédszünetben megnézzem a dolgaimat
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Coolmat #16843 üzenetére
Frissül -elvileg- akár OTA-n, akár zip-el rakod fel a B06-ot, de nálam nem váltott verziót...
------------GPS: nagy nehezen rábírtam, hogy offline is beinduljon a visszhang is, tehát adjanak pozíciót a holdak, de majdnem egy teljes órát játszottam vele. Valami nem 100 vele, az tuti...
-
heidricha
őstag
válasz
neo-geo #16840 üzenetére
Alighanem attól, hogy bugos... nekem is ezt csinálja, hol elküldi, hol meg nem. Mondjuk lájkolni többnyire enged, de hozzászólni többnyire nem.
A Fast notification is ilyen meseszerű. hol értesít, hol nem. Pedig eleinte nagyon jónak tűnt, el is kezdtem reklámozni, mert a hivatalos fb app használhatatlan mostanában, a Friendcaster meg elvadult a reklámokkal!
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet, hogy felraktam a Friendcastert, és nem akar értesítést küldeni, se lájkolni nem enged.
-
nobiand
aktív tag
Hali.
Most néztem már nem lehet kapni a telefont a T-nél. Ha netán beszarik akkor, gondolom van raktáron nekik, vagy elkezdik barkácsolni őket? -
TBG
senior tag
Én ezt a keyboardot használom.
-
heidricha
őstag
válasz
curtis2 #16830 üzenetére
Ilyen korszak nekem is volt. Ha nem volt alatta net, akkor pár perc alatt többynire összeállt - vagy mégsem. A gond a "vagy mégsem" volt, a 2-5 perc fix idő, bár nagyon kellemetlen, de meg lehetett volna szokni. A gond az, hogy volt nem kevés alkalom, amikor 30 perc sem volt elegendő.
Ha összeáll valahogy, akkor utána nem volt vele semmi gond, az tény. Most is az van, hogy csak akkor kell nagyon a net, amikor a GPS éppen indul, utána már teljesen mindegy, hogy van, vagy nincs. Nekem sem világos, hogy mi a vérnek kell neki a net ENNYIRE, de a tapasztalat teljesen egyértelműen mutatja, hogy kell. Az A_GPS ilyesmiről szól (gyorsabb, ha van kapcsolat), de arról azért nem, hogy a normál pár perces idő helyett "végtelen" ideig is tarthat egy pozíció összekaparása!
Röviden: teljesen egyetértek TBG kollégával! Kellene mennie...
-
TBG
senior tag
Pedig ennek offline-ban is tökéletesen kellene működni. Nem mintha sokat használnám a GPS-t, de akkor miafaxnak árulják úgy, hogy GPS? A folyamatos netkapcsolat max. a térképletöltéshez kellene...vagy rásegítésnek.
-
djkay
senior tag
sziasztok!
másoláskor mikor a fotókat huzom át általában hamar megszakad az usb kapcsolat akár hova dugom (aljzat) több kép és video esetén. elöször a memóriakártyára gyanakodtam, de most hogy vettem másikat még mindig fent áll. a telefonra felmásol mindent , vissza viszont megszakad 10-30 kép és már meg is szakad. na több 100 darabnál ez kellemetlen. a memkari már CLASS 10-es sebesesség nemhiszem hogy gond lenne.
Amugy bő fél éves és még soha nem fagyott megvagyok elégedve vele. 3d-ben gyenge, wifi néha nekem is elszáll sajna de csak ha a képernyő kikapcsol , visszahozáskor látszik hogy a wifi miatt beakad kicsit majd eltünik a wifijel. de kibe kapcs kis várás és megint van.
-
heidricha
őstag
Ez érdekes... Nekem, ha nem piszkálom a telefont, vagyis nincsenek az elején a felhasználói appok, mindig az "Android OS" van az első helyen! Minden egyéb jelentősen lemaradva!
És sokkal jobban is merül, szerintem két napot sem bírna akkor sem, ha a kezembe se venném, és az első olyan alkalmazás, amit végülis kikapcsolhatnék, ha értelme lenne, mondjuk 3%-ot jelent a fogyasztásban.
-
TBG
senior tag
Hali.
Mennyire sanszos a GPS nethozzáférés nélkül? Offline módban....
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16822 üzenetére
Ez fura...
Nekem az órát eddig minden normálisan mutatta. Az időjárás frissítését lehet állítgatni, hogy hogyan kezeli le az app, hogy ha ÉPP akkor nincs neki net, mikor kellene, azt nem tudom. Ez persze csak az időjárásra vonatkozik, ettől az időnek még illik frissülni.
Nekem a BW bejött, még valamikor az elején megvettem, akkoriban a Fancy sokat fogyasztott a Blade-en. Mondjuk én az aktuális időjárást nem szoktam feltenni, ki tudok nézni az ablakon.
Van pár hasznos kiegészítés is benne, mint a "timed silence" ami mítingekre, meg mozihoz remek, nem felejti az ember lenémítva a telefont.A várhatóra jobb volna valami pontosabb, de a hazaiak még nem tartanak ott kinézetre, hogy elviseljem őket, így nem tudom megítélni, hogy pontosabb volna-e, mint a jelenleg használtak, vagy nem.
-
tonyqa23
senior tag
Nincs minden rendben ezzel a swiftkey-el szerintem, ezen a telón legalábbis. Azt vettem észre, h a Gsam battery-ben a "Google szolgáltatások" és az "Android rendszer" kis eltéréssel vezették a felébresztgetős listát. Miután felraktam a swiftkey-t, az "Android rendszer" felébresztéseinek száma ugrásszerűen megnőtt.Ilyen 250-50 eredményre....
-
tonyqa23
senior tag
válasz
heidricha #16807 üzenetére
Nincs task killerem,gyári B04 rootolva,de ez nem is lényeg, mert nextv3-nál is rakoncátlankodtak a widgetek.BW-m nincs, lehet,h kipróbálom, vagy a Fancy-t még,de már egyik óra widgetben sem bízom, mindig meg kell néznem a jobb felső sarokban is az időt, az a biztos,mert sosem tudom, h mikor áll meg a widgeten az óra.Pár perce, ahogy visszaléptem főoldalra, lefrissült a gyári zte widget, az idő rendben beállt, míg az alján maradt a felhő mögé bújt napocska.Nem értem miért szarakodnak nálam ezek. Jobb alsó sarokban a frissítő gombra nyomtam és átváltott holdra...
-
Keeperv85
nagyúr
>> [link]
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Milyen 16, de inkább 32GB-os kártyát ajánlotok a telóhoz? Gyári B04-es szoft van rajta, ez alapból viszi a 32GB-os kártyát?
-
heidricha
őstag
válasz
Jano_023 #16805 üzenetére
Hali!
De mennyire! Semmi sem talál jelet, ha nincs mobilnet, legalábbis nálam ez a helyzet kezdettől fogva! Rontani lehet a helyzeten, javítani nemigen sikerült eddig. Nettel tökéletes, általában 10mp sincs egy fix, de ha valamiért nincs mobilnet (WiFi nem jó) akkor már rég beértem a melóba (35 perc) és sehol egy fix!
Ha közben jön meg a net, az nem jó. Közben már elmehet, az nem gond, de kereséskor mindenképp kell.
Nem az alkalmazás keresi vagy találja a pozíciót, ő csak kéri a rendszertől. Imádom, mikor valamilyen navihoz, vagy iránytű alkalmazáshoz beírják, hogy "szar, lassan talál jelet, így csak egy csillag"...
-
Jano_023
őstag
Hali, létezik hogy a telefonom mobilnet nélkül nem képes egy egyszerű Runkeeper vagy endomondoban GPS jelet találni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
boxos23 #16801 üzenetére
Túlbonyolítod: nem kell feltenned előre a gyári recovery-t, mert az újabb CWM, amivel a Next_v3 települt felteszi neked a gyári romokat is. Ebből adódik, hogy a B04 sem kell neked. Egyből felmegy a B06, ahogy a Next_v3-at is feltetted, majd ha megvan, akkor megnézed kell-e alap reco.-t is feltenned, ha pedig már a 3e van rajta, akkor nincs más teendő.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #16800 üzenetére
Értem.
Az az sem rosz megoldás ha viszar rakom a gyári 3e rocoveryt és utánna uptadte.zip gyökérbe és visza tudom tenni B04-re.
gondom nem lesz belőlle?? Utána frissítek B06-re.
Lényegében ugyanaz amit irtál csak nem kell a b04 hanem egyől mehet b06?ui: már igy csináltam és jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest