- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #15698 üzenetére
Egyetértek. Korábbi frissítések során is kiderült, hogy volt akinek egyből megtalálta és 20 perc alatt letöltődött OTA-n. Majd kb. 2 perc alatt felment.
Volt akinek 1,5-2 óra volt mire megtalálta a frissítést és utána még 30-40 perc míg letöltődött és feltelepült.
Volt akinek valamilyen okból nem ment fel elsőre a frissítés, így szedhette le másodjára.
Aki az első kategóriába tartozik OTA-ra fog esküdni, hisz egyszerű és gyors. Akinek sok idő míg megtalálja, vagy járt már úgy, hogy többször kellet letöltenie OTA-n, az inkább letölti a honlapról és felteszi onnan, hisz ha véletlen nem megy fel elsőre, nem kell újra letölteni.
-
-
Logeeen
senior tag
@Szaszi, Keeperv Tök jó, hogy mind a ketten ellentétes dolgokat fogalmaztok.
De gondolom, mindannyian tudjuk, hogy ki ért hozzá jobban...
-
gole69
csendes tag
Köszia válaszokat!
És szerintetek melyik módszerrel frissítsem?
OTA vagy a t-honlapról leszedett zip-el? -
gole69
csendes tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem!
Az én készülékemen még B04-es cucc van,így vásároltam.
Mivel nekem semmi gondom nincs a készülékkel,az itt leírt hibákat én nem tapasztaltam,érdemes B06-ra frissítenem?
Nem szeretném ha frissítés után marhulna meg
Válaszokat előre is köszi! -
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért az Android alkalmazások szoftver kibeszélő topicban már feltettem ezt a kérdést, de sajnos választ nem kaptam, ezért szeretnélek megkérdezni titeket is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy Androidon a potenciálisan nemkívánatos programok (PUP) mennyire jelentenek veszélyt?
Én Avast Mobile-t használok vírusirtóként, (tudom hogy a szükségességéről megoszlanak a vélemények, de én úgy vagyok vele hogy ártani nem árt mert egyre többet olvasok arról hogy a mobil OS-ek közül az Android a legveszélyeztetettebb vírusok terén) és most sajnos PUP-nak minősítette a Touchpal Contacts-ot, amit már régóta használok (és szerintem nagyon jó) sok lehetőséget nem is hagyva, lényegében csak a téves riasztás és a törlés opciót, így most leszedtem és felraktam helyette a GO Contacts EX-et, amiért eddig nem jelzett.
A problémám ezzel csak annyi hogy a Touchpal-t jobban szeretem mert az ismeri az ékezetes betűket is a tárcsázóban való keresésnél.Időközben az Avast beállításaiban megtaláltam hogy ki lehet kapcsolni azt hogy a PUP-okra is riasszon, csak sajnos nem tudom hogy mennyire jelenthet ez valós veszélyt (mert pl egy tárcsázó app-ba logikusnak tűnik elhelyezni vírust, ki tudja) szóval ti mit gondoltok, nyugodtan kapcsoljam ki ezt a funkciót, és rakjam vissza a Touchpalt, vagy inkább nézzek más Contacts app után?
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
balalev
tag
Na, megszabadultam a GXI-től... Nekem sajnos sok volt a hiba, kevés a support. Egy megbízható telefonra van szükségem. Sajnos most csalódtam a ZTE-ben.
-
golyós
addikt
válasz
89BDave89 #15683 üzenetére
Én is kicseréltettem random kikapcsolás miatt még februárban, nem is bántam meg.A 2 sec eltűnt a b06 szoftal.
(#15682) moriak
Szerintem akko is hiba (már ahol ki lehet venni az aksit) mert ha le van zárva a telefon akkor az azért van lezárva mert nem akarom, hogy például kikapcsoljon véletlen.
-
89BDave89
tag
válasz
golyós #15681 üzenetére
Én akkor vittem el cserére, amikor már az is előfordult, hogy bekapcsolás és pinkód megadás után azonnal kikapcsolt, de egymás után 5ször, aztán telefonálás közben is. Az aksit is kitámasztottam akkor is, ha nem támasztottam ki, és üütöttem a tenyeremhez, akkor meg nem. Szóval ezt kizárnám. Sajnáltam hogy vissza kellett vinnem mert amúgy teljesen jó telefonom volt (2sec késést megszoktam, a lilulást meg megoldottam elfordulással)
-
ggeleven
őstag
-
tPedro_
őstag
válasz
89BDave89 #15671 üzenetére
Ma mar ugy se megyek a T-be, varok par napot, de ha ujra elofordul akkor kicsereltetem.
Pedig eddig nem volt vele olyan komoly bajom, ami miatt cserelni szerettem volna, remeltem, hogy nem is lesz ra szukseg.
Bar a toltokabel miatt lassan mennem kellett volna amugy is, a vastagabbik felet mar szertinem csak a szentlelek tartja ossze, akkora repedesek vannak rajta.Jol tudom, hogy csere eseten az akku es a hatlap marad? Vagy ha jol olvastam ez is cserenkent valtozo?
-
szaszii
tag
válasz
Gabor777 #15672 üzenetére
Nekem ez a második Grand X-em, az előző random kikapcsolgatott, érzékenysége sem volt számomra megfelelő. A mostani szerencsére nem kapcsolt még ki random, minden jónak tűnik rajta. A 2s késés sincs szerintem, vagy csak megszoktam, hogy felveszem, és várok egy kicsit, majd csak aztán szólok bele.
Ami bajom van, az annyi, hogy néha, ha rányomok a hívásinfóban a telefon fülre, hogy hívja fel az adott kontaktot, akkor van, hogy mintha nem venné be a parancsot, megnyomom többször, aztán ha lerakom a hívást, még ugyanannyi előzőleg megnyitott hívás ott van, hogy tárcsázza.. -
tPedro_
őstag
Na ugy latszik engem is elert a veg: most az elobb ketszer egymas utan is kikapcsolt a telefon, magatol, eddig ilyet sosem csinalt.
Eloszor visszakapcsoltam, kerte a pin kodot, megjelent a hatter, de minden ures volt. Jo 3-5 mp-be telt, mire megjelentek az ikonok, a lapozas meg egy ideig akadozott, az egesz telefon lassabbnak tunt, aztan perc perc utan rendbejott.
Epp a hangerot akartam beallitani, erre ujra kikapcsolt.
-
kelekyle
őstag
válasz
illes.bence #15668 üzenetére
Garancia
-
tonyqa23
senior tag
válasz
illes.bence #15666 üzenetére
Meghalóban van a szenzor benne.
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Valami nincs jól be állítva a telefonon (az automatikus elforgatás bevan kapcsolva), mert nem hajlandó elforgatni a képernyőt elforgatásra. Csak rázásra vagy még úgy sem...Kérlek segítsetek. Köszönöm szépen!
-
bartuczk
csendes tag
Sikerült összeszednem egy méretes karcolást. Nem mély. Kilehet valahogy javítani, vagy esetleg csak üveget hol tudok rá kapni?
-
Tomacko
őstag
válasz
airwawes #15658 üzenetére
Imak, Jekod, Nilkin, Meifeng, ezeket bátran meg veheted bármelyiket, itt a fórumon a tulajok mindegyikről azt írták, hogy jól illeszkednek, nem takarnak ki semmi fontos részt, nem porosodik be mögötte. És remélhetőleg nem is karcolnak ha por meg mögé, ez utóbbit a Meifeng tokról tudom elmondani nekem az volt, meg mintha emlékeim szerint ezt írta volna pár ember a Nilkinről is.
Egy fekete Meifeng tokom és fóliám még van is. Ez "rajtam" maradt, mint 20 kilóson a pálca becenév. Ha esetleg érdekel írj privátba.
-
ggeleven
őstag
-
airwawes
tag
Sziasztok.
Az előző telefonomat sikeresen összekarcolta az a fekete gumitok, szóval az újat nem szeretném, és erősen gondolkodom egy pöpec tokon.
Erről mi a véleményetek?: www.ebay.co.uk/itm/imak-Raindrop-Hard-Cover-Case-Screen-Film-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/271131776946
Szerintem jól is néz ki.szerk.: Nálam az új operával nincsen semmi gond. De feltűnt hogy playen van beta és nem beta verzió, nem lehet hogy beta van nektek?
-
kelekyle
őstag
válasz
agressor12 #15655 üzenetére
CHMOD:222 ?
-
kelzsoca
félisten
(#15647) Ed3r_X
(#15648) bubi92Korábban ugye, vagyis a megjelenés körül, szinte minden nap többször előjött a turbosim-es téma, akkor került ez megfogalmazásra, és került be az első hozzászólásba, de ugye ez nem számít függetlenítésnek, hiszen még a turbosimnek mint olyannak saját topicja is van itt a Prohardveren.
-
tfalcon96
aktív tag
4.0. Turbo SIM
Nagyon jól összefoglalta a lényeget Kelzsoca:
"A 3G-t már jobb ha el is felejted turbosim mellett. És akkor még hol van az, hogy elérhetőnek tűnik a készülék, de igazából nem elérhető, ledobálja utazás közben és még sorolhatnám.
A chipeken található F300-as microchip már régen elavult, és nem támogatja a 3G szabványt sem rendesen, továbbá a GSM rendszer eléggé összetett és bonyolult rendszer, ahhoz hogy egy turbosim tökéletesen működjön több dolog függvénye:
- SIM kártya
- SIM kártya kora-állapota
- földrajzi helyzeted
- toronyhoz, tornyokhoz viszonyított távolság
- az éppen szinkronizált torony fajtája (régi, új stb.)
- központi szerver
- telefon
- telefon szoftvere
- telefon antenna
- turbosim fajtája
Ha ezekből csak 1 is problémás, a kapcsolatodnak annyi. Továbbá a központi szerver is figyeli a beérkező, és a hálózatra csatlakozó készülékeket, és csoportosítja őket:
- fehér (minden rendben)
- szürke (megfigyelt állapot, ha továbbra is gyanús a viselkedés, 1 hét után fekete)
- fekete (tiltott, kitiltott számok)"EZ miért van itt megemlítve?
-
xSide
őstag
-
ggeleven
őstag
Ami az Opera ftp-n van, az nagyon akadozott nálam, ezért más forrásból szedtem le 12.1.4-et és azt tettem fel a DP-ba. Módosításról nem tudok, hogy lenne benne (persze ettől még lehet).
De nem aggódom mert a Play ellenőrizte a csomagot telepítés előtt és nem talált gondot! -
ggeleven
őstag
válasz
#40993792 #15622 üzenetére
Sztem jobban jársz, de tényleg! Megnézed a Tiéd frissítés előtti verziószámát?
Tudom, hogy ez a Android alkalmazások-ba tartozna, de sokaknak itt is hasznos lehet!
Két alternatívát ajánlok annak, akinek nem tetszik a frissült Opera!
Opera FTP szervere - itt az Opera Mobile 12.0.3.-as X86-os verziójának a Labs kiadását találjátok, amely támogatja a kiterjesztéseket
Opera Mobile v12.1.4 - Az Opera Mobile legutóbbi kiadása a saját Dropboxomból; ez frissebb, de nem támogatja a kiterjesztéseketMind a két verzió hiba nélkül fut nálam!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
golyós #15629 üzenetére
Ennek egyedi romja van, nem a stock. Pl sokkal újabb benne az IFWI, mint a "mezei" kiadásban. Na ná: nem elérhető, vagyis nem találom...
Greenify: akkor közben már megdolgozták hozzá, mert amikor én néztem kb. hónapja, magasan tojt rá, hogy melyik root van használatban. Ahogy teszi azt most az ES File Explorer is. Mindegy: egy gonddal kevesebb.
-
Mate
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Ezt láttátok már?
-
ggeleven
őstag
A mai Opera frissítéssel vigyázzatok, mert figyelmeztetés nélkül frissít az eddigi Beta-ra, ami egy kalap...az...
Lassú, nem jól tördel, alig bírok egy hozzászólást megírni benne!
Apk-ból megy vissza az előző, amint géphez ülök linkelel Nektek is (talán nem warez)!Kb 8 éve elvakult Operás vagyok minden fronton, de ez most vakvágány, még nekem is be kell látnom!
-
moriak
tag
válasz
Keeperv85 #15618 üzenetére
Nem tűnik rossznak! Alcatel ultravékony készüléke után ZTE-nek is be kellett dobnia valamit... 2000mAh nem tűnik soknak, de majd a tesztek eldöntik. Wireless Display érdekes lehet, de valaki próbálta már? NFC-t ehhez a készülékhez sem írják, vagy nem kedveli a ZTE vagy már túl "alap"! Kezdőárnak mit tippeltek? Szerintetek a T be mer vállalni még egy X In készüléket?
-
Keeperv85
nagyúr
ZTE Grand X2 In: [link]
-
andikaaa
aktív tag
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Egy hozzáértőtől kérdezném :
Küzdök a Greenify progival mert nem akar hibernálni.
Levelezek a fejlesztővel és azt tanácsolta , hogy próbáljam ki a SuperSU-t hátha azzal megy a progi mert elvileg mennie kéne.
Le kell szednem valahogy a mostani Superusert ami a B06 szofthoz van.
Ha igen akkor a saját menüjében elég az unrootot kipipálni?
Vagy simán rakjam rá a SuperSu-t és felülírja? -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudom, hogy ki volt vesézve ez a lock screen fagyás, de az tényleg normális, hogy hónapokig semmi és
kb. 3-4 napja naponta vagy 5x csinálja....És a legidegesítőbb, hogy amikor hívnak nem tudom felvenni. A mestereket kérdezném, hogy ténylegesen a wifi okozza a problémát vagy lehet program+wifi kombó is.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #15606 üzenetére
Mi a biztosíték arra, hogy fogja? Ez a második teló: szerinted mekkora az esélye, hogy mindkettő, kopra ugyan az a hibát "nyerte meg" magának? Hmm?
-
spinkler
tag
Sziasztok! Cseréltettem SIM kártyát a telefonhoz, mert korábban beszéltük a fórumon, hogy lehet amiatt dobálja a hálózatot. Nos: nem. Ugyanúgy dobálja a hálózatot, akár 2g-n akár 3g-n van a telefon. Az előző telefont is emiatt cseréltettem. Szerintetek menjek be újra a szervizbe? A telefonálás hangminősége sem jó a másik fél panaszkodik
-
andikaaa
aktív tag
Nem találom a keresővel. Az miért is van, hogy kikapcsolás után újra be kell állítani a hangokat? Az új telefonom ezt csinálja, mindig elállítódik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged