- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
tonyqa23 #16697 üzenetére
Na, csak sikerült. A T honlapján még az van kint. Légyszives nézd már meg,h a Beállítások-Biztonság-Tulajdonosi adatok-ban neked előjön a billentyűzet?
Ezzel a rom-mal baj van, igaz,h B04, de biztos,h sérült. Nem akar a billentyűzet előjönni még sms íráshoz sem...Valahogy nem csodálkozok,h a T-ről így jön le, rakás szedett-vedett banda van ott.
-
Mate
nagyúr
Klasszisokkal jobb lett az akkumulátor használat a cserélt telefonon B04-el.
Bár elmúlt napban nem igen használtam, de 1 nap 12 óra 35 perc alatt merült le 96%-ról 87%-ra.
Ebbe volt pár perc wifi, kb. 20 perc telefonálás, 6-7 sms.Ha még 3g-t is letiltotm, gondolom még jobb időt értem volna el, mert cella készenlét a listavezető 69%-al. Android os mindössze 5 %
-
Robbertho
aktív tag
válasz
ggeleven #16681 üzenetére
Nekem ilyen van: [link]
Előtte rendeltem kettőt olyanból, ami csak egy adapter volt, nem voltak rajta kábelek, csak egy nagyon rövid a micro USB-nek. Az drágább is volt, és annyit tudott az egyik (!), hogy töltötte a telót, de képet nem adott ki
A másik semmit nem csinált.
A dobozát mindkét félének szétszedve egyértelműen más típus a kettő, viszont valszeg ugyanaz a Silicon Image chip dolgozik bennük. (ami végülis egyáltalán nem baj, ha működik)
-
tPedro_
őstag
Elofordulhat olyan hibaja a telefonnak, hogy 3G kapcsolat eseten az adatforgalom baromi lassu?
Vagy szolgaltatoi hiba?Mult heten csereltem a telot, de akkor mar le voltam korlatozva.
Viszont most mar julius van, es meg mindig tetu lassu, mintha nem oldottak volna fel a korlatot.
Ennek latszolag ellentmond, hogy tesztelesnel az upload stream egyaltalan nem megy, illetve hogy 2G eseten gyorsabb a kapcsolat.3G-re beallitva, a Speedtest az alabbit dobja ki:
ping 71-80ms DL 30kbps UL meg se nyikkan, egy ido utan Network Comm Error (pontosabban 5 tesztbol egyszer lett 106)
Erdekes modon a letoltes mindig pont 30kbps
2G-re beallitva:
ping 201-580 DL 47-55 UL 122-165
-
bognar110
őstag
Root checkerel meg néztem, most azt írja hogy you don't have root access, vagyis sikerült
Így csináltam csak unroot.
-
Mate
nagyúr
válasz
gonger #16676 üzenetére
A T-t mindenki tudja szerintem értelmezni egy készülék topicjában, ahol naponta 5x van megemlítve
Ebay szóba jöhet? Ott találtam párat, bár tesztelni még egyiket se teszteltem.
Hát ez az lszi
Először is azt hittem nagy i-vel van, vagyis iszi... Ha nem mondod meg mi az, hülyén halok meg
-
gonger
senior tag
Szia!
Először is azért írok félkövérrel, mert így kiemelem a hosszú mondatok közül a kérdésem lényegét! Tiltja ezt itt valaki/valami a fórumon? Akit nem érdekel, vagy nem tud/akar válaszolni, az továbbmegy!
Másodszor Javasoljatok lszi (lszi-re később kitérek) véleményem szerint nem sértő felszólítás, inkább határozott,de még udvarias kérés.
Harmadszor a "Nekem" és további személyes névmások nagybetűvel írása egyre elterjedtebb udvarias levelezésben, vagy egymást nem ismerő emberek körében, például fórumozás közben. Gondolom az "Ön"-t sem írod kis ö-vel? (Igen! kellően egosita vagyok)
Negyedszer a "lszi" a légy szíves / legyetek szívesek rövidített (szleng) változata. Most már ezt is tudod! (Munkám során napi 100-150 emailt váltok, rám ragadt ez a hasznos rövidítés; úgy gondoltam ebben a körben ezt használhatom, de igazad van, nem helyes. Sajnos a mai fiatalok az interneten nőnek fel és ezt látják, így most Én sem mutatok nekik jó példát. Bárcsak ez lenne a legrosszabb amit az internetről összeszednek)
Ötödször Grand X In-hez keresek autós tartót! De ha Te is tudod (és Én is), hogy a Grand X és a Grand X In egyforma méretű, akkor ez nem értelmetlen kukacoskodás? - szerk. Most látom az eredeti hozzászólásban lemaradt a D(az csak elütés volt, kukacoskodóak véllek! De szépen fejeztem ki magam :-))
Hatodszor az eredeti kérdésben írtam, hogy a 4.900 Ft-os Nokia tokot sokallom, akkor a normális ár ez alatt van. Ha tudsz javasolni ez alatt, akkor azt megköszönöm.
Hetedszer, lásd hatodszor :-)Ja! Te írhatsz félkövérrel? És mi az a "T"? Biztos, hogy mindenki tudja ezt értelmezni?
-
gonorrea
senior tag
Csak az online rendelés szűnt meg, kínálatban még ott van, a weblapon legalábbis!
Én már a kezdetek óta használom a Next V3-at, semmi gondom vele, bár nem lógok folyton wifi és mobilneten, csak ha szükségem van rá! Használattól függően 2-4 nap az akksi, legtöbbször 3. nap végén töltöm este, de akkor még általában 15-20 % körül mozog
-
Mate
nagyúr
válasz
gonger #16669 üzenetére
Szia!
Először is nem kell félkövérrel írnod.
Másodszor nem Javasoljatok, hanem "Tudnátok javasolni"
Harmadszor "Nekem" kis n.
Negyedszer "Iszi" ? Ezt értelmezni se tudtam
Ötödször a telefon neve Grand X vagy Grand X In. Méretre mind a kettő ugyan olyan, így jelenleg tök mindegy melyikre gondolsz, mindenesetre ez az IN verzió topicja.
Hatodszor: Mi a normális ár?
Hetedszer: Csak univerzálisat tudnék ajánlani én is.Amúgy ma kikerült T kínálatából a telefon.
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
Javasoljatok Nekem lszi Gran X-hez autós tartót normális áron, olyat ami jól is fogja a telefont! Speedshopban nézegettem univerzálisokat, de azok kitakarják az USB csatit és folyamatosan nyomják a hangerő gombot.
Volt egy nokia tok tartó ~4900 Ft-os áron (ennyit nem adnék érte) ami jól fogta, de az meg kar nélküli volt, szinte a szélvédőtől 5 cm-re állna el a készülék. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a Next V3 userektől,
hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?
Én eddig mind halogattam a váltást, (még mindig B04 van a telómon
) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.
Viszont most hogy olvasgatom hogy nagy valószínűséggel a ZTE szerint a B06 a beígért új frissítés,
szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő...
Úgyis gondoltam hogy veszek a GXI-be egy 16-os kártyát (most 8-as van benne de azon már nincs sok helyem) lehet azzal együtt menne fel a V3 is, így legalább a szűz sd az adott lesz
Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataitok, a V3-al ugyanúgy jobban merül az aksi mint gyári B06-nál, illetve általánosságban mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire stabil?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
zeg
őstag
válasz
tonyqa23 #16659 üzenetére
Én is használom a tTorrent-et, nálam ilyen probléma nem volt, pedig a wifi és adatforgalmat állandóan kapcsolgatja minden képernyőébresztéskor a teló. Azonban a tTorrent képes akadozásig lassítani a telót, gondolom nem véletlen van x86-os verziója, kilencszázakárhány forintért, melyet persze külön vehetnék meg a már megvásárolt tTorrent mellé.
Míly' meglepő, az MXPlayernél ingyen letölthető a megvásárolt lejátszó mellé az x86(és egyéb procihoz tartozó) javítás. Hát igen, ők a valódi fejlesztők, nem csak egy szimpla pénzlehúzó banda.
Tőlem többé tTorrenték pénzt nem látnak, nem fogok kétszer fizetni a procigyilkos sz@rjukért -
tonyqa23
senior tag
Nem kapcsolt ki. Nemtom használ-e valaki ilyen torrent izét, de itt valami összeakadás lehetett. legelőször csak nagyon nehezen, többszöri nyomkodásra jött elő a záróképernyő. Később már az sem jött elő. Viszont nem volt kikapcsolva, mert mikor ki van kapcsolva a teló, akkor a power gombra megvillan a led is. Most viszont nem villant meg. Aztán hosszú nyomásra újraindítottam, mást nem lehetett vele csinálni.Ha nem engedtem kialudni a képernyőt, akkor teljesen rendebn letöltött mindent a torrent kliens.
(#16661) Robbertho
Biztos van benne valami, amit mondtál, már nem emlékszem,h milyen meleg lehetett a teló, de előtte is wifiztem,az pedig rendesen melegíti,viszont a torrent 250 Mb volt, lehet tényleg amiatt, amit mondasz.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
tonyqa23 #16659 üzenetére
Én pedig a minap úgy néztem egy 720p-s filmet, hogy MHL kábellel volt TV-re kötve, a film pedig a laptopomon volt, azaz wifin keresztül SMB szerverről töltöttem be.
Kétszer is megszakadt a lejátszás feltehetőleg WiFi hiba miatt, a töltés pedig végig akadozott (vagy volt vagy nem, MHL tölti ugye). Amikor pedig lehúztam éppen nem ment a kijelző, de nem is kapcsolt vissza, újraindult.Hasonló történhetett veled is, mert az torrent eléggé használja a procit. Túlmelegedésre pedig újraindulás/kikapcsolás a válasz.
Más kérdés, hogy vicces, nem vicces, úgy, hogy töltőn volt a telefon a gyári töltőről, a film alatt 20%-ot merült
-
tonyqa23
senior tag
Valamelyik nap tTorrent Pro-val elkezdtem letölteni egy torrent állományt. Gyönyörűen elkezdte tölteni wifiről, aztán leraktam had töltse és ugyebár elsötétült a kép egy idő után. Mikor meg akartam nézni kis idő múlva,h mennyinél jár a letöltés, nem bírtam feléleszteni a telefont,hiába nyomkodtam a power gombot. Szerintetek ez mi lehetett?
-
bognar110
őstag
A stock (eredeti) B04-es rendszer visszaállítása:
1.Töltsétek le a gyári frissítő csomagot: Link
Csomagoljátok ki a zip-et és a benne található update.zip csomagot másoljátok az SD kártya gyökerébe (tehát csak simán húzzátok át, ne pedig egy almappába kerüljön).
Lépjetek a Beállításokban az "A telefonról" részbe és válasszátok a "Rendszer sw frissítés" opciót. A "Frissítés memóriakártyáról" pontot választva elindul a frissítő futtatása. Amikor végzett, a telefon újraindul; gyári (szűz) rendszerrel a fedélzetén.
Vagy esetleg ezzel gyári állapotban lesz a telefon ? És akkor nyoma sem lesz a rootnak ? -
counterbill
senior tag
Ne az első usb-t használd hanem a hátsókat ha netán nem oda lenne bedugva.
Laptopon mind1 ugye.
Hátha segít -
bognar110
őstag
Sziasztok segítség kellene az unroot valahogy nem jön össze.
1.Töltsétek le és csomagoljátok ki egy tetszőleges mappába ezt a recovery csomagot: Link
2.USB-hibakeresés üzemmódban csatlakoztassátok a telefont PC-hez/laptophoz.
3.Lépjetek az első pontban létrehozott mappába, ahol a kicsomagolt recovery telepítő található és a Recovery_install.exe indításával (dupla kattintás) megkezdődik a folyamat.
4.Visszaállításról van szó, tehát a kéréshez érve: "Please select" , üssetek be egy 2-es számot (Original recovery install). Elindul a felírás, az alábbiakat látjátok a DOS-ablakban:Ez alapján csináltam usb hibakeresés bekapcsolva minden usb drivert is szedtem le netről de nem biztos hogy jó az nem tudom. DOS-ba ezt írja ki.
Error: device not found -
Tomacko
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).
TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele
-
madkiller
őstag
Battery widget szerint egészség : halott
Erre hivatkozva tudok csak aksit cseréltetni? -
TBG
senior tag
Nem lesz itt semmi. Akinek seggkinyalás kell, vegyen Galaxy akárhányat. Ez a cucc azért IS kerül ennyibe, mert spórolnak. Többek között a supporton. Szoftvert fejleszteni nagyon nem olcsó buli.
-
kelekyle
őstag
Én erre a két HSZ.-ra alapozva, gondoltam én, hogy lesz egy "B07".
Ez /Kelzsoca/
és
Ez /ZTE Meeting/. -
Garry84
tag
Hopp, kifutó készülék lettünk.
-
Mate
nagyúr
válasz
kelzsoca #16641 üzenetére
Miután kijött a B06 azután nem sokkal kaptad az info-t, hogy érkezik egy újabb frissítés. Még a szorgos gyártók se kezdenek új frissítésbe, amíg alig jött ki az aktuális. Nem beszélve ZTE-ről. Kétlem, hogy egy frissítés után pár nappal már a következőn jár az eszük.
És mint a mai példa mutatja, ők most tudták meg, hogy van egyáltalán B06, azt is felhasználótól.
-
golyós
addikt
Ajánlom a fotósok figyelmébe:
[link]
Nagyon jó cikk. -
kelekyle
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy megíratatták a kernelt hozzá és felépítették a ROMot, ugyanúgy javíthatnák is a bugokat. És ez nem az INTEL sara, ez annak a sara, hogy a ZTE fosik mindenbe és csak profitot akar termelni, ergo spórol az ilyenen...
/*Teszem hozzá, hogy más gyártónak fontos az elégedettség... lehet, hogy nem hoznak ki JBt meg ICSt egy alsó/középkategóriás készülékre, de akkor az aktuális szoftver idegesítő hibáit legalább javítják, azért hogy ne legyenek elégedetlenek a USERek*/
Volt egy bejelentés, hogy kész az új frissítés és mindjárt jön... folyamatosan olvasom a topikot.
Úgy látom sehol semmi... -
Mate
nagyúr
válasz
kelekyle #16631 üzenetére
Én írtam ZTE-nek valamivel kapcsolatban. Kíváncsi leszek a hozzáállásukhoz. Ha elhatárolódnak, akkor most már komolyabban odacsapok náluk és T-nél is az asztalra és cseréltetem egy Sony-ra. Jelenlegi állapotában már-már használhatatlan a telefon. Legalábbis arra, amire nekem kellene ebben a formában nem jó.
Ed3r_X_: Hogy a fenébe ne lenne gond ZTE-vel. A support 0-a és ez az ő saruk. Ennek semmi köze ahhoz, hogy intel vagy sem.
-
kelekyle
őstag
Elég rég lecseréltem már a GXI-t és nem bántam meg. Sok sok hajtépés és idegeskedéstől kíméltem meg magam. Egy S Advancere cseréltem.... lehet, hogy papíron gyengébb de megy rajta minden játék és egyik futós játéknál sincs idegesítő akadozás (Subway Surfer, Temple Run). Az akksija is sokkal jobban bírja. Amit írt Keep, hogyha teljesen lemeríted cseszheted az nem teljesen igaz. Már 4x sikerült teljesen lemerítenem és mindig visszakapcsolt...
A Grand X IN valóban jó és erős telefon lenne..., ha megfelelő support lenne mögötte. Nekem nem volt különösebb hibám vele csak fagyó wifi és tré rezgőmotor.... Szerettem a GXIt de a kamerával nem voltam kibékülve (egy csere után sokkal rosszabb lett az új készülék kamerája) és sokszor cserben hagyott... na meg a rezgőmotornak csúfolt valami benne...
ZTE készülék többet nem lesz... majd ha felnő, akkor talán... -
-
bajaki
őstag
válasz
szaszii #16616 üzenetére
Nekem is kellene infó memóriakártyáról, mert nemrég meghalt a noname 8 gigásom.
Samsung microSDHC Plus 16GB jó lehet? Mintha olyasmi rémlene, hogy többen is használtok Samsungot.
-
szaszii
tag
Tudom nemrég volt szó memóriakártyákról, de nem kaptam erre választ. Szóval valakinek van tapasztalata ezzel a kártyával kapcsolatban? Rendesen kezeli a telefon? (Transcend Premium 16GB MicroSDHC Class 10)
Köszi
-
Mate
nagyúr
válasz
golyós #16614 üzenetére
Sokszorosan vicc az egész. Ezek a mai hírek eléggé mellbe vágtak. Mit várunk egy cégtől, aki kb. 2 hónappal egy frissítés hivatalos megjelenése után se tudja, hogy létezik. Mit várunk egy szerviztől, aki szintén nem tud róla semmit?... Nincs egyetlen egy ember sem, akik használnák a telefont és jelezte volna nekik, hogy hahó frissítés érkezett?. Nincs egyetlen egy kínai ZTE-s, aki szólna a magyaroknak, hogy kiadtak egy frissítést? És egyáltalán ki adja oda T-nek a frissítést? Kínai ZTE?
Egyáltalán mi történik a szervizben leadott készülékekkel? Hozzá se nyúlnak magyar ZTE szervizben?
Nem tűnt fel senkinek, hogy csomó telefonon B06-van? Nem kapcsolják be rajtuk a wifit, ami jelezné, hogy frissítés érkezett? Ha be se kapcsolják várhatjuk, hogy lefagyjon nekik...Az egészet nem értem úgy, ahogy van. Arról már nem mondok semmit, hogy törlik a hozzászólásokat és a bejegyzéseket....
6 órája ezt válaszolta ZTE:
"A Grand X In support-tal kapocsolatban igazatok van, természetesen dolgozunk a mielőbbi megoldáson, amit a jövőben a többi készülékünk esetében is alkalmazni szeretnénk. Elnézéseteket a kellemetlenségekért és köszönjük a türelmeteket! "
Kíváncsian várom mit lépnek...
-
golyós
addikt
válasz
callmeakos #16612 üzenetére
Nekem tetszik.
A Faceről törölték az egyik mai hirt(mai dátummal) amiben irták , hogy tölthető a B06!
Irtam nekik, hogy Április 19-én töltöttem le, miről beszélünk?? -
TBG
senior tag
válasz
callmeakos #16612 üzenetére
Nekem semmi bajom ezzel a telefonnal. Kicsit gatya a kijelző érzékenysége, de ettől függetlenül ezért a pénzért főleg nagyon jóféle. Hogy miért nem biztos, hogy veszek valaha még ZTE-t? Azért, mert lassan nyit a Lenovó is itthon és ha árban ott lesznek, mint a ZTE, de ezért sokkal jobb készülék/support lesz, akkor nem kérdés a váltás. Bár...én nagyon elégedett vagyok az Inteles cuccal, szóval...a 2-es is sanszos...majd kiderül.
-
Tomacko
őstag
Prestigio cucc. A GXI procinak a kistesója van benne.
-
TBG
senior tag
ZTE GrandxIN 2. A ZTE facebook oldaláról:
"A kezdő árszint a GRand X2 In készülék esetében várhatóan az az árszint, ahol az elődöt, a Grand X In-t is indítottuk."
-
Mate
nagyúr
válasz
counterbill #16602 üzenetére
Röhej...
-
Coolmat
őstag
HD telefonálás a T-nél. A "tesztben" egy GXI-t és egy vacak Nokiát használtak a sima telefonáláshoz, ezek szerint a GXI nem támogatja az AMR-WB kodeket?
-
counterbill
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest