- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes.bence
tag
Sziasztok, egy érdekes kérdésem lenne. Ezen a készüléken, Mobilnetes adatforgalom lejártával (ugye 32kbit/sec gyorsasággal) milyen gyorsan hozza be a Google, Facebook, YouTube, mobilaréna. Oldalakat? És milyen gyorsan lehet "Facebookozni"?
Előre is köszönöm!
-
lada18
csendes tag
Hogy miért is jön figyelmeztetés a tartós halláskárosodásról? Ezért.
-
gfefe
őstag
Olvasgatva a fórumot nem is gondoltam volna, hogy ennyi hiba akad a készülékben...
Valahogy hálát adok, hogy nem tapasztalok hasonlót.... Eggyel futok össze de az szoftver hiba...
autó fényerőnél olykor elszáll a kijelző panel... érintésre nem reagál... ha közepes fényerőre vagy fullosra teszem a hiba nem jön elő -
xSide
őstag
válasz
tonyqa23 #14289 üzenetére
Kézremegés ellen magamba kellett volna tölteni a tegnapi buli után
Az ICS+ van használatban egyébként, csak itt a gyári akadás miatt az eredeti appal készült a video...
Nillkin vs S-Line a két X-en, ez alapján a másik sem szaggat, viszont a zoom nem ilyen volt előtte illetve a Nillkin-es enyém láthatóan rosszabb minőségű videót csinált -
keep2000
tag
Na, akkor én is ráengedtem a ko9-féle rootolt B04-re a frissítést minden extra nélkül. Szép lassan lejött, újraindult, minden okés. Rootot igénylő appok nem találták a superusert, nyomtam rá megint egy rootolást, és megy minden hiba nélkül eddig.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14281 üzenetére
Első kőrben érdemes azt, amit tegnap is felsoroltunk, mikor ugyan ezt kérdezted.
-
illes.bence
tag
Sziaaasztok. Mit érdemes nézni egy használt Grand x IN-en kipróbálásnál? Mi lehet hibás? Stb?
-
xSide
őstag
válasz
Coolmat #14268 üzenetére
Akadásmentes 1080p videó B06-tal
szerk.: mp4 formátumban mentve
-
Gabor777
aktív tag
Hát, 2-3 mm hosszú 1mm széles karcolás van a keret alján. Ez a legnagyobb probléma rajta...kiesett a zsebemből, de szerencsére tok volt rajta, szóval csak ott sérült.
Van bajom vele...kamera app nem működik, szoftveres hibája van, amit egyelőre nem tudtam megcsinálni. Teljesen gyári minden, frissítés óta nem működik. Ha nem sikerül megcsinálni, viszem vissza.
-
w333
félisten
válasz
Gabor777 #14274 üzenetére
Garancia levél
És a legnépszerűbb hibák : képernyőfagyás, 3G eldobása, Gps nem talál holdat, véletlenszerűen kikapcsol a telefon, képernyő nyomásra elszíneződik és a kedvencem " Napsütésben be lilásodik a képernyő" (újpestiek előnyben)stb. stb.
Ha komoly kár van a telefonon, ebben az esetben nem cserélik, de ha ilyen kis hajszálkarc és használati nyomok ezekért nem szólnak semmit.
De ha nincs semmi bajod a készülékkel, akkor nem érdemes cseréltetni, mert lehet hogy még rosszabbat kapsz -
Robbertho
aktív tag
Akinek a frissítés elakad fekvő robottal piros felkiáltójellel a hasában, az ebben az állapotban nyomjon egy hangerő fel+bekapcs gombot röviden, ahogy azt már, ha jól emlékszem Keeperv85 is leírta. Ekkor bejön a recovery és látható a frissítés "logja" is, amiből kiderül, hol akadt el az egész. Ezenkívül még az első menüpont is segíthet, akksi kiszedése nélkül is újra tudjátok indítani a rendszert.
Nálam ezen a ponton (nem a saját készülékemmel) azzal a hibával akadt el, hogy Can't find E:\ (cache\update.zip) No such file or directory.
A következő sorban azt is kiírta, hogy az aláíráson is elbukott, de azok után, hogy nem találta a frissítéshez szükséges file-t, nem is csodálom.
Tovább nem próbálkoztam (pl. gyári állapot stb.). -
Gabor777
aktív tag
Ez a telefon csere pontosan hogy működik? Mit érdemes bent mondani nekik, illetve milyen papír kell nekik, hogy biztosan ne pattogjanak és hozzák a zsír új telefont? A telefon keretén baloldalon alul van egy kis karcolás, mert leejtettem...illetve a fólia cserélve volt, mert a zsebemben karcolódik, de gondolom ezekbe nem fognak belekötni.
-
Mate
nagyúr
-
-
Coolmat
őstag
Szia!
Sajnos nálam is akad a kép videófelvételnél, illetve sima fényképezésnél is ha mozgatom a kamerát szintén akad az élőkép. Először én is azt hittem, hogy szoftveres hiba, de kipróbáltam más kameraprogrammal is ill. custom ROM-on is ugyanúgy jelen van a hiba. Érdekes módon gyér fényviszonyok mellett nem tapasztalható a jelenség. Azt is tudni kell, hogy egyszer már cseréltettem a telefont, az elsőnél nem volt még meg ez a hiba.
Majd kérlek jelezz vissza sikerült-e cseréltetned, mert ha igen, akkor én is bevállalok még egy cserét (meg ahogy olvastam már nem sokáig él ez a cseréljük a készüléket módszer a garanciánál).
Gabor777: Szerintem nincs köze a frissítéshez, már csak azért is, mert nekem gyári B04-en, NextV2-n és NextV2_A-n is ilyen, úgyhogy ez hardware hiba lesz.
#14272: Szerintem elég ritka hibáról van szó, mert nem nagyon emlékszem hogy más panaszkodott volna emiatt.
-
Mate
nagyúr
Inkább kedden menny be
Nekem frissítés óta egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt. Régivel eddigre lett volna már jó pár.
Régen mindig wifiszakadás+kezdőképernyő fagyás volt. Most csak a wifi dobódik el, ha nem nyúlok hozzá egy ideig, bár ez valószínűleg routert gond. Ahogy olvastam még iphone-on is van ilyen jelenség, illetve jó pár felső kategóriás készüléknél. Mindig a router volt a ludas. -
tonyqa23
senior tag
válasz
agressor12 #14256 üzenetére
Jaja, meghalt az intel logónál,loopolt. De kivettem az akksit és bekapcsolásnál a 3e recoveryben csináltam egy wipe data/factory resetet. Sikerült és mostmár B06 a szoftverzióm.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
agressor12 #14251 üzenetére
Most nekem felment a frissítés, újraindult és most megakadt az intel logó betöltésnél, mint valami bakelit lemez, már vagy 20x betöltötte ezt a logót és nem hagyja abba. Mit csináljak? Kapcsoljam ki?
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Repsol600 #14246 üzenetére
Nálam miután letöltötte, kiírta,h a telepítéshez újra kell indítani. Ujraindítottam, kijött a fekvő robot a felkiáltójellel, hagytam sokáig, aztán egyszercsak újraindult, de nem lett B06. F@szom.Most szedi a frissítést megint. Pedig minden simán ment a visszaállításnál is, meg a frissítést is egyből megtalálta wifin.
-
reallalesz
csendes tag
Elsőre megtalálta. Aztán haza érve felhúztam wifiről. elsőre meglett(Root volt nem unrootoltam). Most nagyon jól szuperál, bár eddig sem volt problémás. Ami érdekes, hogy eddig túl érzékeny volt most balanszosabb. Nagyon jól lehet most már böngészni vele. Egy jó billentyűt még mindig keresek azért
-
Repsol600
addikt
Nálam simán felment a menüből választható szoftver frissítéssel. És Wifivel is egyből megtalálta és leszedte, ez kicsit sokáig tartott kb 20 perc. Újraindult, telepített megint újra és már működik is a B6.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
agressor12 #14244 üzenetére
Mi ez a +1?
-
tonyqa23
senior tag
Letöltötte a frissítést, újraindult és fekvő robot volt piros háromszögben felkiáltójellel a hasán, majd megint újraindult, de nem lett B06, maradt a B04. Gyári visszaállítást is meg kell csinálni? Mert nekem minden progi ugyanúgy megmaradt, mikor visszatettem nextv2a-ról a gyárit.
-
heidricha
őstag
válasz
counterbill #14223 üzenetére
Jó kérdés... egyelőre nem fagyott, viszont csak fél nap telt el, egy része alvásban (nekem). Ellenben épp az imént kikapcsolva találtam, ami meg korábban nemigen volt jellemző.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #14207 üzenetére
Ez melyik lejátszó?
-
tonyqa23
senior tag
Visszaraktam a gyári cuccokat, elsőre megtalálta a frissítést. Akkor ha frissítve lesz, erre nem lesznek jók a nextv2 dolgok, igaz? Mi van most azokkal az alkalmazásokkal, amiknek root kellett?
-
Cidan
tag
válasz
kelekyle #14236 üzenetére
Lemarad a kép és csak ugrál, és ki is marad egy kis idő a képkockák között, de megpróbálok felrakni majd videót, hogy lássátok. A furcsa az, hogy csak a hátoldali kamerával csinálja ezt, az előlapi gond nélkül megy.
Ezen kívül nem tom nálatok hogy vagy, de nálam még a vakuval is gondok vannak. Előbb villan, mint hogy elsütné a képet. Kicsit az is frusztráló. -
Cidan
tag
válasz
#40993792 #14228 üzenetére
Valóban igazad lett, a második frissítés már sikeres volt.
Hanem, amire úgy néz ki ez a frissítés sem jelent megoldást, az a kamera laggolás. Erről tud valaki valamit is hogyan lehetne kiküszöbölni vagy fogadjam el a tényt, hogy ez ilyen? Már a kezdetektől fog jelen volt ez a probléma. -
Cidan
tag
Frissítés után belemék a beállítások, telefonról menüpontba és megdöbbenve láttam, hogy a szoftververzió még mindig b04...Kérdem én akkor most mi történt és mi a teendő?
-
Mate
nagyúr
Szűk 30 perc alatt letöltötte és fel is rakta 06-ot. Tökéletesen működik, bár wifi fagyás és hasonlóknak idő kell, hogy elő merjenek jönni rejtekhelyükről
-
kelekyle
őstag
Szóval megjött ez a B06 és akinek eddig komoly wifi fagyásai voltak azok most is tapasztalják ?
-
counterbill
senior tag
Nekem sikerült végre
este sörözés közbe 3gn mondom rányomok már hátha és egy sec alatt megtalálta és kb 5 perc volt mire lekapta( korlátozták a netem 32k ra).
-
Mate
nagyúr
válasz
#40993792 #14221 üzenetére
Meg is találta.
Próbáltam már 3g simmel mindennel, de nem sikerült életet lehelnem bele.
Végső elkeseredésemben a telenoros 3g-s netet, amihez van wifi routert beüzemeltem, kapcsolódtam rá és amint elindítottam már szólt is, hogy van frissítés.
Gőzöm sincs, hogy miért számít neki ennyire a mobilnet, pláne úgy, hogy ahhoz is wifin keresztül kapcsolódott.
-
Mate
nagyúr
17 órája nem találja azt a szart
-
linker92
csendes tag
nekem annyi uj, hogy a GO launcher hatarozottabban pörgösebben vált az alkalmazás képrenyön, eddig voltak micro laggok, és a google alap gyári "Hirek" alkalmazása is csak ugy suhan
nekem eddig tetszik, semmi problemam nem jött elő eddig (lekopogom) bar alapbol sem volt valami problémás keszülék, de ez igy fasza ha marad
-
-
agressor12
senior tag
Gyári szoftver+root,frissítés közben meghal a robot
Ötlet?Lehet egy unroot segítene a problémán? -
ithomas
őstag
Konkrétan akkor senki nem vett észre semmi változást..?
A placebó hatásokat hagyjuk.. -
balalev
tag
Feltettem én is.
Kijelző talán picit jobb, sebesség nem változott. Antutu eddig 11500-at adott, most 11100. -
gfefe
őstag
De várom már ennek a romnak a főzött változatát
Apropó egy hozzá értő mestertől már kérdeztem, de csak felteszem itt is hátha a nagyközönség talál valamit mert sajnos én nem leltem.
Van e lehetőség a gpu és a proci tuningolására és ha igen mely app-al?
Köszönet előre is.
-
Tigryss76
tag
Lezúztam a "regpon"-t, kíváncsi leszek, lesz-e fagyás ... Eddig minden más remeknek tűnik ...
-
Kajt
tag
Minden gond nélkül letöltötte és frissített itt is. Mobilnettel kerestettem meg, majd átváltottam wifire. Gyári Rom, nincs root. Frissebb, lágyabb, jobb
-
heidricha
őstag
Letolti szepen, ujraindul, majd a recovery nem talalja.. ilyenkor mi van?
-
Gabor777
aktív tag
-
Gabor777
aktív tag
válasz
callmeakos #14201 üzenetére
Egy olyan hibával találkoztam, hogy semmiféle képnézegető appot nem tudok megnyitni. Se az alap galériát, se a quickpicet. Mikor tölti be a képeket, kilép. Mi lehet a baj? Ofkósz a frissítés előtt ilyen problémám nem volt.
-
callmeakos
veterán
Akkor lehet én vagyok az egyik "kiválasztott" mert nekem gyári ROM és root nélkül is simán felment. Bár elég lassan jött le
~30 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik