-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
JoeCockBill #16970 üzenetére
Gondolom olyan ez, mint sok más dolog a T-nél... ügyintéző függő. Hibás Galaxy S2-t cseréltek ráfizetéssel S3-ra,sőt a részleteibe is beszámították az S2 árát.
-
szaszii
tag
válasz
JoeCockBill #16058 üzenetére
Írtam nekik én is anno, mikor sokáig ültek a telefonomon, ezt írták:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy társaságunk lehetőség szerint biztosít cserekészüléket, de nem kötelességünk az, valamint törekszünk arra, hogy a hiba jellegétől függően a javítás 15 naptári napon belül megtörténjen. Megértését ezúton is köszönjük!"
-
kelekyle
őstag
válasz
Van egy bizonyos idő mely után következő fokozatokra léphetsz. Papírozd le velük vagy csak szimplán ismertesd velük a szitut... egyből közreműködőbbek lesznek. (SZVSZ)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ennél már az is egyszerűbb, hogy valakinek elküldöd, aki megbízható és kicserélteti neked. Persze a postaköltség nem utolsó szempont, de akkor is nevetséges az a 3 hónap. Ott valaki nagyon el van tévedve...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill #16056 üzenetére
Szia!
Vidd máshová: max 3 nap szokott lenni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
JoeCockBill #12991 üzenetére
Jól van, 1es ülj előre...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill #12794 üzenetére
Helyes! Akkor megúsztam a recovery mókát legalább.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill #12792 üzenetére
Akkor adok mellé egy gyári Touchpal.apk-t is.
Mindkettő fájlt a system/app könyvtárban kéne elhelyezni és ráadni a jogokat. (644 vagyis: -rw-r--r--).
Itt van, csomagolva.
szerk: ha így sem megy, akkor összerakok napközben egy csomagot, ami visszateszi recovery alól. Bár mintha lenne ilyenünk valahol már...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
JoeCockBill #12790 üzenetére
Ezt szeretnéd?
-
bubi92
őstag
válasz
JoeCockBill #12734 üzenetére
ez érdekes, mert én még egy emberrel sem találkoztam aki tácspált dicsérte volna. nálam tökéletesen működik swype, mindent felismer amit írok vele, illetve a hangfelismerő részre is tökéletes. de ha nem jön be, próbáld ki esetleg a swiftkeyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged