Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
srácok....hogy kell videóhívást indítani a telóról?
szolgáltatás megvan de nincs hozzá gomb ...:Sa másik..frissités ota minden hang a telefonon nagyon halk pedig maxon van...ötlet? :s
-
Mate
nagyúr
válasz
89BDave89 #14395 üzenetére
Tegnapi nap folyamán egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt, viszont hosszabb ideig ha nem nyúltam hozzá lecsatlakozott a wifiről.
Ma feltettem egy programot, amit ébren tartja a wifit. Rá 10 percre már túl is voltam az első fagyáson... Pont mint régen, fagyás, majd utána wifi eldobás.
-
andikaaa
aktív tag
Visszatettem next v 2-ről a gyári B04-et. Az normális, hogy minden beállításom megmaradt? A szoftverfrissítés még azt írja, hogy indítás, kérem próbálja később. Nektek azonnal sikerült frissíteni?
-
válasz
illes.bence #14382 üzenetére
Sky Safari legfrisebb verziója nem megy (betöltés közben a Defiant logónál egyszerűen kifagy), az eggyel régebbi verzió (1.3.3, a Holiday Season Update előtti) viszont gond nélkül fut, kár, mert kíváncsi vagyok az újdonságokra. Írtam a készítőknek a feltüntetett mailcímen, de "kissé" erotikusan álltak hozzá a témához...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nfs, asphalt megy, utobbinal a giroszkopos vezerles nem okes.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #14385 üzenetére
Igen, választható, hogy melyik recovery menjen fel.
Gondolom, ha lesz módosított rom, akkor a cwm recot érdemesebb?
Nem biztos, ezért csináltam meg a módosított 3e recovery-t, de ahhoz, hogy ezt használni lehessen kell custom rom is, ezt Keeperv85 kollegára bízom, illetve azt is, hogy melyik recoveryvel szeretne majd dolgozni.
Ez a root jobb, mint amit a multkor linkeltél GR-X-Root_supersu?
Ez nem a binary féle megoldás, szerintem egyszerűbb.
-
Torento
tag
airwawes köszi a segítséget
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #14381 üzenetére
Ez a 3 recovery miért van? Telepítéskor ki lehet választani,h melyiket akarom feltenni a 3 közül? Gondolom, ha lesz módosított rom, akkor a cwm recot érdemesebb? Vagy ezeket bármikor lehet cserélgetni?
Ez a root jobb, mint amit a multkor linkeltél GR-X-Root_supersu?Asphalt 7-et nem lehet döntögetéssel irányítani...tiszta ideg voltam,h kiadtam érte 217ft-ot
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
A GTA Vice City felejtős. Nem csak nem kompatibilis, hanem nem is megy. Gameloft: A NOVA első része nem jó...
-
illes.bence
tag
Értem. Akkor felsorolok párat, hátha valaki próbálta már ezeket. Ami kellene nekem: Asphaltok, NFS, Fruit Ninja, GTA Vice City. Temple Run, Pou, Monopoly, Wreck It Ralph, Ski Safari, Granny Smith, Gameloftos HD játékok, Catan, Szókereső, Logo Quiz, NBA 2K13, Fontosabb Appok, Sygic.
Aki innen próbált már valamit, az nyugodtan írja
Akkor ehhez a kérdéshez, kapcsolódik, hogy: Hogyan viszi a játékokat? Gondolok, a nagyobb, HD játékokra
-
kelzsoca
félisten
ZTE GRAND X IN B06-os szoftverhez okosságok:
Az alábbi csomagokat csak abban az esetben használd, ha sikeresen frissítettél a B06-os szoftververzióra!!
MD5: a3e2668b2c911c6fe4cca344cef629ec
MD5: b2625eff0f6fa48d7aeba49e5921bc8b
A csomagban:
- módosítatlan gyári 3e recovery
- módosított 3e recovery
- clockworkmod recovery -
válasz
illes.bence #14379 üzenetére
Én csak játékok terén láttam inkompatibilitást, szóval ha sokat játszol, akkor valami ARM alapú csodát keress, egyébként az összes általam használt program szépen megy (Nova, Widgetlocker, Fancy Widgets, Handcent, Camera ICS+, Facebook, a "stock" böngésző nagyon baba, mobilnetre az Opera Mini jó kis adatforgalom miatt, stb...)
-
illes.bence
tag
Na olvasgattam fél éves kommenteket. Ott azt írták, hogy nem kompatibilisek az appok, és hogy még nagyon friss a cucc (Intel).
Mára, mennyi jelent hátrányt az intelek x86 os technológia? (Appok, terén, mennyire ismertebb technológia az Inteles x86os felállás. stb)
-
xSide
őstag
válasz
heidricha #14372 üzenetére
Ez nagyon állat, nem hiszem lett volna szó róla.
Bluetooth eszközként win7-el laptopon lehet telefonálni, telefon media hangját hallgatni, wifin hálózati eszközként (Root+SMB) tökéletes a fájlkezelés win7 intézőben, végre vannak miniatűrök is ami ugye nem volt ftp-s kapcsolaton és én alapból utáltam a böngészős (html) megoldásokat.Szerk.: véletlen választ nyomtam új helyett
-
heidricha
őstag
válasz
Repsol600 #14249 üzenetére
Nekem elsőre volt a fekvő robot, kimentem fel+power-rel reco menübe, ott közölte, hogy nem találja a frissítő file-t (/cache/update.zip, vagy hasonló).
Utána elölről az egészet, akkor már csak a focilabdás robot volt, és egy perc alatt kész lett a frisstés. Nes volt semmi reset, vagy törlés a kettő között.
Aki esetleg Linux-ról root-olna a bin4ry megoldással: root jog kell Linux oldalon, különben nem kapcsolódik a telefonhoz! Ezt nem találtam a leírásban... Egyébként elsőre sikeres volt, pedig korábban próbáltam ezt a metódust valami korábbi ROM-mal Vindózról, de nem volt sikeres!
-
Keeperv85
nagyúr
Helyzetjelentés (mert tudom hogy sokan várjátok):
A B04-B06 frissítő csomag simán megy a CWM recovery alól. Ezzel nincsen gond. A gond ott van, hogy nem tudom lementeni jelenleg semmivel a meglévő rendszerem feldolgozásra alkalmas állapotban, mert már a CWM is tar fájlba csomagol, amit nem lehet telepíthető zip-be konvertálni. A végeredmény bootloop lesz ugyanis...
Keresek valamit a Play-en, hátha valami tud dump-ot készíteni ext4-ből, aztán megcsinálom a "custom" romot végre... vagy nem... Az utóbbi Damoklész kardjaként lebeg tegnap óta a fejem felett, mert hát csak nem akar menni...
-
M3aN
senior tag
Valaki írta az akksiidőt, és tényleg javult. Tegnap (pontosan 16 órája) vettem le a töltőről, és mindössze 7%-ot merült azóta, és némi használat is volt benne, meg telefonálás.
Örülök ha ezen is javítottak, kellett már kicsit.. -
kid988
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg már megoldás a hálózatfüggetlenítésre?(T-mobile) Valakinek valamilyen ötlet?
Köszi.
-
sil3ntbeatz
tag
Faca, és valaki már dolgozik rajta?
Lehet ilyen infót tudni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14362 üzenetére
Csak az új CWM alól. Semmi mással nem fog menni jelenleg.
-
sil3ntbeatz
tag
Tehát akkor ha felteszem a B06-ot akkor sehogy sem tudom visszarakni mondjuk a Macedónt? Vagy a reco csere megoldja?
-
Keeperv85
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #14358 üzenetére
Bocs, nem fejtettem ki bővebben, tehát akkor újra fel kell tenni a b04-et, lefrissíteni b06-ra, és így root.
ui: ha lenne a b04-ből patchelt b06-os kernel, az exe módszert lehetne frissíteni nem?
Persze olyat is lehet, hogy cwm-et felhuzatni a userekkel, majd onnan egy csak system-et piszkáló kis patch csomag, ami a root/unroot-ot elvégzi, és akkor nem kell kernelt piszkálni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
gonorrea #14356 üzenetére
Leszedtem ezeket én is, mostmár működik rendesen ha TC-vel kitörlöm, akkor appdrawerből is eltünik. Nincs root explorerem, de úgy emlékszem van vagy egy ezres. Arra lennék kíváncsi, h ha pl térképet is törlöm, utána visszatelepítem play-ből, akkor már nem fogja rendszeralkalmazásként kezelni és a greenify látni fogja? Mert a térképet akarnám hybernálni, de nem látja a greenify.
-
-
tonyqa23
senior tag
Na, nekem ez magas. Töröltem az ES-el, ahogy mondtad. A listából kitörlődött, de még elindult simán. Beléptem TC-vel is a system/app-ba, ott meg ott volt még. Kitöröltem itt is, most eltűnt app drawerből is. Köszi.
Ha ezt megcsinálom a térképpel is, hogy kitörlöm, utána visszatelepítem playből, akkor már a greenify látni fogja és le tudom hibernálni? Vagy ilyet nem lehet?
-
tonyqa23
senior tag
-
válasz
tonyqa23 #14341 üzenetére
Root kell hozzá. A legbiztonságosabban úgy, hogy fogod az ES File Explorer-t, az alkalmazáskezelőjében (van neki sajátja) megkeresed, és törlöd (előtte lehet backupolni, bár ezt később újra felrakhatod Play-ből), ez ugyanis root jog esetén képes törölni a system/app mappából, ugyanitt kézzel is megkereshetnéd, de nem vagyok benne biztos, hogy facebook.apk a neve a csomagnak.
-
tonyqa23
senior tag
Hogy tudom törölni a facebook appot?
-
válasz
formengil #14328 üzenetére
Szerintem a beállításvarászló mindenkinél hibát észlel ott, hogy először megnyomod a Tovább gombot. De mivel ezt nem tudod átugrani, újra is indul a folyamat, másodszorra már jó. Háromszor pakoltam fel ROM-ot a telefonra, újra (egyszer a gyárit, után a Macedónt, utána újra a gyárit tegnap, a frissítés miatt), és háromszor előjött a "hiba"
-
gonorrea
senior tag
Bocs, hogy ezt írom, de nekem ment minden elsőre!
Custom macedon rom volt fenn, visszatettem B04-et, majd letöltötte a frissítést, megvan a root, kigyomláltam ami nem kell!
Szerencsés vagyok, ahogy itt olvasom a hozzászólásokat tegnap óta! (ezért is nem álltam neki eddig)!
Ahogy eddig néztem a hangrögzítés és a videórögzítés hangja még mindig f*sAmúgy szerintem egy nagyon király telefon! Sógor fia kezébe vette Sony arc S után és ezt mondta rá:
Bazdmeg ez milyen gyors!!??Ja és touch érzékenységre nem tudok mit írni, mivel nekem a macedónon is tökéletes volt
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #14323 üzenetére
Márhogy tőlem képeket? Eddig nem jött elő semmi olyan hibaféle, amit le kéne fényképezni. De amúgy milyen fájlokat akart volna másolni ez a rootoló izé? Mert lehetett volna neki adni válaszban yes/no -t.
A másik,h az ES explorernek hogy tudok root jogot adni? Beállításokban van olyan h root beállítások, de ami alatta van, az inaktív.
Facebook appot hogy tudom száműzni? -
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #14317 üzenetére
Végülis jól működik minden, csak bassza a csőrömet,h nem ment simán. Viszont most a root simán ment, de nem húztam ki az usb-t egyből, mikor újraindult és utána még kérdezett valamit,h valami fájlokat akart másolni. ekkor kihúztam, nem gáz? Van SuperSU, meg root is.
-
szezso15
addikt
válasz
illes.bence #14307 üzenetére
Tapasztalatból mondom, arra elég, hogy böngészgess Opera Mini-vel (egyszerre csak egy oldalt tölthetsz, mert belassul), FB-re sokat kell várni, ha az appot használod (én nem szoktam megvárni, hogy a képeket betöltse, mert több percig szöszöl 1-1 darabbal), YouTube-ra használhatatlan...
Kb. ennyi, időjárást frissíteni, böngetni elég!
-
golyós
addikt
válasz
Keeperv85 #14313 üzenetére
Igen de közben próbálgattam mindent.
Jelenleg úgy néz ki sikerült a root,fent van a SuperSu is.
A root checker azt irja ki miután gratulál a roothoz: a root checker basic már engedélyezve van superuser jogokkal egy interaktív felületen. De csak 1 pillanatra látszik.Azért gondolom a sikerességét a rootnak mert elmentek a csengőhang beállításaim,duplikált az Sd kártyán mindent.Leválasztottam a kártyát így szokás szerint megszűnt a duplikálás.
Visszaállítottam a hangjaim és ennyi.Gondolom akkor sikerült.
Másik programmal is lehet ellenörizni?(#14314) Samus
Ez nekem is random előfordult,2-3 probálkozás nekem is megoldotta.Az újra meg nem telepítettem még semmit.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #14313 üzenetére
Azaz, ami nekem volt frissítés után,h az intel logós intro vagy minek hívják ismétlődött? Szted lett baja az én telómnak attól,h kivettem akksit és utána recoveryből factory resetet csináltam? Elméletileg frissült, mert B06 van, de engem idegesít, mikor valami nem megy simán és ilyen félig megoldással kell helyrehozni. Rögtön a beállításvarázsló sajnos leállt felirat fogadott az első indításkor...Vmi tuti nemjó.
-
válasz
callmeakos #14310 üzenetére
Ilyet nagyon ritkán kapok, ellenben a "Nem sikerült a telepítés az USB háttértáron vagy SD kátyán." nevűt sűrűbben...(B04-el, Macedónnal és a B06-al is, utóbbival sűrűbben...)úgy második-harmadik próbálkozásra összejön, de borzasztó idegesítő...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
golyós #14311 üzenetére
A SuperSU nem pusztul ki ennyire könnyen, ám a saját menüjében van teljes unroot. Majd írok még a scriptbe hozzá... Ám arról volt szó, hogy rootolni nem tudod nemde?
@gfefe:
Éppen most mentem rá egy olyan bootloopra, amiből csak úgy tudom kihozni, ha végignézem az össze módosítást egyesével, mert ötletem sincs mi baja van...
-
gfefe
őstag
Látom sokan tesztelgettek
Én viszont csak kivárom Keeperv85 ütős kis romját
Az előző koprodukciójuk is príma volt ez se lesz roszabb szerintem
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #14301 üzenetére
A nextgen-es root-ot lehetőleg ne használjátok már a friss verzióhoz, mert ott kernel cserével van megoldva a root, azt meg most itt nem kéne erőltetni...
Van ez a másik módszer, azt használjátok.
-
Torento
tag
Multkorában írta valaki h játszik az order & chaos-al. Pár dolgot szeretnék kérdezni róla.Pls írj
Akinek akad 1080p-s videónál próbálta fentebb venni a min. proci órajlelet 600mhz-ról mongyuk 1.2-re?
Fejlesztői lehetőségeknél ki van pipálva a 2d hardveres gyorsítás... ? (nemtudom segíthet e csak tipp) Esetleg nem lehet h a memóriakártya miatt akad?Megvan a telóm már lassan fél éve. Lockscreen fagyásom 2-3 volt. Azt h kikapcsolgat most kezdte 2-3 hete. (1 héten 1-2 kikapcsolás... van úgy h az a 2 egy napon..) azt hittem valami app okozza de kicsit visszább olvastam és látom h egyik fórumtárs a telefon hibái közé sorolta.Ez most eléggé leombozzott.
Ráadásul nem elég h nem JB jött most ki úgy látom mégcsak nemis hibátlan ICS...
Mindenesetre azért várom a custom változatot -
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14297 üzenetére
Opera mini-t használva szerintem nem érzed meg különösebben a lassítást, kivéve youtube videók betöltése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest