- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
agressor12 #17287 üzenetére
A mázlista
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
agressor12 #16913 üzenetére
Az mi már
Nagy mákja volt, bár én járnék így, az Xperia Minimmel, egy U jöhet helyette
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #16913 üzenetére
Aztaq...
-
Tomacko
őstag
válasz
agressor12 #15850 üzenetére
Nem jól mondod, nem előbb-utóbb, hanem előbb fogynak el a vevők mint ahogyan azt ők gondolnák.
-
kelekyle
őstag
válasz
agressor12 #15655 üzenetére
CHMOD:222 ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14621 üzenetére
"A gyári mentés az nem opció ,nem fogok mindig rendszermentést csinálni,amit csak arra a rendszerre lehet visszaállítani"
A tévedés elkerülése végett: nem csak arra lehet. Bármelyik rendszerre visszateheted vele ezen a telón.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14606 üzenetére
Kellene hozzá IMAP hozzáférés, ha jól tudom. Ám az új GMail kliensben nem sűrűn van benne...
-
counterbill
senior tag
válasz
gyári mentés és helyreállítás is menti az smseket. Titanium helyett is ezt használom már.
-
válasz
Próbáltam én is, nem megy. Néztem más alkalmazásokat, amik Gmail-be mentenek (feltűnően egyformák egyébként), de mindenhol azt írják a kommentek, hogy ICS alatt nem megy, kifagy, szomorú, 2.3.7 alatt anno tökéletesen mentett, rendesen, magától. Egyébként nálam mentés közben, bejelentkezés után áll le.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
agressor12 #14256 üzenetére
Jaja, meghalt az intel logónál,loopolt. De kivettem az akksit és bekapcsolásnál a 3e recoveryben csináltam egy wipe data/factory resetet. Sikerült és mostmár B06 a szoftverzióm.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
agressor12 #14251 üzenetére
Most nekem felment a frissítés, újraindult és most megakadt az intel logó betöltésnél, mint valami bakelit lemez, már vagy 20x betöltötte ezt a logót és nem hagyja abba. Mit csináljak? Kapcsoljam ki?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
agressor12 #14244 üzenetére
Mi ez a +1?
-
Mate
nagyúr
válasz
agressor12 #14154 üzenetére
Én 3,5 órája próbálom letölteni, de 10-15 perc keresés után visszadob Hálózati hibával.
-
Mate
nagyúr
válasz
agressor12 #14152 üzenetére
Mikor sikerült letölteni? Mostanság?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14135 üzenetére
Helyes. Még szép hogy "megyen"...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14132 üzenetére
Szia!
Itt van: [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #13103 üzenetére
Amennyiben nem kéri a szolgáltató az FM-rádiót, az nem kerül bele, nyilván egy feláras opció, a T meg csak sunnyog, mert nem akartak erre pénzt kiadni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #13095 üzenetére
Az ám a nagy baj, hogy hiába a nagy sírás, ha ott, ahol a kis sárga barátaink dolgoznak a laborban, ezeket a hibákat nem lehet reprodukálni. Bemérhetnek ezer, vagy millió darabot, ha náluk ott a tesztpadon a készülék jó, akkor képtelenek javítani. Márpedig a minőségi tanúsítványát ez sem tombolán nyerte el az EU-tól.
Látjátok, hogy hónapokig megy egy-egy darab gond nélkül, mint pl. az enyém, aztán úgy, hogy semmi extra körülmény nem változik "magától" megjelenik egy hiba, majd mikor szándékosan megpróbálom ismét előidézni, ismét semmi.
Mivel a teszteken nyilván jól szerepel a készülék, a ZTE bolond lenne fizetni olyan javításért, amire igazolhatóan szerintük nincs is szükség. Az, hogy a talán több 10 ezer userből 300-400 db jelezte ezt a hibát, kb. annyit jelent, hogy betudják ők is hálózati vagy Wifi vagy egyéb külső tényezőnek.
-
xtevo
őstag
válasz
agressor12 #12714 üzenetére
Ha jól emlékszem kb. 4-5k-t drágult...
@Ed3r_X_
Köszi az infót, holnap kipróbálom magasabb órajellel, mit változtat. -
apeelme
addikt
válasz
agressor12 #12388 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
xtevo fórumtárs felvetését pontosítottam - aki azóta már feletted korrigált - ezzel a példával, méghozzá hogy NEM minden 720 és 1080p-t visz el... -
apeelme
addikt
válasz
agressor12 #12017 üzenetére
Nem.
Soft pause-nak hívják, és olyan esetekben használhatod ahol egy pl. "automatikus központ" üzemel. Egy tárcsázott szám után automatikusan egy melléket kell beütnöd. Így - amit akár a névjegybe is berakhatsz term. - a tárcsázott szám, egy 2mp-es szünet hozzáadása után (ami egy "p" betű vagy egy "vessző") megadhatod a melléket és nem kell vele vesződnöd. -
Tomacko
őstag
válasz
agressor12 #9639 üzenetére
Új ként eladás, meg minőség ellenőrzés, meg tűréshatárok és társaik.
Új termék - T-sistem:
meg rendeltem az iptv szolgáltatáshoz a prémium opciót, ugye ehez kellett cserélni a STB-ot, hoztak egy régi típusú darabot amin látszott hogy használt mert itt-ott meg volt kopva, a belseje meg le volt lakva erősen, (6 éve ezeket az ezüst színű darabokat viszik ki az előfizetőknek) mert a vinchester akár 5 percenként is bekapcsolt benne teljesen random, letette az olvasó fejet stb stb, sorolhatnám. Bementem a helyi (Szekszárd) T-pöttybe, hogy ez nem nyerő mivel én új szolgáltatást kérek akkor nekem ne egy agyon használt valamit adjanak. Kaptam is egy új típusú fekete boxot ami teljesen jól működik (nem könnyen beszerezhető náluk házon belül se) a srác aki az elsőt is hozta és be regisztrálta ismertem régóta, mondja hogy ez is használt, a főnökénél volt eddig teszt gép gyanánt. Ennyit arról hogy mit adhatnak el és mi az amit el is adnak az előfizetőknek.
A minőségellenőrzésről meg ne higyje már senki se naív gyerek módjára azt, hogy miliós tételben gyártott valaminél minden egyes darabon nagyvizitet tartanak, alap vizit van azt elhiszem. De nagy ellenőrzést x darabonként vesznek le egy-egy darabot a gyártósorokról mindenhol Az ellenőrzéseknél is meg van adva egy tűréshatár, ami szintén gyártója válogatja, lehet akár elég nagy is. És ugye azt is tudni, kell, hogy az ilyen MEO témák mocskos drágák tudnak lenni és mocskosul be is lassíthatják a gyártást, ergo, minél sűrűbbre veszi valaki az ellenőrzést annál drágábban kell adni a terméket, hogy ugyanazt a profitot hozza. Legalábbis én ilyen infókat tudok erről a ráészről általánosságban mondva, részben az egész országban hívott független telfonos meosoktól, részben számtech szaklapokból.
Hogy ez a ZTE-nél hogyan megy passzolom.
-
atillaahun
veterán
válasz
agressor12 #9652 üzenetére
Mondjuk lehet még nekem is most kéne visszavinni, amíg még vannak/lehetnek dobozos példányok, és a ZTE nem állítja rá teljesen a Tré-t a zacskós fődarab cserére.
-
atillaahun
veterán
válasz
agressor12 #9648 üzenetére
Nem tudom hányszor cseréltettél már (ZTE-t), de túlnyomó részt nem adnak egy új bontatlan dobozt.
Jön a szervizes egy gyors-záras zacskóval, és eléd tol egy kibelezett fődarabot, akksi, hátlap, meg minden nélkül.
És akkor lehet választani. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
..de refurbished-ként már igen...
-
atillaahun
veterán
válasz
Nem is újat adnak, hanem Másikat.
(#9637) gonger
És valóban.
Akkor csak nem én vagyok az egyetlen aki erre a következtetésre jutott.(#9642) kelekyle
Úgyhogy Keep Pécsen lelkiismeretesen végigteszteli az összes darabot, és amelyiknél 1%-nál nagyobb a hibahatár azt kidobja.
Csak hogy a sárgák ürítik a szemetest is - vissza a szalagra. -
Cooler96
aktív tag
válasz
agressor12 #9631 üzenetére
a telefonok 2/3adát vissza sem küldik,hanem kiosztják online vásárlók között...
-
junkpod
veterán
válasz
agressor12 #7739 üzenetére
hibás a cikk,. az eredeti zte angol nyelvű sajtóközleményben l eis írják, hogy az MTK-s V970m-ről van szó (az MTK verzió 512megás változata).
nem keeperv nézte be hanem a magyar cikkíró... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #7739 üzenetére
Valaki mintha írta volna az MTK-st is, de lehet benéztem valamit...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #7735 üzenetére
Igen, az MTK procis modellre. A TegraII-esre és az In-re nem.
-
TBG
senior tag
válasz
agressor12 #7716 üzenetére
Ah, ez a köcsög futó NFC szolgáltatás zavarhatott meg
-
heidricha
őstag
válasz
agressor12 #7451 üzenetére
Jó a nick kolléga: nomen est omen?
A "user error" érzése mindenkinek megvan, aki itt kérdez, de ez inkább jó, mint rossz, nem? Lehetne mindent egyből a hardverre fogni, de sokan első körben magunkban keressük a hibát, és tapasztalatért, tanácsért jövünk ilyen helyekre, ahol a tapasztalt öregek, és az okosok vannak!
Örülj neki, hogy nálad minden rendben, de ettől még nem alábbvaló Nálad, akinek gondja van a készülékkel! A többit meg jó alaposan kitrágyálta már a csapat!
-
w333
félisten
válasz
agressor12 #7451 üzenetére
+1 Nekem sincs vele semmi bajom !!!
Mindenkinek :
És még csak annyit hogy ez csak kínai ???
Miért a felső kategóriás telefonok pl. HTC, Samsung, Sony, stb. hol gyártják ?
Erre csak a válaszom hogy :" Minden hamisítvány ami nem kínai " -
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #7229 üzenetére
Inkább szoftveres, de ha még tovább rontod egy kijelzővédő fóliával, akkor nagy valószínűséggel még rosszabb lesz az érzékelés.
-
andyTM
őstag
válasz
agressor12 #7221 üzenetére
- bocs, azt hittem jó ár / ezek szerint 32 és fél centes(kb70ft) fólián vacakoltok(?)
egy 60ezres teló nem ér meg egy minőségibb fóliát, ami adott esetben drágább is mint 70ft?
-
szaszii
tag
válasz
agressor12 #7221 üzenetére
A sajátomat vaterán keresztül intéztem, nem tudom, hogy 3 rétegű-e, de nem hinném.. 2 x 6 darabot rendeltem (grand x in + ot-995), a számlán 2.58 euró a végösszeg, én pedig 1600 Ft-ot fizettem ezért, ha jól emlékszem.
Tehát ebből 600 Ft minimum az ő haszna volt, sebaj. Szét kell nézni jobban, ennyi. -
hunaqua
addikt
válasz
agressor12 #7204 üzenetére
..mert ez a kép egy igazi Tegra2
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #7204 üzenetére
Nem baj, mert az még le tudom PS-el venni. De az a méteres logoót lenről nem...
-
w333
félisten
válasz
agressor12 #7131 üzenetére
Valószínű hogy nem úgy támogatja az Intel procit ahogy kéne !
A fejlesztőnek kell írni hogy frissítse és vegye figyelembe hogy létezik Intel proci is az ARM-en kívül -
szezso15
addikt
válasz
agressor12 #7131 üzenetére
Volt már róla szó, fel kell tolni a procit folyamatos 1,6Ghz-re, és akkor oké... Mondjuk gondolom, hogy ilyenkor zabál is ezerrel..
-
TBG
senior tag
válasz
agressor12 #6667 üzenetére
Gyári, rootolt.
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12 #6659 üzenetére
Nem lehet, hogy ki kell rootolni?
-
andyTM
őstag
válasz
agressor12 #6659 üzenetére
- én is most telepítettem, nekem működik.
bododani: sima apk, települnie kell.
-
andyTM
őstag
válasz
agressor12 #6656 üzenetére
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12 #6656 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom,máshol nem találtam én sem.
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12 #6654 üzenetére
Megtaláltam.
: LINK
-
Bill0121
csendes tag
válasz
agressor12 #6637 üzenetére
Igen próbáltam, és azzal másolta a most wanted-et. A saját kábelével mindig lefagyott az elején már. Én sem találkoztam még ilyen hibával, de hát ez van. Hajrá ZTE ?:-) !
-
Bill0121
csendes tag
válasz
agressor12 #6634 üzenetére
Üdv! Nekem is ez volt a gondom:-) Elég furi de rossz a gyári usb kábel. Ha van használj másik micro usb kábelt, azzal jó lesz.
Kiváncsi leszek kicserélik e majd gariba, és ha igen az jó lesz e? -
Tomacko
őstag
válasz
agressor12 #5133 üzenetére
+1 a Sennheiser mellett
-
M3aN
senior tag
válasz
agressor12 #5133 üzenetére
AKG, Sennheiser, Beyerdynamic. Ezek közül nagyon mindegy melyiket veszi, viszont az AKG nekem jobban tetszett fülhallgató terén.
-
rizso
addikt
válasz
agressor12 #2143 üzenetére
Máshol is így van. Pl. az én esetemben 3-ból 2 ember azt mondta, hogy nincs gond a rezgéssel, ez ilyen, csak egyedül nekem volt egy kicsit furcsa, ezért visszavittem, hogy megnyugodjak. Mikor a Sensation meg az S2 volt a csúcs, akkor is elég sokan rohangáltak szervizbe, hogy porosodik a kijelző (bár sokszor csak a tulaj látta azt az egy szem port), vagy hogy foltos a kijelző vak sötétben fekete képnél, halk a hangszóró, stbstb. A legtöbben ezeket észre sem vették, csak azok tapasztalták (vagy csak bebeszélték maguknak), akik a hibátlanban is a hibát keresik...
-
hunaqua
addikt
válasz
agressor12 #2143 üzenetére
"Pedig ez már nem egy 25-30k-s telefon ,mint azok voltak"
Miből gondolod,hogy a szolgáltatók árazásán kívül, nagy differencia lenne mondjuk a Skate akkori beszer. árához képest.Ez egy "tömegtermék" ami azért fejlődik folyamatosan.
...a piac be fogja árazni,vagy drágább lesz,vagy ha nem fogy "rendesen" akkor olcsóbb.
-
rizso
addikt
válasz
agressor12 #437 üzenetére
Persze, én sem "rohanok a webshopba" megrendelni, várok még pár tapasztalatra/tesztre, és ha valami miatt mégsem tetszene, akkor inkább rászánok még valamennyi pénzt, és veszek mást. De egy valami tény: 47 691 Ft-ért (ennyibe fájna nekem) számomra megérné (persze ha nincs vele különösebb gond), másik hasonló kaliberű telefon ennyiért biztos nincs (Arc S is 61 191 Ft lenne). Na jó, Alcatel 995 lenne 43 866 Ft-ért, de annál valószínűleg jobb a GXI.
1-2 héten belül csak lesznek felhasználói tapasztalatok, addig várok (Xperia P meg SGSII jó 30-40k-val drágább, és nem szívesen adnék ki ennyi pénzt, ha egyszer a GXI is teljesíti 47k-ért azt, amire használnám)
-
rizso
addikt
válasz
agressor12 #433 üzenetére
Az oké, hogy akkoriban a Skate volt a ZTE legjobb telefonja, de a GXI akkor is felsőbb kategóriában indul
-
agressor12
senior tag
válasz
agressor12 #430 üzenetére
Jah mármint webshopban 10% kedvezménynel ,amugy 62k.
Egy bizonytalan új procival... -
rizso
addikt
válasz
Skate és GXI azért nem egy kategória...
-
Gedeon31
addikt
válasz
Számomra ez úgy néz ki felejtős.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
agressor12 #414 üzenetére
El kell felejteni. Se GPS, se root, se CWM, gapps, se semmi nincs.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
agressor12 #409 üzenetére
DHL hozta(az ugye plussz, szóval nincs az árban), viszont egyelőre se gapps se root jog se semmi.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #400 üzenetére
Nem mi találjuk ki azt, amit mondunk.
-
dReFiX
senior tag
válasz
agressor12 #297 üzenetére
Hétfőn és csütörtökön van frissítés.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #256 üzenetére
Így van, én csak azokat az infókat közlöm, amit nekem is mondanak, természetesen nem célom senkit megvezetni.
-
maggi1886076
addikt
válasz
agressor12 #223 üzenetére
akkor egy fél órán belül lennie kell vminek, ha így van
-
maggi1886076
addikt
válasz
agressor12 #221 üzenetére
és szted 9kor frissítenek?az online árlista sztem mindig 00:01 perctől él.vagyis ezt én gondolom így
-
Garry84
tag
válasz
agressor12 #149 üzenetére
Még csak a hétfői van fent, hátha. Napok óta tűkön ülök... :-)
-
tom956ster
aktív tag
válasz
agressor12 #82 üzenetére
Köszi a választ, a T-nél láttam a hamarosan jövők között, pont azért kérdeztem, hogy vajon mikor?
-
sch_a
addikt
válasz
agressor12 #79 üzenetére
Bár eddig is szinte biztos volt, a Tmobile Facebookon ismét megerősítette hogy az inteles jön. Most már nagyon kíváncsi vagyok az árára.
-
sch_a
addikt
válasz
agressor12 #74 üzenetére
Adná az ég hogy a tegra2-est árulják
-
dsr
senior tag
válasz
agressor12 #39 üzenetére
Azt már régen megerősítették, hogy a Magyarországra szánt példányt 1gb rammal fogják gyártani és ezt a mobil arénán is az írásos tesztben is feltüntették, a videós tesztben egy török modell volt é az őt forgalomba hozó szolgáltató 512mb-vel kérte valószínüleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest