- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
így "sok" év után vicces visszanézni a róla készült mobilaréna tv adást, nameg nem kicsit nosztalgikus.
atyaég, nem is emlékeztem hogy ennek ekkora orbitális kávája voltmeg mai szemmel milyen fura hogy az oldalán volt az usb. viszont a touchpal-t azóta is használom már a sokadik készülékemen.
nameg mennyire pofátlanul semmi supportja nem volt, ennek köszönhetően azóta eszembe sem jutna hogy valaha még egyszer zte modellt vásároljak -
JoeCockBill
senior tag
eléggé úgy tűnik hogy megdöglött az érintőpanelem jobb széle
kérdésem erre vonatkozóan hogy maximum mennyi ideig várakoztathat a T amíg megjön az új készülék? van erre valami szabály? csak mert egyszer már visszavittem januárban hangszóró recsegés miatt (csak 30%os hangerő alatt használható), mondták hogy ha megjön hívnak. eltelt 3 hónap majd hívtak hogy látják itt hogy meg lett rendelve de nem jött meg úgyhogy megrendelik megint, oké? mondtam hogy oké, persze azóta se hívtak. igazából szartam rá mert nemigazán telefonálok, de ezzel a hibával már nem szívesen élnék együtt fél évig. van lehetőség lecserélni más típusra? ha igen akkor mennyi idő után és létezik e valami amire érdemes lenne? -
JoeCockBill
senior tag
válasz
tonyqa23 #12992 üzenetére
na akkor átfogalmazom irónia mentesre hátha úgy nem kell előre ülnöm
szóval: nyugi, az enyém is kb így merül, szóval szerintem a tiédnél sem nyúlt mellé Ching Chung az összeszerelő szalagnál és rakott bele véletlenül kisebb akksit, mivel az enyém is kb ennyit megy. bakker, most sem jött össze
szóóval így vonnám le azt a következtetést hogy a telefont készenléti ideje nagyban ( naagyon nagyban ) függ a felhasználói szokásoktól és a készülékre telepített alkalmazások számától. innentől fogva felesleges fórumon megversenyeztetni. de persze nekem is csak véleményem van, nem igazságom -
JoeCockBill
senior tag
hűha, ez normális dolog? hiába ürítem pár nap alatt telehízza az sd-t
-
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
#40993792 #12736 üzenetére
hmm, ez jó ötlet, köszi
akkor asszem megvan a hétvégi program
addig még reménykedem hátha valakinek a gyári rom van fent rootolva éés fent van még neki a touchpal éés van olyan kedves hogy kimenti nekem, bár így visszaolvasva a tényezőket kicsi a valószínűsége, főleg annak tudatában hogy milyen mértékű közutálatnak örvend szegény tapipali, de ki tudja
(amennyiben ez motivációs erőt jelent: nagyon szeretném érte az illetőt, persze egészséges heteroszexuális keretek közt
)
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv mindenki. Szomorúan tapasztaltam hogy a Touchpal-ból törölték a magyar nyelvet. Gondoltam sebaj váltok Swype-ra, abban is lehet húzkodva írni az ujjam felemelése nélkül. Így is tettem, használom is 1-2 hete, de ha még egy napig kell használnom megölök valakit
Ez segghülye a Touchpalhoz képest, az szinte mindig kitalálta mit akartam írni ez meg szinte soha. Betűnként pötyögésre biztos vannak jobb keyboardok de úgy megszoktam már a húzkodást hogy nem vagyok hajlandó visszaszokni a pötyögésre. Nem lehet valahogy visszamókolni a magyar nyelvet bele? Vagy ha visszatenném a gyári romot visszakerülne? Nem emlékszem hogy alapból telepítve volt e a magyar nyelv vagy úgy kellett letölteni (ezt a megoldást nagyon nem szeretném csak a végső esetben, ugyanis nagyon meg vagyok elégedve a Next v2-vel)
-
JoeCockBill
senior tag
Sziasztok
Kb. 2 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy Grand X IN készüléknek. Nagyjából meg is vagyok vele elégedve, de ami egy kis bosszúságra ad okot az a vibramotor gyengesége, és mivel hangos gépek között dolgozom csak rá hivatkozhattam. Legalábbis addig amíg rá nem akadtam a Flash Notification nevű appra, ami arra hivatott hogy az előre beállított alkalmazások értesítésekor megvillogtassa a led villanót. Működéséhez engedélyezni kell a Kisegítő lehetőségeknél a Flash Notification-t. Tökéletesen működik, örültem is neki, egészen addig amíg azt nem tapasztaltam hogy azóta a gReader hírolvasó felolvassa a híreket. (Meg bármely más olvasó is, kipróbáltam párat) A TalkBack természetesen nincs engedélyezve, sőt mérgemben le is töröltem, de ugyan úgy felolvas. Elég bosszantó. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest