- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agressor12
senior tag
Kicsit off,de gondoltam leírom,unokaöcsémnek ZTE Skate telefonja volt ,tönkrement a hangszoró,elvitték gariztatni,Skate teló ugye már nem volt készleten T.-nél,így kapott egy Grand X-et helyette!
A két telefon ugye nincs egyárban... -
agressor12
senior tag
Play azt irja kompatibilis a telefonnal ,de ez a lockscreen se megy,kezd kicsit unalmas lenni az intel proci.... " a csomagfájl érvénytelen"
-
agressor12
senior tag
Forest HD megy valakinek?
Lehet intel procival nem kompatibilis? -
agressor12
senior tag
válasz
counterbill #14610 üzenetére
A gyári mentés az nem opció ,nem fogok mindig rendszermentést csinálni,amit csak arra a rendszerre lehet visszaállítani,ez a program jó volt mert 1-2 naponta mentette a dolgokat gmail accra.
-
agressor12
senior tag
Használja valaki az SMS BACKUP+ alkalmazást,régen működött ,de most állandóan leáll.
Valakinek megy még? -
agressor12
senior tag
Gyári szoftver+root,frissítés közben meghal a robot
Ötlet?Lehet egy unroot segítene a problémán? -
agressor12
senior tag
Most jött le,pár perce,igaz a 35mb-ot vagy fél óráig szedte.
-
agressor12
senior tag
Letöltötte frissítés ,majd újraindítás,és elindul telepítés ,de hibával meghal... "a robot feldobta a talpát"
Ötlet?
-
agressor12
senior tag
Ha már "kínai" telefon,nagyon bejön ez a forma...
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni,a telon gyári rom van csak rootolva ett és egy progi átirta még a build.prop-ot. Megváltozott benne a modell ,és gondolom OTA frissités azért nem jön.Valaki be tudná másolni a gyári build.prop tartalmát?Hogy pontosan milyen modell van megadva? -
agressor12
senior tag
válasz
feelurself #13124 üzenetére
Kár,hogy itt nem lehet "Like"-ni
-
agressor12
senior tag
Nekem volt Blade-m,Skate-m,most a Grand X,de szerintem ez volt az utolsó ZTE amit megvettem,egy ~60e FT-os telefonhoz már nem ekkora supportot várna az ember.Ha nem is 1-2 hét alatt javítják a dolgot,mint a nagyobb cégeknél(bár a ZTE se kicsi...) de 4-5 hónap elteltével már bőven reagálniuk kellet volna a dolgokra.
Úgy érzem a ZTE afelé megy ,hogy a eddigi kevés ember bizalmát is eljátssza,aki esélyt adott a márkának.
Lehet ,hogy ár /érték arányban jó telefon,de ekkora hibákkal is...!? -
agressor12
senior tag
Kicsit drágább lett a telo....
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
2 kérdésem lenne,segítséget szívesen fogadom:1. Be lehet -e állítani valahogy ,hogy ha hosszú sms-t irsz 2 sms után ne alakítsa át MMS-é?
2. Ha facebook-on üzenetet kapok miért nem dobja ki értesítésként a telefon?Meghívás és egyéb facebook-os értesítést kitesz,de az üzenetet nem... -
agressor12
senior tag
Másnál is jelentkezik az a dolog,hogy ha facebookon kapok egy üzenetet ,az állapotsávban nem jelzi?
Az app-ban be van állítva az értesítés jelzés,eventkor jelez is egyből,de üzeneteknél semmi.... -
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #9649 üzenetére
A Blade-t még 1x ,de dobozostól vissza kellet azt adnom,és kaptam egy zsír ujjat,amit elöttem bontottak ki.
-
agressor12
senior tag
válasz
Keeperv85 #9641 üzenetére
Maga a csomagolást szerintem a ZTE végzi még a gyárban ,én a boltból el se vinném azt a telefont amit nem előttem bontanak ki,és vágják fel a matricát rajta.A webshopos rendelésbe nem bízok.Nem véletlenül olcsobb ,de amúgy hivatalosan tuti nem adhatják el,és a fogyasztóvédelem is ezt mondaná..
-
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #9626 üzenetére
Örülök,hogy örülsz....
Mi lenne ha a sok sírás helyett visszavinnétek a telefont,és kész. ZTE is hamarabb lépne ha több telefont kapna vissza... -
agressor12
senior tag
Ma megérkezett OTG kábel,bill. egér működik ,de pendrive-ot nem bitam működésre bírni,több darabot se ,nem látom sehol ,hogy csatlakoztatva lenne,file managerbe se.
Valami ötlet?
OGT helper nevű progit amit irtak itt már többen nem tettem fel,mert nem rootolt a telo. -
agressor12
senior tag
NFC nincs benne,ha lenne ,akkor lenne a beállításokban menüpontja.
-
agressor12
senior tag
Nekem is van egy tökéletes készülékem,nem fagyott még soha,de az a gond bejönnek ide az emberek és csak a sírást látják...
Születnek itt a legendák,azt "olvastam,azt "mondták" ez és az a baja,mert csak egy "Kínai".Aki még nem látott okostelefont ,ne vegyen ZTE-t, aki még nem látott androidot ne vegyen ZTE-t.
És megfog szünni a problémák 50% ,mert tuti ,hogy user error.... -
agressor12
senior tag
A "Dolby Mobile surround sound" az IN-es változatból kimaradt?
-
agressor12
senior tag
NFS:Most Wanted-ot próbálta valaki?Nekem eléggé szaggat,lehet csak optimalizációs probléma,de így játszhatatlan.
-
agressor12
senior tag
Valakinek megvan ez az elő háttérkép?
Nem találom sehol.... -
agressor12
senior tag
Sziasztok
Eladtam ma a Skate telomat,meg is vettem a Grand X-et.
Lenne egy kis problémám,rádugóm a gépre ,felismeri (driver fenn van),látom az SD-t meg a belső memoriát is,de egy idő után lefagy a kapcsolat ,ha másolás van közben az is megfagy,és nagyon lassú. (Win6 64 bit és 8gb class 4-es memoriakártya.[link]http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=261&t=482&p=14038#p14038[/link]
Itt írnak hasoló problémát mások is,valakinek ,valami ötlet? -
agressor12
senior tag
Sziasztok
Az INGRESS megy az inteles proci miatt?
-
agressor12
senior tag
Kicsit fura,hogy a sok visszavitt Blade és Skate készülék után a ZTE még mindig nem tanult a dologból és eléggé szór a minőség.Pedig ez már nem egy 25-30k-s telefon ,mint azok voltak...
-
agressor12
senior tag
válasz
agressor12 #430 üzenetére
Jah mármint webshopban 10% kedvezménynel ,amugy 62k.
Egy bizonytalan új procival... -
agressor12
senior tag
válasz
Sir Riccio #411 üzenetére
Hogy jött ki cakkumpakk árban?
-
agressor12
senior tag
válasz
Sir Riccio #408 üzenetére
Ha jol látom ez 99 dollár volt?Meglepően olcsó,még Kínai cikkhez képest is.
Posta benne volt az árban? -
agressor12
senior tag
válasz
maggi1886076 #319 üzenetére
Lassan én is azon az állásponton vagyok,hogy veszek valami mást,mert nagyon sokáig huzzák,bezzek a ***** alma megint kintvan a kezdőoldalon,azt az első naptól kezdve tudták árulni...
-
agressor12
senior tag
Hihetetlen ez a T.....
-
agressor12
senior tag
Szerda van,9 elmult,és megint semmi....
-
agressor12
senior tag
válasz
maggi1886076 #222 üzenetére
Szerintem meg csak később,biztos nem éjfélkor,de apontbani 9-ben nem vagyok biztos
-
agressor12
senior tag
válasz
maggi1886076 #220 üzenetére
9-kor nyitnak a boltok...
-
agressor12
senior tag
Tré nem iparkodik,hogy piacra dobja
-
agressor12
senior tag
válasz
tom956ster #81 üzenetére
Hamarosan kapható telefonok között már bent van T-nél max 1-2 hét,árára én is kiváncsi leszek,facebook-on megerősítették,hogy intel jön ,és tegrásat nem is fognak forgalmazni.
-
agressor12
senior tag
válasz
airmax_2.0 #78 üzenetére
A T. megint nagyon óvatos volt a specifikációk kiirásával.
Olyan nincs ,hogy "elirás"mert az a vevő megtévesztése....
Például a RAM mennyiségét se irták ki,tanulva a Blade mizéria kapcsán,mert ugye egyik hirben 512MB, áshol 1GB-ot lehetett olvasni.
A kamerával kapcsolatban még anynit ,hogy 2 hir volt.
1. 8MP 1080p video felvétel.
2. 5MP 720p video.Erre a T. kiirta,hogy 5MP és full HD video
Bár gondolom a felbontást nagyban befolyásolja melyik processzor van a teloban.
-
agressor12
senior tag
Össze visaz irkálnak dolgokat:
T-nél nem az "IN"-es változat van ahogy látom,nem 8MP csak 5 MP.
-
agressor12
senior tag
Tök jól néz ki az intel logo a hátoldalán,remélem T-mobile-on is lesz....
-
agressor12
senior tag
Senkinek nem tünik fel,hogy az inteles verzió és a tegrás között igen nagy különbség lesz?
Mobilarénás video teszt:
720p video felvétel
512mb ramInteles verzió(cikk szerint):
1080p video
1gb ram -
agressor12
senior tag
Most a sima Grand X lesz a tegra2-es,és a ZTE Grand X IN lesz az inteles verzió ,amit a T-mobile fog árulni?
1.Lesz itthon tegrás verzió is belőle? Ha igen, nagy dilemma,hogy melyiket válassza az ember?1080p videót irank,a mobilarénás tesztben csak 720p,volt és csak 512mb ram.
Most akkor melyik igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest