- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennedek
tag
Bevittem a telefonomat a T-be hogy problémák vannak vele, szeretném a garanciát érvényesíteni. Felsoroltam mi baja van, odaadtam a garis papírt stb. Beküldték szervizre, 3 hetet mondtak rá. Mit ülnek rajta ennyit, egyáltalán szokás ezt a telefont szervizbe küldeni? Pozitívum hogy rendes volt a csajszi és kaptam egy SGS 2-őt cseretelefonnak. Valahol örülnék neki ha kapnék egy hasonló árkategóriás, de jobb telefont. De ha a hibáit nem számítjuk a GXI-nek akkor szerintem ilyen nem létezik. Nagyon a szívemhez nőtt és sajnos nem igazán találkoztam még olyan telefonnal ami eddig jobban tetszene. Mindenesetre mire lehet ilyenkor számítani ha "szervízbe küldik"?
-
Bennedek
tag
Nekem egyébként még olyan problémám is van mostanában vele hogy állandóan megszakadnak a hívásaim.(azon kívül hogy merül és kikapcsolgat) Valamikor pár másodperc után! Szerintetek visszavigyem? Egyébként meddig van rá garancia? Enyém még nincs fél éves!
Valamit még hozzátennék ehhez a merülés dologhoz, nekem már többször jelentkezett hogy 1 nap alatt(semmi nem volt bekpacsolva) taccsra vágta magát használat nélkül. 1 óra alatt állásában 100-ról 80-ra merült meg ilyeneket csinált. De ezt már csinálja 1-2 hónapja. Van pár hét hogy jó, néha meg megint gyorsan merül. Tegnap például megint merült, ma pár óra után 97%-on van...
-
Bennedek
tag
Eddig közel hibátlan telómmal nekem is hasonló problémák vannak mostanában. Nagyon hamar lemerül és nekem is az Android OS vezeti az akkumulátor használatot, folyamatosan ébren tartja a mobilomat. Ezen kívül nekem mostanában sem az uTorrent sem a BitTorrent nem működik normálisan.(ránézésre ugyanaz a kettő de a BitTorrent még is jobban működik). Mindkettő hasonló dolgokat csinál, valamiért nem indulnak el a torrentek(queued) csak akkor ha rábökök hogy mobilneten is tölthessen(pedig mindig wifi-n vagyok csak). De van olyan is hogy véletlenszerűen kifagy, lepauseli magát vagy újrakezdi ellenőrizni a torrenteket. Az aTorrent még rosszabb mert az meg több órán át ellenőriz mindent.
Mostanában ki is kapcsolgatja magát néha a telefonom, érdemes ezért visszavinni? Cserélik egyáltalán ezért?(ott biztos nem fog pont akkor kikapcsolni) A merülés valószínűleg szoftveres szóval azért nem akarnám visszavinni, bár volt egyszer olyan hogy 1-2 óra alatt használat nélkül 100%-ról 0-ra merült.
-
Bennedek
tag
Üdv!
Lenne egy nagy kérésem. Nem tudom letölteni a Next v2 romot, valaki feltöltené nekem valami más tárhelyre? 80%-körül mindig megáll a letöltés, pedig jó netem van. Köszi!
-
Bennedek
tag
válasz
junkpod #11300 üzenetére
Ezt akartam pont írni! Egyébként meg én ezt a minőséget se várom el egy telefontól, egy jó fényképezőgép 100ezernél kezdődik, azt akarod hogy hasonlót hozzon egy 40ezres telefon?! Simán olvasható, többszöri próbálkozással tökéletes kép is készíthető. Azt meg hogy sötétbe rossz képeket csinál hát ugyan már. Sötétbe minden gép rossz képet csinál. Nem a semmiért van több kilowatt világítás a stúdiókban.
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #11277 üzenetére
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #11277 üzenetére
-
Bennedek
tag
Még egyszer felteszem a kérdést. MHL-t próbálta már vki?
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #10834 üzenetére
Wifi nekem túl lassú a másoláshoz, kivenni a kártyát nem fogom folyamatosan(mindig nem szedem le a hátlapot) úgyhogy marad az USB. USB-n keresztül eddig bármilyen programmal próbáltam, néha engedi néha nem. A filmeket feltudom másolni de a sok könyvtáras dolgokat pl. játékokat nem(csak darabokba) :/ Valaki találkozott már hasonló problémával?(gyári rom B04)
Más: valaki próbálta már az MHL-t? Működik? Érdemes venni átalakítót? Minden HDMI-s tévével működik?
-
Bennedek
tag
Valaki tud megoldást arra a problémára hogy könyvtárak másolása közben miért fagy ki az explorer és a TCM is? Fájlokkal nincs semmi gondom, de amikor olyan könyvtárat akarok másolni amibe sok fájl van szinte azonnal kifagy.
-
Bennedek
tag
-
Bennedek
tag
Visszaolvastam pár ezer hozzászólást de nem igazán találtam válasz a kérdéseimre. Nekem olyan problémák amiket írtok nem voltak(a képernyő helyenkénti érzéketlenségét kivéve). Olyan problémám viszont volt hogy ha Windows 7-alól próbálok másolni egy fájlt az SD-re(nagyobb fájlt, vagy egy mappát sok fájlal) akkor a gépem hibaüzenetet dob vissza(eszköz nem elérhető) a mobilom pedig egyszerűen kifagy és újraindul.(nem tetszik nekem ez az MTP)
Másik problémám hogy szilikon tokot keresek a mobilomra, de én csak az "S-Line" típusból találtam ami nekem nem igazán bejövős. Tudtok adni esetleg tanácsokat hogy honnan és mit érdemes rá venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest