Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
November 1-én vettem, Még soha az életben nem bírt ki 24 órát.
Reggel 6-kor bekapcs, 1-2 hívás, max 1 óra net, viszont délután 5 után valamelyik gyerek játszik rajta,vagy én wifizek.Este 11-kor kikapcs ha még bírja és nem merült le.
Átlagban kikapcsoláskor 20%-on áll, így megy a töltőre.
Viszont amióta letöröltem a Gsam battery -Clean master- notification toggle kombót nem is merül annyira!
Ezekkel amig fent voltak bekapcsolás után 20 percel már 95%-on állt.
A Greenify is lassan megy a kukába mert érdemleges változást nem hozott.Pont a rendszer alkalmazásokat nem fagyasztja. -
válasz
89BDave89
üzenetére
Pár napja raktam fel a b06-os frissítést, előtte is, és most utána is ilyen hamar lemerül, arról már nem is beszélek hogy a kábellel a gépre kötve a gép nem látja a telefont. Azt az air droiddal orvosoltam, így wifin keresztül küldöm rá a cuccokat, de ez a gyors akksi lemerülés kicsit zavar.
Volt hogy fullra feltöltöttem, nem csináltam vele semmit, 2 nap alatt lemerült, még csak a képernyőzárat sem oldottam fel

-
89BDave89
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Eléggé az elején vettem, de már már az 1. frissítés rajta volt alapból (B04 vagy B02?) a lényeg, az akksi az teljesen jó, néha nekem is lemerül 1 nap alatt, vagy gyorsan, olyankor tuti hogy valami idióta program telepítettem, vagy valami beragadt.
De átlag 2 napig bírja. Van hogy 4 napig is, olyankor tényleg csak telefonnak van használva. -
Tigryss76
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
December 1-ikei. 1,5 nap. Néhány perc telefon, 1,5 óra zene, 30 perc net.
-
-
Logeeen
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mi is november környékén vettük.
Egész nap wifi-n lógva, kibír 2 napot... Ebben van telefon, meg játék is kicsi.. -
Sziasztok hadd kérdezzem már meg azokat akik elsőként vették meg a telefont (velem együtt) már nem is tudom mikor volt okt/nov (nem emlékszem pontosan) hogy meddig bírja az akksi, mert nem ha nem használom valami sokat akkor is max 1 nap, de még annyi se. Hogy másnál milyen akkuidőt produkál a telefon?
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Feladatát ellátja...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Torento
üzenetére
Sejtettem valahol. Így jár, aki nem olvassa el a leírást látod! Ha megtetted volna, akkor láttad volna ezt is:
MD5: e86b10bb7f441a41cb0904c92a040dfe
Tehát mi a baj? Korai CWM + friss rom >> Status 7 hiba... Megoldás: FRISS CWM!
Most csak egy esélyed van, de nem tudom/nem hiszem hogy megy, mert azt csak Windows alatt tudnám javítani, ami nincs. Recovery alól csatolod az SD-t (mounts and storage >> mount USB storage)
..vagy szerzel egy kártyaolvasót. Opcionális megoldás: valaki készít neked a system-ről egy dump-ot és fastboot alól flashelheted. Az elkészítéssel nekem nincs gondom, de feltölteni nem tudom...
-
Torento
tag
ha gondolod meghagyhatjuk ezt holnapra bocs h feltertottalak

-
Torento
tag
CWM v6.0.2.7
MD5 Leellenőriztem ráadásul úgy h felmásoltam az sd-re a romot és onnan töltettem be a progival szal ha csak nem néztem be akkor az jó.
A gyári usb kábelem végén törött a burkolat (pont most vált le egy darab) de amikor a rom másolásakor rádugtam semmi gond nem volt vele...Aksit is vettem már ki...Az sd-t még nem....
Azóta cwm alól próbáltam már egy motorola kábelle is csatlakozni de sikertelen.
Ez a status 7 ismert hiba akkor úgy látom.... előbb tettem fel új drivert is azt ami az android fans-on vanJah sajnos nincs kártyaolvasó
-
Torento
tag
-
Torento
tag
Nos gondok támadtak (eddig még ilyen nem volt)
Nem akarja telepíteni a next v3-at.... error és abortál.. (md5-el leellenőriztem) már csináltam úgy is h formáztam:cache,data,system,sd card és utána install de nem akarja.... Az SD kari nem üres mongyuk...de már telepítettem így romot. Valaki ötlet? -
Torento
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre és látom h kész van a b06-os custom változata.
Van pár játékom aminél nem szeretném h elvesszen a mentés.Hogyan kellene csinálnom h megmaradjon?
bocsesz
-
Keeperv85
nagyúr
Valaki nézett már 1080p-s videót a B06/Next_v3 verzión? Nem tudom kipróbálni, nincs kéznél alapanyag...

-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Üdv!
Nekem ugyanez volt. Az Android Rendszer volt a listavezető ébresztgető Gsam Battery Monitorban. Kb olyan eltérések voltak,h 2000 ébresztéssel vezetett, míg a második helyen pl a google szolgáltatások vagy a facebook 150-nél járt. Minél több ilyen ébresztgetős app van a telón, annál inkább megugrik az Android Rendszer a listában. Nálam ekkor ilyenek voltak fent, h Google+, Imo messenger, Facebook, Térkép, Youtube,Appsales,Rise Fm,Handcent SMS, valami képkeret widget, Shazam widget....ezek eszik rendesen... -
Canonfan
senior tag
válasz
keep2000
üzenetére
Ez engem is érint, bár nekem még a B04 van rajta, de mostanában kb felére csökkent az aksiidőm ugyanolyan használat mellett,
és nagyon zavaró, régen kibírt 3.5-4 napot is, most meg kb 2 nap... 
GSam-al mérem én is, + a gyári aksigrafikon, de nem tudok rájönni mi eszi az aksit, mert az Android Kernel a legnagyobb fogyasztó kb 60-70%-al, a többi app alig pár százalék...

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van még más app amivel meg lehet nézni mi használja a kernelt annyit, illetve hogy a gyári B04-es romban melyek azok a gyári appok amiket érdemes törölni, és ti hogy szabadultatok meg tőlük?
Bármilyen infót előre is köszi!

-
formengil
tag
válasz
tonyqa23
üzenetére
Nekem múltkor egy éjszaka alatt kb 60%-ról 0-ra merítette a Pou és valami Média szerver. Nem tudom mit művelt az a kettő, de azóta minden éjjel úgy teszem le a telefont, hogy feladatkezelővel egyenként kilövögetem azokat a felhasználói alkalmazásokat amiket nem akarom hogy fussanak. Azóta egy éjszaka alatt kb 3-4%-ot merül a teló.
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Némi kárpótlásul a Veletech kiállításon elszenvedett hiányunkért szerveztünk Nektek egy rendhagyó ZTE készülék bemutatót, a május 30.-án, az Akvárium Klubban 18 órakor kezdődő Telenor Okostelefon Akadémia keretében. Megmutatjuk nem rég bejelentett Okostelefon újdonságainkat, megoszthatjátok velünk tapasztalataitokat, továbbá igyekszünk válaszolni minden kérdésre - természetesen csak a ZTE készülékekkel kapcsolatban :-)
Az Akvárium Klub címe: Budapest, V. kerület, Erzsébet tér
Regisztrálni az zte-event@mailbox.hu e-mail címen tudtok, a részvétel ingyenes. A tárgy mezőbe kérlek írjátok bele: ZTE Showroom. A regisztrálók között különböző, ZTE-s ajándékokat sorsolunk ki. Akik pedig megírják azt is, hogy miért választották, szeretik a ZTE márkát / készülékeinket, kisorsolásra kerül egy kártyafüggetlen ZTE okostelefon is.
Várunk Benneteket!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
keep2000
üzenetére
Viber, Google+, GPS Status & Toolbox, Handcent SMS, IMO Messenger, nekem ezek nyúzták mint az állat. Meg ha valaminek a widgete beragad. Nekem a Shazam widgete okozott még merülést. Amíg GSam Battery Monitor-ban a felébresztések számát a Google Szolgáltatások vezeti az Android Rendszer előtt, addig nincs merülési probléma én úgy vettem észre. Ha az Android Rendszer kerül a lista élére és minél inkább vezeti a listát a felébresztések számában, annál inkább merül a teló.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Tud valaki olyan autós tartót - olcsót - ajánlani, amelynél a töltő is be lehet dugva, plusz a kamerát tudom használni. Autós kameraként funkcionálna a készülék menet közben. Lehetőleg itthoni beszerzésű lehetőség érdekel.
Köszönöm!MOD: természetesen szélvédőre.
-
Robbertho
aktív tag
-
Mate
nagyúr
Mi lehet az oka annak, hogy naponta kb. 7-8 alkalommal felvillan a kijelző? Hozzá se nyúlok, felvillan, majd elsötétül. Lehet gyakrabban is csinálja, csak nem mindig figyelem.
-
gzbotii
nagyúr
Asphalt 6/7 valaki probalta, megy a keszuleken?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek minden illetékest, fáradjon át a fülhallgatós topikba. Köszönöm!
-
gole69
csendes tag
Oké!

Csak még egy kérdés, és tényleg nem akadékoskodom többet!
Mi a különbség két fájl közt, a zip kb 270M az OTA kb 30 ?És köszönöm a tanácsokat és a türelmeteket!
-
gole69
csendes tag
És esetleg ha valamiért mégsem úgy működik a telóm mint frissítés előtt,van rá lehetőség vissza rakni a B04-et?
-
gole69
csendes tag
A biztonsági mentés megvolt.
Remélem nem fog közbejönni semmi,mert egyébként eddig jól működik a a telóm!
Fosok tőle mint egy szűz lány
-
gole69
csendes tag
Sziasztok!
Ha B04-ről B06-ra frissítek,OTA-n ,akkor a beállításaim,alkalmazásaim és egyéb személyes dolgaim törlődni fognak, vagy nem változik semmi? -
boxos23
aktív tag
Semmi hír az beígért új frissítésről??
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Doky is linkelt nekünk egyet: [link]
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Persze:
-
Van a telefonhoz olyan frissítés amit rámásolok a memóriakártyára és onnan telepítek? hátha egy frissítés is orvosolja a problémát.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem lehetséges. Recoveryt csak recovery alól (gyári alól kompletten rommal, CWM alól akármelyiket), vagy pc-ről lehet telepíteni.
-
Air droiddal látok mindent, a recovery-t úgy sem lehet felrakni? Annak mindenáron kábel kell?
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Köszönöm a válaszodat!

Jelenleg most a DW Contacts free-t tesztelem eddig nem tűnik rossznak, és eddig erre sem jelzett a Avast, úgyhogy most ezt próbálgatom pár napig aztán ha nem jön be (eddig viszont jobban tetszik mint a GO Contacts EX) akkor visszarakom a Touchpalt és ha riaszt akkor jelentem és meglátjuk...
-
xSide
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Akksi ki/be?
Mikor csatlakoztatod, utána menj a Beállitások/Fejlesztői lehetőségek és nézd meg a CDROM meghajtó pipálható-e (Driver telepíthető innen, ami a telón van).
Driver rendben egyébként?
A telefon usb csatlakozóhelyébe is belefújhatnál
Kikapcsolt állapotban is rádughatnád a hangerő FEL + bekapcs kombót kipróbálva.
Ennyi tippem lenne. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem tudod. A GXI-re nem telepíthető SD-ról a recovery. Semmi módon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem garanciás már? Hardveres baj is lehet...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Mindent kipróbáltam már, másik kábelt, másik számítógépet, számítógépenként 4 usb-t, mindent de semmi.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Csatlakozót, kábelt próbáltál másikat?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Üdv!
Mondj egy felhasználó nevet, vagy egy mail címet, amivel regeltél légy szíves! Köszi!
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Semmilyen
Keeperv85 megjött már közben a mail

Csak sok mindenre nem megyek vele, mivel a recoveryt nem tudom feltelepíteni mert a gép nem látja a telefont, kártyaolvasó van, mert hoztam közben egy laptopot.
Az sd kártyára ha felteszem a recoveryt onnan nem tudom telepíteni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Semmilyen PC nem látja?
-
TBG
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Csaxólok, hogy a sgs3 sem megy alapból mass storage módban. Ez nem a ZTE hibája. 4es droid....
-
válasz
ggeleven
üzenetére
Hoppá!
Az Opera rájött (segített a kb egy hét alatt beesett ~10000 egy csillagos értékelés), hogy a legutóbbi frissítés mennyire nem volt nyerő, úgyhogy Classic néven elérhetővé tette az előző verziót!

Bízzunk benne, hogy valamennyire frissítést ez is kap majd a jövőben!

xSide
Ez most már biztos forrás telepítheted!
-
válasz
formengil
üzenetére
Köszönöm a választ

Igaz hogy a forumon regisztrálni kell mert addig nem tudok letölteni, amit meg is tettem de nem jön értesítő email. Na mind egy várok és várok.
A leírtak alapján megpróbáltam a telefont a géppel felismertetni, egyszerűen nem hajlandó látni.
A másik hogy a telefont már nem tudom 72%-nal jobban feltölteni.
Szóval megcsinálom rajta valahogy egy a ROM felrakást és eladom a telefont, mert számomra ez szánalmasan nevetséges hogy egy olyan funkció ami már 8 évvel ezelőtt alap volt ( hogy rádugom a gépre és látja a telefont mint pendrive-ot) azért most itt meg kell szenvednem. Szóval volt bő fél évig ZTE telefonom, köszönöm elég is volt.
Szerk: hogy rakjam fel a recoveryt ha azt úgy kell hogy a géppel össze van kötve a telefon? Ha egyszerűen a telefont nem látja a gép

-
Gabor777
aktív tag
Esetleg Airdroid. Én is azzal rkatam rá b06-ot a kártyámra.
-
formengil
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Next V3 itt le van írva minden.
Van kártyaolvasód? Mert az lenne a legegyszerűbb szerintem.

-
Sziasztok olyan problémám lenne hogy a telefont egyik napról a másikra nem látja a windows, ergo nem tudok rá másolni semmit, meg a telefonról sem a gépre.
Tennék fel rá másik romot (vagy mit) hátha az orvosolja a gondot, dobna valaki egy szájbarágós linket erról a rom felrakásról, mert látok én itt ilyen meg olyan frissítéseket meg kb 100 féle dolgot leírva, de elveszek a rengetegben.
Az külön egy másik probléma hogy ha nem látja a win a telefon akkor a romhoz való cuccokat hogy a fenébe másolom rá a kártyára, na mind egy majd megoldom valahogy.
A másik gondom hogy a telefon az utóbbi 1 hétben kb fele annyi üzemidőt sem bír mint eddig, na mind egy érdekes dolgok ezek.
Minden esetre a kérdésemhez tartozó linket megköszönném!
-
kelekyle
őstag
válasz
feelurself
üzenetére
Mindenben jobb... egyedül annyi, hogy nem bővíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

neten fogja tárolni?.... vagy merre?

és nagyon zavaró, régen kibírt 3.5-4 napot is, most meg kb 2 nap... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)