Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
kelekyle
üzenetére
Azonban ez nem úgy működik itt, hogy ami rá van írva a töltőre, azt rá is erőszakolja a telefon az akksira

A telefonban a akkumulátor töltő elektronika még átalakítja az 5V-ot töltöttségi szintnek megfelelően 3-4V környékére, és az áramot is szabályozza töltési ciklus szerint.
Az, hogy mennyi fér ki a csövön max. csak meghosszabbíthatja a töltést, ha kevés, viszont egy bizonyos határ felett már nem fog többet (ampereket) rákapcsolni az akksira, mert megölné vele.
-
gonorrea
senior tag
Na gyorsan mentem egy kört itthon! Kicsit először üldögéltem a kocsiban, végig kint volt a töltés ikon, majd bekapcsoltam a nem hivatalos navit, akkor is kinn volt a töltésjel, de nem ment feljebb a %, gondolom azért mivel maxon volt a fényerő és végig be volt kapcsolva a képernyő! Akkor mégis csak Keeperv gondolata lesz a jó
mint legtöbbször -
airwawes
tag
válasz
heidricha
üzenetére
Ez nekem is előjött párszor, akkor volt ilyesztő mikor fullra lemerült és nem töltött semmit se. Ilyenkor lehúzom a töltőt általában, és 10-15 percet várok, utána jó. Szerintem valami az aksival van, mert próbáltam úgy is, hogy az aksimat egy másik telefonba áttettem, és ott sem akart tölteni. Aztán vissza a sajátomba, és töltött. Érdekes dolog ez.

-
heidricha
őstag
Most először autóztam melegben, de először a Nv3-mal is. Ha aktív a navi, egy idő után lekapcsolja a töltést. A melegedés miatt lehet? Nyilván jó ötlet, éppen csak annyi vele a gond, hogy autós navi töltés nélkül nem létezik, csak nagyon rövid távon.
Vagy egyedi a jelenség, mindenki másnak másképp viselkedik? -
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Aktív wifi kapcsolat nélkül de bekapcsolt wifivel is fagyott nekem jó párszor.
Amúgy észre vettétek, hogy nextV3ban (és B06ban??) a TALK képes hang és videó csevegésre ?
-
sil3ntbeatz
tag
Nekem ma olyat produkált, hogy hívott valaki, felvettem, beszéltünk, leraktam és a status baron meg jelzett egy nm fogadott hívást ugyanettől a személytől
Nem volt lenémítva, nincs kikapcsolva a rezgés és a telefon egésznap a zsebembe volt, szóval érdekes
Amúgy nekem megszűnt B06 alatt a lockscreen fagyásom bár nekem eleve ritka volt -
GvFh
csendes tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!
Nekem is van elméletem a dologról... Én voltam a második a fórumon, aki megcsinálta a papírdarabkás kitámasztást (még januárban). Előtte nekem is naponta 4-5-ször kikapcsolt, többször bekapcsolás közben, meg PIN kód kéréskor. Kitámasztás után egy hónapig semmi probléma, majd kétszer kikapcsolt. Ekkor papírt cseréltem. Azóta (ca. 3 hónap) semmi gáz... Mostanában az uptime rekordra gyúrok. Most épp 820 óra...

Sztem valami nyák hiba lehet, vagy minimális smd forrasztási, esetleg a nyák rétegek közötti átvezetés, amit a papír általi feszítés orvosol. Természetesen nem az akksi csatlakozók nem érintkeznek, hisz 2-3 mm-t nyom be rajtuk az akku, amikor berakjuk. Vagy ez a kis rugós érintkező túloldala mégsem érintkezik a papír nélkül ezen problémás daraboknál...
Screen lock fagyásra is van agymenésem. Itthon, és az irodában is csak mac adress szűrés van a routeren, titkosítás nincs. Sosem fagyott még. Két hete tanfolyamon voltam Bp országban, volt free wifi a tanfolyamszervezőnél, ki volt írva a tanteremben a jelszó. Néha unalmamban neteztem, nem kapcsoltam ki a wifi-t. És egyszer le is fagyott. Legalább 6-8 ssid-t láttam, akár a sok router is zavarhatja a GXiN-t... Akinek gyakran fagy, milyen titkosítást használ, illetve sok hálózat van-e a körzetében?
És egy harmadik, ami még felmerült nálam hibaként (más még nem jelezte). Telefonáláskor, ha bejön egy újabb hívás, hallom a hangot, hogy hívnak. Nem váltok át, majd visszahívom. Ha az illető megunja a kicsöngést, és leteszi, rendre el szokta dobni az aktuális hívást is. Akinek dobált már hívást, nem hívásvárakoztatáskor jött ez elő? (Ez még B.04, lusta voltam eddig upgrade-elni.)
-
89BDave89
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Pont ma jártam úgy hogy mérgemben ledobtam az ágyba és kikapcsolt. De amúgy amikor nagyon kikapcsolgatott (bekapcsolni se tudtam mert pin kódnál kikapcsolt) akkor meg se mozdítottam. Szóval nem tudom... szvsz ha nagyon nagy ütést kap, lehetséges hogy attól kapcsol ki, de tuti van valami geb@sz ami nem ezzel függ össze, nem az akksival, és állandó kikapcsolódást okoz egyes készülékeknél. Amúgy amikor nekem előjön ez a kikapcsolgatás, kiveszem az aksit, és megjavul 1 hónapra, aztán megint előjön, és kiveszem az akksit, vissza, és megjavul. Bevált módszer, még ezt is elnézem a telefonnak.
-
Mate
nagyúr
Nektek is megszűnt a lockscreen fagyás?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac
üzenetére
Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!
Ha nem kapcsol ki tőle, akkor itt valami más gebasz lesz...

-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
mateo91
üzenetére
Figyelj, még mielőtt visszavinnéd!
Próbáld ki, hogy az akkumulátor végéhez teszel egy félbehajtott papírdarabot, ami nagyjából 2 tized mm vastag. Tehát úgy a végéhez, hogy az akkumulátort hosszirányban nyomja a telefon teteje felé. Nekem ez megoldotta a kikapcsolgatást. Ezt csak azért mondom, mert ha most van egy jó készüléked, aminek van egy könnyen javítható hibája, ne vidd vissza, mert kaphatsz jóval rosszabbat.
-
mateo91
tag
oh kösz srácok

-
Cidan
tag
A B04 rom telepítéséhez feltétlen kell a 3e recovery?
-
szaszii
tag
Azzal mit lehet kezdeni, ha recseg a hátlap? Ez a 2. készülékem, de szerintem teljesen új dobozosat kaptam, bár nem én vettem át, de így gondolom, mert pl. a töltőn voltak azok a műanyag védőcuccok, amit beadtam, azon nem volt.
Nekem is papírral van most "kitámasztva", hogy ne recsegjen..
-
Xrx
csendes tag
Na nehogy már papírozzál! ez 95-ben még oké volt, de 2013-ban ne ez legyen már a megoldás
Vidd vissza és oldják meg. -
mateo91
tag
Üdv, olyan gondom van hogy az utóbbi 1.5 hétben tapasztaltam azt hogy napont kb 5x 6x kikapcsol a telefon főleg hívás közben vagy mikkor felmegyek mobilnetre de vanb hhogy random kikapcsol vissza kpacoslom 2 perc megint kikapcsol, ha kivezsem az akksit meg a simkártysát utána jó egy ideig ez mitől lehet ?? jelenleg gyári van fent mert b06ot mikor feltettem akkor kezdte el ezt csinálni visszatettem mindnet gyárira hátha jó lesz de semmi :/
-
Mate
nagyúr
Én most rendeltem ebayről 3-at 1000-ért. Ha megjött elmondom milyen

Most kaptam sms-t, hogy sikertelen

-
formengil
tag
El tudná nekem valaki mondani hogyan kell OTG kábelen keresztül csatlakoztatni pl egy pendrive-ot? Rádugom de nem történik semmi. Biztos kell még valami.
Előre is köszi!
-
boxos23
aktív tag
válasz
Gabor777
üzenetére
Voltam Romániában dolgozni és már gyári B06 van fent.A határon átérve szépen feltette a kérdést hogy milyen hálozatot választok. RO orange vagy ro cosmote ...stb és szépen muzsikált jó térerővel ott is itt is.
Ezt azért irtam le, mert mondjátok hogy valakinek van a B06-al térerő baja. -
Jano_023
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
Gabor777
aktív tag
Esetleg van valakinek eladó fóliája a telefonhoz?

-
heidricha
őstag
Belassult a rendszer, kilökdösött mindent - bár a Chrome volt az első, mégsem gondolom, hogy az volt a tettes, hónapok óta semmi gond nem volt vele. Aztán már a power gombra is olyan érzéketlen lett, hogy egyszercsak hosszabbat nyomtam mérgemben... hát nem újraindult! Most legalább jó. Utolsó 3 app ment a kukába, bár nem most láttam őket először...
És új telefonom van! Leszedtem a Nillkint meg a fóliát is. Elképesztő, mennyire más minden! :-)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
devpetx
üzenetére
Szia! >> Olvasnivaló.

-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Gondolom minden szervizes másképp csinálja.
Akinél először volt cserélve semmilyen adatot nem nézet. Elvette, vonalkódolvasó a kézbe, majd elment a raktárba, hozott egy másikat, vonalkódolvasó a kézbe és jöttem is ki. Az egész kb. 3 perc volt.
Ma durván 15 perc volt, mire mindent leellenőrzött stb. +amikor kimentünk a napra.
-
devpetx
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy mikrofonos fülhallgatót, kínai, szóval nem egy nagy szám. De nem működik rendesen a telefonnal.
Van ugye a mikrofonon egy gomb, amit megnyomva felveszi ha hívnak, na ez nem működik. Ha zenét hallgatok, akkor ahhoz, hogy tisztán hallhassam a zenét akkor nyomva kell tartani a gombot, különben a basszus eltűnik és lehalkul.
Androidhoz van, de nem megy a telóval.
Valami ötlet esetleg? Vagy teljesen reménytelen hogy használatra bírom? -
tonyqa23
senior tag
Nekem se frissül a play. Hogy tudom manuálisan?
-
Mate
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Abban, hogy a ZTE nem adhatja ki, még ők nem hagyják jóvá. Eddig, még meg nem jelent, a ZTE-re mutogattak, hogy: "Igen, van,, megnéztük, de a ZTE-nek is jóvá kell hagyni...". Most kijött: "Áh, mi nem hagytunk semmit jóvá, nem is tudjuk a ZTE minek adta ki..." Csak ezt elb.szták ott, hogy hetekkel előbb megírták, hogy létezik, mert lebuktak, hogy ott figyel a T-s szerveren. Amúgy ott van a soha ki nem adott B05 is. Szerinted azt a ZTE miért nem adta oda? Hmm?
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincs közük hozzá, hanem azt, hogy nem ők adták ki.
Bizonyára T és a gyártó karöltve képes visszaállítani a 06-ról 04-re a készüléket. Ha nem lennének rá képesek, akkor azért igen csak nagy gond lenne.
T levélben nekem is megírta már jó pár hete, hogy ellenőriznek egy frissítőcsomagot, amit majd aztán visszaküldenek a gyártóhoz. Ez így is történt. Nem igazán látom, hogy miben is hazudna a T.
-
formengil
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én ebay-ről vettem. Ha kibírsz 2-3 hetet míg odaér, akkor nincs olcsóbb.
Mondjuk ez csak autós. Tapadókoronggal és a légbefúvókra is lehet rögzíteni.
http://www.ebay.com/itm/180988818948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649És 900 forintért nem is volt drága.

-
Keeperv85
nagyúr
"...mert legtöbb ember semmi változást nem fog tapasztalni, illetve volt, akinek visszakellet állítani 04-re mert csak ártott..."
Ez mekkora kamu már!

Mégis hogy szeretné a kedves T visszaállítani őket? Ugyanis jelenleg itt én vagyok az egyik a két emberből, aki képes a gyári B04-eshez kiadott recovery csomagot IS előállítani. A B06-os reco tudomásom szerint nem downgradel. Bár igaz az is hogy nem próbáltam ki direktben, ám kifejezetten valószínűtlennek tartom.
A T kiadta a B06-ot, validálták a csomagot. A többi csak a mese része a dolognak. Hazudoznak össze-vissza. Sunnyognak, amíg lehet, mert a T a B04-est sem tette fel saját tárhelyére... Mégis mit gondolsz honnan tudtam róla kb. egy héttel a megjelenése előtt, ha nincs náluk semmi? Cöh.. persze..

@formengil:
Nem mondtam, hogy nem frissülhet, csak azt írtam, hogy nálam még nem frissült.

-
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
Természetesen meg fogok osztani minden infot

Mindenesetre semmi jele annak, hogy ne cserélnék a későbbiekben is a telefonokat, legalábbis ilyen irányú információt nem kaptam egyik helyen sem.
Továbbá csak lilásodás miatt felesleges visszavinni a telefont, vagy régit kap az ember, aminek megvannak a maga hibái, vagy újat, ami nagy eséllyel lilul. Beszélgettem T-vel 06-os frissítésről is, azt mondták ők nem adták ki hivatalosan még. A legtöbb hibáról tudnak, ami továbbítottak is ZTE-nek, valóban foglalkoztak néhány egyéb hibával, de elmondásuk szerint felesleges frissíteni 06-ra, mert legtöbb ember semmi változást nem fog tapasztalni, illetve volt, akinek visszakellet állítani 04-re mert csak ártott.
-
Mate
nagyúr
válasz
csill4g
üzenetére
A hangminőség ennél a legjobb és 2mp sincs. Lockscreen fagyás sincs. Nem tudom köze van-e ennek ahhoz, hogy frissült a play, vagy sem de most tökéletes, pedig telepítettem már rá cuccokat.
Lilul ez is, de ez még elviselhető. A másik használhatatlan volt.
8 gxi-t néztem meg a mai napon, ebből 2 használhatatlanul lilult, 4 kicsit, 2 semennyire. Ha jól figyeltük meg a régiek nem lilultak.
Egyik szervizes azt mondta, lehet változtatott a panelon valamit zte. Írtam ZTE-nek is az ügyben, még nem válaszoltak.
-
counterbill
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
T-nél van ,,bicikli" tartó de az telibe jó a motorra elvileg. Tartozékok közt keresd hátha még fent van.2-3 ezer forint volt kb.
-
gyuribácsi88
addikt
Sziasztok, használ valaki közületek autós tartót a telefonhoz, esetleg motoros tartót (már ha van) tudnátok nekem dobni 1-2 linket, mert nem nagyon találok ilyesmit, motorra kéne felraknom a telót a gps miatt, jó végül is az autós tartó is, majd felszerkesztem valahogy, a lényeg hogy a kamera részénél legyen egy lyuk hogy kameraként is tudjam használni, esetleg úgy is jó ha a kamera része túllóg, mert kisebb a tartó.
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Biztosan nem használt. Vadi új volt, konkrétan én bontottam ki a telefont. Simán csak első bekapcsolásnál frissített minden google cuccot, gondolom azzal egyidőben a playt is kérdés nélkül.
Kicsit változott is a telefon, másabb a szélén a keret színe egy kicsit. serial alapján is sokkal újabb, mint az előző, az aksi meg decemberi.
B04 van rajta, egyelőre fagyás stb. nincs.
-
Mate
nagyúr
Nektek mikori verziójú a google play?
-
heidricha
őstag
Épp a fagyást akartam írni... mióta áttettem a WiFi "tartsa bekapcsolva" beállítását "Soha" állásra, sokkal kevesebbet fagy. Már szinte kezdett hiányozni, most mondjuk 3 nap alatt egyszer az egy nap alatt háromszor helyett, ami korábban volt.
Persze ez azzal jár, hogy több a mobil adat forgalom, illetve hogy ha hosszabb idő után előveszem, és pont böngésző kell, akkor figyelni kell, hogy áll a WiFi az újracsatlakozással. -
agressor12
senior tag
Forest HD megy valakinek?
Lehet intel procival nem kompatibilis? -
kelekyle
őstag
Ugye hét elején visszavittem a telefont... És a hangszóró is recseg... Szóval jól ráfaragtam.
Amúgy a lockscreen nekem csak úgy fagy, hogyha a wifi be van kapcsolva... nem kell aktív kapcsolat elég ha keres. Tegnap Blahánál egy kávézóban időztem jó sokat és mobilneten voltam de a wifit elfelejtettem kikapcsolni... keresgélt és amikor kapcsoltam be durr úgy megfagyott, 2-3percig semmi... -
golyós
addikt
válasz
Zidanekrisz
üzenetére
Elvileg automata, takard le az előlapi kamera mellett látható szenzorokat(valamelyik a fényérzékelő) és akkor világítania kell,ha leveszed elalszik.Legalábbis nekem.
Többen mondták, hogy összevissza működik de kb 2 nap és megszokod a gombok helyét és nem fog izgatni a világítása. -
Mate
nagyúr
válasz
Lazarus911
üzenetére
Leragasztod a fényérzékelőt, akkor világítani fog.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Zidanekrisz
üzenetére
Szia!
Nincs.
-
golyós
addikt
válasz
Lazarus911
üzenetére
Jelenleg a B06 os ssoftververziónál járunk.Rendszerbeállítások --a telefonról --itt legalúl látod a verziódat
Wifiről is frissíthető a menüben vagy egy szoftverfrissítés alkalmazás ott frissítheted.Nekem megy az időkép gond nélkül.
A procit nem kell 1600Mhz-re rakni ha kell neki még kakaó intézi magának.1-2 játék igényli hogy feljebb húzd de mondom magának állítja.Itt a forum keresőjébe ha beírod, hogy frekvencia vezérlés biztos ad rá találatot mert már töbször kifejtettük:
[link] -
Zidanekrisz
csendes tag
Hello!
Tegnap vettem egy ilyen telefont és annyit szeretnék kérdezni hogy van-e megoldás arra hogy az alsó 4 gomb mindig világítson, mert most úgy van hogy egyszer világít máskor nem. Ez sötétben elég zavaró ha nyomogatni kell. Lehet hogy csak egy beállítás valahol és jó lesz ezért aki tud adjon nekem pontos választ.
Köszönöm.
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv!
Édesanyámnak választottam ezt a telefont.. Elég jó szerintem ahhoz képest hogy zte...
Pár kérdésem vanFrissítést csak sd-ről megy? Egyáltalán az az ami a weboldalukon is van? Mert ott van valami updeta from sd card, meg a teló is azt irja ki hogy frissítés sd-kártyáról..
Pontosan melyik a legújabb verzió a telóhoz? Esetleg jobb vagy rosszabb?Másik hogy az időkép nem jön le a google play-ról.. Amint rányomok kilép, és leáll a google play.
Más alkalmazásnál nem csinálja .. Nem is értemNéztem hogy van olyan beállítás is hogy hány mhz-en menjen a proci.. Azt hittem automatikusan 1600-on megy hyper tradingel..
Előre is köszönöm a segítséget
-
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem se mérhető fel ph-sok alapján a tényleges szám. Aki ide jön csak a telefon miatt, annak valószínűleg van valami baja a telefonnal és azért jön ide. Akik ide járnak ph-ra azok alapból kicsit "szakértőbbek" a témákban, jobban foglalkoznak a hibákkal, fagyásokkal stb.
A legtöbb ember megveszi és fel se fogja, hogy hát ez fagyott. Újraindítja és kész. Nincs is ezzel gond.Ahogyan azt se tudni hány telefon adtak el pontosan. A legtöbb ember úgy keres telefont, hogy megnézni abban az árkategóriában amiben vásárolni akar milyen samsung telefon van és azt veszi meg.
ZTE szerintem tisztában van azzal, hogy vannak hibás készülékek, amik valamilyen oknál fogva selejtesen kerülnek ki a kezükből. Ha meg is szűnik a csere és áttérnek a szervizeltetésre, akkor se aggódok, mert megnézem hogy fogják javítani a kijelzőt. Úgy is csere lesz belőle, maximum nem egyből.
-
madkiller
őstag
T-Mobile-os működik valamilyen angol sim-el?
-
feelurself
aktív tag
Jó, akkor beszálltam én is csak hogy örüljetek. Nekem is lilásodik, méghozzá kib@szottul. Akárhogy tartom, szinte minden szögben és olyan mocskosul szemcsésre és sötétre, hogy ma majdnem földhözvágtam.
Ez már tényleg mindennek a teteje, sőt nekem ismerőseim közül egyetlen egy ember nem panaszkodott ilyenről, hogy lilásodna, pedig van közöttük xperia P-től kezdve(tudom ez pl ledes..hurrá) Htc Desire-ön át lumia 720ig minden.Nekem ez BIZONY HIBA. Van Pesten nem is egy olyan járat, pl Soroksáron a 66-os, ami bizony elindul az M0-s hídtól és Határ út vonaláig NYÍLEGYENESEN MEGY(kb 10megálló vagy több és ~6 km.) Ugyanez a 2-es villamos, valamint a Ráckevei hév(na ez aztán pláne.. Vágóhídtól Harasztiig majdnem nyílegyenesen megy..)
Úgyhogy igen is számít, mert ha csak a napsütötte oldalon van hely és 20kilo batyuval vagy, akkor bizony le kell ülnöd.
Amúgy hogy gondolják egyesek ? Majd nekiállok trükközni, hadonászni a telefonnal, vagy valamit felragasztok az üvegre, hogy árnyék legyen ?Ja, arról nem is beszélve hogy nem kell nagy ész hozzá, ha van olyan telefon akinek nem lilásodik, és van olyan akinek igen, akkor hogy a merev f@szba ne lenne hiba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)