- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
Én azért lehet megpróbálom a V3-at mert mindig is kíváncsi voltam rá, hátha nekem megoldja a dolgokat. Elvileg jövő héten jön meg a 16-os Samsung SD-m, ha addig nem tér észhez a GXI, akkor valószínű az új kártyával megy fel a V3, illetve ha az sem hoz változást akkor gyári állapot visszaállítása + szintén teszt és ha azután sem jó akkor csere...
Viszont hétvégén Ausztiában voltam 2 nap, és ott este offline módban alig merült, napközben persze azért jobban merült, mert roaming, + nem mindenhol volt térerő. Nem tudom megmagyarázni, de itthon meg kb 15%-ot vagy többet evett szintén offline módban előző este, szóval elég érdekes, lehet véletlen pont akkor észhez tért, de mindenesetre nem tudom mitől lehetett...
Most addig is érdeklődéssel olvasom a cserével kapcsolatos tapasztalataitokat, mert imádom a GXI-t tudásra az eddigi legjobb telefonom, de ha már nincs belőle új cseredarab, akkor ha lehet inkább választok egy másik telefont amit ott bontanak ki a dobozból (pl Samsung S Advance), minthogy egy már visszavitt (refurbished) telefont kapjak érte, amit ki tudja milyen hibával vittek vissza...
(Jó tudom elvileg letesztelik, de akkor is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sorozatok
- Asustor NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest