Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Új probléma merült fel nálam a telomat csak a hálózati töltő és a számgép tölti, külső aksi és szivargyújtó nem több újraindítás eszközölve, viszont barátnőm gxi-ét gond nélkül töltik ezek az eszközök.
-
Joccc07
addikt
Mit nem adott ki a ZTE?
A Grand x in kernel forráskódját?Bocs mindenkitől de nincs kedvem újraolvasni a fórumot!
-
Canonfan
senior tag
válasz
heidricha #17368 üzenetére
Igen, rendben van elvileg minden, de manuálisan sem csekkorlja le, (automatikusat egyből kivettem mert nem állandóan van bekapcsolva a net).
Tegnap felraktam a K9 Mailtl az elsőre lehozta elsőre mindkét fiókot rendesen úgyhogy most azt használom, de furcsa hogy a gyári miért nem akar működni V3 alatt -
heidricha
őstag
válasz
valikund #17377 üzenetére
Így van, adatkapcsolat. Illetve csekkold le, hogy a hely szolgáltatások között a 2 középső (műhold, A-GPS) be legyen kapcsolva!
Persze hiába van adatkapcsolat engedve, ha a környéken meg nincs használható adat-képes lefedettség. Legalábbis szerintem nekem ilyen is volt egyszer!
-
heidricha
őstag
válasz
neo-geo #17383 üzenetére
Ilyenkor (le-/felcsatlakozás) elvileg bekerülnek valamilyen automatikus mappába, nem vesznek el teljesen és azonnali hatállyal, a file név az teljesen zagyva lehet, de ettől meg lehet találni, ha pont képekről van szó. Ha van egy Linuxod, az nem foglalkozik a nevekkel, a file tartalmát akarja azonosítani, vagyis a képeidet ugyanúgy mutatja, mintha az eredeti .jpg lenne a "kiterjesztése".
Aztán erre nem mernék megesküdni, de így emlékszem. Az biztos, hogy USB-n még nem sikerült rendes megoldást találni a GXI és a PC között az adb kivételével, és még azzal is voltak már bajaim - igaz, nem a file átvitellel, hanem eleve azon a ponton, hogy kapcsolódik, vagy nem! Viszont ilyenek jellemzően akkor vannak, ha elfelejtem, hogy nem mindegy a PC-n melyik portot használom, és hogy nem lehet benne még hosszabbító sem!
Ami teljesen bevállt, az az ES File explorer beépített FTP-je. Mivel amúgy is ezt használom, mert minden benne van, amit csak el lehet képzelni, és teljesen ingyenes, reklám mentes - így nem is kell egyebet telepíteni mellé.
-
-
zseboy
csendes tag
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ZTE Grand X in telefonhoz milyen Call Recordert ajánlotok (hívásrögzítő). Utána olvastam és azt láttam, hogy sokat nem tud kezelni az Intel proci. De én nagyon szeretnék egyet. amiket eddig letöltöttem egy sem működött. felvette a hangot meg minden de visszajátszásnál nem adott hangot. (nem volt lenémítva a telefon!!) Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.! Válaszokat a zseboy0128@gmail.com e-mail címre várok! Előre is köszönöm!
-
valikund
csendes tag
Sziasztok! A mobilom novemberben vettem, de mostanában vettem csak észre, hogy egyszerűen nem talál gps jelet, bárhol is vagyok. Tapasztalt más is ilyet, vagy csak az én mobilom gyári hibás?
-
dokee78
félisten
Real Racing 3 megy rajta rendesen vagy akad,laggol?
-
Torento
tag
válasz
Tomacko #17373 üzenetére
Szarügy....Reménykedtem de gondoltam én is h ez csak véletlen egybeesés volt....
Mostanában am pont abbahagyta ezt a fajta hibát is...ennek ellenére ez miatt elment a kedvem a zte telóktól :S Ez a hiba sajnos kőkemény.Idegbeteg vagyok amikor nem tudom arra használni a telefont amire való. (remélem aztért még h elmúlik mert ezen kívül nagyon jó erős és szép telefon) -
Torento
tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a hiba jött elő (utóbbi hónapokban) mint amit páran íratok:
Panaszkodnak a vonal túlsó végén h: "elhalkultam,olyan mintha víz alatt beszélnék,szakadozik,olyan mintha dobozba beszélnék stb" Van h olyan durva h le kell tenni a telefont mert nem lehet beszélni.... Na ekkor bennem is felment a pumpa. De mondom utóbbi hónapokba jelentkezett csak... előtte semmi (amikor bejött a teló én rögtön megvettem) Volt párszor kikapcsolásom meg kb 4-5 képernyőfagyásom....Ennyi volt az össz probléma a telóval...ami sztem semmi más telefonoknak is vannak ilyen dolgai....Lényeg: Tegnap mondta hawerom akinek Samu gx advenced van h nála is dettó ez a hiba fenn áll...szal érdekes...Ahogy meséltem neki h mostanában mi a gondom ő csak folyamatosan azt hajtotta h "szolgáltatószolgáltatószolgáltató" utána mondta h neki is detto....
Jahh T-sek vagyunk
-
TBG
senior tag
válasz
counterbill #17370 üzenetére
1. Elfogytak a felhasználók
2. Elfogytak a hibák
3. Elfogyott a türelem
4. Nyár van, nyaralnak -
TBG
senior tag
Nah jól leült a topic.
-
tPedro_
őstag
válasz
lackok #17280 üzenetére
Ha jol sejtem az a 3.6-os verzio?
Csak azert kerdezem, mert jelentkeztem a beta programba, viszont leiratkozni mar nem lehetett, ezert nem tudom, hogy most epp a beta-t vagy a rendes verziot tolti-e le.
A FB Messengerrel kapcsolatban nincs valtozas? 2.2.3-as verzional frissebbel nem lehetett eddig kepet kuldeni.
-
heidricha
őstag
Sejtettem, hogy valami globális jelenség zavarja a GPS-t! A szokásos útvonalon szokásos zsebben szinte teljesen megszűntek a kilengések.
Ilyesmivel foglalkozó weboldalt nem tud valaki?
-
heidricha
őstag
Nem kimonddottan GXI, de azért egy kicsit mégis...
Ha a helymeghatározási lehetőségekben az első pipa, a Google GSM/WiFi alapú cucca fel van engedve, akkor az NLP (Network location provider - gondolog) támájú rendszer modulok állandóan ébresztgetik a telefont. 4-5 óra alatt 20 éber percet és valami 900 alkalmat sikerült összehozni.
Ez normális? Amúgy pedig kellemes volna ez a fícsör, de ennyit nem ér! Így nem lehet pl. hely alapú időjárást használni, mert a GPS-t akarja használni, de az irodában csak gerjed több percen át, annyi esze nincs, hogy legalább valami használható idő alat ráébredjen, hogy hiába dolgoztatja.
És amikor kikapcsolom, akkor kikapcsolja az A_GPS-t is!! Ezt végképp nem értem, korábban csaknem főbelőttem magam, hogy "miért halt meg a GPS"... pedig nem halt meg, csak visszatért a gyökerekhez, meg kellett volna állni, és 15 perc küröl összehozta volna a pozíciót. Talán.
Persze vissza laehet kapcsolni, de a szívatáson kívül ennek az árukapcsolásnak mi lehet az értelme?
-
tamas0123
csendes tag
Sziasztok! Nagy gondom van
Telót feldugom gépre(legyen ez xp/vista/win7 vagy 32/64 bit) bejön az usb hibakereső és ennyi. Ugyanez több féle és méretű sd kártyával és kábellel. Én arra gyanakszok h kb 1 hónapja bedobott 1 frissítést a teló, lefrissítettem és azóta most először próbálok rárakni vmit, de addig se jutok el vele hogy egyáltalán a gép felismerje.(eszközkezelő észleli "Androidphone")
Válaszokat előre is köszi!!!
-
heidricha
őstag
válasz
Canonfan #17348 üzenetére
Hali!
Nekem van a gyári email alatt két IMAP és egy exchg fiók, és nincs velük semmi gond. Egyik sem a Google fiók, én direkt nem akartam keverni. V3 természetesen.
Más. Most remek volt a GPS mindenre, viszont be lehetne írni a telefon gepkönyvébe, hogy klímás autó is kell hozzá. Egyáltalán nem lehet tölteni, órákkal azután sem, hogy mindent leaállítottam. Szerencsére nem igazán kellett a navi, viszont a szufla így 0-ra fogyott a táp ellenére, pedig a telefon azért kellett volna. Jelenleg ezt tartom a legbosszantóbb jelenségnek.
-
kfz81
tag
válasz
pudingstyle #17357 üzenetére
Mennyiért vetted a grand x-et? És mennyit kellett ráfizetned?
-
pudingstyle
tag
válasz
counterbill #17332 üzenetére
Nem a listaárat nézik, hanem, hogy te pontosan milyen összegért vetted. Nekem úgy ment, hogy a helyi T-be bevittem gariztatni, de nem tudtak rendelni másikat, se cseredarabot, se dobozosat. Az ügyintéző sráccal megbeszéltem, hogy hogyan is működik a csere más típusra. Felküldtek pestre, egy hivatalos T-pont-ba (Duna pláza). Erre azért volt szükség, mert ilyen esetben visszavásárolják a készüléket, azon az áron, amilyen áron te vetted, és ezt csak hivatalos üzletben tudják kezdeményezni, partner üzletben nem. Odavittem a szervízes pulthoz, elkezdtem sorolni a gondjaimat, erre megszólalt a srác, hogy jó jó, csak azért kérdeztem, mert valamit kell írnom a papírra.
Kaptam egy lapot, rajta a visszavásárlás tényével, elküldtek az ügyintéző pulthoz, lepapírozták a dolgokat, ráfizettem
egy keveset, és a boltot már egy Xperia SP-vel hagytam el. -
kfz81
tag
Sziasztok!
Én még az elsők között vettem a telefont és 1 dolgon kívül nincs vele semmi bajom, tökéletesen működik, soha nem indul ujra, nem kapcsolgat ki semmi ilyen, de egy nagy hibája van, hogy a rádió része nagyon gatya, állandóan panaszkodnak, hogy nem hallanak, nem értenek, mintha több száz méterre lennék a telefontól, vagy épp víz alatt lennék!Az a kérdésem hogy ezen lehet valahogy segíteni? Gyári B06-os szoftver van rajta! Ezért visszavinni nem nagyon szeretném, de ha nincs más megoldás akkor kénytelen leszek, de akkor már másik telót hozok ki, mert szerintem amit adnának annak még több baja lenne!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Next V3 alatt használtátok már a gyári e-mail appot?
Az a gondom vele, hogy elvileg beállította a két fiókomat (gmail, t-online) de leveleket nem tudok vele fogadni egyik fiókban sem. Küldeni próbáltam már a gmailes címemről saját magamnak, az el is ment és a gmail app le is hozta szépen, de a gyári e-mail kliens semmit...
Bár nem akkora probléma, mert a gmailes címem az elsődleges, és a rom ettől függetlenül kiváló eddig,
de B04-alatt működött, és szerettem használni, mert egybe tudtam a két postafiókomat kezelni.
Szerintetek mitől lehet ez, érdemes a beállításokban megpróbálnom valamit?
Válaszotokat, illetve ha tudnátok ajánlani más emil appot ami jó is és nem is eszi az aksit, akkor azt is előre köszi!
-
Logeeen
senior tag
válasz
counterbill #17344 üzenetére
Esetleg majd pár nap múlva tudnál egy kisebb összehasonlítást mondani róla?
Ha túl off itt, akkor pm-ben is jöhet! -
-
counterbill
senior tag
Hát búcsúzok a fórumtól. Tegnap kicserélték a telefonom egy sony xperia sp-re. Érdekes módon ragaszkodtak hozzá h ne a lista árat nézzük hanem h csomagban mennyibe került. Szerencsémre a 4g-s készülék akciósak most
-
Canonfan
senior tag
válasz
counterbill #17338 üzenetére
Köszi!
-
89BDave89
tag
válasz
Keeperv85 #17303 üzenetére
Ki is cserélték ma az akksit, de úgy hogy semmi papír nem volt nálam, csak a telefon, mondtam egy telefonszámot, meg a nevet, még személyigazolvány se kellett, és adták.
Néha elég lazán veszik a dolgot, máskor meg túl szigorúan. Ennyire szeszélyes ez a Tmobil, vagy csak a kiszolgáló személyétől függ? Ki tudja?
A lényeg, hogy most egy másik akksival remélem teljesen jó telefonom lesz, még mindig nem akarom cserélni. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs ha hülye a kérdés, de biztos ami biztos,
a ZTE-s backup appal vissza lehet állítani újabb romra, pl. esetemben gyári B04-ról Next V3-ra az appokat, vagy csak ugyanarra a romra lehet visszaállítani mint ami alatt a mentés készült?
Válaszotokat előre is köszi!
-
spinkler
tag
-
-
spinkler
tag
válasz
counterbill #17323 üzenetére
Elméletileg az aktuális listaárat kellene nézni, ott meg több mint 10e-el többe kerül az SP. Remélem sikerül elhoznod, de ha mégsem, az L-ben sem fogsz csalódni.
-
Canonfan
senior tag
válasz
counterbill #17328 üzenetére
Én is imádom ezt a telót, és amíg van rá mód hogy elkerüljem nem fogom cseréltetni. Viszont ha már mindenképp csere és nem tudnak dobozosat adni, akkor egyértelműen inkább egy másik fajta de teljesen új teló, mint egy használt cseredarab GXI, egyetértek veletek.
-
dismember
csendes tag
Régóta követem passzívan a fórumot nekem is
vanvolt egy hibás GXI-m a problémám a folytonos kikapcsolódással volt. Régebben említették többen, hogy ki kell támasztani az akksit és az megoldja de nem hittem benne, mert nekem nem csak a mozgatáskor hanem pl. hívásfogadáskor/indításkor is kikapcsolt. Iszonyat idegesítő volt és semmilyen frissítés/takarítás nem segített. Végső elkeseredésemben gondoltam akkor ezt a kitámasztást kipróbálom, úgyhogy celluxszal kitámasztottam az akksit alulról és a hátlap felől is. Ez majd' másfél hónapja volt és azóta sikerült elérni egy 823 órás folyamatos működést (akkor az ébresztő hangja úgy "beakadt", hogy újra kellett indítani a telót.Nem azt mondom, hogy csodaszer és hogy mindenkinek működni fog de egy próbát megér.
-
counterbill
senior tag
válasz
formengil #17326 üzenetére
Nincs rá fizetés nem is engedik. Összevissza beszéltek. Egyik kolléga mondja h persze nyugodtan lehet cserélni semmi gond megérti menjek a szerviz pulthoz. Az meg kb leugat h ezt a baromságot kimondta és veszi elő a zacskós GXI-t. Bezavartam a főnökhöz 10sec múlva jött is ki h persze lehet stb stb. Telefon választás megint érdekes. 3 helyen voltam ,2 telefonossal beszéltem illetve chaten a t oldalán több emberrel és mindenki azt mondta h a telefon aktuális listaárát kell nézni. Erre itt a hölgy közli h azt kell nézni h én mennyiért vettem ebben a csomagban. Amivel nekem nincs gondom, legyen így mert olcsóbb a xperia sp mint a gxi és alapból az spt hoztam volna el szívem szerint nem az L-t. Erre közlik h olyat nézzek ami pontosan forintra megegyezően annyiba kerül mert olcsóbbat se drágábbat nem lehet. Hát jól kinevettem őket h mondom sok sikert mondom nyomtasson már egy listát. Ő se talált olyat ami ennyibe kerül pont. Erre elkezdi ajánlgatni nekem a samsung galaxy advancet. Mondom az gyenge csúnya stb tuti nem kell illetve rávilágítottam ,hogy az kb dupla áron van jelenleg az én csomagomban. Úgy ,hogy jelen állás szerint a sonyt viszem holnap ha csak ki nem találnak vmi baromságot megint. De az biztos h minimum egy xperia L-t fogok elvinni. Szeretem ezt a telefont mert tetszik sebességgel sincs gond csak arra nem tudom használni amire való.Telefonálásra. Vicc h a boltból kifele menet kikapcsolt és amíg leértem a parkolóba megint kikapcsolt egyszer.
-
formengil
tag
válasz
counterbill #17323 üzenetére
Ha nem túl bizalmas, megkérdezhetem hogy mennyit fizetsz rá?
-
curtis2
aktív tag
válasz
madkiller #17319 üzenetére
Ezzel a vacak kábellel nem is csoda. Minden alkalommal kicsit mozgatni kell, ki- és lecsatlakoztatásnál, ami hosszú távon nem egészséges. A sokat szidott Samu és egyéb kábelek viszont simán (mozgatás, feszítés nélkül - úgy gondolom ez lenne a természetes..) illeszkednek, csatlakoztathatóak.
-
counterbill
senior tag
Voltam ma europarkba telefont cseréltetni más típusra. Vernem kellet az asztal mert egyik kolega szerint van csere másik szerint hülyeség honnan vettem végül a főnök mondta h igen van rá mód. A menetéről már megoszlottak a vélemények a boltok között illetve az ügyfélszolgálat is mást mondott. De ha minden igaz és jól megy holnap megyek egy xperia sp-ért.
-
madkiller
őstag
Nincs kitörve inkább kikopva van. Laza a kábel lötyög bent. Még most el vagyok vele, de nem tudom meddig.
-
Talib21
tag
Üdv mindenkinek!Egyik ismerõsömnek van egy ilyen telefonja amit a T-mobile-nél vett.A töltõcsatlakozó érintkezõjébôl egy darab letörött ezért néha nehezen tudja tölteni. A T-mobile szervízben azt mondták hogy nem javítjàk garanciában, meg, hogy 80.000 ft a javítás. Telóboltban meg 20-30.000-et mondtak a javításra.
Nem tudjátok honnan, milyen áron lehetne alkatrészt rendelni,mert ezek az árak elég viccesek azért.
Köszi elõre is a választ. -
csill4g
csendes tag
válasz
spinkler #17308 üzenetére
Szerintem a Sony is sima sqlite-ban tárolja az sms-eket.
A ZTE biztonsági mentésében is megtalálhatóak ezek a .db fájlok. Ha csak a tartalma érdekel, akkor valamilyen SQLite browserrel (Androidra pl DB Browserrel ki tudod nyerni az infókat.Ha pedig mindenképpen szeretnéd őket visszaállítani (és nem működik a zte backup & restore) , akkor talán egy kis adatbázis mergeléssel megoldható. A /data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db -be kéne beimportálni a ZTE által mentettet. Persze ehhez meg root kell.
Jó lenne látni egy Sony backup fájlt...
-
89BDave89
tag
Tegnap a 3. csere telefonom is 20szor újraindult, alig bírtam bekapcsolni, mert pinkódnál újra kikapcsolt állandóan.
Ma bevittem ismét Thez, és azt mondta a csávó hogy lehet az akksi sz@r, mivel azt ugye nem cserélték, csak a fődarabot, szóval most rendelt egy újat. Hát legyen, pénteken kiderül.
Vélemény? (egyébként erre én is gondoltam már, hogy lehet csak az akksi volt rossz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest