- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Bennedek #11281 üzenetére
Ezeket rendesen vakuval csináltad tegnap este?
Egyébként annyival nem jobbak ezek sem mint amit én kapok. A táblázatnál pl. határozottan látszik, hogy a jobb alsó részt 'éri' csak a fókusz, ott egész éles a kép, viszont a többi rész meg homály. Végülis nagyjából ezt a minőséget nekem is hozza (csak én baromira nem vagyok vele elégedett). De hát úgy látszik ez még mindig nem az az árkategória, ahol vállalható kamerával szerelik a telefont.(#11279) andyTM
Már próbáltam, de az a képjavításokkal még rondább végeredményt adott, meg nem akarok minden vacakhoz külön programot. -
Jano_023
őstag
válasz
Bennedek #10432 üzenetére
Itt is találsz szilikon tokot!
Van olyan is ami S lineos meg olyan is ami csak sima szilikon tok! Ajándék fóliával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest