- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
-
16256 - 16201
16256 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
A Spurs abszolút megérdemelte a győzelmet, a meccs 90%-ban az ő szájuk íze szerint alakult. Wemby meg hát Wemby, egyedülálló tehetség.
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
-
nmate91
tag
Színekkel van ez a két csapat a többi felett. Az igazi NBA döntő ma éjjel kezdődött.
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
szerk.: Nem válasz akart lenni bocsi!
Tegnap néztem a Lakers meccset, és annyira elvonta a figyelmemet ez a csávó: [link]
Ha, és amennyiben eredetiek azok a cipők, akkor csak mondom, hogy az a Nike Mag-ból 12-20millió forint egy pár (2016-os kiadásból). Ez meg kettővel ücsörgött ott..
Azt most hagyjuk is, hogy hogyan néz ki egyébként a figura. 
-
nmate91
tag
Elhunyt Brandon Clarke 29 évesen.

-
saen
veterán
Nem volt nagyon kontexus, frusztrált volt, mert fizikálisan játszottak ellene. De ez lesz a rájátszás hátralévő részében, szóval szoknia kell...
-
.LnB
titán
Alapszakasz semmit se számít. Elég sok meccset láttam most, meglepődnék ha bárki is megszorítaná az OKC-t. Többiek csak abban reménykedhetnek, hogy beindul egy sérüléshullám.
Éjszakai Wemby viszont kemény volt, ha ezt Green csinálta volna, szerintem komoly eltiltást is kapna. Kiváncsi leszek, hogy lesz-e folytatás...
Jajj csak sérülések ne legyenek. Ant is csoda, hogy így tud játszani!
Spurs meccset délután megnézem majd, de Wemby amit csinált azt láttam. Sajna kontextus nélkül, de úgy elég erősnek tűnt. Green-t meg ne hozd ide, ő többszörösen visszaeső. -
saen
veterán
Alapszakasz semmit se számít. Elég sok meccset láttam most, meglepődnék ha bárki is megszorítaná az OKC-t. Többiek csak abban reménykedhetnek, hogy beindul egy sérüléshullám.
Éjszakai Wemby viszont kemény volt, ha ezt Green csinálta volna, szerintem komoly eltiltást is kapna. Kiváncsi leszek, hogy lesz-e folytatás...
-
.LnB
titán
Nem tudom, az a bajom keleten mindenki kevés OKC-hez, de Spurshöz is 7 meccsen. Spurs viszont azért egy szinttel le van maradva az OKC-től. Wolves meg tudja magát szívni, nagyon kellemetlen csapat, de sok a lyuk.
Csoda kell, hogy ne legyen ismétlés a bajnoki címben, alapvetően csak nüánszokban vannak kérdőjelek, emiatt nekem nem túl izgalmas.
Alapvetően én is ugyan így gondolom. De bakker, a Spurs zsinórban háromszor verte el az OKC-t az alapszakaszban. Hátha...
Most, hogy kiesett Embiid és a Philly, bármelyik csapat győzelmének tudnék örülni.
-
nmate91
tag
Tegnap este néztem a Knicks meccset, de elég hamar nyugovóra tudtam térni a látottak alapján. Az első félidőben brutális fölényben volt a Knicks. És az eddigieket látva, keletről talán tényleg ők lehetnek a legpotensebb kihívók. A másik keleti párharcban nem tudom, hogy ki fog nyerni, de a legutóbbi meccsen Don nagyon szépet játszott.
Nyugaton meg az egyik párharc sima, a másik meg "azta qva"..
Jó ez a Playoff!
Nem tudom, az a bajom keleten mindenki kevés OKC-hez, de Spurshöz is 7 meccsen. Spurs viszont azért egy szinttel le van maradva az OKC-től. Wolves meg tudja magát szívni, nagyon kellemetlen csapat, de sok a lyuk.
Csoda kell, hogy ne legyen ismétlés a bajnoki címben, alapvetően csak nüánszokban vannak kérdőjelek, emiatt nekem nem túl izgalmas.
-
.LnB
titán
Tegnap este néztem a Knicks meccset, de elég hamar nyugovóra tudtam térni a látottak alapján. Az első félidőben brutális fölényben volt a Knicks. És az eddigieket látva, keletről talán tényleg ők lehetnek a legpotensebb kihívók. A másik keleti párharcban nem tudom, hogy ki fog nyerni, de a legutóbbi meccsen Don nagyon szépet játszott.
Nyugaton meg az egyik párharc sima, a másik meg "azta qva"..
Jó ez a Playoff!
-
nmate91
tag
-
saen
veterán
Én azon gondolkoztam elnézve, hogy Wemby hogyan játszik, hogy a köv 10-15 évben vajon kinek lesz esélye a DPOY címre rajta kívül? Védekezésben teljesen más dimenzió, mint bárki más.
-
perempe
veterán
Egy igazán jó játékos akkor hozza magát, amikor nagyon kell.
Nagyon le vagyok maradva, de majd bepótolom idővel.
-
szebe
addikt
Lebron-nál már nem a bizonyítás lenne a sztori lényege, hanem a "hazatérés".
Egyébként én elnézve Lebron-t, iszonyatosan becsülöm a palit. Mindig megy ez a ki minden idők legjobbja téma. És én elfogadom, hogy Jordan az. Sőt én is úgy gondolom. De a liga, minden idők legmeghatározóbb játékosa, az nálam Lebron. Nem normális amit ennyi éven át csinál.Mindig megy ez a ki minden idők legjobbja téma.
Szerintem ez mindig is egy parttalan vita marad. Folyamatosan változik a játék, és minden korszaknak megvannak a meghatározó alakjai. Nem gondolnám, hogy egyik korszak jobb lenne a másiknál, szimplán más. -
saen
veterán
Egyébként én elnézve Lebron-t, iszonyatosan becsülöm a palit. Mindig megy ez a ki minden idők legjobbja téma. És én elfogadom, hogy Jordan az. Sőt én is úgy gondolom. De a liga, minden idők legmeghatározóbb játékosa, az nálam Lebron. Nem normális amit ennyi éven át csinál.Ő már LA-ben lakik, ott vannak a cégei is. A hazatérésen már túl van, vitt is haza egy gyűrűt, szerintem ezzel letudta.
-
.LnB
titán
Második Wolves meccsről nem érdemes sokat beszélni. Úgy voltak vele, hogy egy meccset lehoztak San Antonioban, ők készen vannak, majd otthon folytatják. Ezt a meccset totál ellazázták. Gobert meg az első meccsen nagyot ment, szóval érdekes lesz a harmadik meccs, ha újra elkezd játszani a Wolves.
Lebron meg nem megy sehová, ő már nyugdíjra készül, nincs mit bizonyítania.
Egyébként én elnézve Lebron-t, iszonyatosan becsülöm a palit. Mindig megy ez a ki minden idők legjobbja téma. És én elfogadom, hogy Jordan az. Sőt én is úgy gondolom. De a liga, minden idők legmeghatározóbb játékosa, az nálam Lebron. Nem normális amit ennyi éven át csinál. -
nmate91
tag
Tegnap megnéztem a Timberwolves - Spurs meccset. És én nem értem, hogy Gobert mit keres a pályán amikor az ellenfél 15+ ponttal vezet már. Amikor már bebizonyosodik, hogy a védekezése nem elég, támadásban meg folyamatosan 4v5-re megy a Minnesota. Mert támadásban akkor van Gobert 5m-es körzetébe védő, ha ő odacsámborog egy közelébe. Egyébként meg a közelébe sem mennek. Akkora fék támadásban, hogy azt védekezéssel nem tudja kompenzálni a legtöbbször.

Mi lett volna ha... Ha nem cserélik el KAT-et Randle-re, és Gobert-et próbálják meg valami értékre váltani. Egy olyan játékosra aki közepes védő és támadó..
Áhh mindegy, nem értek én hozzá..
De ez a Harden csere is megér egy misét..

Megy ez a pletyka, hogy esetleg Lebron visszamegy a Cavs-be. Szerintem hülye lenne. Neki ez a Lakers a lehető legjobb opció, esetleg visszavenne a bérigényéből, és lehetne erősíteni hármójuk körül a csapatot.. A baj az, hogy mivel NBA csapatot akar magának, tuti nem ír alá sokkal kevesebbért..

Hardennek lefőtt már rég a legmagasabb szintren, Cavs nem tudom mit akart, de ha akarnak még valamit a Detroit ellen, akkor jobban teszik, ha leültetik.
-
saen
veterán
Tegnap megnéztem a Timberwolves - Spurs meccset. És én nem értem, hogy Gobert mit keres a pályán amikor az ellenfél 15+ ponttal vezet már. Amikor már bebizonyosodik, hogy a védekezése nem elég, támadásban meg folyamatosan 4v5-re megy a Minnesota. Mert támadásban akkor van Gobert 5m-es körzetébe védő, ha ő odacsámborog egy közelébe. Egyébként meg a közelébe sem mennek. Akkora fék támadásban, hogy azt védekezéssel nem tudja kompenzálni a legtöbbször.

Mi lett volna ha... Ha nem cserélik el KAT-et Randle-re, és Gobert-et próbálják meg valami értékre váltani. Egy olyan játékosra aki közepes védő és támadó..

Megy ez a pletyka, hogy esetleg Lebron visszamegy a Cavs-be. Szerintem hülye lenne. Neki ez a Lakers a lehető legjobb opció, esetleg visszavenne a bérigényéből, és lehetne erősíteni hármójuk körül a csapatot.. A baj az, hogy mivel NBA csapatot akar magának, tuti nem ír alá sokkal kevesebbért..

Második Wolves meccsről nem érdemes sokat beszélni. Úgy voltak vele, hogy egy meccset lehoztak San Antonioban, ők készen vannak, majd otthon folytatják. Ezt a meccset totál ellazázták. Gobert meg az első meccsen nagyot ment, szóval érdekes lesz a harmadik meccs, ha újra elkezd játszani a Wolves.
Lebron meg nem megy sehová, ő már nyugdíjra készül, nincs mit bizonyítania.
-
.LnB
titán

-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
-
attiati
veterán
-
saen
veterán
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
-
saen
veterán
Én nagyon csípem a Timberwolves-t. Nem mondom, hogy ne módosítanék a kereten, de simán tudok nekik szurkolni.
Mit szóltok ehhez a Giannis Portland pletykához? Én nem értem, hogy miért vinnék oda megint Lillard mellé?! Mondjuk ha Dame beállna a sorba és padról jönne, akkor Antetokunmpo és a fiatalok elég jók lehetnének. Viszont kétlem, hogy Dame supermax szerződéssel padozna.
A fiatalokra kitérve, azért vannak villanások. Csak nem feltétlenül azoktól, akitől várnánk. Nekem Jalen Johnson nagy csalódás, én sokkal kiugróbb teljesítményt vártam tőle.
Nem hiszem, hogy oda megy Giannis, akkor sem ha nagyon szeretnék. Szerintem Bostonba fog kikötni.
-
.LnB
titán
Timberwolves szerintem alulértékelt csapat. Magasak, erősek, nehéz ellenük játszani. Annyira nem jók, hogy bajnoknak várja őket az ember, de egy kis szerencsével bárki ellen lehozhatnak egy párharcot.
Jokic meg egyedül kevés, Gordon nagyon hiányzott onnan. Náluk is fontos az, hogy a Jokic-Gordon páros sok a palánk alatt sok csapatnak. De náluk nincsen mélység, ha valaki kiesik akkor nem nagyon tudják pótolni.
Egyébként én annyit látok a rájátszásban, hogy eléggé dadog a generációváltás. Sok fiatal akik alapszakaszban sikeresek, égnek a rájátszásban, kell egy-két év és kialakul majd, hogy ténylegesen kik a sztárok és kik azok akik csak álmodnak róla.
Én nagyon csípem a Timberwolves-t. Nem mondom, hogy ne módosítanék a kereten, de simán tudok nekik szurkolni.
Mit szóltok ehhez a Giannis Portland pletykához? Én nem értem, hogy miért vinnék oda megint Lillard mellé?! Mondjuk ha Dame beállna a sorba és padról jönne, akkor Antetokunmpo és a fiatalok elég jók lehetnének. Viszont kétlem, hogy Dame supermax szerződéssel padozna.
A fiatalokra kitérve, azért vannak villanások. Csak nem feltétlenül azoktól, akitől várnánk. Nekem Jalen Johnson nagy csalódás, én sokkal kiugróbb teljesítményt vártam tőle.
-
.LnB
titán
Minnesota's Anthony Edwards is expected to play in Game 1 against the San Antonio Spurs, barring any setback pregame, per ESPN sources. Just 9 days removed from his left knee injury, and after the team had expected him to return midseries, Edwards has received medical clearance and will get final sign-off after his pregame routine.
Nem hittem a szememnek amikor néztem, hogy már járszott. Elég durva, látva azt a sérülést. Remélem nem lesz ebből nagyobb baj.
-
borges7
aktív tag
Minnesota's Anthony Edwards is expected to play in Game 1 against the San Antonio Spurs, barring any setback pregame, per ESPN sources. Just 9 days removed from his left knee injury, and after the team had expected him to return midseries, Edwards has received medical clearance and will get final sign-off after his pregame routine.
-
saen
veterán
Múlt héten valahol mondták, hogy kellemetlen volt nézni ezt a Rockets - Lakers párharcot. Hát én szerintem meg az a párharc kábé sokkal színvonalasabb volt, mint bármelyik keleti párosítás (leszámítva a Boston - 76ers-t).
Azok után, hogy szinte mindenki söprést várt a Rockets-től, nagyon komolyan megfricskázta őket a Lakers. És beszarás az amit Lebron még mindig nyújtani tud a pályán, ennyi idősen. Ráadásul a két sztár sérülése ellenére.
Számomra a Pistons - Magic és a Cavaliers - Raptors meccsek is kín szenvedések voltak.
A 76ers is nagy meglepetés számomra. Sajnálom is a Boston-t nagyon. Én nem tudok a Philly-nek szurkolni Embiid miatt. Bár az tény, hogy meglepően jól játszik.Keleten Pistons - Knicks döntőt szeretnék.
Nyugaton a Nuggets kiesése elég szényen. Főleg egy megtizedelt Timberwolves ellen. Le a kalappal a Minnesota előtt. Nekem úgy tűnt, hogy Jokic megfáradt mostanra a PO-ra. És elvileg valami sérülése is volt nem (térde)? Mindegy, nekem nagy csalódás amit a Nuggets csinált.
Wemby-éknek viszont örülök. Egy Thunder - Spurs nyugati döntő az elég brutál lenne. Főleg az alapszakasz meccseik után! Tökre tudnék örülni egy Spurs bajnoki címnek. Nagyot szólna. És Wembanyama hamar felérne a csúcsra. De igazából a Thunder duplának is tudnék örülni. Remélem állat nyugati döntő lesz, sérülések nélkül.
Lakers-szel megint úgy vagyok, hogy most azt gondolom, hogy ha meccset tudnak nyerni az Oklahoma ellen az már nagy szó. Aztán nehogy meglepjenek megint mindenkit.
Bár kétlem.Timberwolves szerintem alulértékelt csapat. Magasak, erősek, nehéz ellenük játszani. Annyira nem jók, hogy bajnoknak várja őket az ember, de egy kis szerencsével bárki ellen lehozhatnak egy párharcot.
Jokic meg egyedül kevés, Gordon nagyon hiányzott onnan. Náluk is fontos az, hogy a Jokic-Gordon páros sok a palánk alatt sok csapatnak. De náluk nincsen mélység, ha valaki kiesik akkor nem nagyon tudják pótolni.
Egyébként én annyit látok a rájátszásban, hogy eléggé dadog a generációváltás. Sok fiatal akik alapszakaszban sikeresek, égnek a rájátszásban, kell egy-két év és kialakul majd, hogy ténylegesen kik a sztárok és kik azok akik csak álmodnak róla.
-
nmate91
tag
Jaja, értem
All time KAT vs Embiid alapján mondom, utóbbinak jól fekszik ez a párharc. Persze, ott van Robinson is, de amúgy nem volt olyan meggyőző Embiid ellen idén sem, előtte meg jó régen játszottak egymás ellen sérülések miatt. Relatíve jó ez a Sixers, nem lógnak ki annyira a többiektől, szerintem most jobban jött volna NY-nak a Boston, ennyi volt mindössze a mondandóm lényege. -
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
Múlt héten valahol mondták, hogy kellemetlen volt nézni ezt a Rockets - Lakers párharcot. Hát én szerintem meg az a párharc kábé sokkal színvonalasabb volt, mint bármelyik keleti párosítás (leszámítva a Boston - 76ers-t).
Azok után, hogy szinte mindenki söprést várt a Rockets-től, nagyon komolyan megfricskázta őket a Lakers. És beszarás az amit Lebron még mindig nyújtani tud a pályán, ennyi idősen. Ráadásul a két sztár sérülése ellenére.
Számomra a Pistons - Magic és a Cavaliers - Raptors meccsek is kín szenvedések voltak.
A 76ers is nagy meglepetés számomra. Sajnálom is a Boston-t nagyon. Én nem tudok a Philly-nek szurkolni Embiid miatt. Bár az tény, hogy meglepően jól játszik.Keleten Pistons - Knicks döntőt szeretnék.
Nyugaton a Nuggets kiesése elég szényen. Főleg egy megtizedelt Timberwolves ellen. Le a kalappal a Minnesota előtt. Nekem úgy tűnt, hogy Jokic megfáradt mostanra a PO-ra. És elvileg valami sérülése is volt nem (térde)? Mindegy, nekem nagy csalódás amit a Nuggets csinált.
Wemby-éknek viszont örülök. Egy Thunder - Spurs nyugati döntő az elég brutál lenne. Főleg az alapszakasz meccseik után! Tökre tudnék örülni egy Spurs bajnoki címnek. Nagyot szólna. És Wembanyama hamar felérne a csúcsra. De igazából a Thunder duplának is tudnék örülni. Remélem állat nyugati döntő lesz, sérülések nélkül.
Lakers-szel megint úgy vagyok, hogy most azt gondolom, hogy ha meccset tudnak nyerni az Oklahoma ellen az már nagy szó. Aztán nehogy meglepjenek megint mindenkit.
Bár kétlem. -
nmate91
tag
KAT használhatatlan Embiid ellen.
-
borges7
aktív tag
76ersnek szerintem rosszabb matchup lesz a Knicks, ahol van egy támadásban jó center, és egy védekezésben, Embiidnek nehezebb dolga lesz valószínűleg. Bár a fizikai állapota, meg az, hogy nulla cseresoruk van(ma 41-3-ra bukták el a kispadot) nagyobb súllyal nyom a latba.
-
nmate91
tag
Boston meccs
new Yorkban nem örülnek szerintem. -
borges7
aktív tag
-
attiati
veterán
Sajna pont láttam a végeredményt, mert a denver-mini meccs felső sarkában folyamatosan mentek az eredmények.
Denver mekkora ziccert hagyott ki, hogy a 4. meccset nem húzta Edwards és Divincenzo sérülése után.
-
borges7
aktív tag
-
attiati
veterán
első körből mondtok jó párharcokat légyszí? (eredmény nélkül)
Mini-Denvert nézem, többi kimaradt egyelőre
-
borges7
aktív tag
-
saen
veterán
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
Ha a Hornets továbbmegy a Magic ellen, ahogy várom, akkor a Pistons-Hornets is érdekes lehet, már csak az előzmények miatt is! Egyértelműen jobb a Pistons, de azért lesznek parázs meccsek, biztosra veszem.
Celtics-76ers se lefutott szerintem az első körben, ha Embiid már játszhat, és a Knicks-Hawks is érdekes lehet, szóval nem értek egyet azzal, hogy az első kör gyenge lesz, de meglátjuk.
És még holnap hajnalban jön egy Suns-Warriors ki-ki playin meccs, Green vs Brooks,
azt ki ne hagyjátok, semmi pénzért
(btw, tegnapi Clippers-Dubs is hatalmas volt, mondjuk ebből már kiderült, ki nyert, de Curry miatt érdemes megnézni)Úgy látom a Magic is megfogja őket.
-
saen
veterán
Ez egy dolog volt, de lehetne 5 hasonlót mutatni a meccsen. Már azt néztem, hogy Boris Dorke hányszor döbbent le a közvetítés alatt, pedig ő kb sose szurkolt a Sunsnak.
Rendkívül rossz volt a játékvezetés ezen a meccsen, ritka az ilyen.
-
saen
veterán
Ebbe még a tulaj is beleállt. A leggázabb az egészben, hogy bírói segítséggel is nyerne az OKC, mert szimplán jobb csapat, nagyon nem értem miért volt erre szükség.
-
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
Ez a Booker technikai falt nagyon gáz volt OKC meccsen.
-
nmate91
tag
LeBron nem ember.
-
perempe
veterán
Kennard vezetésével meglepetést okozott a Lakers.
Új hozzászólás Aktív témák
-
16256 - 16201
16256 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Óra topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i5 13400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 8GB Sharkoon RGB Slider FSP 650W
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt most hagyjuk is, hogy hogyan néz ki egyébként a figura.