- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Victor Wembanyama Highlights | Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs | 15 January 2025 (teljes összefoglaló rontott dobásokkal)
Palánkról akarta ezeket bedobni vagy ennyire nem ment neki? Mark Williams 31 pontot dobott, jobban megérdemelte volna a linket.* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
Suns meg leigazolta Charlotte-ból Nick Richardsot, cserepados center, nálunk várhatóan kezdő lesz. Okogie ment érte meg -2 második körös pick.
Ezek szerint még reménykedik valamiben a tulaj, messze még a reset gomb. Egyébként tekintve, hogy sok Hornets szurkoló ünnepelt a csere után, túl sok jóra nem számítok Mindegy, van mégegy center... -
-
nmate91
tag
Idei nagyon jó Knicks lenne, de úgy látom Thibs kizsigereli a csapatot már a szezon közepére is, nem csak a PO elejére.
-
perempe
veterán
Itt nézem a Cavs-Thunder-t, a csatorna neve ne tévesszen meg!
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
válasz borges7 #15084 üzenetére
LeBron James switches hands mid-air for INSANE poster dunk on Dereck Lively II
ez volt még említésre méltó aznap.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
köszönöm a részletes választ.
a RealGM-en már olyan topik is nyílt, hogy
"Do you think the SUNS should blow it up?".* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
Valaki kérdezte privátban, hogy mi a baj a Suns-szal. Nem szeretek privátban irogatni, mert erre való a fórum, inkább itt kifejtem:
1. Legnagyobb baj a védekezés. Ez a csapat ha a defensive rating-et nézzük, minden idők legrosszabbul védekező Suns csapata. Ez azért is nagy szó, mert volt 19 győzelmes szezon is, na még azok a kölykök is jobb védekezést toltak, ez azért iszonyat szomorú.
2. Támadó játék sem az igazi. A sztárok, főleg KD iszonyat önző, abszolút nem csapatjátékot tol. Tavaly felmerült, hogy kellene irányító, mert nagyon sok az eladott labda. Hoztak kettőt, de továbbra is KD viszi a labdát és adja el ahogy szokta. Szóval játszatunk egy irányítót aki nem csinálja azt amit kéne neki, de cserébe pici és nem tud védekezni.
3. Ez összefügg az első ponttal, de nincsen egy épkézláb center sem a csapatban. Nurkic katasztrófa, Plumlee sose volt nagy ász meg már öreg is mellé van egy második körös újonc. Palánk alatt minden csapat szétaláz minket, ráadásul mivel ez a hármas semmilyen támadásbeli dologra nem képes, ezért a többieket is könnyebben levédekezik.
4. Booker magához képest gyenge szezont tol, nem megy neki a játék alapvetően.
5. KD nem csapatjátékos, hiába dobja meg a pontjait, védekezésben csak ácsorog, támadásban meg ugyanazt a kiszámítható támadást tolja mindig és ezért rengeteg labdát elad.
6. Beal próbálkozik ugyan, de állandóan lesérül. Nem tudja emiatt felvenni a ritmust, sok gyenge meccse van. Emellett ő az a játékos akinek a kezébe kéne a labda, de Book/KD mellett ritkán jut hozzá, nem jönnek ki az erősségei.
7. Alapvetően sérülések terén se szerencsés a csapat, volt bőven, bár az is igaz, hogy mások is szenvednek ettől, mégis jobban megy nekik.Megoldás: tudtam, hogy ez a csapat nem bajnokesélyes, de ekkora gáz játékra nem számítottam. Abszolút nem is élvezik a játékot, a csapat mentálisan szét van esve, szerintem nem is kedvelik egymás társaságát. Két játékos van akiknek van piaca, KD és Book, én simán elcserélném őket fiatal játékosokra + pickekre és megpróbálnék egy kisebb újraépítést. Bealt és Nurkicet nem lehet elcserélni, Bealre pl azt mondták, hogy két első körös draft pick lenne az ára, hogy átvegye valaki. Ennek így semmi értelme, minél előbb resetelik a csapatot, annál előbb tudnak újra valamit villantani. Jelenleg egyre messzebb vannak a rájátszástól, nincs realitása annak, hogy hirtelen ekkorát javuljanak. Ha meg nem tudnak még egy play-in helyet megcsípni, akkor mi értelme van a további cseréknek? Ez nem vezet sehová és legnagyobb payrollú a csapat a ligában. Remélem robbantanak hamar, de a tulaj még lehet bízik a csodában, majd kiderül.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #15085 üzenetére
Nagyon más választás nem lesz, mert ez a csapat jelenleg még a play-in-be se fog bejutni. A legnagyobb vicc az egészben az, hogy közben Jimmy meg a Sunshoz akar jönni kizárólag, a Suns valamiért akarja is, de csak Beal-ért tudnánk hozni, ő meg senkinek sem kell. Jimmy meg azért akar ide jönni, mert itt kapná meg azt a szerződést amit szeretne, többi csapat nem olyan hülye, hogy megadja neki.
Én szivem szerint felrobbantanám ezt a csapatot. Booker és KD mehet cserére, nekik van értékük, feltankolni fiatal játékosokból és pickekből, aztán újra kezdeni a csapatépítést. Én ebben a felállásban abszolúte nem hiszek.
-
-
borges7
aktív tag
ajaaaaaaaaa
SALT LAKE CITY -- — Trae Young hit a buzzer-beating 3-pointer from beyond the halfcourt line to give the Atlanta Hawks a 124-121 victory over the Utah Jazz on Tuesday night.Úgy, hogy előtte Sexton 3 pontos hátránynál, egy oldalvonali bedobás utáni broken play-ből dobott triplát 2.8 mp-cel a vége előtt, amivel egál lett itt a két tripla [link]
itt meg az ucsó 4:47 [link]
-
borges7
aktív tag
ÚÚÚ [link]
-
saen
veterán
válasz borges7 #15078 üzenetére
Első félidőt láttam, akkor a Celtics azt csinált amit akart, félelmetesek voltak. Ezek szerint a második félidőre totálisan összeszakadtak.
Közben a Sunsnál meg áll a bál, abszolút nem megy a csapatnak, rendkívül gyengén játszanak és most kijött, hogy Nurkic és Beal a cserepadra kerül. Innentől már csak idő kérdése míg felrobbantják ezt a csapatot.
-
borges7
aktív tag
Na ez a kemény, ráadásul a Celtics teljes csapattal állt ki.
-
attiati
veterán
Akkor itt most az a baj, hogy Riley szép csendben szeretné vinni a dealt, hogy alacsonyan tarthassa az összeget. Butler erre kitette az eladó táblát, hogy gyertek kérők, hátha többet adtok?
Kíváncsi lennék, hogy mennyi az annyi, amire Butler azt mondta, hogy ez lowball offer.
Spurs-ben nagyon nézném.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
NBA's Top 100 Plays of the Last 25 Years [link]
-
borges7
aktív tag
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #15061 üzenetére
Hm, marha érdekes.
Pár napja volt a hír, hogy a vezetőség szeretne elhessegetni minden pletykát és találgatást. Habár nem szoktak ilyet tenni, de egyértelműen kijelentik, hogy nem cserélik el Butlert.Szívesen megnézném máshol. Ahol van mellette egy másik top játékos is.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Butler interjúban mondta, hogy nem Miamiban akarja folytatni, elfogyott a motivációja ott.
-
borges7
aktív tag
A nap érdekessége:
A sérülések miatt a Knicks újoncának, Tyler Koleknek is be kellett állnia a Jazz ellen,
holott ő előtte két órával már lejátszott egy hosszabításos meccset a G-ligában az Indiana ellen!"That made it a 52-minute day for Kolek, who logged 40 minutes in a G League game in the afternoon, finishing with 36 points and 11 assists in the Westchester Knicks' overtime victory against Indiana. He had two points and four assists versus Utah." [link]
-
perempe
veterán
Tyler Herro 32 pts 5 threes 4 asts vs Pelicans 24/25 season
1:20 "rossz" lob* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Karl-Anthony Towns 32 pts 13 rebs vs Wizards 24/25 season
hárompontos nélkül.* Brahms: 4. szimfónia *
-
BMdeal
csendes tag
Gyűrűkkel kapcsolatban olvasgatok most....itt egy egész jó írás: [link]
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban nézegettem régebbi NBA döntőket és elkezdtem utána olvasgatni játékosoknak, hogy kivel mi lett.
ESPN stat oldalára is felkeveredtem végül...stb.Abban kérném a segítségeteket, hogy olyan statisztikai összesítőt találok -e valahol, hogy játékosokra lebontva kinek - mennyi bajnoki címe van?
-
borges7
aktív tag
The Los Angeles Lakers have agreed on a trade sending D’Angelo Russell, Maxwell Lewis and three second-round picks to the Brooklyn Nets for Dorian Finney-Smith and Shake Milton.
-
borges7
aktív tag
Mind a négy győztes buzzer-beater egy videóban [link]
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #15046 üzenetére
Nem értem, pont hogy elvállalta most csak nem ment be
Más:
[Stein] Pat Riley statement: “We usually don't comment on rumors, but all this speculation has become a distraction to the team and is not fair to the players and coaches. Therefore we will make it clear: We are not trading Jimmy Butler."[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
A Pacers és a Pistons nyugati túrája jelent valamit? Gyenge a nyugat?
Tyrese Maxey 33 pts 3 threes 12 asts vs Celtics 24/25 season
- ha vmi látványos, akkor ez azA Warriors-Lakers vége váratlanul izgalmasra sikeredett. LeBron már nem vállal mindent eldöntő dobást a meccsek végén?
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Ez a Spurs Knicks mondjuk nem volt rossz. Wemby emeli a színvonalat.
-
attiati
veterán
Kings-el mi a csöcs van?
Nagyon rosszul állnak.
2-3 meccsel többet játszottak már, mint a többség és így vannak 12. helyen.
Azt hittem összekapják magukat, ha már tavaly pihentek a play off alatt. -
perempe
veterán
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #15040 üzenetére
Az nem működik, hogy a világ drasztikusan változik (gyorsul)... de a régi szabályokat nem mered drasztikusan módosítani.... mert akkor nem lehet összehasonlítani a statisztikákat.
Nekem főleg az nem tetszik, hogy az egész alapszakasz jelentéktelen lett.
Durva ösztönzőket (vagy retorziót) kellene bevezetni a bajnokságra nézve.
Load management, stb...Tavaly ráadásul kaptunk egy tök szar rájátszást. Alig volt ki-ki meccs vagy 7 meccses sorozat. Ennek az okát nem tudom. Lehet, hogy durván bele kellene nyúlni a meccsen belüli szabályokba.
Védekező játékost védeni a fújásnál. 3 pontost szigorítani, stb... -
nmate91
tag
Hát, ajánlom az euroligát, jobban pörög mindenki, taktikailag fejlettebb.
Az All Star kellene legyen, ahol egyénileg a legjobbak vannak ott, egy olyan alkalom az évben, ami különleges.
De ez csak a jéghegy csúcsa egy nagyobb problémában, amit pl. Bazska is taglalt.
Általánosan: Én ott látom a gondot, hogy sokat változott a kosárlabda, még többet a világ, az egész cucc körítése meg semmit.
Az NBA-ben a játék gyorsabb lett, több futás van, több irányváltás, több dobás, nem pakolnak annyi izmot, mert különben nem gyorsak a játékosok, nem tudnak betörni vagy screenről lemozogva hármast dobni. A jó játékosok értelemszerűen azok lesznek, akik ezt csinálják, de emiatt gyakrabban sérülnek (több terhelés éri az izmokat, ízületeket), így az alapszakaszban menni fog az alibi, hogy aztán majd a po-ban lehessen menni. All Star is beletartozik ebbe, mindenki örül, hogy pihi van.
Az is benne lehet, hogy kiveszett a rivalizálás, minden kurva pc-re van véve, egy rossz szavad nem lehet játék közben, nincs nyomás egy alapszakasz meccsen, hogy nyerni kell, mert 2 hét múlva elfelejti mindenki, hogy 50 ponttal vertek meg és még lehetne sorolni, mennyire puhult az értékrend.
Emiatt amúgy nézni sem akarják sokan, többek között az alapszakaszt én sem. De rájön a tiktok hatás, sokan nem képesek 3 órát egy meccs előtt ülni, amikor 10 másodperces videó ma már hosszúnak számít. Amúgy valahol meg is értem, nagyon ritkán néztem élőben meccset a sok időkérés miatt. -
saen
veterán
válasz nmate91 #15038 üzenetére
Én a verseny miatt nézem, hogy hogyan küzdenek, de ez pont az all-star meccsből hiányzik. Ez inkább csak egy lightos edzés.
Nekem egyértelműen a rájátszás a csúcs, ott van tét, van hajtás és jellemzően szinvonal is. Alapszakasz elég vegyes, 82 meccs sok ahhoz, hogy mindegyiken full pörögjenek, de azért ott is vannak jó meccsek.
-
.LnB
titán
Durant is elmondta a véleményét az új All-star formátumról: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
szebe
addikt
válasz nmate91 #15030 üzenetére
Sokkal drasztikusabb változás kéne, mert a jelenlegi hétvégi program szerintem elfáradt (aztán lehet a számok mást mutatnak).
A meccsek átmentek bohóckodásba, a skill challenge és a zsákolóverseny elfáradt. Egyedül talán a dobóversenynek van (lenne) értelme, ha nem "random" arcokat, hanem az addigi legjobb dobókat hívnák meg, pár plusz névvel kiegészítve (wnba, gleague, lehet euroleague is akár, bármi)
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
válasz nmate91 #15030 üzenetére
Szánalmas. De igazából olyan bonyolult, hogy lusta voltam még megjegyezni is.
Komoly bajok lesznek a játékpercekkel is, mert olyan rövid meccsek lesznek, hogy érdemben nem kaphat mindenki játékidőt.
Egy elkeseredett vészkísérlet. Kerülgetik amíg tudják az EU-USA formátumot. De vagy az lesz a megoldás, vagy nem lesz All-Star gála. Ahogy az NHL-ben sincs, mert ott sem tudtak mit kezdeni vele.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nmate91
tag
Új all-star formáció vélemény?
Idén még működhet is, ha a rising starts odarakja magát, de amúgy hosszútávon ez nem megoldás szerintem.
-
perempe
veterán
Nézem a Pistons-Heat összefoglalót. Miért visel valaki kerékpáros sisakot?
Ez nem sisat, csak Jimmy Butler befestette a haját!* Brahms: 4. szimfónia *
-
.LnB
titán
Na egy "szakmai" kérdés.
Kit játszassak szerintetek majd (csütörtöki forduló) fantasy-ban?Bitadze az OKC ellen
vagy
Jalen Johnson a Spurs ellen.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tudom, hogy így van. Nem is volt kérés. Csak puffogtam egy sort rajta. Utálom, komolyan.. Max az lehet a kérdés, hogy miért látja ezt jónak az NBA, hogy ezt küldi ki nemzetközi feedbe? Inkább legyenek statok, visszajátszások. Mert gondolom elemzések, szakértők nem mehetnek ki nemzetközibe. De basszus. Egyébként se gondolja szerintem senki, hogy az amerikai nép többsége az értelmiség origója. Na de még reklámozni is azt, hogy mennyire nem az. Nem értem ebben hol a biznisz.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Kings-Nuggets vége, érdemes megnézni [link]
-
saen
veterán
Ez attól függ, hogy kinek a közvetítését nézed meg. Vannak tv csatornák ahol ez része a közvetítésnek, amit a magyarok vesznek oda nekik kéne odatenni az elemzést.
Más: Jimmy Butler utolsó szezonja ez a Heatnél, mert nem akarják megadni neki amit kér hosszabb távon. Ezért megpróbálják elcserélni és Jimmy első számú célpontja a Suns... Kiváncsi leszek, hogy lesz-e ebből így valami, mert ügye akkor Bealt oda kéne adni, mert máshogy nem jön ki a matek. De egyrészt ő korábban se kellett a Heatnek + vétozhat is bármilyen cserét. Érdekes lesz, hogy hogyan navigálják ezt le, még akkor is ha nem a Sunshoz megy.
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
Tegnap random beleböktem este, és elkezdtem nézni a San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves meccset. Miért van az, hogy a letorrentezett meccseknél a játékmegszakításoknál, visszajátszásokat, elemzéseket mutogatnak. Ami jó! Míg a Sport tv-s (gondolom nemzetközi) feed-ben ilyenkor nézhetem ahogy a bamba átlag amerikai, örül a fejének ha a mutatják a nagy kijelzőn...
Vicces volt ahogy Edwards presztízsre vette az 1-1-et Wembyvel. Viszont Wembanyama nagyon megette reggelire őt. Kapott vagy három búrát.
Na meg ez a Sochan ahogy egy kézzel dobja a büntetőt.. kész.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #15021 üzenetére
Doncic most hozta vissza az OKC ellen dobott kevés pontot.
Már az elején asszem 7/7-el állt.Thompson egójának nagyon kellett ez a meccs. Remélem most már áttört nála a gát, mert eddig nem túl jó a formája.
Lehet benne még frusztráció is a GSW-vel szemben.
[link]
utána: [link][ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #15020 üzenetére
Nem teljesen van igazad azért, amikor egyszerre van a pályán Curry, Doncic és Irving, pláne, ha ilyen dobóformát fognak ki, mint ma(és Klay is épp ellenünk hoz szezoncsúcsot ), akkor nagyon sokszor semmit sem tehetsz. Persze, nyilván voltak olyan helyzetek, mikor rosszul védekeztek, de az csak az érem egyik fele.
Doncic pl. ma 16/23-at dobott, azért ez még nála is nagyon ritka.Meg is lett az új triplarekord amúgy, végül 48-nál álltak meg.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Mavs - GSW all star meccs színvonal.
-
.LnB
titán
Giannis 10/10-es blokkja: [link]
-
.LnB
titán
Azért Schröder marha jól játszik az utóbbi időben. Én azon lepődök meg, hogy ilyen könnyen mozdítható volt. Sajnálom is, hogy a Warriors-ba került..
-
saen
veterán
Közben Bronny James mezeladásból hozott már a Lakersnek kb 50m USD árbevételt. Már ezért megérte elhozni a drafton.
-
attiati
veterán
Lakers-Mini meccsen egyik csapat sem érte el a 100 pontot.
Na nem a fantasztikus védekezés miatt.
Inkább Benny Hill show volt. -
borges7
aktív tag
Közben a Warriors egy elég jó fogást csinált!
"The Golden State Warriors have agreed on a deal to acquire Brooklyn Nets point guard Dennis Schroder for De'Anthony Melton, sources told ESPN on Saturday.
The Warriors are also receiving one second-round pick from the Nets and sending three second-round picks to Brooklyn in the deal, sources said." -
borges7
aktív tag
válasz perempe #15004 üzenetére
Hawks csinált pár nagy hibát hátul a végén, az elég is volt, illetve támadásban Young-on kívül eléggé nullák voltak, 5 mezőnykosarat tudtak dobni csak az ucsó negyedben.
Annyiban örülök, hogy a Bucks sztem nagyobb erőfeszítésre tudja majd kényszeríteni a Thundert a döntőben, de így is az OKC az esélyes sztem. -
perempe
veterán
Obi Toppin 20 pts 8 rebs 3 asts vs Sixers 24/25 season
Giannis Antetokounmpo 32 pont a Hawk ellen, 1 gólpasszon múlt a tripla-dupla
Toppin nem nagy szám annyira, de látványos; Giannis gyors kontrákból szerzett pontokat, az utolsó blokkja nagyon szép.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Vajon behúzza ezt Porzi, avagy nem? (első kép)
Miután tippeltetek, megmutatom a másodikat, ami után lehet módosítani a tippet(ha akarjátok)[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +RLSoco nagy táska
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- DJI Air 3 Fly More Combo FMC drón +Garancia +Care Refresh