- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
[link]
Wolves vs. Lakers and The Evolution of Anthony Edwards | LeBron James & Steve Nash | MIND THE GAME
-
saen
veterán
del
-
nmate91
tag
Mitch > KAT, ennyi a lényeg, OG meg Bridges elég extra védekezésben eddig, kár, hogy van rajtuk kívül 1-2 lyuk.
Egyetértek, hogy Indiana - OKC döntő most a legesélyesebb.
-
borges7
aktív tag
Celtics a 2. hazait is eladta nagy előnyről, 8 percen át nem tudtak mezőnykosarat dobni. [link] És megint egy Bridges labdaszerzés tett pontot a végére. Pacers döntőzik szerintem, de a Thundert nem lehet megállítani.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15650 üzenetére
Igen, Curry hiánya azért eléggé meglátszott, miután lesérült, sokszor szenvedtek támadásban, de a jó védekezés, illetve egy-egy jól időzített tripla szerencsére mindig elállította a vérzést. Moody és Podz nem nagyon találja a dobását az utóbbi meccseken, remélem feljavulnak majd ők is.
-
nmate91
tag
Ez a második kör eddig patika drámában, jók ezek az utolsó pár percek (Cavs - Pacers).
Ez egy tipikus Utah Donovan Mitchell playoff meccs volt.Színvonalra mondjuk a GSW meccs szerintem elég gyenge volt, hiányoztak a szép támadások. Jól védekezik mindkét csapat, de nem volt "csellendzselve" az a védekezés egyik oldalon sem.
-
borges7
aktív tag
Itt a Thunder-Nuggets meccs vége [link] ucsó három perc
-
saen
veterán
válasz
borges7 #15644 üzenetére
Persze, nyitott minden, de ez a három csapat az alapszakaszban nagyon kiemelkedett.
Ismételni meg nagyon nehéz bajnoki címet, Celtics továbbra is erős csapat, de azért lesz ellenfelük. Bár az lehet összerántja őket, hogy ez az utolsó évük így együtt, azt a csapatot is szét fogják szedni, mert túl nagyra nő a fizetésük és valakit/valakiket nyáron most el kell engedniük.
-
nmate91
tag
Boston nagyon rossz volt, főleg dobásokban, de nagyon hiányzott nekik KP a gyűrű alól és kicsit a Knicks is meglepte őket. KAT szerencsére nem volt sokat a pályán. Brunson megnyerhette volna hamarabb, de trademark a Knicksnek hosszabításban nyerni.
Mindentől függetlenül, sima 4-1 max 4-2 a Bostonnak, mert ha a dobások beesnek, egy szinttel jobb csapat. -
borges7
aktív tag
Ebből a háromból csak a Thunder nagy csapat, őket meg pont most vertük meg
De viccet félretéve, Celticsnél látszik, hogy valami nem klappol úgy, mint tavaly, illetve mindig sérült valaki(k). A Cavs meg még semmit nem tett le az asztalra, én őket nem tartom esélyesnek a bajnoki címre, alapszakasz ide, vagy oda.Szóval az idei bajnoki cím szerintem "up for grabs", ahogy a művelt angol mondaná.
-
nmate91
tag
Nagyon komoly volt az OKC meccs vége
-
nmate91
tag
De akkor ki nagycsapat, ha nem a konferencia 2. És 3.?
Szerintem meglepi, bármelyik is jut be. -
nmate91
tag
Ez a széria nem a védekezésről fog szólni, az tuti, de most extrém hatékony volt a Pacers. Garland hiányzot, Mitchell-t lehet kisegítette volna, aki nagyon sok rossz dobást vállalt, könnyebb dolga volt a Pacersnek most így védekezésben. Mathurin energiája nagyon nagy extra a padról. Tetszik eddig ez a párharc.
Boston - Knicks az kivégzés lesz, OKC - Denver kb. a nyugati döntő, GSW - Wolves jópofa párharc lehet igazából, csak értelme nincs -
borges7
aktív tag
Most tudtam meg, hogy van ilyen csatorna is, hogy "NBA Australia"
Pedig Adams nem is ausztrál, hanem új-zélandi
[link]
-
nmate91
tag
Na, nézzük Houston visszahozza-e? Párharc előtt sima gsw-t mondtam, 3-1-ről fájna nekik.
-
saen
veterán
válasz
attiati #15626 üzenetére
Az ő karrierjében én hasonlóra számítok, mint Rubio-nál, legalábbis egészségügyileg. Nem számítok arra, hogy 40 évesen még tolni fogja. Ez igaz, hogy neki kondicióra jobban rá kell feküdni, Reddick már tolta is a nyilatkozatot erről, bár nem Lukát nevezte meg, hanem a csapatot, de az üzenet egyértelmű.
-
saen
veterán
válasz
borges7 #15625 üzenetére
Nem viccelek.
Statisztika egy dolog, de nézd meg a meccset. Zubac-ot próbálják felépíteni, mint egy DPOY kaliber játékos, kapott most is szavazatokat, bár nem ő nyert, de ettől függetlenül a liga egyik legjobb védekező játékosának tartják. Ehhez képest teljesen ki tudják venni a meccsből, most is játszott vagy 3-4 percet az utolsó harmadban. Egyetlen dologra használja az edző, hogyha Jokicot fizikálisan meg kell állítani, ebben jó, de még így is figyelnie kell, mert még Jokic is gyorsabb nála.
Tény, hogy nem láttam minden Clippers meccset az alapszakaszban, de amit láttam akkor szimplán jobb volt. Most egy kiegészítő ember szintjét hozza csak és nekem ez csalódás. Főleg úgy, hogy ahogy halad előre a párharc, egyre kisebb a szerepe. Az elején jobb meccsei voltak. -
nmate91
tag
Jokic meccsenként egy tízest biztos ledob.
Nem lehet lecserélni, mert különben g league szint lesz mindenki.
-
attiati
veterán
Doncic térde újra vérzett itt az 5. meccsen.
Tavaly ugyanez volt.Mindez a rájátszás első körében. Úgy, hogy tök sokat pihent év közben. Hogyan bírta volna a további sorozatokat?
Sokszor tehetetlen a mozgása a tömege miatt.
A srác egy időzített bomba ilyen fizikummal.
Azt szokták mondani a térd szakik, hogy minden 1 kg túlsúly 10%-kal növeli a térdsérülés veszélyét. És ez nem az élsportra vonatkozik.
A zsenialitást sajnos felülírja a fizika.#15624diegho
Brutál erősnek láttam James fizikumát a sorozatban.
Egymás mellé teszed a 40 és a 26 éves embert és mintha felcserélték volna az életkort.Gobert valóban nagyon rossz match volt a Davis nélküli Lakersnek.
Edzői hiba is volt talán: Kleber január óta nem játszott. Lakersben még egyáltalán. Bejött pár percre, szarul ment neki. Ezek után a véghajrában is beküldték. -
borges7
aktív tag
Most viccelsz, ugye? Zubac a Clippers egyik legjobb, és legkiegyensúlyozottab játékosa eddig. Szinte "percre" pontosan hozza azt, amit az akapszakaszban is, csak a 61% mezőny helyett 67%-kal dob ráadásul. A lepattanózást is csak a legutolsó meccs húzza le kicsit.
És ne felejtsük el, hogy Jokic ellen kell védekeznie! [link]20 pont, 10 pattanó, 3 gólpasszt átlagol amúgy.
-
diegho
nagyúr
LAkersnek nem Doncic volt itt a probléma, hanem a magasság, valamint James a sérülés óta nem volt 100%-os.
A jövőre nézve nagy kérdés, hogy mennyi van még James-ben? -
saen
veterán
válasz
attiati #15620 üzenetére
Doncic mindig is szar volt védekezésben. Támadásban viszont egy zseni ami iszonyat ritka. Köré csapatot kell építeni és ez inkább majd akkor számít ha Lebron nem lesz, mert Lebron is zseni még és kevésbé van szükségük Lukára.
Az viszont igaz, hogy a Lakersnek nem volt ideje megcsinálni ezt a csapatot, idővel majd jobb lesz a helyzet, szerintem. Ettől függetlenül a Dallas GM-et azért hibáztatják, mert ennél többet is kaphatott volna Lukáért, ami szintén igaz.
-
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #15618 üzenetére
4. Lakers meccsen volt egy fura jelenet.
Lebron csalódottan sétált le, Doncic le akart vele pacsizni, de Lebron nem örült neki.
Csomószor azt látom még mindig, hogy Doncic sétálgat, kivonja magát a játékból.
Védekezésnél az egyetlen esélye, hogy lábbal felveszi a tempót és test-test ellen leütközi a támadót. Ha ez nem jön be (általában ez történik), akkor Doncicot röhögve verik indulással. Utána az egész védekezésnek be kell segíteni és üresen marad egy ember.
Ráadásul támadásban sem muzsikál jól Doncic.Lehet, hogy a Dallas GM-nek igaza volt.
Brutál mennyi túlsúly van rajta.
Mindez hatalmas ego-val párosul.Ugyanazt a viselkedést látni rajta, mint a Dallasban.
Hol büszke, hol csalódott és lemondó.
Bírókat hibáztatja és a 4. meccsen már a Lakers csapattársakat is.Jah és a Lakers kb 3 ziccert hibázott ezen a meccsen (James és Doncic is
)
-
borges7
aktív tag
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #15614 üzenetére
Egész Nuggets jó volt most, vagy a Clippers volt szar, első sima meccs a szériában. Westbrook is nyerő ember volt már megint ami meglepő.
A Pacers-Bucks vége meg komédiába illő volt, tudom sokan Dame sérülésére fogják majd az egész szériát, de ez a Bucks komikusan szar volt az egész sorozatban. Egy ember nem számíthat ennyit. A Pacers meg szimpi csapat, de kár, hogy most nekimennek a falnak köv körben.
-
nmate91
tag
Gigabalfasz csapat ez a Knicks és még Brunson csapágyas is.
Murray pedig előlépett, mikor a legjobban kellett, le a kalappal. -
saen
veterán
Dame lehet elszakította az Achillesét. Még nem hivatalos a diagnózis, de ezt mondták elsőre.
Pistons-Knicks meccs végét meg a bírók döntötték el. Utólag el is ismerték a bírók, hogy be kellett volna fújni a bizonyost...
-
borges7
aktív tag
INGLEWOOD, Calif. -- Aaron Gordon slammed down Nikola Jokic's miss as time expired to lift the Denver Nuggets over the Los Angeles Clippers 101-99 on Saturday to tie their playoff series 2-2.
Video review confirmed the ball left Gordon's hands above the rim just before the buzzer sounded after the Nuggets had blown a 22-point lead.
It's the first game-winning, buzzer-beating dunk in NBA postseason history, according to Basketball Reference.
"We wanted to get the ball to Joker on the last shot. ... I'm just trying to clean up everything on the glass, trying to get a tip back, trying to do whatever my team needs for me to win," Gordon told TNT in the wild aftermath. "That was a crazy game, man. Crazy game." -
saen
veterán
válasz
nmate91 #15609 üzenetére
Ő ezt tudja.
Jimmy megúszta a komoly sérülést, nem tört csontja. Persze fájni fog neki, de így talán belátható időn belül vissza tud jönni.
Knicks-Pistons párharcot továbbra is élvezem, tudom kicsi rajta a figyelem, mert egyik csapat se várható a döntőbe, de jó nagy a küzdelem, van hajtás.
-
nmate91
tag
Tudnám Morantnek minek kell mindenkit átugrani.
-
nmate91
tag
Butlert szépen megrépázták.
-
saen
veterán
-
saen
veterán
Clippers - Nuggets kiegyenlítettebb, mint gondoltam. Ettől függetlenül nagyon jó széria, utálják egymást most rendesen, majdnem bunyó is volt.
Knicks - Pistonsból is láttam sokat, nagyon szimpatikus csapat ez a Pistons. Sok jó fiataljuk van, szerintem két év és komoly csapat lesz ha nem rontják el. Cunnigham szépen fejlődik és van sok jó magas fiataljuk. A párviadalra visszatérve, mindkét csapatnak gyengéje, hogy nem dobnak elég hármast. Enélkül sok esélyük nem lesz a köv körben, de nincs kizárva még egy Pistons továbbjutás sem.
Bucks-ba meg ma este visszajön Dame, lehet megnézem reggel a meccset. Érdekes lehet ez a párharc is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest