Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Az NBA kiadta az ilyenkor szokásos L2M-jelentését, és ebben a liga is elismerte, hogy Pascal Siakam szabálytalan zárást adott a győztes kosarát megelőzően. A liga jelentése alapján 20 kétes helyzet volt a mérkőzés utolsó 2 percében, és ez volt az egyetlen, amikor nem a megfelelő döntés született. [link]
Az nem rossz arány azért, amikor hat másodpercenként történik valami.
-
perempe
veterán
Gueye elrontott zsákolása miatt is érdekes a Doncic összefoglaló. LeBront nem szeretem, de el kell ismerni, hogy legalább tud bal kézzel is ziccerezni. rengetegen a bal oldalon is jobb kézzel csinálják, nézni is rossz.
-
borges7
aktív tag
Ennél viccesebb edzői sajtótájékoztatót nem hiszem, hogy láttatok [link]
-
perempe
veterán
Wild OT Ending Raptors vs 76ers
A rendes játékidőben kellett volna nyernie a vendégeknek . -
borges7
aktív tag
Morant se sokáig marad már Memphisben szerintem https://www.espn.com/nba/story/_/id/47561697/grizzlies-entertaining-ja-morant-trade-offers-sources-say
-
.LnB
titán
Érdekes ez a Giannis helyzet. Tisztázták, hogy ő sosem kért cserét a csapattól, és nem is akar, mert nem olyan a természete. És én pont nagyon díjazom is az ilyen hűséges, korrekt játékosokat. De valamiért itt már én is úgy vagyok vele, hogy Giannis-nak tényleg lehet jobb lenne valahol máshol. Ez a csapat, meg az edző...
Mondjuk az is tény, hogy ami mindent megtett már a Bucks azért, hogy a kedvében járjon, teljesen érthető a viselkedése, és korrekt. -
.LnB
titán
Az gyönyörű lesz ha most a Hawks tényleg rámegy AD-re. Az egy olyan "tökéletes" lezárása lenne ennek a Young - Doncic - Davis triónak, amit kitalálni se lehetne jobban.
Ha figyelembe vesszük a draftot, a cseréket. Gyönyörű "körforgás" lenne. -
perempe
veterán
Tartja magát a Nuggets, jó csapat.
-
nmate91
tag
Ez a Young csere a "legérdektelenebb all-star játékos csere" címre bátran pályázhat. Csöves csapatból még csövesebb csapatba
-
perempe
veterán
Deni Avdija 33 pts 8 rebs 9 asts vs Jazz
Cade Cunningham 29 pts 13 asts vs Knicks
Sokat nézem Donovan, Maxey, Cade, Doncic és Curry összefoglalóit, mostanában már Avdija is. -
borges7
aktív tag
-
perempe
veterán
Tyrese Maxey 36 pts 8 rebs 4 asts vs Knicks
Avdija összefoglalója megerősítette, amit mondtam, Clingan dobálja a hárompontosokat.
Nem lehet megcsinálni azt, hogy nem vállalja el ezeket, kinevetik/összezárnak előtte. Clingan 9 támadó lepattanót hozott össze New Orleansban, szép. -
perempe
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Alkotott volt csapata ellen, 17 Points, 3 Blocks, 9 Rebounds vs Raptors.
-
perempe
veterán
Tyrese Maxey 34 pts 4 threes 12 asts vs Grizzlies
a félidő előtti mákolása miatt. -
saen
veterán
Jokic minimum 4 hetet ki fog hagyni. Komolyabb sérülést viszont megúszta.
-
perempe
veterán
-
saen
veterán
Nem tudom mikor láttam bunyót utoljára NBA meccsen, de éjjel a Suns-Pelicans-on volt egy pici
Nem volt jó meccs egyébként, ezt viszont befújták faultnak, pedig gyönyörű volt: [link]
-
borges7
aktív tag
Nem nagyon szoktam olyan meccset ajánlani, aminek ennyire sima a vége, de ezt muszáj [link]
-
perempe
veterán
Tegnap Maxey összefoglalója alatt mondta az AI, hogy Drummond több hárompontost dobott. Megnéztem, tényleg. Valami végérvényesen megváltozott az NBA-ben...
-
nmate91
tag
válasz
borges7
üzenetére
Nagyon jó képességű, de egyértelműen vannak problémái fejben, ezért nem képes konzisztensen a legmagasabb szinten teljesíteni. SGA 100% fókuszban van mindig, egy gép, felnőtt ember, aki érti és tudja miért van itt
Ant egy szeleburdi kisgyerek, aki nagyon jó kosárlabdában, de könnyen kizökken. Nem is túl okos btw, de azt leginkább a magánélete mutatja, ami minden bizonnyal nagy hatással van a kosárlabda teljesítményére. -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Akkor itt a meccs végén volt neki, mert kis túlzással ő döntötte el?(tripla, blokk, lepattanó)
Vagy csak mázlija volt? Ennek annyi értelme van, mint a "Ha lenne pálinkám, már nem lenne" mondásnak, csak az legalább vicces.Vagy mondjuk ha Giannis úgy tudna dobni, mint Curry, akkor ő lenne minden idők legjobbja. Nekem egyébként nem ez a legnagyobb bajom Ant-tel, hanem az, hogy túl jó gyerek, és nincs meg benne a gyilkos ösztön(szerintem).
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
Ez is egy must watch, Wolves-Thunder vége, nagy meccs volt [link]
-
borges7
aktív tag
"Nikola Jokics éjszaka 23 ponttal, 11 lepattanóval és 13 gólpasszal járult hozzá a Nuggets sikeréhez, és a mérkőzés során egy jelentős mérföldkőhöz érkezett, mostantól ő az NBA történetének legtöbb gólpasszát kiosztó centere. Jokics a Magic elleni összecsapás előtt hat gólpasszra volt Kareem Abdul-Jabbar 5,660-as rekordjától, az előzés pedig a második negyed derekán jött neki össze, amikor előkészített egy triplát Jalen Pickett számára. A center a szezonbeli 13. tripla-dupláját jegyezte, így pályafutása során 177-nél jár, és már csak négy hiányzik neki ahhoz, hogy beérje az örökranglista második helyén Oscar Robertsont – az első Russell Westbrook 207-nél tart jelenleg." [link]
-
borges7
aktív tag
Hoppá: "2025 decemberében Magyarországon is elindul az NBA hivatalos globális oktatási programja, az NBA Basketball School, amely a 6–18 éves korosztály számára kínál egységes, világszinten elismert képzést." [link]
-
borges7
aktív tag
Na ez tényleg az a meccs volt, amit végég kell nézni, annyira jó volt! Thunder-Spurs NBA Cup elődöntő összefoglaló [link]
Szívesen látnék velük majd egy playoff párbajt is.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
A második része szerintem nem igaz, lásd 50-es, 60-as évek, amikor még kevesebb csapat, és talán még kevesebb kiemelkedő csapat volt. De értem, amit mondasz, szerintem is nagyon kiegyensúlyozatlan, és "sovány" a mezőny. Nagyon sok hurka csapat van, széles középmezőny, és kevés igazán erős csapat.
-
saen
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Ez a tartalékos Suns azért simán elkente a Wolves-t pár napja...
OKC ellenben 1 meccset vesztett idén amikor 4 kezdőjük hiányzott és második meccsüket játszották két nap alatt... Nagyon simán vernek mindenkit. Nem csak az eredményt kell nézni, hanem hogy hogyan játszanak. Előző meccsen a Suns megszorongatta őket, de azt is csak úgy, hogy a 4. negyedben a Suns kb nem dobott mellé. Ez is csak arra volt elég, hogy szoros legyen a meccs, egyetlen pillanatig nem volt veszélyben az OKC. Amikor szoros egy meccs, iszonyat hogy fel tudnak pörögni. Emellett SGA idén valami 43%-ban dobja a triplát is, megállíthatatlan. Tavaly úgy lettek bajnokok, hogy szarul dobták a hármast, idén most ez is változott.
-
nmate91
tag
-
saen
veterán
Ez az OKC lesz szerintem minden idők legjobb csapata. Hacsak nem történik valami durva sérüléshullám, én nem látom, hogy hogy tudná bárki is megverni őket 4x hét meccsen.
-
attiati
veterán
Denver Dallas meccsen nem sok védekezés van eddig
100-100 a 3. negyedben.Flagg egyre jobb. Ő hogyhogy 19 évesen profinak állt?
-
-
perempe
veterán
Final 3:57 WILD ENDING Lakers at Raptors
rengeteg a hiba. a ZH-n megnéztem Reaves-t és LeBron szerencsétlenkedését. -
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
CP3-t kirakta a Clippers...
Giannis meg valószínűleg nem sokáig lesz Bucks játékos. -
borges7
aktív tag
Retró, Shaq teljesen új értelmet adott a "kiüríteni a kispadot" jelentésének
[link] -
borges7
aktív tag
Hawks-Pistons izgi volt [link]
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
Jokic 26 pont 7 mezőnykísérlettel( 7/7 FG, 2/2 tripla, 10/11 FT), bár még a nyamvadt tripla-duplát se érte el, egy pattanó hiányzott
[link] -
.LnB
titán
Ne ijesszen meg benneteket a cím, kezdjétek el nézni/hallgatni, marha jó kis szakmai beszélgetés, főleg az elején: [link] Szerintem nagyon érdekes.
-
szebe
addikt
Duna World-ön vb selejtező a finnek ellen.
Jó a kezdés, kérdés meddig lehet bírni ezt a tempót. -
diegho
nagyúr
T-Mac 13 pontja 35sec alatt a Spurs ellen szerintem mindent visz ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Avast! Antivirus topic
- Robotporszívók
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Thinking Basketball, jó videó, megérne egy misét a mostani játékfelfogás, vagy nem is tudom minek nevezzem.