- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
illes.bence #16332 üzenetére
Wifi nem jó erre. Nem internetezni akar a GPS, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Amíg nem volt mobilnet, szar volt a GPS, azóta teljesen rendben van. Ha véletlen épp pillanatnyilag nincs, akkor manapság sem jön meg a hódak jele - pontosabban hódak vannak, pozíciót nem számol belúle valamiért. Ki kell lépni az aktuális GPS-ből (mindből, hogy engedje el a hardvert) aztán vissza működő net mellett.
Nekem csak ez vált be...
Más, de rokon téma, aki GPS fix, vagy hasonlót használ, az szerintem csak annyit tesz, hogy tartja a GPS-t, mintha valami ténylegesen használná. Erre szvsz jobb a GPS info widget, annak valami tartalma is van, és a widget-en keresztül lehet kapcsolgatni. Azért azt mindenki sejti, hogy a GPS életben tartása, az némi fogyasztással jár. A GPS, meg az alvás akadályozása nincs ingyen!
-
formengil
tag
válasz
illes.bence #16308 üzenetére
A Beállítások-Helyszolgáltatásoknál be van pipálva a "Támogatott GPS használata"?
Ha nincs, próbáld meg így, de nem tudom hogy Wifivel működik-e, nem hiszem.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #16306 üzenetére
Ez jó kérdés. Wifi mindenképp segít, de mobilnetet szerintem nem tudja pótolni.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #16303 üzenetére
Ha jól tudom nettel gyorsabban talál holdat. Enyém is lassú, nekem sincs mobilnetem. Szerintem nem program függő, simán a telefon talál lassan műholdat.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #16299 üzenetére
Mobilneted van?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
illes.bence #16296 üzenetére
Ezt?
Ennyiért GPS-t veszek LOL.
-
kelekyle
őstag
válasz
illes.bence #15668 üzenetére
Garancia
-
tonyqa23
senior tag
válasz
illes.bence #15666 üzenetére
Meghalóban van a szenzor benne.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #15488 üzenetére
Ugye az ilyen dolgokat nem egy nyilvános fórumban kellene megbeszélni, ahol a szolgáltató, és a gyártó is olvasgat...
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #15479 üzenetére
Ha visszaviszed valamilyen hibával cserére, valószínűleg kicserélik gond nélkül.
Más:
Egyre érdekesebb, hogy idehaza wifin nem találja meg a frissítéseket a telefon, viszont bárhol máshol, másik wifivel megtalálja. Mi lehet az oka vajon?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Volt rajta fólia?
-
Tomacko
őstag
válasz
Kiegészítve az előttem szólót akkor cserélnek neked ilyen "hibára" talán, ha külön kötöttél biztosítást a telefonra.
-
TBG
senior tag
válasz
illes.bence #15423 üzenetére
Elvileg nem.
-
formengil
tag
válasz
illes.bence #15082 üzenetére
A szaggatást nem tudom hogy érted. De maga a hárombetűs nekem is lassan talál jelet, ezért előtte GPS test nevű alkalmazással, és mobilnettel fixálok műholdat, így csak pár másodperc.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
illes.bence #14681 üzenetére
A többieknek igazuk van, ha nem értesz hozzá ne szarakodj vele de azért segítek hogy tanulj abból ha elrontod..Belépsz a Root Explorerbe és bal felül a program ikonja alatt van egy ilyen szöveg: ''Mounted as r/o és van mellette egy gomb amin ez : r/w, ha erre rányomsz akkor r/o-ra vált és akkor tudod módosítani a rendszeradatokat vagy inkább fájlokat! De ha nem értesz hozzá ne piszkáld..csak egy jó tanács nem piszkálás
-
k_imre
tag
válasz
illes.bence #14683 üzenetére
Összességében nem tudod, hogy mit csinálsz.
Így ezerrel száguldasz bele egy méretes önpofonba.
Szerintem türelmesen olvasd végig a hungariandroidon leírt dolgokat, az sokat segít.
Ha azután sem érted, akkor hagyd a szakemberekre. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #14683 üzenetére
Segítek, ha megmondod:
1, Miért szívás?
2, Melyik az, ami szerinted felesleges? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #14681 üzenetére
Minek bántod azt a szerencsétlen telót, ha kicsit sem értesz hozzá könyörgöm?!
NE, ismétlem NE nyúlj bele a V3 romba, ugyanis ott NINCS olyan app, amit törölhetnél!
-
Tomacko
őstag
válasz
illes.bence #14662 üzenetére
Ennyi sötét barmot....az vegye magára aki magáénak érzi(Golyós te semi képpen se )......... Marhára nincs már GXI telefonom március eleje óta, DE...... szóval olvasom a fórumot szorgalmasan, Szóval egy custom cuccról visza állni alapra úgy lehet, ha először felteszed a gyári recovery-t a régit a B04 gyári rommal együtt meg van az első hsz-ben honnan tölthető le ha jól emlékszem.....aztán ha fent a gyári rom ujra akkor lehet ismét frissíteni b06-ra. Na most ha nekem ez ennyire tök egyértelmű holott csak szórtan olvasom a fórumot, akkor kérdezem én, hogy aki vette a fáradtságot, hogy megtanulja rootolni (én azt se tettem), majd feltenni rá másik romot, akkor az az ember miért nem olvassa el mindezek megtétetle előtt, hogy hogyan tudja vissza tenni a gyári romot....és miért nem tudja használni a fórumban a keresőt ?
Ui.: nem kell komolyan venni nagyon, inkább kicsit voltam cinikus...direkt :
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14675 üzenetére
Root Explorerben: Ráböksz hosszan az adott fájlra, majd Permissions, leszeded az összes pipát, majd mented.
ui: teljesen gyári szoftver esetén az alkalmazások többnyire odex formában találhatóak meg, tehát a rendszeralkalmazásokból kettő van: fájlneve.odex, fájlneve.apk, erre majd figyelj.
-
Rimuru
veterán
válasz
illes.bence #14671 üzenetére
Ha ténylegesen letörlöd nem lehet, max kiszeded a v3.zip-ből és visszamásolod (vagy nem törlöd hanem áthelyezed).
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Persze: újra rakod az egész romot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Törlés helyett, ha benne van a pakliban, hogy idővel vissza is szeretnéd állítani őket, egyszerűbb lenne a jogokat elállítani a fájlokról, amit adott alkalom esetén, akár vissza is lehet állítani, és minden menne tovább.
-
golyós
addikt
válasz
görgess fel a lap teteréje
jobb oldalon kék betűkkel B06 telepítése -
formengil
tag
válasz
A CWM eltávolításának nem látom értelmét ( mondjuk én nem értek hozzá). Ha a Next V3-mat akard eltávolítani, azt nem tudom hogy kell, de mivel az komplett rom, nincs olyan hogy megmarad a B06. Ha először gyári B06-ra frissítettél, akkor ha backup-ot csináltál róla CWM-el, akkor vissza tudod állítani.
Ha közvetlenül B04-re raktad fel a Next V3-mat, azt nem tudom hogy lehet visszaállítani, majd valaki okosabb talán megmondja.
-
formengil
tag
válasz
illes.bence #14660 üzenetére
Nem, root explorerrel a gyári alkalmazásokat tudod eltávolítani.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #14656 üzenetére
-
Jano_023
őstag
válasz
illes.bence #14645 üzenetére
Ez alapján csináld és akkor a V3 is fent lesz ...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
illes.bence #14624 üzenetére
30? OMG, nagyon jó ár. Nekem ma jött meg a Sensation, elbúcsúzom a közösségtől, de azért benézek néha-néha
-
Samus
addikt
válasz
illes.bence #14382 üzenetére
Sky Safari legfrisebb verziója nem megy (betöltés közben a Defiant logónál egyszerűen kifagy), az eggyel régebbi verzió (1.3.3, a Holiday Season Update előtti) viszont gond nélkül fut, kár, mert kíváncsi vagyok az újdonságokra. Írtam a készítőknek a feltüntetett mailcímen, de "kissé" erotikusan álltak hozzá a témához...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nfs, asphalt megy, utobbinal a giroszkopos vezerles nem okes.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
A GTA Vice City felejtős. Nem csak nem kompatibilis, hanem nem is megy. Gameloft: A NOVA első része nem jó...
-
Samus
addikt
válasz
illes.bence #14379 üzenetére
Én csak játékok terén láttam inkompatibilitást, szóval ha sokat játszol, akkor valami ARM alapú csodát keress, egyébként az összes általam használt program szépen megy (Nova, Widgetlocker, Fancy Widgets, Handcent, Camera ICS+, Facebook, a "stock" böngésző nagyon baba, mobilnetre az Opera Mini jó kis adatforgalom miatt, stb...)
-
szezso15
addikt
válasz
illes.bence #14307 üzenetére
Tapasztalatból mondom, arra elég, hogy böngészgess Opera Mini-vel (egyszerre csak egy oldalt tölthetsz, mert belassul), FB-re sokat kell várni, ha az appot használod (én nem szoktam megvárni, hogy a képeket betöltse, mert több percig szöszöl 1-1 darabbal), YouTube-ra használhatatlan...
Kb. ennyi, időjárást frissíteni, böngetni elég!
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14297 üzenetére
Opera mini-t használva szerintem nem érzed meg különösebben a lassítást, kivéve youtube videók betöltése.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14281 üzenetére
Első kőrben érdemes azt, amit tegnap is felsoroltunk, mikor ugyan ezt kérdezted.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14170 üzenetére
1430 a T telefonszáma
Ha valaki vesz egy előfizus telót, majd eladja másnak, de később nem fizeti a számlát, a szolgáltató letiltja a telefont.
-
golyós
addikt
válasz
illes.bence #14146 üzenetére
Azért én a helyedben felhívnám a T-t mert nekem anno azt mondták a T-ben , hogy nem érdekli őket az adásvételi.Ha az előző tulaj nem fizeti a számlát vagy valamiért letiltják a telót hideg hadja őket , hogy papírod van a teló vásárlásáról.
Kérdezz rá a 1430-on , hogy mi van ebben az esetben. -
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14146 üzenetére
Kezdőképernyő fagyás stb. Amiről fentebb is írtunk. Ezek nagy valószínűséggel előfurdalnak, tesztelni úgy se tudod.
Adásvételi kelhet T-hez, illetve ha véletlen letiltják a telefont, visszatudod kapcsoltatni és bizonyítod, hogy te tulajdonodban áll a készülék.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14143 üzenetére
Csak akkor vedd meg, ha van hozzá gyári garancia és írass adásvételit. Ha ez megvan igazából mindegy. Pár hibája úgy is lesz a telefonnak és hónap végéig cseréltetni, majd szervizeltetni tudod.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14067 üzenetére
Át kell gondolni mit akarsz.
Egy aránylag jól működő (szar az összes telefon igaziból) telefont, ami nem tud sokat, gyenge a hardvere, de 60k körül van
vagy
Hibákkal küszködő, de használható, erős hardverrel szerelt készüléket szintén 60k körül
vagy
Egy aránylag jól működő telefont, ami sok mindent tud, erős a hardvere, de jóval több, mint 60k.
Ha 2. lehetőséget választod, akkor ezt vedd. Ha első vagy 3. verzió a szimpatikus, akkor nem neked való
-
szaszii
tag
válasz
Szia!
Szerintem teljesen megéri az árát a készülék. Amiket említettél, azokra teljesen használható a készülék. Alig van pár játék, ami nem indul el rajta, idővel ez is orvosolva lesz (szerintem). A benne levő wifi szerintem kifogástalan, nekem végig tartja a jelet, elég nagy távolságokban is. E-book olvasásra tökéletes a kijelző nagysága miatt.
Maga a rendszer gördülékeny, nem akadozik. Ha nem fontos számodra a JB, akkor best buy. Főleg úgy, hogy jönnek rá a gyártói frissítések, lásd fentebb pár hsz, plusz miután produkálták a gyárban is a képernyő fagyást, arra is lesz frissítés rövidesen. -
Gabor777
aktív tag
válasz
Minden telefonnak vannak hibái..ennek is. Én január óta használom, és nincs vele problémám.
-
Garry84
tag
válasz
illes.bence #13927 üzenetére
A készülékre elérhető egyik JB ROM-ban sincs hiba.
Bocs... :-)
Szóval, nincs rá JB. Talán egyszer lesz, ha lesz forrás...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #13927 üzenetére
Szia!
Még hivatalos JB sincs, nemhogy custom.
Idézem a mai beszélgetőpartnerem:
"Ha erre a készülékre valaki stabilabb romot készít, mint a gyártó, az máris mehet diplomázni...
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest