- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
balalev
tag
Na, megszabadultam a GXI-től... Nekem sajnos sok volt a hiba, kevés a support. Egy megbízható telefonra van szükségem. Sajnos most csalódtam a ZTE-ben.
-
balalev
tag
Feltettem én is.
Kijelző talán picit jobb, sebesség nem változott. Antutu eddig 11500-at adott, most 11100. -
balalev
tag
HELP: hozzákötöm telefonom a géphez, mindent lát az sd kártyán, de a DCIM mappa üres..pedig tele van képekkel, telón is látom. mi lehet a baj? O.o
-
balalev
tag
válasz
Keeperv85 #11243 üzenetére
de ha most adta ki, akkor lehet, hogy IN-re is kiadják
más:
eddig nem nagyon használtam a GPS-t telefonomon, de most úgy hozta az élet hogy kellene. Erre a GXI-m csődöt mond. Nem talál semmi idő alatt GPS-t. Felraktam a GPS Test-et, azzal se talál. azaz van, hogy 7-et is lát, de aztán mind eltűnik és semmi. Blade-emen nagyon jó volt a GPS. mi lehet a baj? megoldás? -
balalev
tag
Na van valami hír a következő frissítésről? mert sajna wifimnél gyakran megfagy a lockscreen, és a böngésző se valami tökéletes (néha elmegy a honlap, és marad a nagy fehérség)
-
balalev
tag
Szeretetben gazdag, békés karácsonyt!
-
balalev
tag
A kérdésem elsősorban Kelzsocához, de tulajdonképpen mindenkihez szól: Az miért van, hogy nem készülnek a telefonhoz custom ROM-ok? és ahogy olvastam, lehet nem is nagyon fognak készülni. Pl nem valószínű egy Jelly Bean custom Rom. ez miért van?
-
balalev
tag
Ezt más is észrevette már videófelvételnél? Nincs benne az egész kép, hanem olyan, mintha rázoomolnék. szóval nem csak felül, és alul vágja le a 4:3-as képből, hanem oldalt is sokkal kevesebb látszik. Nem tudom miért így csinálták meg a kameraszoftvert, de bármit felakarok venni, 2 lépéssel hátrébb kell lépnem, hogy látszódjon benne az, amit akarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest