- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
Nagyon is örülök a Grand X In-nek! 120k-s telefonnál egy ilyen hiba! Aztán Samsung!
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=55&t=3528 -
moriak
tag
válasz
gyuszmó #16177 üzenetére
Nekem a hibák közül egyedül az LS fagyás jelentkezett, de eleinte az se. a B06-os frissítéssel 2-3X jött elő. Említették itt már, hogy itthon 2 fajta szériát is kiadtak (szürke keretes), nekem az első van, de MAXIMÁLISAN meg vagyok elégedve vele! Lilulás sincs, nem tudom, hogy szerencsésnek mondhatom magam ezért, de szerintem sokkal sokkal több azoknak a felhasználóknak a száma akik meg vannak elégedve. Atom proci "atom". Minden telefonnal kell kompromisszumot kötnöd, de azért 1GB RAM és az Atom proci (bármennyire is teszt jelleggel adták ki) jó választás (ennyi pénzért)!
-
moriak
tag
Grand X In 2, Asus Fonepad, Intel most dobta ki a 4G-s Atom procit ezek mind azt jelzik, hogy a dolog nem halott! Tisztában kellene azzal lenni, hogy belépő telefon az intelnek is szinte. Jó teszt volt nekik, hogy képes egy ilyen telefon az SII vállát veregetni teljesítményben. Tisztában vagyok azzal is, hogy hasonló árban egy bugos, többnyire akadozó vasat kaptam volna! Nem éri meg a gyártóknak hibátlan készüléket a piacra dobni! Nagy a verseny és ez a trend,hogy évente cseréld le a készüléket! Nem szívesen járok már fel ide, mert állandóan megy a civakodás!
-
moriak
tag
válasz
adam1016 #15986 üzenetére
Igen mondjuk a biztonsági dolog hülyeség, de nincs benne logika, hogy csak akkor lehet lehúzni ha csúsztatás van, mert ha eléred a beállításokat akkor úgy is kell a jelenlegi LS minta vagy jelszó. Én szoktam használni a lehúzást LS alatt ha utólag akarom levenni a hangot vagy kikapcsolni a wifi.
-
moriak
tag
Köszi az infót, mondjuk nekem nem hiányzik a JB. Sonyhoz hasonlítva mind support és ár/érték arányban is úgy érzem, hogy jó készüléket vettem. Kompromisszumok minden készülék esetében vannak! Android alatt a hardver skála óriási. Múltkor néztem egy videót 4 vagy a 4S-ről és hihetetlen az, hogy egy túlárazott készüléknél 1 ponton a hátlapot letakarod és a térerő lecsökken, ez abszurd nálam!
-
moriak
tag
válasz
Keeperv85 #15618 üzenetére
Nem tűnik rossznak! Alcatel ultravékony készüléke után ZTE-nek is be kellett dobnia valamit... 2000mAh nem tűnik soknak, de majd a tesztek eldöntik. Wireless Display érdekes lehet, de valaki próbálta már? NFC-t ehhez a készülékhez sem írják, vagy nem kedveli a ZTE vagy már túl "alap"! Kezdőárnak mit tippeltek? Szerintetek a T be mer vállalni még egy X In készüléket?
-
moriak
tag
válasz
gorogtibor #15519 üzenetére
Alaplapi USB port amiben nem működik rendesen? Vagy gépház USB csatlakozó?
-
moriak
tag
válasz
Joe Cockroac #15098 üzenetére
Amíg arra volt állítva, hogy tartsa életben nekem is fagyott, de így nem! Örül is a fejem!
-
moriak
tag
B06-nál nálam az LS fagyás megszűnt azzal, hogy Tartsa bekapcsolva a Wi.Fit alvás közben opciónál a Sohára állítottam! B04 alatt ki sem kapcsolta a Wi-Fi-t! Nálam ezzel meg is oldódott az összes hiba!
-
moriak
tag
Inkább javítsanak ki majdnem mindent, mintsem kijöjjön egy frissítés amiben 1-2 dolgot javítottak ki.
Mondjuk nálam a képernyőfagyás se jelentkezik. Se a GPS se a képernyő érzéketlenség.
Lehet arra játszanak, hogy JB-vel együtt lesz frissítés! Elég szépen beharangozták a készüléket és nagy reklámot is kapott így nem hinném, hogy nem érdekli őket a dolog! -
moriak
tag
Lezárod a telefont utána mennyi idő elteltével oldod fel és jön elő a hiba?
-
moriak
tag
Srácok csak nekem tűnt fel, hogy nincs GTalk? Olvasom a topikot, de nem találkoztam olyannal aki mondta volna! Letölteni se tudom így nem lenne kompatibilis?
-
moriak
tag
válasz
facsong #5347 üzenetére
Én vásároltam már külföldről készüléket a garancia nuku. Gyártói garanciát adnak hozzá de ha esetlegesen hibás készülék jön akkor kissé macerás a visszajuttatás illetve a javíttatás.
Aliexpresszen láttam ott ilyen ~200 dolcsi körül. Free shippinggel olyan 1 héttől kezdődően akár 2 hónap is lehet amíg megérkezik. (Nekem most jött meg 8 nap alatt HongKongból SonyXperia U-hoz talpacskák)
Futárral akár 3-4 nap de megvámolják. -
moriak
tag
Láttam, hogy valaki érdeklődött külső akkumulátorral kapcsolatban, de van itt olyan aki használt már?
Esetleg van valakinek tapasztalata?
Srácok valaki nem tudja, hogy a gyári háttérképeket hol találom meg?Nah HTC is kiadta pár készülékére a JB frissítést. Mondjuk csak azokra a készülékekre van/lesz amelyek 512MB vagy fölötte van a RAM. Szerintem ZTE 2013-Q1-ben lesz majd elérhető nekünk.
-
moriak
tag
Szia! ZTE fórumban ZTE tulajként én a Grand X-et javaslom. (nem meglepő
)
Ár/érték arányban nagyon rég találkoztam ilyen készülékkel.
Szerintem kicsit fel vannak nagyítva a hibák. Ehhez azt is hozzá kell tennem, szoftveres hibákról van szó. A telefon se olyan rég jött ki és a ZTE-nél és látszik, hogy igyekeznek, nem véletlen, hogy B04-es szoftver van már rajta. Sőt ami plussz pont, hogy itt a fórumban is segítőkészek.
Nagyobb méretben vesz fel videót, 8Mpx a kamerája (reméljük szoftveresen hozzányúlnak rendesen a következő verzióhoz, mert vaku az nem hozza a szintet de szerintem nappali fényviszonyok mellett átlagos képeket készít), kijelző nagyobb, felbontás nagyobb ill. PPI is nagyobb.
Nálam nem jelentkezett a kijelző érzéketlensége sőt előtte Galaxy Ace készülékem volt és annál érzékenyebb.
Illetve a processzor sem gyenge és 1GB Ram van a GrandX-ben míg az Adcance-ban 786.
Lassan két hete használom de h*lye lettem volna nem megvenni. -
moriak
tag
Nálam a Justice Legends és az új NFS is jól megy.
ZTE Acqua is megkapta a JB-t. ZTE osztogatja rendesen a brandek között elsőként a frissítéseket. Lehet reménykedni!
Bár én azt mondom nem kell kapkodni, így is egy überállat telefon, de ha ki lesznek javítva a kisebb szoftveres hibák akkor azért respect a ZTE-nek!
-
moriak
tag
válasz
gorogtibor #4803 üzenetére
Honnan rendelted? Lehet lemaradtam a korábbi kommentről amikor írtad, ha írtad! Köszönöm!
-
moriak
tag
Akiknek késik a hang azok 2G módban használják vagy 3G és társai?
Nálam 2G-nél nem késik. -
moriak
tag
Vellamo teszt:
HTML5: 1309
Metal: 534
Mind a 2 mért adat esetében a Galaxy Nexustól marad el kicsivel. -
moriak
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete van nálam a készülék, így megosztanám a tapasztalataimat illetve az észrevételeimet.
Készülék masszív, doboz + csomagolás bőven elegendő a minősége, kiegészítők minősége jobb mint vártam. Kicsit a HTC Diamondomnak volt hasonló headsetje.Fülesnek az egyik fele nem szólt bevittem a T-be és megrendelték az újat.
Kijelző érzékenységre nálam nincs panasz. Nem hiszem, hogy gyengébb lenne mint egy középkategóriás Samsung. (Galaxy Ace-hez viszonyítva)
Gyári fordításban a beállításokban 1-2 helyen elgépelés történt.
Akkumulátor idő se vészes 1.5 - 2 naponta kell tölteni.
Ami megfogott benne, hogy nagyon gördülékeny mind a menüben és mind az alkalmazásokban.
Böngészés meglepően nagyon gyors.
FM rádió nekem nem hiányzik.Kamera minősége viszont abból a szempontból gyenge, hogy a vaku fénye megfelelő erősségű, viszont az időzítése nem a legmegfelelőbb. Azt veszem észre, hogy más LED vakuval rendelkező telefonokon hosszabb a vakuzás ideje.
AnTuTu-ban 6900+ körül jött ki az eredmény.
Én abszolút meg vagyok elégedve vele és nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest