- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s3nsitivity
addikt
-
Redplee
senior tag
8-10 évre visszamenőleg kell alkatrészeket gyártaniuk
ezt anno egy HP-s szervizestől tudtam meg amikor elromlott a laptopom
úgyhogy, szerintem ne erre játssz
))
hát remélem hivatalos helyre küldik, de még nem is válaszoltak az emailemre, hogy mi a teendő... pedig már lassan 24 órája küldtem
-
Laca1212
őstag
"Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi."
A zsebedben miért tenné mindezt? Csupán e miatt felesleges visszavenni a procit.
"a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem."
Senki nem mondta, hogy ezt tedd. Pont erre való az automata fényerő. Problem?
(#28714) s3nsitivity:
Erről van szó! -
s3nsitivity
addikt
Hát de ezért van a deep sleep.
Én kifejezetten az adatkapcsolatra értettem, hogy vannak olyan funkciók amik midnig igényelni fogják az erőforrást.
Na meg az onedemand grovenor ami ha jól tudom a gyári teljesen jól kezeli a cpu sebességét.
Én csak akkor szoktam ráadni a power savet mikor már 40% alatt van addig meg menjen minden olyan sebességgel ahogy kell neki.
De pl ne az legyen, hogy nem kapok meg egy mailt ga fél órája a zsebembe van mert annyira bealudt a teló.(#28712) dani3l
Én is épp most akarok beszerezni egyet.
-
Skilly
aktív tag
Okes, van egy masik HTC gyari tolto, csak nem nalam, de azt megoldom.
De mi koze lenne a toltohoz?! Ha mas telefont tokeletesen feltolt, akkor a toltonek nem lehet kontakt hiba meg kabel tores... Szerintem, ez ilyen egyertelmu, logikus dolog.
Vagy tul egyszeruen gondolkodom? -
Badboys
őstag
Pofon egyszerű a Sese 6 ban van a csavar amiért nem lát bizonyos appokat. Nálunk amikor frissítés volt 4.4.2 re nem volt még tiltás ez most a Sense 6 tal jött. Lásd Sony 4.4.2 vel letiltva a külső SD ről való futtatás.Gondolom nem csak a Sonynál hanem minden gyári 4.4 et futtató telefonnál ez van. A Sonynál drasztikusabb volt a helyzet mert belső memóriából sem lehetett elindítani azt a bizonyos appot. A főzött romokkal nem tudom mi a helyzet. Mondjuk a Sonynál viszonylag egyszerűen megoldható a feloldás. Sajnos ez a ficsőr a Googl hülyesége ő tiltatta le a külső SD ezen lehetőségét , vissza léptek a 2.1 ig mivel ez akkor ott volt divat. Semmi probléma mert mint írtam megoldottam.
spawn21. Mint írtam nem óhajtok tovább ezen vitatkozni részemről ez a téma lezárva. Megoldottam magamnak működik aminek működnie kell.
Igen ebben igazad van hogy nálunk nincs cserélhető külső SD elméletileg , gyakorlatilag meg van, csak ezt be épített memóriának hívják és valószínűsíthetem ez particionálva van. Külső appokat oda teszi és van amit nem lát. Majd tőlem okosabbak valószínű,hogy jobban eltudják magyarázni. Pl. Sense 5.5 alatt nem volt olyan,hogy telepítésnél fölugrik egy ablak és a Googl ellenőrizni akarja mit teszel föl biztonságra hivatkozva. 6 alatt meg minden egyes telepítésnél fölugrik a kiváncsiskodó ablak.Most akkor komolyan zárjuk le ezt a témát. Megoldottam kész vége.
-
-
Mano66
senior tag
Nem tudom,de egy szemüveg nem ártana!
Ja látom van,csak gyenge.
Ez tartozik a zip fáljhoz:
modelid: PN0710000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__032 - Szerinted ez mi.
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016
mainver: 5.11.401.10
btype:1
aareport:1
hbootpreupdate:3 -
Nazara
őstag
Én energiatakarékosban használom, csakúgy mint a korábbi telefonjaimat (ahol elérhető volt) és egész nap bekapcsolt Wifivel, 3-4 óra zenehallgatás, plusz internet, közösségi appok, chat, néhány perc telefonálás, automata fényerőn 4 órát nálam kibir a kijelző.
A képek meg szerintem semmivel sem rosszabbak, mint az előző készülékeimben (talán a Note 1-et kivéve, az überfasza volt).
-
dani3l
őstag
Nekem mondjuk kicsit furcsa, hogy kivettek az appdrawerböl az ora/idöjaras widgetet, ami mondjuk nem feltetlenül baj, viszont egy ev utan marha zavaro, hogy maga az appdrawer gomb is eltünik ha megnyitod, mivel az elözö romomban meg nem lehetett visszagombbal kilepni belöle, csak azzal, vagy home-mal es megszoktam, hogy mindig azt nyomom. Most meg allandoan elinditom az alkalmazast amelyik legalul van..
Ezzel viszont mi a helyzet? Mi az az irdatlan nagy sorköz a dock fölött? Idönkent ugy veszem eszre, mintha szep lassan egyre följebb csuszna minden.
-
csiktor604
csendes tag
Klón vagy nagyon tákolt volt szoftveresen megegyezett de hardverrel voltak problémák attól függetlenül hogy vadonás újként vettem... Nem volt benne 3g a dokkolót be se lehetett kötni csak dísznek volt megnézte fórumrol egy szakértő azt mondta ilyet még nem látott pedig nem kevès hox volt már a kezébe.. a panel színe is eltèrt a normálistól kis csatik amik vannak a panelen azok eltèrtek az egyik ilyen volt a másik oly.... Aza kis alufólia sem volt benne ami felelős a hőeloszlásért.......
-
Juliuska
senior tag
-
BenHans
addikt
Nem aktív. Beszéltem a HTC-vel és ők mondták. Mivel HTC_032-es cid-re nem jött meg nekem a kitkat. Megmondták ne küldjem szervizbe, majd kapunk patch-et aki frissített, de aki 4.3-on van az majd csak a javítottat kapja ha újraindítják.
Direkt rákérdeztem, hogy ez ugye a mi régiónkra is vonatkozik. A válasz: igen beleértve Csehországot Magyarországot stb.Ezt már sokszor leírtam, hogy ne pánikoljon senki és hogy segítsek, de ha hülyeséget mondtak (amit kétlek), az már nem az én hibám.
-
kdennis
aktív tag
MerLinh: igen az oké.. tudom hogy minden meg van mindenhol
toeki: de erre voltam kíváncsi hogy lehetséges e a kikapcsolt állapotban való működés. meg ugye a One akksija kivehetetlen, akkor már felmerül a gyanú hogy lehet nem véletlen ez sem. Talán a hardverbe vannak ilyen rejtett dolgok amikről nem tudunk. Azt reméltem valami nagy ROM guru írja majd hogy "igen a kernelbe szokott lenni ilyen, és azt ki szokták törölni"
jó ez is elég hülyén hangzik.
Egyébként én is leszellentem hogy ki hallgat le, mert úgy se én (mi) vagyunk a célközönség, hanem a nagyfejesek sok pénzel a számlájukon. -
csacsi67
addikt
Az meg ha okos nem visz magával telefont.
kdennis Szerinted az ujjlenyomat olvasót miért rakják bele a telefonokba . Az az igazi 100 % hogy kihasználja a telefont és ki mikor hol van.Nem a kártya ami benne van. Nagyon sok mindent meglehet igy tudni egy egyénröl Sokan nem is gondolnak bele.
-
Zirowe
nagyúr
Nyilvan egy ilyen bridge nem arra keszult, hogy 30percig expozzon (vagy az is lehet, hogy 60perc volt, fene se emlekszik mar..).
Illetve ott alul es felul is volt egy zavaro fenyforras ket utcaval arrebb, az zavart be a szinekbe, meg talan a hold.Varosba egyszer probaltam, de olyan eros a fenyszennyezettseg, hogy minden hoaazu eypoa kep zoldes lett.
-
Xaels
félisten
Láttam, meg kaptam olyat is, hogy kezdek olyan lenni mint egy másik Sony kedvelő fórumtárs(aki megjelent és ment is a modkerbe
) Persze mondják ezt azok akik ugyanúgy ott vannak minden egyes HTC hírnél/tesztnél és akár anélkül, hogy a cikket elolvasnák beírják a szokásos "HTC sz@r és túlárazott, csődöljenek már be" dogmáikat.
-
szekra
addikt
Én filóztam a g2 és one között. g2-ben egyedül engem is csak a kijelző nyűgözött le (annak nagysága a mérethez képest, ugye kisebb a káva), de egy kis fogdosás után rájöttem, hogy röhej kategória az ONE-hoz képest. Legalábbis külsőleg, anyaghasználatban, minőségben. Belsőről nem tudok nyilatkozni, nem használtam g2-t, de ahogy olvasni lehet, smooth-ságban ráver a one.
-
saintex72
aktív tag
Igazán rendesek vagytok, hogy segíteni akartok.
Csak audio in, out ébresztések vannak amin nem csodálkozom, mert reggel 8 óta podcast és zene stream megy wifin. Most 16.56 van 1 óra 45 perc a kijelző idő. 32%.
Szerintem ez normális, simán haza érek vele. Semmi nincs letiltva, nem is akarok. Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal.
Senkit nem akarok megbántani, köszönöm az ötleteket.
Na már csak 30%, de nőtt a kijelző időm is. -
Sragi
őstag
Oké rendben van,hogy sötétben senki nem fényképez vaku nélkül.DE! ha már egy szobában nappali fény mellett is ahol kicsit kevesebb a fény már látszik és ott nem feltétlen kell vakuzni.Együtt lehet vele élni ,de szerintem ez eléggé tróger dolog a HTC részéről.Remélhetőleg foglalkoznak az üggyel.Bár láttam olyan külföldi hozzá szólást,hogy nem voltak hajlandóak az illetőnek gariba cserélni.
-
FeRRaR1
őstag
Szétnéztem XDA-n
-Viper One
-Revo HD
-Max HD
-Insert coinIgazából mind 4.4 és sense 5.5, régebben leszedtem volna mindet, és saját magam kipróbáltam volna melyik a jobb nekem, de ehhez most nem sok kedvem van. Melyiket hanyagolnád ezek közül?
Kéne egy magyar oldal, mint a HTC Desire időkben Pzoley oldala.
-
osztraksajt
őstag
Nem feltétlenül a háztól házig garifutárra gondoltam, hanem mondjuk egy 100k feletti készüléket (EVO3D) ne összegányolva és összetaknyolva(és ez akár szó szerint is érthető, volt rajta valami meghatározhatatlan eredetű dzsuva amibe nem akarok belegondolni mi lehetett) és a kijelzőn egy bazi nagy karccal kapjak vissza, miután mindennel meggyanúsítottak hogy mit követtem el a készülékkel, kapásból azzal dobták vissza hogy beázott, holott víz közelében sem volt.
Ettől még én sem gyűlölöm, de kétszer háromszor is meggondoltam hogy beruházzak-e egy ONE-ra.
#Badboys
Viszont van rá frissítés legalább! Lehet bugos meg szar (bár nem minden esetben, sokszor csak a már feltelepített programok hülyítik meg, érdemes egy gyári visszaállítás után ráengedni a frissítést) viszont legalább van. De mikor a HTC már kb huszonnyolcadik esetben vizsgálja meg a frissítés lehetőségét, és valahogy mindig az derül ki hogy valamiért nem lehet, vagy csak simán elsunnyogják miután nagy csinnadrattával bejelentették, holott csont ugyanazzal a hardverrel más gyártók két verzióval előrébb járnak akkor baromi hiteltelenné vált a cég.Értem én hogy biztos nehéz ráhegeszteni a sense-t egy újabb androidra, de azért mikor a XDA fórumozók naponta tolják ki a friss buildeket gyakorlatilag gyári funkcionalitással, meg portolják orrba szájba mindenre sense-t akkor azért elgondolkozik az ember hogy lehet hogy talán mégsem annyira lehetetlen. Minőségbiztosítás, meg driverek, blabla ezerszer hallott kifogások, első oldal a "hogyan üldözzük el a felhasználókat" kézikönyvből.
-
HUTCHDB
nagyúr
Magyarországon garancia nélkül nem lehet forgalomba hozni terméket. (újat!)
Plusz ha ez európai modell, akkor arra itt a htc vállal garanciát, hiszen ezt hivatalosan hozták forgalomba, ami ebből a szempontból tök mindegy, hogy Németországban, Lengyelországban, vagy itthon történt. És ez alól a szolgáltatós készülékek sem kivételek!
Ráadásul itt is lehet az internetes rendelés lehetőségével élni, és azt is jogszabály írja elő, hogy ha valami nem stimmel a készülékkel, akkor vissza lehet küldeni. (igaz 30 nap van az ellenérték visszafizetésére)Szóval ha én keresnék most ilyen telefont, akkor valószínűleg egy hívást elengednék, hogy pontosan mit is takar az ajánlat, mert azt sem látom sehol, hogy ez nem teljes tartozékos, német nyelvű, stb, stb...Bocs, most látom, hogy ez OEM készülék. Elnézést!
Ne vitatkozzunk szerintem ezen, mert én csak segíteni szerettem volna! -
HUTCHDB
nagyúr
Hat nem tudom, nekem olyan 5 ora koruli kijelzoido volt...mondjuk pontosan nem tudom, mert tobb flash, nandroid mentes es visszaallitas volt.
Az tunt fel, hogy a kijelzo fenyero kezeles nagyon jo, olyan sotetre veszi le, ha nincs kulso feny, hogy eloszor el sem hittem.
Szoval nekem nagyon jonak tunik.
Holnap mar remelem nem cseszletem ennyire, igy egy mert eredmenyem lesz.Valaki megnezne nekem, hogy a szovegnagyito (horgony) 4.3- as renszerben hol van a beallitasokon belul?
Koszonom elore is!(#19395) Xaels!
Hat igen, az kb 3-3,5 orat tudott kepernyoidoben, de en a korabbi one hasznalatomra visszagondolva valahogy merulosebb rendszerre emlekszem. -
g0n21
senior tag
Oké, de ha valami baj van, nem szopatnak a szervizeléssel ennyit, és nem kell másfél hónapot várjak, hogy használható legyen a sz.rom... (legalábbis mások tapasztalatából ezt tudom)
A kamerája jobb (ez tény), csak kisebb a kijelzője. De ennyi szívás után már tényleg szeretném használni a telefont, amim van. -
toeki
senior tag
viszont az [androidnow]-t mindenki dicséri a topic-ban és hasit is lefelé, úgyhogy inkább ezt flash-elem.
-
hurrikan
addikt
Még csak az energiatakarékos módot sem kapcsolja ki.
Mindenki kipróbálhatja. Futassatok pl egy AnTuTu-t vagy Quadrantot be, majd kikapcsolt energiatakarékkal.
Persze úgy hogy az energiatakarék menün belül a CPU takarékos használata is engedélyezve legyen. Jelentősen alacsonyabb az érték bekapcsolt energiatakarék esetén. -
több helyen is leírták, hogy a samsung sem húzza túl a hardvert, csak annyit enged maximumra, amennyit a hardver valósan tud, az egy dolog, hogy mikor és milyen alkalmazások alatt megy valós maximumon a hardver.
vannak már nem befolyásolható tesztelős alkalmazások, akinek annyira fontosak a pontok, az azok alatt nézze, bár akkor is csak hozzávetőleges viszonyítási alapot kap.
én sosem mértem még ilyesmit egyik telefonomon sem, illetve másokén sem, pedig elég sok típus megfordul nálam, nem is lehetne részemről szempont a megvásárolandó telefon típusának kiválasztásakor, hogy milyen tesztes eredményeket ér el.
sőt, még a nagyobb munkaállomásaimat sem tesztelem, pedig van olyan, amit nem dobna rossz eredményt, de attól még nem végezné el jobban a feladatokat... -
Nightfall75
tag
Neked még egész jó időt futott. Én aug. 23-án rendeltem egy ezüst színűt, okt. 7-én vonták az árát a kártyámról, és kaptam egy tracking number-t, amin az utolsó bejegyzés mai, mégpedig az hogy a magyar posta elküldte a kézbesítő állomásra.
Bár ha én is kettőt kapnék, azzal lehetne némileg enyhíteni a várakozás okozta "stresszt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged