- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
hermandani #34056 üzenetére
Az csak egy sima értesítés, ami eddig KitKat alatt az állapotsávban jelent meg, de Lollipop óta minden értesítés így jelenik meg.
Ellenben nem tudom, hogy van-e bármi gyakorlati jelentősége az akkumulátor szintjének kijelzésén kívül, mert csak foglalja a helyet, így sokkal célszerűbb a Beállítások > Ki/be > Akkumulátorszint megjelenítése opciót bekapcsolni, így az akkumulátor ikonja mellett mindig látod, hogy hány százalékon van. -
enginev3.0
félisten
válasz
hermandani #33950 üzenetére
Elavult az alairasod
-
no more
veterán
válasz
hermandani #33896 üzenetére
Hát nekünk pl. nem lesz a valós idejű előlapi és hátlapi fotózás.
Ugye lehet olyan képet csinálni, hogy egyszerre megy az előlapi és hátlapi kamera is... M7-en csak az egyik és utána lőhetsz képet a másikkal. Akkor nincs defocus sem... Mondjuk ez amúgy sem érdekel a gugli kamera appban benne van.
Aminek lehet örülni, hogy újra egymás mellett a fényképező + videó gombja, mint Sense 5-ben volt!
-
no more
veterán
válasz
hermandani #33894 üzenetére
A 4.4.4 volt az Eye Experience frissítés, ha jól tudom, viszont nekünk valamiért kimaradt, ellenben bekerül a Lollipopba (viszont butítva, mert nincs dupla kameránk).
-
pjen
félisten
válasz
hermandani #30667 üzenetére
Lett egy file kezelő
-
hermandani
tag
válasz
hermandani #25054 üzenetére
"A build számra kellett 7x kattintani, mostmár van fejlesztői lehetőségek menüpontom.
Ezen belül mit kell állítani?
Haladó -> GPU megjelenítés (GPU használatának kényszerítése 2D rajzhoz)
Ezt kell be, vagy mit?"Ez a gta: san andreas-hoz kellett, de hiába csináltam ezt meg, még mindig nem indul el One-on.
Nem tudja valaki, hogy miért? -
saintex72
aktív tag
válasz
Igen az az.
-
válasz
Igen, az kell neked, ha jól gondolom.
Előfordulhat, hogy újraindítás után lesz csak aktív a változás.
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25051 üzenetére
Húha, valamit nyomkodni kellett a beállítások, névjegy, szoftver infóknál. Guglizz rá, vagy valaki mindjárt megírja.
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25048 üzenetére
És ha kipróbálod amit írtam?
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25046 üzenetére
Elindul aztán kilép, vagy mi a hibajelenség?
A deus Ex kilép, de ha a fejlesztői lehetőségek, haladó, gpu megjelenítő ki van pipálva akkor megy. Nem lép ki. -
markyy18
aktív tag
válasz
hermandani #24882 üzenetére
Nekem működött rendesen. Igaz éppen nincs feltelepítve de mikor próbáltam semmi ilyet nem produkált.
-
boksz
senior tag
válasz
hermandani #23526 üzenetére
A gyári google térkép is tudja, csak ne kapcsold ki.
-
spawn21
veterán
válasz
hermandani #23526 üzenetére
Sygic.
-
Laca1212
őstag
válasz
hermandani #22854 üzenetére
Elvileg fizetni kell érte. De ha bemész és panaszkodsz, hogy dobálja a hálózatot, stb., akkor kapsz egy újat, amiből kipattinthatod a micro-t.
És jobb ha nem "nagy" T-pontba mész, hanem Dealer-hez. Ők rugalmasabba általában.
-
enginev3.0
félisten
válasz
hermandani #22859 üzenetére
Mondod hogy nem működik a simed, a régit nem kell bevinni
De vágd ki, nem veszítesz semmit -
Nightfall75
tag
válasz
Töltsd le az itt található mintát, nyomtasd ki egy A4-es lapra átméretezés nélkül (a lap bal alsó sarkán van viszonyítási minta, egy vonalzóval mérd meg, ha nem stimmel, rosszul nyomtattad).
Helyezd rá a sim-et, jelöld be a vágási vonalakat, majd egy jobb minőségű ollóval vágd körbe. Próbálj pontosan vágni, ha nagyobb lesz, finom csiszolópapírral vagy körömreszelővel még alakíthatsz rajta, ha kisebb, akkor megszívtad, ezt tartsd észben.
Általában nem jelent gondot, ha az érintkező szélébe belevágsz, a chip középen van, de csak saját felelősségre végezd el a "műtétet"!!! Sokféle sim megoldás létezik, ha vágás után nem ismeri fel a telefon a kártyát, így jártál.
T-Mobilnál hivatalosan fizetni kell a sim cserérét (ha jól emlékszem kb. 4000 Ft-ot), de sok esetben írták a fórumozók, hogy nekik kicserélték ingyen, ezért egy próbát megérhet. Ha beviszel egy bénán kivágott sim-et, fizetsz, és kapsz egy újat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Belevághatsz, nem lesz baja
De ha nem jön össze, kérsz újat a szolgáltatótól. De többen vágták már és működik továbbra is. Én 3-4 sim kártyát vágtam ollóval, és mind jó, volt köztük azt hiszem nagy chipes is -
csacsi67
addikt
válasz
hermandani #22824 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
Te hogy szoktãl telefont venni??????
Fogalmad sincs mit vásárolsz? Ez igen -
BenHans
addikt
válasz
Azt kihagytam, hogy a matt nem tükröződik napfényben. De ennek ellenére is saját tapasztalatból a clear-t ajánlom. Engem egyszerűen idegesít a matt, még a tapintása is.
Ha magadnak akarod feltenni ajánlom hozzá az alkoholos kijelző/üveg tisztító folyadékot vagy kendőt.
De amúgy speedshop.hu vagy tok-shop.hu-nál tuti felrakják ha ott vásárolsz, max. 2-300ft ellenében, de van hogy ingyen is. Am ami boltban 6-800ft-os kategória az rosszabb mint egy 500ft-os ebayes. -
BenHans
addikt
válasz
2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.
Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma. -
toeki
senior tag
válasz
hermandani #21908 üzenetére
otg kábellel
de ha csak egy microsd kártyát akarsz hozzá csatolni akkor ez a legjobb megoldás :
[meenova] -
Xaels
félisten
válasz
Kell egy USB OTG kábel vagy olyan Pendrive amin van mUSB csati is.
-
GALARDO
addikt
válasz
OTG kábelen keresztül, vagy a megfelelő csatlakozóval ellátott pendrive (microusb).
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hermandani #21882 üzenetére
A telefonon 32 Gb a tárhely, ebből 27-28 Gb álla rendelkezésedre, zene film, játék telepítés.
2 Gb az a Ram, ahova a programok töltődnek futtatás közben, bőven több mint elég, kényelmesen elfut a háttérben akár több komoly program is. Micro SD... Mindenki sír miatta, de szerintem baromság, minek? Hozzá teszel még 4-8-16 gigát a tárhelyhez? Vagy filmezni? Mert arra ott az OTG, és pendriveot is dughatsz a telóra.Ez a telefon nem véletlenül lett Az Év Telefonja 2013-ban. [link]
A sztereó hangszóró, a minőségi fém ház, a Sense felület, az egészet használat közben érzed, hogy ez valami nagyon komoly, optimalizált, nem akad receg mint egy samsung /pfejjjj/.A kamerát már jó páran kifejtették itt, nem a legjobb a csúcskategóriában, de bőven használható képeket lehet vele csinálni. Sokan csak divatból szidják és próbálják lejáratni, de nem rossz az, próbáld ki.
Napfényben úgy is mindennel szép képeket lehet lőni, éjszaka meg a legtöbb telefon elvérzik, de a Oneal viszonylag használható képeket lehet lőni.
-
Xaels
félisten
válasz
1. Jó kezekben nem olyan vészesen kevés, szűkíts rám a topikban és találhatsz 1-2 tűrhető képet.
2. El vagy tévedve. 2GB a RAM amiből 1,5GB körül van amit lát a telefon mert a maradék le van a GPU számára foglalva. Ezen felül 32GB a ROM amiből az OS és a telepítések számára le van kerítve 8GB körül. Ha egy játék vagy navi +GB-okat telepít akkor azok a fennmaradó ~24GB-ra fog menni.
3. Passzolom mert már nem volt meg a One amikor kijött a frissítés.
-
enginev3.0
félisten
válasz
De kevés a 4mp! Facebookra egyébként bőven elég, úgy is sokan tesznek egy kis effektet a képre, és már is van egy szép képed, makróban pedig nagyon jó a készülék (közeli képekre, pár méter), messzire viszont nem felel meg az elvárásoknak. Ez van
Microsd csak lassítaná az olvasása miatt, gondolj erre, 32GB bőven elég, több száz zeném van rajta, meg sok kép, és szerintem alig foglalok 4-5GB-ot
Bugtalan, tökéletes, gyors mint
az S4, vagy is az S4 egy tetűlassú készülék, a One pedig folyamatos, nem lassul be, nem laggol. Elvárt szinten felül teljesít számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest