Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
enginev3.0 #35447 üzenetére
HTC szerint elvileg 1 év jár, mig a jogszabályok szerint 2-nek kéne. Ezért kardoskodni kell esetlegesen az elfogadásához.
Ezt itt olvastam valamelyik HTC-s topicban néhány hónapja.
-
Nazara
őstag
Mondjuk erre is rengeteget példa van, ahogy elnézem sok embert nem érdekel a garanciális háttere egy-egy telefonnak, még többnek pedig fogalma sincs arról, hogy a GSM-boltos termékek miért is olcsóbbak annyival, mint a nagyobb áruházakban.
Ez addig nem gond, amig 2 hónapra veszi magának, aztán továbbadja, de előbb-utóbb úgyis lesz valami hiba, aztán ahogy irod is, marad a gányolás, de sztem a többség ezt a saját bőrén tanulja meg.
-
Nazara
őstag
Új vezető, új szelek fújnak?
Egyébként ha jól emlékszem anno az M7 előtt sem volt példaértékű a HTC hozzáállása az új szoftververziókhoz: két konkrét példa jut eszembe (habár volt ott más is), a Desire HD és a One X. Bár utóbbinál talán megmagyarázták a lapkakészlet hiányosságaival.
-
-
Nazara
őstag
válasz
madgie #34990 üzenetére
Kikapcsolás előtt némitsd, akkor elvileg szerintem nem fog.
(#34989) ferob: Lehet, de mivel a HTC szolgáltatása megszűnik április 30.-án, kell egy ingyenes alternativa, azért 2500 Ft-t nem hiszem, hogy sokan kipengetnének egy alkalmanként használt appért.
(Habár speciel azt se tudom, hogy mit jelent pontosan a szolgáltatás megszűnése - eltűnik az egész alkalmazás, vagy csak a TV-műsor ajánló része, de továbbra is lehet távirányitóként használni?(#34991) Lexus sc: Én nem bántam meg, hogy feltettem, a telefon villámgyors, nem merül jobban mint a KitKatnél, és nálam nagyobb bug sincs (az ébresztő rakoncátlankodott eleinte, nem tudom, hogy javitották-e azóta?)
-
Nazara
őstag
-
Nazara
őstag
Tegnap elinditottam a Sense TV alkalmazást, hogy bekapcsoljam a TV-t a szobában, erre kiirta, hogy a szolgáltatás április 30.-án megszűnik, töltsem le ezt és ezt az appot a Playről, ha továbbra is ilyesmi szolgálgatásra van szükségem.
Ez most akkor mit fog jelenteni pontosan? A műsorajánló meg ezek nem lesznek elérhetőek, vagy maga a távirányitó funkció sem? Mert engem csak ez utóbbi érdekelne (néha mikor nem találom a távirányitót, jól jön
).
-
Nazara
őstag
-
Nazara
őstag
Frissités és factory reset, majd telefon újrainditás után is az új kártyás multitask nézet akadozott mint a fene, szenvedés volt használni, szóval visszaálltam a HTC-saját módjára. Most néhány hét után gondoltam teszek egy próbát egy újrainditás után, és láss csodát, mint a kés a vajban, olyan jól működik.
-
Nazara
őstag
válasz
szegto #34275 üzenetére
Most röhögni fogsz, elmúlt két évben volt legalább 15 telefonom, némely Samut és Nexust még romoltam is, de visszaállitást csak a Note-nál használtam talán. Egyébként legtöbbször manuálisan szedegettem le újra és újra a 10-20 programot.
Mondjuk ez leginkább azért is volt, mert max. 5-10 db van, amit napi szinten használok a gyárikon kivül, a többi csak úgy lézeng, hátha szükség lenne néha rá.
Erre valaki?
-
Nazara
őstag
válasz
szegto #34273 üzenetére
Gáz vagy sem, mivel a 4.4 meg az 5.0 szinte teljesen különböző rendszer, egyáltalán nem csoda, hogy FR-t kell nyomni. Rengetegszer le lett már irva, hogy azért van szükség a szűz telefonra az OTA után ilyenkor, mert a régi rendszer szemetei sokszor okozhatnak galibát. És ez nem hTc-specifikus probléma, ez minden OTA-frissitést támogató gyártónál jelen van.
-
Nazara
őstag
-
Nazara
őstag
Két kérdés:
Hogy lehet megoldani, hogy teljesen kikapcsolt helymeghatározás mellett a Blinkfeed tetején megjelenjen a helyi időjárás? (Fix város, mindig)
Sense 7-et akkor mi nem fogjuk megkapni semmiképpen?
-
Nazara
őstag
válasz
no more #34250 üzenetére
Az a "baj" (és ez legyen a legnagyobb gondunk az életben
), hogy az M7 a mai napig hibátlan szinte. Én személy szerint nem tudok belekötni sehol. Tökéletes külső, félelmetesen gyors rendszer, legszebb gyári felület (ez fontos, mert nem szeretem variálni), jó kamera (ez szintén megfelel az igényeimnek), üzemidő rendben van, de a táskámban mindig hordok egy Power Bankot is.
Még az M8 sem hoz lázba annyira, hogy kiadjam érte azt a plusz pénzt jelenleg.
(pedig volt M8-am is, de sajnálok ennyi lóvét egy telefonra)
(#34251) TheProb: Anno mikor az első Note megkapta a Jelly Beant, jött ez az osztott képernyős "ficsör", nagyon vártam, aztán kb. 5 perc próba után soha az életben nem kapcsoltam be, mert egyszerűen túlságosan miniatürizálja az ablakokat és sokkal egyszerűbb váltani a gyors multitask miatt az alkalmazások között.
-
Nazara
őstag
válasz
no more #34244 üzenetére
Olyan ez, mint anno az előző kettő volt. Minél többet nézem, annál inkább elfog a birtoklási vágy.
Persze kizárt, hogy 100K-nál többet adjak telefonért, majd ha ezalatt az összeg alatt lesz a használtpiacon normális állapotú gyári garis, kipróbálom. Addig marad az M7.Mondjuk az én szivemnek még mindig a One X és az M7 jön be leginkább külsőre, de csalódni ezúttal sem sikerült.
-
Nazara
őstag
válasz
Badboys #34142 üzenetére
Igen, S4 LTE+ a neve. Nem rossz telefon, pont onnan jöttem most, két hónapig birtam vele, de számomra túlságosan "gagyi". Ugyanez volt az érzésem az LG G2-vel is, azt kb. két hét után elpasszoltam (főleg a dizájn, az anyaghasználat és a csicsás, óvodás menürendszer nem jött be - és ez utóbbit egy launcherrel se lehet teljesen megváltoztatni, mert az egyes alkalmazások - Beállitások, Telefon, SMS, Naptár stb. - mind a gyártó saját arculatát viselik).
Egyébként hiába az S800, gyorsnak gyors, de az M7 működése a szemnek sokkal folyamatosabb.
-
Nazara
őstag
válasz
Juliuska #33948 üzenetére
Szóval:
Végül rájöttem, hogy most érek rá feltenni, igy még kora délután letöltöttem, ami kb. 7 percembe került, a telepités és utána az optimalizálás, valamint a factory reset kb. egy óra alatt megvolt.
Reset előtt a hTc-fiókba lementetettem az adatokat, majd később mindent visszaállitott, szóval a telefonom pont olyan, mint a frissités és a gyári visszaállitás előtt, csak a szoftververzió és néhány animáció a különbség.
A sebességgel eddig sem volt semmi bajom, igaz én energiatakarékos módban használom (a négy pipából csak az adatkapcsolat alvó módja nem aktiv, arra folyamatosan szükségem van), de érezhető az előrelépés, mégha minimálisan is. Nem placebo, tudom, mennyivel reszponzivabb lett a telefon.
Ami még pozitivum: Memória-kezelés. Mint emlitettem, ugyanazokat az appokat visszarakta magától, és mig korábban 800-900 Mb között volt a szabad RAM használat közben, most 1,1, és jóval többmindent bir a multitask.
A multitask képernyő először idegesitett, mert csak 1-2 másodperc után jelent meg az alkalmazások jobb felső sarkában a bezárásra szánt "X", de aztán rájöttem, hogy user error, és működik oldalra csúsztatással is a bezárás.
Hivások, naptár, sms-ek, minden működik egyelőre hiba nélkül, reméljük igy is marad.
Összességében abszolút elégedett vagyok, pedig mikor a Google bemutatta ősszel ezt a verziót a Nexusokon, nem tetszett kinézetileg.
Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó.
-
Nazara
őstag
Szintén megérkezett!
Most már nyugodtabban várok egy-két napot a véleményekre!
-
Nazara
őstag
Minden alkalmazást letöröl a belső tárolóról, de a factory reset elinditása előtt van egy opció, miszerint: összes adat, zene, fénykép törlése - ha ezt nem klikkeled be, akkor meghagyja őket. (szerk: mármint a fájlokat, zenéket, hangokat, és csak az appokat és a beállitásokat dúrja le
)
-
Nazara
őstag
válasz
Klaus Duran #32272 üzenetére
Én egy i4S-t próbáltam ki az M7 és az M8 között, ami nagyon tetszett, de megvoltak a korlátai, hiszen egy hároméves készülékről van szó. De egy i5S nagyon fasza lehetne, csak hát az ára... Meg persze nem biztos, hogy bejön neked az iOS. Ezen kivül a Sony Z3C is partiban volt, de az végül drágább is lett volna, plusz nem egy hTc.
(kijelző fakó, dizájnra nem annyira jött be) Most pedig nagyon eretnek leszek, de nekem a SG Alpha is adta külsőre, de a táccswiz és az ára miatt elvetettem a dolgot.
Elsőre az M8 óriási volt, pedig csak egy hónapig használtam a 4S-t, de mostanra sikerült visszaszokni a méretéhez. Nem nagyon fogok mást venni, csak hTc-t, mert mindig visszahúz a szivem, nem birok elszakadni tőlük.
-
Nazara
őstag
+ (#32170) Loboda: És változtatás esetén megmarad a gari? Meg hogy is van ez a HTC-nél, mert nem tudom pontosan. Azt igen, hogy a sima M7 & M8 zárt bootloaderrel jön, de van fizetős S-OFF. És mi a helyzet a GPE-modellekkel?
(#32167) Pr3ciSioN: Nekem az a Sense még annyira nem jött be, túl csicsásnak gondoltam.
-
Nazara
őstag
válasz
Diokhan #32159 üzenetére
Nem, változtatni valóban nem lehet. A Google Play Edition telók előnye az, hogy hasonlóan a Nexushoz, szinte azonnal érkezik rájuk az új Android, hiszen a gyártók 99,5%-ban nem nyúlnak bele a rendszerbe. Azoknak való, akik szeretnének Galaxy S5-öt, hTc One-t, de nem kivánják használni a gyártó saját felhasználói felületét (Touchwiz, Sense stb), hanem saját maguk szabják testre a telefont. Te a saját sima M7-edre felrakhatsz ilyen romot, de attól még nem lesz GPE telefonod, csak Stock androidot használó.
-
Nazara
őstag
válasz
Diokhan #32153 üzenetére
GPE-n gyár Google felület fut, nincs Sense, BlinkFeed és nem můködnek a HTC widgetek, valamint a HTC appok sincsenek rajta kezdesnek: Gallery, Zoe stb. Bár ez az alap, gondolom mind megoldható valahogy, én anno a az M7 előtt a Nexus 4--re felraktam a BlinkFeedet, meg a HTC clock widgetet.
-
Nazara
őstag
válasz
s3nsitivity #30462 üzenetére
Én is a power bankra esküszöm, meg az energiatakarékos módra, igy 4 óra felett van a kijelzőidő automata fényerőn, aminél többet azért nem nagyon akarom nyomkodni.
-
Nazara
őstag
válasz
CptAdamica #29244 üzenetére
Itt is!
-
Nazara
őstag
válasz
Nightfall75 #28585 üzenetére
Köszi, sikerült, 760 óránál tartottam reggel!
Root sajnos nincs, akkor ez most kimarad, eddig is kibirtam...
-
Nazara
őstag
Srácok, a rendszer runtime-ját hol tudnám megnézni? Sok androidos telefonom volt már, mindegyiknél ugyanott volt a beállitások menü legalján, de itt nem találom, viszont érdekelne, mert szerintem amióta május közepe felé feltettem a frissitést, azóta nem volt restart, mégis minden prima szerencsére.
Ill. van rá mód, hogy az alsó kapacitiv gombok világitását filmnézés közben kikapcsoljam? Mxplayert használok, de sötétben eléggé zavaró tud lenni az a fény.
Köszi!
-
Nazara
őstag
válasz
CptAdamica #26752 üzenetére
Nálam is! T-mob101-es CID-del.
(#26755) san01: Nekem még csak települ, de akkor ezen kivül lesz még valami? Mi változott neked?
-
Nazara
őstag
Srácok, az lenne a kérdésem, hogy a Sense 6-ban, ha majd megkapjuk OTA-n keresztül, ezeket a csicsás piros-zöld- egyéb hupilila szinű dolgokat meg lehet változtatni? Mert amit a HTC oldaláról fentebb linkeltek, abban pl. ugye a Blinkfeed háttere is zöld lett, de szerintem az ocsmány...
-
Nazara
őstag
Én energiatakarékosban használom, csakúgy mint a korábbi telefonjaimat (ahol elérhető volt) és egész nap bekapcsolt Wifivel, 3-4 óra zenehallgatás, plusz internet, közösségi appok, chat, néhány perc telefonálás, automata fényerőn 4 órát nálam kibir a kijelző.
A képek meg szerintem semmivel sem rosszabbak, mint az előző készülékeimben (talán a Note 1-et kivéve, az überfasza volt).
-
Nazara
őstag
válasz
silver-pda #26275 üzenetére
Sztem a 4.3-ra gondolt.
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Ma végre sikerült megvenni az M7-et, szóval beköszönök, hogy tudjam követni a topicot!
Egyelőre ismerkedünk, és mit ne mondjak, le vagyok nyűgözve. Korábban a fehér HOX-ot tartottam kinézetre etalonnak, de most lecsúszott a trónról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest