Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
[kép]
Nagyon bejon, vezetek nelkul se harapja le a mondanivalo elejet, typec csati is van rajt erosebb toltessel. Patenteltavolito keszlet csavarhuzo ket szarral es bitfejjel a kijelzo alatti csavarhoz is volt a csomagba, kabelkotozok es ragacsos szivacs a kabelre is. Csak ajanlani tudom, pontosan EZ a tipus volt alin
Na nem szemetelem tovabb a forumot
-
mmdms
addikt
Jeee. Hihetetlen mennyivel gyorsabban bekapcsol mint a regi
-
-
mmdms
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
A leirasban amit a forumrol kaptam ott kiemelik h 16 nal nem nagyobb 2.0-as kell. Kulon kerdeztem a 3.1-es 32-es kisebbik drive-om jo lesz-e. Azt irta h nem.
-
mmdms
addikt
Nem gondoltam h a firmware frissítés legnehezebb lépése az usb2-es pendrive beszerzése lesz. Végigjártam minden műszaki áruházat a városba, konkrétan hülyének nézik az embert ha ilyet keres. HA-n sincs, willhabenen is egyet találtam de meg kéne venni még 4 db 8 gigásat h elhozhassam, csak egybe az 5 eladó, összesen 40 €. Ennyi pénzt gyakorlatilag szemétér nem adok.
#8143 kat10: Mazda 3 2015 software update és tengernyi találat jön elő. De a fórumos srác akitől el kell kérni a telepítőt nagyon bő leírást küld a menetéről
pető bá': ezért döntöttem én is a csere mellett, képtelen valamit is tölteni, nekem van többféle szivargyujtós töltőm is, és az is ugyanilyen tetü lassu. hamburg fölé szoktam egy évbe többször is menni, nagyon nem mindegy egy 12-16 órás úton hogy tölti a telót.
-
válasz
tobias88888
üzenetére
modul csere sem kellett, mert az első wireless cuccon volt egy kis pöcök, amivel át lehetett kapcsolni wired módba
de persze már csak akkor néztem meg, amikor ideért az új
és mindenképp kellett volna cserélni, mert ez nagyon lassan tölt (merül út közben) -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
nem nagyon találtam sok infót fórumokon, hátha itt kapásból tudjátok. 2020 Mazda 6, most 5 éves a gyári akku, nem volt cserélve. mostanában leraktam, sokat áll. nem használok start/stopot, de ha esetleg megmakkan állásában az akku és beriaszt, akkor mi a megoldás? a távirányítót ha nem veszi be és manuálisan nyitom kulccsal egy gyújtáskapcsoló átfordítás vajon lelövi a riasztót? vagy akkusaru bontás? készülök a hétvégékre...
-
mmdms
addikt
válasz
adamka1313
üzenetére
Koszi, en is mindig ide lukadtam ki. Regisztraltam es irtam nekik, most varok, remelem nem tart hetekig.
-
mmdms
addikt
Kis segitseg kellene ismet.
Honnan lehet beszerezni es honnan tudom pontosan h melyik firmware kell az autora? 15-os harmas.
A menetet mar megneztem jutubon, de fogalmam sincs honnan szerezzek usb2-es pendrivot, ha jol olvastam usb3-al nem megy.
Illetve melyik verziot kell kotelezoen feltennem a legfrisebb elott, ha a jelenlegi nem is 69 azt beneztem, 59.-es verzioszamu. -
-
mmdms
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
A muanyag takarolapra ott mellette balra raul es icipicit megemeli az egesz lampahazat. Nem is vagyok benne biztos h az az oregedo szivacs ami a lampahazat szigeteli szigetel-e rendesen.
-
[kép] van még 1 kép.
Nem nagyon értem amit kérdeztél,vagy ami probléma. Csak gondoltam lefényképezem neked
a kamerát csak arra használom, hogy lássam a garázsból kitolatásnál a **** gyerekeket, akik simán az autó mögé lépnek. 10 év alatt nem tudtam meggyőzni a szülőket, hogy a garázsajtó mögött veszélyes hely van.
szóval ha csálé is ,nekem nem nagyon számít/vettem észre. -
mmdms
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Sztem neked is beleer.
-
-
mmdms
addikt
A kamerat kevesebb mint 15 perc alatt a helyere tettem. Sima bm hatchbekken gyorsan megvan.
Ti hatulrol nezve melyik lampa helyere tettetek? En jobbra, de picit csalen all mert a kamerahaz beleer a foglalat szelebe. Masnal is ilyen? A bal felso sarok van utba
Uyuarasy: igen ez kell nekem, kozbe talaltam is itthon az a kamerahoz eleg lett, rendeltem meg a belterhez.
-
Uyuarasy
tag
Szerintem ezt a TESA bandazsszalagot vettem par eve, nekem bevalt.
-
mmdms
addikt
válasz
adamka1313
üzenetére
Persze h 69-es van a kocsin.

Ennek is utana kell akkor olvassak hogy lehet frissiteni.
Elso korbe csak a kamerat epitem be.
Esetleg valaki tudja milyen neven kell keresni azt a ragasztot ami kivul szovet, hogy a kabeleket abba tekerjem razkodaskor se legyen hangos? -
adamka1313
tag
70x , de éremes már a legutolsó 74x et feltenni az a legstabilabb
-
piny
tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Én az előző kocsimra rakattam, ugyanebből a megfontolásból.
Maradjunk annyiban, hogy nem lettem meggyőzve, hogy ez a végső megoldás… ☹ -
Moleman
addikt
válasz
Ursache
üzenetére
& #8120 mmdms
Service manual, itt a CX-5 online kereshető formában, már nem emlékszem, hogy innen szedtem-e pdf-ben is, vagy máshonnan. Eddig minden autóhoz sikerült találnom valami ingyenes forrást, akármit is kerestem.
Kicsit hiányos amúgy, mert amerikai piacos ez a dokumentum, Európában pl a nappali menetfény teljesen máshogy van megoldva, más izzó, máshogy vezérelve, annak a kapcsolási rajzával egy angliai Mazda szervizben dolgozó ismerősöm segített - bár végül nem nyúltam hozzá.
-
Debilon
addikt
Hátha valaki tud mondani arra valamit, hogy az mitől lehet, hogy tele tankolás után benzinszag terjeng az autó hátsó része körül egész addig, amíg nem megyek kb 100-150 km-t.
Első kattanasig töltöttem most legutóbb, de így is ez van. Nincs látható benzinfolyas, utastérben nem éreztem
Mi okozhatja?
Amúgy a megtett cirka 870 km után tankoltam 53 litert, ebből kb 100 km volt a rövidebb távú menet, így 6,1es átlag számolva a g165 motorral , szerintem nem olyan rossz (autópálya nélkül)
-
BaLee
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Köszi, az oldalon fent van a típus, dobok nekik egy ajánlatkérést.
-
BaLee
addikt
Anno volt itt szó róla, hogy a 2019 utáni 3-as generációban a Skyactive G122 és a G150 között csak a szoftver hangolása más. Tudtok olyan céget ahol át tudják írni a 122LE-s programját 150LE-re?
-
Jaffa75
őstag
Kérdés, hogy mire használnád, és dízel vagy benzines lenne a választás? A benzines Skyactive motorok meglehetősen jók, fogyasztásban is, illetve h nem kell a halálba forgatni őket, h menjenek is! Ahogy Moleman is írta, nagyban függ a rohadási kérdés a használattól, illetve, hogy a gyári alvázvédelmet esetleg az új tulaj megfejelte-e egy komolyabbal.
A beltér és ergonómia szerintem rendben van, elektronikailag is megbízhatóak, a korábbi modellek kijelzője nem annyira jó (napfény hatására a sarkokkal lehet gond), illetve nyilván egy 10+ éves felbontás azóta sokat fejlődött
-
Moleman
addikt
Nekem Nissan volt előtte, ég és föld a minőségérzet. Az anyaghasználat, összeszerelés, átgondoltság, szerelhetőség.
Persze ideális esetben nem kéne szerelni, de mikor megvettem, szétbontottam a fél utasteret néhány extra kábelezéshez, nagyon profi a gyári szerelési útmutató, még azt is lerajzolták egyesével, hogy melyik panelt merrefelé kell pattintani. Ehhez képest a Nissan útmutatójában egyetlen A4-es oldal volt a komplett műszerfal/középkonzol robbantott ábrája, a többit találd ki magadnak.
A rohadás erősen függ az autó múltjától, de nem rohad jobban, mint bármelyik másik márka. Az én CX-5-öm egész életében garázsban aludt, így közel 13 évesen is rozsdamentes.
Sajnos a mostani Mazda kínálat már nem nekem szól, úgyhogy előre félek, hogy milyen autót fogok tudni venni legközelebb, ami méltó utódja lehet.
-
totron
addikt
Mit mondanátok, miért jó egy Mazda? Pálfordulás történt nálam, nagyon nem volt szimpatikus hosszú évekig, de aztán egy élmény hatására egyszer csak eléggé de. Tényleg annyi rohad alulról? Mi emeli ki a többi közül?
-
válasz
adamka1313
üzenetére
az enyém még régebbi wireless, ott nem volt wired mód (mondjuk nem néztem, hogy van-e az a kis kapcsoló az SD fölött, de a leírásban nem volt benne).
most rendeltem egy csak vezetékest, már tényleg csak egy stabil működést szeretnék
ugye a vezetékelése ezeknek ugyanolyan, tehát ha már bent volt egy (kínai) modul, akkor az új már plug&play?

#8108 mmdms
nincs iPhone-om, nővéremével néha használtam, de szerintem hangutasítások nélkül, szóval nem derült ki, hogy ott most milyen a helyzet.
Illetve az enyém az egy régi modul, már nem kapható ott sem ahol vettem, lehet, hogy pont egy sz.r szériát rendeltem be anno.Szerintem szereld be, és ha nem okés, akkor legalább még tudsz reklamálni - ha meg másik modul kell, legalább már a kábelek a helyükön vannak.
-
adamka1313
tag
Nekem tökéletesen működik a wireless 2 hónapja sima usb-a( [link] , ez volt alihelper szerint a legmegbízhatóbb ezért ezt vettem ), elvileg amugy ezeket vezetékkel is kell hogy lehessen használni bár én még nem próbáltam.
-
nyepi
tag
Ha sima 2.0 vagy 2.5 benzines, akkor vidd el nyugodtan egy olyan szerelőhöz, akit ismersz és megbízol benne. Semmi extra nincs benne. Ha 2.2 SH, akkor olyanhoz, aki ismeri a típust. Bp.-n nem vagyok jártas túlzottan, de Alsónémediben Korinek Marciék elég jól ismerik.
Bocs, hogy 3 válaszban ment, de így áttekinthetőbb talán, hogy melyik kinek szól. -
nyepi
tag
válasz
adamka1313
üzenetére
Véletlenül van pont egy ilyenem. Gyári, új, bontatlan.
[kép] -
troland26
őstag
Sziasztok,
Hétvégi lagzis menet után a mazdám (mazda 3 2015 2.0) kürtje úgy gondolta, hogy felmondja a szolgálatot. Sajnos a biztosíték/relé csere sem oldotta meg a problémát. Nem gondolnám, hogy a kormány spirálkábel lenne a ludas (minden gomb müködik a kormányon). szóval magára a dudára gondolok. Vagy egyéb tipp valakitől?
Tényleg le kell venni a lököst, hogy hozzáférjek a kürthöz?
Új hozzászólás Aktív témák
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és mindenképp kellett volna cserélni, mert ez nagyon lassan tölt (merül út közben)

T0mBd1gg3R