- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
Colani #20203 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a billenytyűzárat gyári rendszeren is, csak a menüben van tévesen elnevezve. Ha bemész a Biztonság -> Képernyővédelem menübe, ott a Nincs (ne használjon képernyővédelmet) opciót válaszd ki.
A tévedést az okozza, hogy alapesetben a Csúsztatás opció van kiválasztva, viszont ilyenkor is azt jelzi a menüben, hogy nincs képernyőzár.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Colani #19074 üzenetére
Az tök mind1, h htc azt mondja hogy van rá gari imei alapján, ha letiltják, esetleg a vásárló érdeklődhet imei alapján a szolgáltatónál, hogy nem egy esetlegesen függő telefonról van szó... de igy se 100 hogy megmondják.
Én is mikor vettem a telomat imei alapján felhívtam a boltot ahol elvileg vették és így biztos voltam benne, hogy nem vernek át. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Colani #18842 üzenetére
Jobb oldali a home gomb.
Dupla kattintással, vagy tappoolással, hozod elő a feladat kezelőt.
A gúgöl aszisztenst pedig azt hiszem úgy ha hosszan nyomod.
De nekem úgy is működik, hogy lentről felfelé elhúzom az újjam rajta.
Akkor kettőt vibrál, de be is jön az aszisztens...Miért váltottál egyébként? Mi volt a gond, vagy negatívum az S4-el?
(azon kívül, hogy minden...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest